Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Aktív témák
-
WillChi
őstag
Az ilyenben az a csúnya, hogy az ember szája széle is elkezd zsibbadni tőle. Ha meg nézők is vannak, akkor az már a non plus ultra...

Mod.: Ha ég, akkor már mindegy, hogy ki előtt ég az ember. Sehogy sem jó érzés, bár vannak fokozatai, így egy fokkal feljebb van a skálán.
[Szerkesztve] -
WillChi
őstag
Volt egy sztori, mikor olyan 15-16 éves gyerekek lehettünk. A haverral elmentünk horgászni, fogtunk is halat, aztán kitaláltuk, hogy náluk fogunk halászlevet főzni. A halászlébe kell paprika rendesen, így megkértük az anyját, hogy hozzon csípős és édes paprikát is. Hozott, aztán elkeztünk kotyvasztani. Az édesből dögivel bele, a csípősből meg módjával. Kész is lett a leves, kóstolás... Olyan erős volt, mint a méreg, mint kiderült a két adag paprika mindegyike csípős volt. Ha megfőztük, meg is esszük, gondoltuk. Nálunk ez úgy működött, hogy egy kanál leves, egy karéj kenyér, egy pohár víz felváltva. Jött a haver apja, megkóstolta, majd előkapott némi 'kutyapöcse' paprikát, az is vidáman belekarikázta, és ette, mint a vizet. Most akkor neki nem volt ízlelése, vagy mi vagyunk gyengék?...

-
WillChi
őstag
Nekem már volt példa az ilyen evés közbeni röhögésre, de ott, és akkor az cseszett rá, aki levesevés közben megröhögtetett. Tele volt a szám levessel, és akkor jött az 'inger', próbáltam visszatartani egy darabig, de a végeredmény kirobbanó lett, a delikvens meg betakarva...

-
WillChi
őstag
válasz
kíváncsi
üzenetére
Köszönöm szépen a lehetőséget, de megvan, csak nem jó helyen kerested
. Ez nem német, hanem osztrák. A német kártyák chip-esek, mint a magyarok, az osztrák (és pl. az izraeli) kártyák az ún. Landys & Gyr szabványt alkalmazzák. Bővebben: link Egyébként tényleg nagyon köszönöm, hogy megkerestek ebben az ügyben. 
[Szerkesztve] -
WillChi
őstag
Kicsit gyorsan kellett válaszolnom (üldöztem egy kicsit a Family Frost-os kocsit - vettem egy pizzát
), de most újra itt vagyok (ez nem fenyegetés akart lenni
).
Azt kell, hogy mondjam, nem normálisak, hogy egy koccanás miatt kirúgtak, különösen, hogy amúgy is ment volna a kocsi a levesbe. Az már csak szerencse, hogy amúgy is elmentél volna, ha jól értem. Kapják be, aztán fizessenek 4x annyit 3 embernek... Remélem találtál már azóta sokkal jobb melót. Ha meg még nem, akkor egy kalappal...
-
WillChi
őstag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Igen, ez csak része a gyűjteményemnek, mert ez az izraeli lap nem ismer egy csomó országot (pl. Bahrein), és rengeteg feltöltőkártya sincs benne. Már elég régen gyűjtöm e kártyákat, és az első 1-2 évben párszor majdnem abbahagytam azért, mert nem jutottam kártyákhoz. Most, hogy van Net-em, kicsit jobb a helyzet.

A kártyáim szépen be vannak rakva A4-es mappákba, országok szerint, azokon belül sorozatonként ill. kiadás sorrendje szerint.
Szívesen pakolgatom, rendezgetem őket, ha van némi időm. -
WillChi
őstag
- Pontosan milyen baleset volt, ha nem vagyok indiszkrét?
- Nem akarlak piszkálni, de ha jól tudom, hogy Te az USA-ban élsz. Én telefonkártyákat gyűjtök (mind fülkében használatosat, mind feltöltőt). Sokfelé láttam Amcsi Coca Colás kártyákat, és folyik nagyon a nyálam miattuk. Csak arra szeretnélek megkérni, ha a kezedbe kerül valami (lehet bármilyen), akkor ne dobd el, csak tedd félre nekem. Ha összegyűlne egy normális mennyiség, akkor valahogy el tudnád küldeni nekem. A postaköltséget állom, csak tudjam valahogy eljuttatni Hozzád. Ha nem, nem, csak egy próbálkozás volt, és ne haragudj, hogy ezzel piszkáltalak.
Ha érdekel, itt van a gyűjteményem egy része: Bővebben: link -
WillChi
őstag
válasz
K.Viktor16
üzenetére
Ha utánvétes a csomag, csak akkor bonthatod ki, ha kifizetted.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest