- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 23
- (téma lezárva)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
vagy csak nem bírjátok megjegyezni, hogy miből mennyi kell, meg egyébként sincs mérlegetek
nade én 1 szót se szólhatok
amúgy szerintem ez is haladás h próbákoztok pár dologgal.. azt gondoltam a pasik többsége vagy a barátnőjével (feleségével) csináltat kaját, esetleg anyucival, vagy (lásd én) 4ever mc donald's 
szóval ügyik vagyok
''vagy csak nem bírjátok megjegyezni, hogy miből mennyi kell''
Rátapintottál a lényegre (legalábbis nállam, zero memory)... -
Incognito
senior tag
Na, megszólalt a ''virsji, sajtal + kenyér'' mesterséfünk
. -
Incognito
senior tag
egy fogyókúrázónak kész kínzás lehet ez a topik most

nem gondoltam volna, hogy ennyi pasi tud főzni. én meg nem tudok semmit se villantani.. ladybug ez milyen főzőiskola amit reklámozol?
Nekünk ''Pasiknak'' egy külön érzékünk fejlődött ki, hogy tudjunk főzni (persze tisztelet a kivételnek...) Mi nem méricskélünk, hogy: két evőkanál olaj, hanem annyit rakunk bele, amennyit elégnek érzünk...
-
Incognito
senior tag
Igen. Szerintem egy jó babgulyásból elengedhetetlen a füstölthús.
Ebből a szempontból jól jártam, mert sok lány barátom van és mindíg megfőzil amit akarok (ugyanis nagyon szeretnek
). Nekik főztem már Boros kacsát meg currys csirkét. Aztán csak fekszenek as szobában mintvalami tömött libák és engem szídnak, hogy hogy tudok ilyet főzni. Érzéssel... -
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
Csak belekezdünk. Én jövő hét hétvégén megcsinálom az első babgulyásomat!!! 26 évesen már ideje elkezdenem főzni (komolyabb ételeket), nem állandóan előre panírozott dolgokat zabálni...
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
A féreg -ről jut eszembe: nekem nagyon tetszettek azok a (azthiszem Domestos) reklámok amibe a féreg mindíg azt mondta ''csakhogy én még itt vagyok''. Sokat röhögtem rajta...

-
Incognito
senior tag
tényleg, tildynek félistennőnek kéne lennie, nem félistennek. miért nem gondolnak a nőkre is?

márk: a katalógusba nem írtáka típusát, de majd elmegyek és megkukkantom
azért köszikatavagyok ha ez a képen te vagy ( Bővebben: link ) akkor hozzád istennő rang illene. A pasid szerencsésnek érezheti magát...
[MOD.: Van egy Debreceni ''ismerősöm'', aki hasonlít rád...]
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
HI!
Tonnyirenagyon gyorsan es nagyon vakon gepele es ha melelcsuszik a kezem akkor jonnek a csodak:- ))) lasd a aranykopesekben is: - ))) ja meg akuszikusan irom a szavakt :- ))) meg hagyom ki abetuket ez a ket utolso feature, de mikor normalisan kellirni az eleejn mindig at kell allni, a beticserekmeg egyszerun haamrabb lenn ven akezme kmint kene, DE EL NE ARULJATOK MASNK!!!:- )))
a smilik azer ijejnk, mert talk-on es pine-on nevelkedttem, nevelkedek ott ijjen nincs es nem is szeretem ezket az grakus izeket, DE regeben gond nelkul mentek ezek /met ven fasz vagyok:- )))/, asztanjottek hgy atkonvertyalja es vmit ki kelelt talalni hogy megsem:- )))
udv
neduddkiVan egy ilyen:
''Kedvenc kódjaink ( ne konvertáljon!)''
[Mod (#4523): mindíg -> mindig] -
Incognito
senior tag
Én a nevén akadok mindíg ki (pedig már egy jópárszor láttam). Valahogy mindíg az jön a számra, hogy Netuddki. A Neduddki a náthás verziója...

-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
Mi ez a sok wlan-os topik??? Grafiqs nagyon elemében van

Akció volt a tucskóban. Tucskó gazdaságos Wireless Lan router 2.999.- ft -ért. És most csak önnek egyet fizet kettőt kap...
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
Még a netpiac -on is néztem, de nekik sincs raktáron...
-
Incognito
senior tag
A segítségeteket kérem egy film előkerítésében. A címe ''Citizen Kane''. Megrendeltem a neten a zenehaz.hu -ról, de nincs nekik raktáron és nem tudni, hogy mikor lesz. Tanácsokat, tippeket várok, hátha ti tudtok valami okos megoldást. Pest és Debrecen jöhet szóba...
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
A 7UP üdítőitalt 1929-ben kezdték forgalmazni. A nevében a ''7'' az eredeti italosüveg méretére (7 uncia), míg az ''UP'' a buborékok mozgási irányára (up = fel) utalt.
-
Incognito
senior tag
Az ostorcsattanás igazából egy miniatűr hangrobbanás: a bojt átlépi a hangsebességet.
-
Incognito
senior tag
Cunámi, tájfun meg ilyenek tombolnak a Földön, az RTL Klub -on meg (z kategóriás) katasztrófafilmet adnak le
.
Gratulálok a programszerkesztőnek... -
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
Segítség kellene.
Hol tudnék eladni egy (számomra) elég komoly szintetizátort (debrecen)?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 23
- (téma lezárva)
- DDR4 memóriák eladóak
- Hihetetlen Gaming PC brutális specifikációkkal! A dán Topdata.dk IT-cég által összerakva
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 320Gb (3k) +1Tb (15k) van 1db SSHD is (15k)
- Lenovo P16s gen2 16" //Core i7 1360P // Nvidia RTX A500 4GB GDDR6 // 16Gb /512GB SSD/ gyári garancia
- Micron és Samsung 32GB ram 1 x 32GB 3200Mhz vagy 2 x 16GB 2666Mhz - több db elérhető
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- HP PRO X360 Fortis G9 Intel N6000/8GB RAM/250Gb SSD/ 11.6" HD touch Screen
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- iPhone 15 Pro Max 1TB fekete titán
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Régóta ez az és csak én nem vettem észre eddig, vagy most változtattad meg?
nade én 1 szót se szólhatok
amúgy szerintem ez is haladás h próbákoztok pár dologgal.. azt gondoltam a pasik többsége vagy a barátnőjével (feleségével) csináltat kaját, esetleg anyucival, vagy (lásd én) 4ever mc donald's 
+erőspaprika
(egy iciri-piciri osztály iciri-picire főnöke)
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/00009024.gif)
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/annieamor.gif)
Nekem semmi bajom vele, csak nem tudom hogy lehet ennyi melléütés stb. Ez egy külön stílusirányzat.
.
![[kép] [kép]](http://incognito.dox.hu/pic/ph/c64.jpg)