Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
válasz
katavagyok
üzenetére
''vagy csak nem bírjátok megjegyezni, hogy miből mennyi kell''
Rátapintottál a lényegre (legalábbis nállam, zero memory)... -
Incognito
senior tag
válasz
katavagyok
üzenetére
Nekünk ''Pasiknak'' egy külön érzékünk fejlődött ki, hogy tudjunk főzni (persze tisztelet a kivételnek...) Mi nem méricskélünk, hogy: két evőkanál olaj, hanem annyit rakunk bele, amennyit elégnek érzünk...
-
Incognito
senior tag
Igen. Szerintem egy jó babgulyásból elengedhetetlen a füstölthús.
Ebből a szempontból jól jártam, mert sok lány barátom van és mindíg megfőzil amit akarok (ugyanis nagyon szeretnek
). Nekik főztem már Boros kacsát meg currys csirkét. Aztán csak fekszenek as szobában mintvalami tömött libák és engem szídnak, hogy hogy tudok ilyet főzni. Érzéssel... -
Incognito
senior tag
válasz
katavagyok
üzenetére
katavagyok ha ez a képen te vagy ( Bővebben: link ) akkor hozzád istennő rang illene. A pasid szerencsésnek érezheti magát...
[MOD.: Van egy Debreceni ''ismerősöm'', aki hasonlít rád...]
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akció volt a tucskóban. Tucskó gazdaságos Wireless Lan router 2.999.- ft -ért. És most csak önnek egyet fizet kettőt kap...
-
Incognito
senior tag
A segítségeteket kérem egy film előkerítésében. A címe ''Citizen Kane''. Megrendeltem a neten a zenehaz.hu -ról, de nincs nekik raktáron és nem tudni, hogy mikor lesz. Tanácsokat, tippeket várok, hátha ti tudtok valami okos megoldást. Pest és Debrecen jöhet szóba...
-
Incognito
senior tag
Az ostorcsattanás igazából egy miniatűr hangrobbanás: a bojt átlépi a hangsebességet.
-
Incognito
senior tag
Cunámi, tájfun meg ilyenek tombolnak a Földön, az RTL Klub -on meg (z kategóriás) katasztrófafilmet adnak le
.
Gratulálok a programszerkesztőnek... -
Incognito
senior tag
Segítség kellene.
Hol tudnék eladni egy (számomra) elég komoly szintetizátort (debrecen)?
Aktív témák
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Ace Magician T8 plus Mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Régóta ez az és csak én nem vettem észre eddig, vagy most változtattad meg?
.

.
![[kép] [kép]](http://incognito.dox.hu/pic/ph/c64.jpg)