Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Sok sikert a topik-rend fenntartásához. Sajnos nekem még nincs meg a kellő hsz-om, hogy egyáltalán kérhessek. De ami késik... talán karácsonyra. Ja, és alaposan elolvastam azt a bizonyos hsz-t.
De azért itt egy kérdést hadd eresszek meg ezzel kapcsolatban. Úgyebár ott van, hogy arca kell, hogy legyen az avatarnak. Már most is van néhány, amelyiknek nincs arca. Például ha én (majd, valamikor, talán) egy Stargate jelet (nagy lambda, tetején egy kör) szeretnék kérni, azt egyértelműen el fogjátok utasítani? Vagy ha esetleg egy szemet (pl. Ré szemét)?
ha úgy érzed, hogy ez a kérdés ide nagyon nem illik, akkor töröld ki. Ha még épp belefér, akkor maradjon, erről úgyis te döntessz...
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nyomtató topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB Újszerű,Tökéletes Állapotú, Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest