Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Valaki segitsen, mi lehet a baj??!
A netem ketpercenkent leall, teljesen. Mikor megy akkor 60k-200k/s kozott ingadozik...ICQ egyaltalan nem megy, msn csak neha. A weblapok 99%-a nem jon be abszolut, eddig szinte csak a ph! jon be az viszont teljes sebesseggel. A modemen a ''receive'' led szinte folyamatosan vilagit...
Elso gondolat, spyware. Lefutattam egy Ad-Adware-t, talalt ugyan 68 critical file-t, de ezzel a netem semmivel nem lett jobb.
Masodik gondolat. Maga a modem lenne szar /valami markatlan made in turkmenisztan shit.../?
Vagy mi a turo van?
Valakinek tippje? Szolgaltato sem lehet, mert kb 3-4 napja kezdte el ezt es egyre rosszabbodik ugyan, havernak ugyanez a szolgaltato, tokeletes...
Ha valakinek van valami okos gondolta, plz let me know...
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- OnePlus 15 - van plusz energia
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GTA V
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Autós kamera eladó
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest