Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Én alapból szemüveges vagyok. Másrészt szeretek mindent túlbiztosítani, egyesek ettől kapnak idegbajt
Jelenleg olyan szemüvegem van, amiben az üveg fényre sötétedik, manapság már nem nagy szám, alig kerül többe, mint egy hagyományos lencse. Viszont direkt olyan keretet választottam, amire fel lehet fogatni egy polárszűrőt...
Na, ha ezen káros sugárzás átjut... Ja, és sikerült annak idején egy akciót kifognom, az egész szemüveg munkagíjjal kb. annyiba került, mint máshol 1 pár ilyen lencse...
Aktív témák
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Asztrofotózás
- VR topik
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Jelenleg olyan szemüvegem van, amiben az üveg fényre sötétedik, manapság már nem nagy szám, alig kerül többe, mint egy hagyományos lencse. Viszont direkt olyan keretet választottam, amire fel lehet fogatni egy polárszűrőt...
Na, ha ezen káros sugárzás átjut... Ja, és sikerült annak idején egy akciót kifognom, az egész szemüveg munkagíjjal kb. annyiba került, mint máshol 1 pár ilyen lencse...