Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Erre már érdemes. A várható legrosszabb eredmény a te esetedben kb fél dioptria.
Én egy hét szabit fettem ki, kedden műtötték, utána hét kedden már mentem dolgozni, de az még kicsit hamar volt, mert frankó kettőslátásom volt még.
Első két nap nekem nuku fájdalom, de a 3. és 4. nap bitanggul szenvedtem. (Lehet közbejátszot az is, hogy kedden műtöttékk, és előtte csütörtökön került be a párom kórházba, és hát uyge csak én látogattam, még így ''félig vakon'' is.)
szal 1 hét szabi legalább kell, és a napszeműt legalább fél évig muszáj hordani, ha süt egy picit is a nap.
Bár az egyik szemem épp a garihatáron mozog, még így is azt mondom, megérte.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Bővebben: link
A ph-n itt, de országszerte vannak lézeres szemműtét központok.
Egyik ismerősömnek 3-4 napig volt rossz, de azóta semmilyen komplikáció nem merült fel...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest