Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
A buszozásra visszatérve egy kicsit. ''Nagy tapasztalattal'' a hátam mögött már elég jól meg tudom különböztetni a valóban beteg öregeket az ''alibibetegektől''. Aki szó szerint fel tud rohanni, furakodni a buszra, és érdekes módon csak ott kezd fáradni, annak én nem adom át a helyemet. Akinek segíteni kell a felaszállásnál, annak viszont át szoktam adni.
Egyes vénasszonyoknak (bocs, de ezekre csak ezt a szót tudom alkalmazni) az a szokásuk, hogy még javában megy a busz, de előretolakodnak az ajtóhoz. Nem érdekli őket, hogy a fél busz le fog szállni, ők sietnek...
Mivel ugyebár tolakodás közben nem lehet kapaszkodni, ezért borulnak neki a többi utasnak. Mikor megáll a busz, és kinyílik az ajtó, akkor természetesen piszkosul lelassulnak. Az iskolások rohannának a villamoshoz, de 1-2 vénlány fél percekig vánszorog le a buszról, és természetesen az ajtó előtt várják be a busz hátuljában maradt társaikat... Az ilyenek miért nem bírják kivárni, hogy a fiatalok leröppenjenek a buszról, utána is ráérnének leszállni, sehova nem sietnek.
A másik, hogy van nálunk egy vénasszony, akinek egy időben szokása volt az ''iskolajárattal'' piacra menni. Hivatalosan nem iskolajárat, de az utasok 95-99%-a tanulóbérlettel száll fel, és az első megállóban elfogy az állóhely is a csuklósbuszon (emiatt kell nekem egy órával hamarabb felkelnem, de ez más sztori...). Szóval régebben, mikor még kevesebben utaztunk ezen a buszon, a vén szatyor 1 kosár tojást kitett a buszmegállónál az első sorba, aztán hátrament trécselni. Bejött a busz, ő meg hangos rikácsolással előretolakodott, hisz ő ott állt... lett volna alkalmam, hogy felrugjam a kosarát ''véletlenül'', sajnálom, hogy nem tettem azt. Megtanulta volna, hogy nincs a buszmegállóban foglalt hely, ha beállt, álljon is ott!
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Jövedelem
- Parfüm topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 13" 2019 - 4 mag i5, 8GB RAM, touchbar - garancia (13)
- DJI Flip Fly More Combo (RC 2)
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest