Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Hát igen,a melóhely az melóhely,de akkor én felteszem a kérdést,hogy ha:
- nálam megvan nyitva a PH! és más,melóhoz szükséges alkalmazások,és teszemazt rámtör az írhatnék ,ráALT+TABozok (tam
) a fórumomra,beleírom a a mondanivalómat ,megint alttab ,vissza melóba, kb ez az egész 2 percet vesz igénybe!
- A dohányos népek elvonulnak egy laza csikkre, - egy 8 órás műszakban hányszor is?
- , az kicsit több idő mint az amit az én hozzászólásaim vesznek le az összesítettből 
- ebből persze nem az következik,hogy a dohányosok ellen vok(valaha kemény dohányos voltam
,és amúgyis beleszarok ha valaki a dohányzóban tölti a napjait,hát töltse),hanem ha nekik jár az üresjárat a rákolásra, akkor nekem is hadd legyen má' idő a függőségem kielégítésére 
Meg kösz az ajánlott linket,amit erdeya cimborám küldött,de a neve miatt(ami egy kis szócskát tartalmaz
),nem is nyitotta meg a IE 
P.S. : I. J.
Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Autós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Autós kamera eladó
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) a fórumomra,beleírom a a mondanivalómat ,megint alttab ,vissza melóba, kb ez az egész 2 percet vesz igénybe!
- , az kicsit több idő mint az amit az én hozzászólásaim vesznek le az összesítettből 
,és amúgyis beleszarok ha valaki a dohányzóban tölti a napjait,hát töltse),hanem ha nekik jár az üresjárat a rákolásra, akkor nekem is hadd legyen má' idő a függőségem kielégítésére
),nem is nyitotta meg a IE