Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Az első kérdésed az,amit csakis kizárólag szubjektíve lehet megítélni,mert tegyük fel:ha pölö velem egy napon született egy néger srác itt MO.-n,aki magyar néptáncra jár,magyar dalokat énekel,anyanyelvi szinten nyomja a magyart,én meg ezekből csak az anyanyelvi szintű magyart vágom,akkor melyikünk a magyar,vagy mi alapján nevezünk valakit annak,ami?Kinézetre a srác nem lehet magyar ,de ha mégis olyan hobbija,érdeklődési köre stb lenne neki,akkor inkább lehetne őt magyarnak tekinteni,mint engem?Vagy valakit az ősei ,felmenői miatt neveznek magyarnak,vagy csak a nyelvhasználat miatt?
Ki a faX tuggya ezeket ,vaze?
-
erdeya
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Gondoltam import kígyó...
Ha nem is úszott, felmászhatott valahol egy repülőre nem? Sőt, át is csusszanhatott mondjuk Mexikóból.
Én csak arra akartam rávilágítani, hogy egy olyan multilinguális országban mint Americska, akár a kígyó is lehet spanyol, portugál, vagy éppen magyar ajkú. Tehát lehet hogy a fríz felszólításra sem nagyon adta volna meg magát.
szerk: Én attól vagyok magyar, hogy őshonos szürkemarha vagyok. Csekk máj avatar.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest