- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Az első kérdésed az,amit csakis kizárólag szubjektíve lehet megítélni,mert tegyük fel:ha pölö velem egy napon született egy néger srác itt MO.-n,aki magyar néptáncra jár,magyar dalokat énekel,anyanyelvi szinten nyomja a magyart,én meg ezekből csak az anyanyelvi szintű magyart vágom,akkor melyikünk a magyar,vagy mi alapján nevezünk valakit annak,ami?Kinézetre a srác nem lehet magyar ,de ha mégis olyan hobbija,érdeklődési köre stb lenne neki,akkor inkább lehetne őt magyarnak tekinteni,mint engem?Vagy valakit az ősei ,felmenői miatt neveznek magyarnak,vagy csak a nyelvhasználat miatt?
Ki a faX tuggya ezeket ,vaze?
-
erdeya
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Gondoltam import kígyó...
Ha nem is úszott, felmászhatott valahol egy repülőre nem? Sőt, át is csusszanhatott mondjuk Mexikóból.
Én csak arra akartam rávilágítani, hogy egy olyan multilinguális országban mint Americska, akár a kígyó is lehet spanyol, portugál, vagy éppen magyar ajkú. Tehát lehet hogy a fríz felszólításra sem nagyon adta volna meg magát.
szerk: Én attól vagyok magyar, hogy őshonos szürkemarha vagyok. Csekk máj avatar.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest