Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Gondoltam import kígyó...
Ha nem is úszott, felmászhatott valahol egy repülőre nem? Sőt, át is csusszanhatott mondjuk Mexikóból.
Én csak arra akartam rávilágítani, hogy egy olyan multilinguális országban mint Americska, akár a kígyó is lehet spanyol, portugál, vagy éppen magyar ajkú. Tehát lehet hogy a fríz felszólításra sem nagyon adta volna meg magát.
szerk: Én attól vagyok magyar, hogy őshonos szürkemarha vagyok. Csekk máj avatar.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 Pro 128gb - Szép állapot, akku 99%, tokkal fóliával, akár beszámítással
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 8GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Corsair RM850X 850W Gold Moduláris Tápegység
Üzleti előfizetők hirdetései
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest