Hirdetés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz Versus69 #3107 üzenetére

Figy senki nem fogja a kezed és irányítja az egered, hogy mindenképpen megnézd a topikját.
    ---------------------------------------------------------------------------
    AKi meg iylet szól, hogy szegény pici ártatlan mbit. Torzonborz talán te voltál.
    Figy senki nem kötelez arra, hoyg válaszoljatok neki. Vagy talán igen?Elég felnőttnek gondollak már párotokat arra, hogy ilyenre ne reagáljatok. De ezek szerint tévedtem.
    --------------------------------------------------------------------------
    versus megnyugtatlak. Párommal mi is szoktunk kitalálni oylan dolgokat ami mások szerint hülyeség. LEgutóbb pl azon gondolkozunk, hogyan lehetne sugárhajtóművet szerelni helikopter rotorjára, illetve ez mekkora erőt jelenteni a központi forgó részre.
    -----------------------------------------------------------
    torzonborz: ha már idősebb vagy nála, légy már annyival oksoabb , hogy nem veszed fel a dolgokat, illetve nem szólsz be neki. Muszáj belerúgni? Ha valaki hülye azzal én nem szoktam foglalkozni mert minek....Te se tedd.

--------------------------------------------------------------
    mbit: bocs hogy védelmedre keltem, csak nem komálom ha valakibe amiatt belerúgnak mert más mint a többi. Átéltem már iyleet párszor , saját bőrömön tapasztaltam, úgyhogy emiatt ilyenkor személyem elleni sértegetésnek is veszek midnen hasonlót.
    -----------------------------------------------------------
    Esmein: ne vedd magadra.

[Szerkesztve]

Aktív témák