Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Nincs valami fórum kezdő tévészerelőknek, vagy hátulgombolós fizikusoknak? Szerintem egy olyan helyen, ahol megértenek téged jobban éreznéd magad. Na nem mondom, ha itt sokakban égne a tudásszomj a fizika elfeledett tételei iránt, akkor szerephez juthatnál, de ez az örökös ''bosszantó mátyás'' szerep már uncsi.
Lévén hardware fórum, szerintem vagy használj egyetlen ''Lehetetlen, de mégis megcsinálom'' c. topicot a kísérleteidnek, vagy számítástechnikai kérdésekben aktivizáld magad.
A televízió/monitor szerelése szerintem már elég távol van a modding témától. Ennyi erővel én ma elkészítem a habverős modot. Kézimixert ragasztok a gépem tetejére és akkor elmodhatom, hogy az én sz.gépemmel habot verni is lehet.
Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lévén hardware fórum, szerintem vagy használj egyetlen ''Lehetetlen, de mégis megcsinálom'' c. topicot a kísérleteidnek, vagy számítástechnikai kérdésekben aktivizáld magad.