- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
''...bizony kórház lenne a vége''
Csak azért nem futottam el, mert földbe gyökerezett a lábam.
Én nem veszekedősen kezdtem az egész beszélgetést. Sokszor közeledtek az álláspontok, és ha valaki visszaolvas, többször írtam hogy egyetértek dolgokkal. Olyankor jött a ''na mivan? meghátrálsz?'' és az idézek: ''saját magát szopatja meg'' duma. Már bocsánat de erre hadd mondjam hogy baszódj meg
Szóval gondolkodjunk el, hogy ki nem fogadja el a másik véleményét. A témát zártam és továbbra is ugyanúgy kedvelek mindenkit, mint azelőtt.
Remélem ti is ugyanígy vagytok, ha most éppen nem, akkor majd talán holnap reggelre.
...és változatlanul remélem, hogy ti sem egy drogfüggő társadalom rózsaszín álomképével tértek este nyugovóra...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szóval gondolkodjunk el, hogy ki nem fogadja el a másik véleményét. A témát zártam és továbbra is ugyanúgy kedvelek mindenkit, mint azelőtt.