Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Bash
őstag
Itthon vagyok, vezettem 35 mérföldet a városban. Sarasota-i barátaim ma indultak egy keleti parti körutazásra, és kölcsönadtam az 512 MB-os Memory Stick-emet, hogy többet tudjanak fényképezni. :)
Fő különbségek Charley és Frances között:
Charley:
- gyorsan haladó (15-20 mph) viszonylag kis méretű, viszont nagyon erős, partot érésekor 4-es kategóriájú hurrikán volt
- ahol partot ért (Punta Gorda és Port Charlotte környéke), ott szinte letarolt mindent
- kevés esőt hozott, és pár óra alatt áthaladt az államon, a keleti partig érve trópusi viharrá gyengült
Frances:
- nagyon lassan haladó (5-9 mph) hatalmas méretű, első partot érésekor 2-es erősségű hurrikán volt
- Florida ki sem látszott alóla a műholdfelvételeken, a 67 megyéből 57-et sújtott, durván másfél nap volt, amíg áthaladt az államon
- rengeteg esőt hozott, két napig szünet nélkül esett, de már előtte és utána is voltak kisebb-nagyobb esős sávok, ez sok helyen áradásokat okozott
- első partot érésekor és a nyugati part elhagyása után a forgó mozgása miatt hatalmas, nem ritkán 3-4 méteres hullámokat hozott, ez elég sokmindent elmosott a parton
- sok kis helyi tornádó is volt, 45-60 mph-s sebességgel söpörtek végig néhány városon.
Charley-ról a képeket láttad (aki esetleg nem: [L]http://bashland.net/pics/Hurricane_Charley.rar[/L] 80 kép kicsinyítve, tömörítve 12.81 MB), Frances-ről a munkahelyen csináltam pár képet, de féltettem a kamerát, így is egy kicsit megázott. Nemsoká felrakom őket.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest