Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Bash
őstag
Hé skacok! :)
Total Commander-ben hogy lehet azt megoldani, hogy a csupa nagybetűs könyvtárat úgy is mutassa, ahogy írva vagyon? Mert ha csak egy szó a könyvtár neve, nincs benne space, akkor csak az első betűt mutatja nagynak, a többi kicsi. Segítséééééég!!! :DDD
Ha nem válaszoltok két percen belül, akkor nyitok egy topic-ot neki! :DDD
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán

-
Pacák
senior tag
Csőváz Urak! Jók legyetek, nem leszek egy hétig, mert szabira megyek a párommal. Mellesleg jól kezdődik a szabi: lázam van :(. Majd az asszony kigyógyít.

Parci! Ha mindenkinek elnyeri a tetszését a saját gyártmányú ördögi szmájlim, akkor berakhatod a régi helyett: ;]
Gondoltam feltupírozom a régit, mert kicsit laposnak tűntek a színei. :)
Csőváz-szervókormány! -
rog
addikt
''A tárgyalóteremben próbálta meglopni az egyik ügyvédnőt egy tolvajlás miatt beidézett 31 éves kleptomániás férfi a versailles-i bíróságon. Az akcióra civilruhás rendőrök figyeltek fel, akik éppen alperesként voltak jelen egy ügy tárgyalásán. Felpattantak helyükről és a bírónőt is meglepve ''Rendőrség!'' felkiáltással rávetették magukat a tolvajra. ''Ilyet még nem pipáltam'' - mondta a bírónő, miután a rendőrök kivezették a kleptomániást, akit aztán őrizetbe is vettek. A férfi azzal magyarázta tettét, hogy amikor megpillantotta a mellette ülő ügyvédnő kézitáskáját, ''túl erős volt a csábítás''. ''
:C -
twollah
nagyúr
Most kezdtem el nyustolni az uj Operat.
Nekem nagyon bejon. -
Bazsesz
őstag
Jaj, de nagyon hülye voltam az előbb. Meg akartam nyitni a PH!-t, én meg ügyenes beírtam az alábbit: program files
De megtudtam, hogy van olyan oldal, hogy www.programfiles.com :D
Üdv: Balu -
rog
addikt
Kalandor bekeményített, épp most metszette meg a bonsai-topicot.. ;)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem, még kiléphetsz. :) Esetleg ha van a B oszlopban olyan hely ahol nincs kártya, akkor azt választva próbálkozhatsz újra.
Mondjuk sztem ez annyira nem gáz, mert nem számolja a lépéseket, szóval pl. benyomsz egy B1 + B2 párt, aztán megpróbálhatod amit akartál. De szted hogy kéne megoldani? Ott is Esc, és azzal vissza? Vagy milyen gomb?
MOD: Egyébként is, azt nyomd be amit akartál! :DDD
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Jaja, sajnos tisztában vagyok vele hogy egy egyszerű sportkormány vagy szélvédőfóliához is engedély kell, ami ugye pénzbe kerül megintcsak... én is az EUtól várom a javulást.
Megkérdeztem egy EUs jogban járatos prof.ot az egyetmem, azt mondta hogy csehbe vehetek Skodát, és használ6om itthon is, nem kell átiratnom, de akkor az összes kiadás (vizsga, súlyadó - ha van ott olyan, biztosítás) tehát minden ott kell csináltatni... hát nem tom megéri-e ill. h kivitelezhető-e.
Hálás lennék egy gyűjtésért :D de azt hiszem inkább vmmi állandó munka után kellene néznem. :) -
Bazsesz
őstag
válasz
Panther
üzenetére
Már Te is játékot fejlesztessz, mint mi? :D A miénket láttad már?
-KÖZÖSBE-
Tényleg, valakinek nincs egy olyan egyperces motorduruzsolása, ami folyamatos, nem adják neki a gáz, stb? csak alapjáratos kéne.
Hamarosan elkészül a final relase. :D Peresze ez is csak demó lesz :D
Üdv: Bazsi -
LOTR
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
igaz elég régi hsz re válaszolok de már többször is olvastasm írásaidból, hogy ha jól értem át akarod alakítani az autót amit majd veszel
a valóságba sajnos nem úgy megy a tuning mind a NFSU -ba :DDD
igazából nem tudom, hogy pontosan mit akarsz alakítani, de pl:
ha csak egy másik kipufogót szeretnél, akkor is előbb meg kell terveztetned, be kell adni a kérelmet, és még mindig nem is biztos, hogy megengedik azt, hogy kicseréld
sajnos Magyarországon nem lehet kedvünkre tuningolni mint pl usa, vagy németo(persze vszínű ott se kedvükre:) )
mivel már uniósok vagyunk biztos változik/ott a helyzet, nem tudom
mindenesetre ne add fel, vegyél rapidot tuningold fel azt még a 100 lovas trabit is lenyomja ami a naplób volt :))
szervezzünk gyűjtést Peli nek rapidra :DD -
Panther
HÁZIGAZDA
Amíg én megpróbálok valami kaját csinálni, íme:
Hours ago, the game for the next generation was born...
Panther Labz prodly presents...
Memóriajáték! :D
[L]http://pantherz.uw.hu/memjatek.zip[/L]
Ismét lehet bétateszterkedni: akinek van kedve játszani egy kicsit, esetleg fejleszteni a rövidtávú memóriáját, töltse le nyugodtan, és próbálja ki. :) -
Bazsesz
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Tudod, ez csak egy demó. :D Ami az alábbiakat jelenti:
A demó verzió miatt a következők nem állnak rendelkezésre:
-Autók
-Pályák
-zenék
-3D
Szal érded? :D Amúgy is az eredeti verziót 30 darab BlueRay-es DVD-n meg lehet venni. :D (A valóságban azért lett ilyen nagy a fájl mérete, mert a Polifónikus cshangot felcseréltem egy 3,5MB-os MP3-ra)
Sztem nem érdemel külön topikot, mert ha valaki letölt egy Game Maker 5.3 nevű progit, és a benne lévő ''Example'' fájlhoz hozzányúl egy kicsit, akkor még ennél is jobbat tud csinálni.
Bazsesz
őstag
Na jöttem. :D
Elkészült a legújabb változat, az Illegal SportWagon FE (Fű Edition) Relase 6. Letölthető innen: [L]http://bazseszpc.uw.hu/isw_D6B_FE.exe[/L]
Ami van benne új:
-PETROL helyett GAS felirat
-füves út
-kicsit megpróbáltam magyarosítani
-új játékzene (bár még Usher sem az igazi, várjuk a Som@ reppet :D )
Hamarosan új autók is lesznek, meg esetleg több pálya (Attól függ, hogy hogy sikerül megoldanom).
Akik jelen vannak a Projectben:
-Dzsoni (Filmvágó mester)
-Engusz (Marketingvezető)
-KBalage (Modellező mester)
-Slug (Linux szakértő)
-Den (Tuning szakértő)
-Bash (Grafikai mester)
-g4dg3t (Terjesztési felelős)
-Bazsesz (3D Engineer)
-c3rN4 (Rendszergazda)
-tigga (Névgenerátor)
-Som@ (Zeneszerkesztő szakember)
-morrmota (BETA-tester)
-Chip (Pénztárnok)
Szal még jöhetnek különböző ranggal, amit csak találtok (kivéve igazgató, meg project manager). Szal találjatok ki valamit, és akkor a következő Relase-ben Te is benne leszel. :)
Zsoltee: mit szólnál mondjuk a ''Sajtófelelős'' beosztáshoz? vagy tudsz valami jobbat? :)
mormota
senior tag
ugyis sok beta teszter kell
-
Bazsesz
őstag
Hurrá. :D Téged még velveszünk (Meg esetleg Zsoltee-t, ha betéved ide)
Most Som@-ra várok, hogy meglegyen a háttérrep (ezügyben még majd tárgyalok vele), miközben autót próbálok készíteni. Körberajzoltam azt az autót, ami benne volt, meg kiegészítettem egy kisebb spoilerrel, így most azzal szórakozok. Esetleg abba nem szállsz be? Jó sok autó kéne. :D Még arra próbálok rájönni, hogy hogy lehet választani dolgok közül, mert így is bonyolultnak tűnik. Ja, a játék egy bizonyos játékkészítőben megtalálható alapjáték eddig felturbózva. Most ott tartunk, hogy van háttérzene (normálisabb), meg full-screenbe megy a dolog.
Itt egy link, ahonnan letöltheted a körvanalas autót: [L]http://bazseszpc.uw.hu/phimg/alapauto.bmp[/L]
Én épp most szórakozok a PH!-s autóval. :D
Mindjárt beleszerkesztelek, csak találj ki magadnak valamilyen beosztást. Segítségül ideírom, hogy mik vannak eddig, és hogy kik:
-Dzsoni (Filmvágó mester)
-Engusz (Marketingvezető)
-KBalage (Modellező mester)
-Slug (Linux szakértő)
-Den (Tuning szakértő)
-[Chip] (Grafikai mester)
-g4dg3t (Terjesztési felelős)
-Bazsesz (3D Engineer)
-c3rN4 (Rendszergazda)
-tigga (Névgenerátor)
-Som@ (Zeneszerkesztő szakember)
-morrmota (BETA-tester)
Szal valahol itt tartunk. :) A cégünk neve: KURBLI Software Inc. (c) :))
Bash
őstag
válasz
Bazsesz
üzenetére
Hé, hé Bazsesz!
Én sem akarok kimaradni a projektből! Mondjuk licencelhetnék amerikai autókat a game-be, vagy valamit találjatok ki nekem. :)
Letöltöttem a demo-t, nagyon tetszett, őszintén szülva gyengébbre számítottam, de kellemesen csalódtam. :)
Első eredményem 4897 ponty, a szemét zsaru lekapcsolt. :) -
Bazsesz
őstag
Nah, hogy lássatok valamit a Relase 3-as demóból, közzéteszem:
[L]http://bazseszpc.uw.hu/isw_D3B.exe[/L] 2MB
Még dolgozunk rajta, csak jó lenne alá normálisabb hang.
Funkciók: iránybillentyűkkel mozogsz, szpészel duda, F1 a készítők listája. Loading Screent- leszni ezerrel. :D
-
escie
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
múltkor beletolatott egy wagon r az kadettembe...
a jobb első ajtajába.
az ajtó úgy behorpadt mint az állat, a szuzin meg _semmi_.
de tényleg, _semmi_!
az egy kis harckocsi, komolyan mondom. :D
(mondjuk az is igaz, hogy szerencsétlenül kapta el az enyémet...)
apám mondta is: legközelebb ilyen autót veszünk! :DD -
Som@
őstag
Amúgy pedig >#&@đäĐ& a tar.hu-ba! :(((
Az összes képem eltünt. [L]http://kep.tar.hu/s0ma/[/L]
De legalább szólnának. (Hjaj tudom, naív gondolat ilyet elvárni Európa ezen szegletében. :O)
Nem baj, amint lesz időm, feltöltöm egy működő és hozzáértő szolgáltatóhoz. -
Panther
HÁZIGAZDA
Nekem sincs PH otthon, úgyhogy bejöttem az egyetemre. Itt van.
Ja, otthon ÁRAM sincs. :D -
MUŁĐER
addikt
ijj,Toledo...Seat-ok sem túl megbízható fajták...én azt mondom,csak német vagy japán kocsi...a többi :(
Persze ha lenne pénzem 3-4 évente új kocsit venni,akkor persze azt vennék,ami teccik,mert az olasz/francia desing-erek a legjobbak.Imádom az Alfákat,gyönyörűek!:DD
Mielőtt még mondanátok,hogy én is mindenféle alap nélkül mondom amit mondok,el kell mondanom,hogy a faterom eléggé az autós körökben mozog,és nagyon sok márkaszervízest ismer,és mesélt már érdekes dolgokat a Renault-okról,Citroen-ekről,Seat-okról...Japán/Német kocsis történet alig volt...:U
Na de mindenkinek az tetszik ami tetszik,én tudom hogy nem fogom itt a monológjaimmal megváltani a világot,meg kötekedni sem akarok,csak leírom amit gondolok.Nem akarok senkivel vitázni,mert igazából semmi értelme.Kívánom hogy mindenki találja meg álmai kocsiját/motorját,mert akkor érzed magad a legjobban,ha olyan cuccod van,amit szerettél volna,hisz annak könyebben elnézed a hibáit!:)
Amúgy tildy,érdekes hogy az OFF topic-ban off-olsz.:DDDItt szvsz el lehet hagyni.:P -
nekem már hajnali 3-kor sem volt ph!. aztán reggel sem.
mondjuk hajnali 3-kor nem csak ph!-m nem volt, hanem semmilyen külföldi oldal nem jött be. biztos a szolgáltatómnál (NIIF - Hungarnet) is bütyköltek valamit...
--------------------------------
A Suzuki belső terét meg nem szidni, mert meglepően tágas. A ''beállítom az első ülést, majd beülök magam mögé'' c. tesztben sokkal jobb eredmények jönnek ki, mint sok egyéb hasonló kategóriájú kocsiban. Sőt, felsőb kategóriájú kocsiknál (pl. Pözsó 206) is több a hátsó tere.
A kézzel hajlításról meg annyit, hogy én már láttam Suzukit és Yarist ütközni, és a Yaris horpadt be, és nem a Suzuki... -
Bazsesz
őstag
Szia Som@!
TE lettél a kiválasztott, Te is bekerülhetsz a játékfejlesztő cégbe. :D Eddig benne vannak:
Dzsoni, Engusz, KBalage, Slug, Den, [Chip], Tigga, Gadget, Bazsesz. :D
Jelenleg egy autós játékot fejlesztünk, ami az NFSU-t hivatott leváltani. ( :D ). Dolgozunk vele, a demó, amit összedobtam, nagyon tettszett a tesztelőknek (az IRC-n fennt lévő embereknek). Már azóta van loading screen, meg minden egyéb, alakul. :D
Ami sajnos a demóban nem található meg:
-Autók
-Pályák
-zenék
-3D
Ezen kívül minden oké. :D Mit szólsz hozzá? :D És milyen feladatot vállalsz belőle? :D (nyugi, csak a neved lesz odaírva, meg a beosztásod).
kamikaze boci
őstag
Nem cikizni akarom őket, csak mesélem (ice age:D ):
Okirat-hamisítási, csalási és megtévesztési ügyekben nyomoz a rend?rség, miután tízezernél is több magyar roma nyújtott be II. világháborús kárpótlási igényt egy osztrák alapítványhoz. A benyújtott kérelmek száma a történelmi adatok hatszorosa, ami kínos helyzetbe hozta a kárpótlást nyújtó osztrák alapítványt.
[L]http://index.hu/politika/belfold/romakar0512/ [/L]
Nekem vicces, előre elnézést kérek, ha valakinek nem az. -
escie
őstag
amikor a totalcarban swifteket tesztelt a két nemnormális, azt mondták, hogy nem lettek rosszak a töréstesztek eredményei.
a kategóriáján belül egész átlagos.
de nem tudom hol lehet erről infót fellelni.
Matr x: nekem is hátra volt tolva teljesen az ülés, hiába... :)
[Szerkesztve] -
escie
őstag
azért hatvannal a fának ütközve szvsz bármelyik autó roncstelep-éretté változik...
de van benne valami...
egy ''haccázasmerci'' biztos jobban megvédi az utasait...
egy haverom Swiften tanult...
be akarta állítani a tükröt és összetört a keze alatt...
én is majdnem azon tanultam, de a sebváltókar szúrta alulról a lábam.
a kormány meg hagy nem mondjam hol volt... :U
inkább lett Astra Classic... -
Pet_i
senior tag
Jé, mennyi új fórum! :DD
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Bazsesz
üzenetére
Ennyi pénzért mit vársz?Japán kocsi az japán kocsi marad,nézd meg mennyi gond van egy Renault-al pl. meg egy Suzukival.
Balesetnél meg tök mind1,mivel mész,mert egy Suzukiban is meghalsz ha 160-al csavarodsz föl egy fára,meg mondjuk egy Thalia-ban is.
Nagyon menő lett a Suzukit szidni,nem értem miért...talán mert népautó,mert olyan áron árulják,ami elég versenyképes szvsz...(ez a tinédzseres dac,hogy mindenkinek ilyen van,tehát nekem nem tetszik!:( )Attól meg a falnak tudtam mászni,amikor megvettük az Ignist,mindenki kiröhögött hogy de loser-ek vagyunk...életükben nem láttak Ignis-t,de már vélemyény mondtak róla...:(
Uff,én beszéltem!:DDD -
tildy
nagyúr
Én egy 10 éves seat toledóval szemezgetek:)Kár hogy nincs rá 600 ezrem:(
-
Bagoly
senior tag
8:30-tól 11-ig másoknál sem volt PH? :O
Megint hülyéskedik a szerver? -
Out
addikt
Almos vagyok! :D
-
Bazsesz
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Nézd meg a karosszériáját. Nekem csak azzal van vajom. CSak nyomogasd végig egy újjal.
Az ezekkel a gond, hogy a karosszériájából annyit kispóroltak, hogy ha többet is spóroltak volna, akkor nem is lenne. Főleg a Swift-ek. Bár szerintem a többi se különb, de ki tudja. És azért az netán véletlenül egy balesetnél a karosszéria nem mind1. Mondjuk kinek mi tettszik, meg milyet vesz.
Üdv: balu
Aktív témák
- Automata kávégépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest