Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
rog
addikt
[L]http://zdnet.com.com/2100-1104_2-5210536.html[/L]
-
Bazsesz
őstag
Ötletnek nem rossz. :) Egy próbát megér. Bár ha nem új autóba való beszámításként próbálod eladni, akkor nevetséges összeget mondanak érte. (Kinézném az egyik helyi kereskedésből, hogy rá kéne fizetned egy vagon pénzt egy mérföldekkel kissebb autóra).
Új autóba viszonlag jó áron számolják be, csakhát godolom most te nem akarsz egy vaci újat venni. -
Bazsesz
őstag
Nem tudom. Pedig jó árban adod, meg nem is olyan régi (5 év körül, attól függ, hogy melyik hónapban vetted), gondolom megkímélt állapőotban van, és az a 71e KM sem olyan sok.
Az a probléma, hogy az az emberek többsége megveszi a Suzuki Swift-et használtan, és úgy mennek egyesek vele, mintha überállat agyontuningolt BMW-ben lennének.. :(
Most vettek a szomszédomék egy ilyent. 10 éves, 1,1 millió FT-ért. BEleszámították a régi autójukat 100000-be (skoda 105), és hitelre vették. Hitelbírálati díj volt persze (nekünk nem volt), ami persze a csillagos egekbe emelkedett. VAlami havi 30-as fizetnek egy 10 éves Szuzukiért.
És a legjobb az az egészben, hogy 1,5 körül van az új, amire ugyanannyit kell fizetni havonta. És sok ember beleugrik.
Itt barcikán rengeteg szuzuki van, 10-ből 8 autó szuzuki...
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
Tényleg kéne nyitni egy autós topikot. :D
Mert az OFF-topik már lassan autós lesz. :D
Amúgy látam képeket, tán LAN-partys volt, mikor Som@ autójába pakolták a gépeket ezerrel. Tán Kalandoré is az övében volt. Jó autó amúgy az az Astra, jobban tettszik, mint az új. Itt a helyi OPEL-szalon tulajának (22 éves csajszika) agyontuningolt astrája van, olyan tipusú, mint a Som@-é. csak fekete. Kegyetlenkirály alufelnik, bazinagy szárny, kipufogó hatalmas, elsőspoiler, meg minden egyéb. NFSU fíling majdnem, csak sztem motortuning meg nitró nincs benne... Ha nyáron megveszem a digitcamot, lefotózom.
Bazsesz
őstag
Én láttam az új astrát, az új golfot, de valahogy nem kellenének. Jól néznek ki, de nem kellenének. Aztán láttam asszem új nissan micrát (olyan az eleje, mintha békaszem lenne, és kicsi, mint állat), de az nagyon rövid autó, meg alacsony.
A mostaniba beleférek mind az összes magasságommal, és a fejem fölött van még több, 5 centi hely. Nem a padlón ülök, mint egy szuzukiba, és nem két kilométer magas. Szal pont jó. Már csak jogsi kéne. :D -
zsoltee10
addikt
-
Bazsesz
őstag
nem, nem olyan nehéz az. A 60 kilómmal, 194 centimmel, izomtalan testemmel, meg hótkómásan nem olyan nehéz egy tiszta szűk lépcsőházban egy 2×1,25m (Lehet, hogy rigipsz lap volt, nem knauf, akkor 2×1,2m-re csökken a mérete), ami nyom egy rakás súlyt, és mindezt kettesével.
ÁÁÁÁÁ, hol már? Nem volt nehéz. :D
MOD:
Jé, most lesem csak, hogy kezd olyan szakállam lenni, mint amilyen az avataromnak van. Mintha rólam mintázták volna. :D
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
A kocsi jó állapotban van. Itt vannak fényképek róla! [L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=636667&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1400[/L]
Átlagos tempóban szoktam autózni vele. Nem gyilkolom a gépet. Nem versenyautó ez.
Azért autópályán mentem már vele 180-at. :D
Igen, Pesten mentem vele a legtöbbet.
Légkondi van.
Mi lesz helyette. Még nem tudom. :U
Hja az ár irányár. :) -
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ugyanoda, mint tavaly. Tavaly egy építőipari cégnél dolgoztam (ahol apám is dolgozik), és ott kerstem hülyére a belem (5 hét -> 85000 FT kézhez).
Ellenben gipszkartont kellett cipelnem a 3.-ra egy hétig, parkettáztam, szétszedtük az apám által előző évben szétszedhetetlenné lerakott rendes parkettát, szigeteltem, meg ilyenek. Jó buli volt, megyek idén is. :D
Üdv: Bazsi -
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Azt tudtam, hogy a férfiak között sokkal több a színtlvesztő, de hogy összefutok néhánnyal...
Pontosítok: Csak férfi színtévesztővel fogsz találkozni. :)
Amúgy már ovis koromban nyilvánvaló volt, hogy színtévesztő vok, mert a fának barna lombot, és zöld törzset rajtoltam
Te figy! Az nem színtévesztés, hanem színvakság. :D Milyen színű a kék nálad? :D
Bazsesz olvasom, hogy a mellkasoddal valami nem stimmel. Mi a helyzet most
Leírom mégegyszer. :) (Már nem tudom, hogy melyik hsz-ben írtam le)
Szal van egy olyan problémám, hogy a mellkasom eléggé deformált. Méghozzá befele horpadó (Olyan, mint egy tál). Namármost azt mondták, hogy amíg nincs panaszom rá (pölö amíg tudom venni a levegőt), addig nem kell semmit vele tenni. Ezt mondták egészen 2003. júniusig. Az volt az az időpont, amikor barcikán is töltöttek fel ilyeneket. Na onnantól mindenki cseszegetett vele, én meg magasról...
Aztán a privát orvosom (tök rendes, meg rugalmas, stb) mondta, hogy valami nem stimm. Lehet, hogy rosszul állapította meg, de azért meg kéne mutatni egy sebésznek. Na ebből jó nagy viták, indulatok, meg társai törtek elő mindenkiből (Főleg belőlem, mert én voltam a legidegbetegebb, meg én buggyantam meg szellemileg. :) ). És azt mondta, hogy jó esélyem van rá, hogy kikorrigálják. Közben kaptam infókat róla, meg olvastam is róla, így még tovább fokozódtak az indulatok, idegek, stb.
Aztán ma mentünk a dokihoz. Előtte jól összevesztem mindenkivel. Mikor odaértünk, akkor jött a látvány (ekszkluzív báj bazsi :D ):
A váróterem nem volt nagyon 4*4méternél. Na ebben annyian voltak, hogy alig lehetett beférni. Namármost volt egy-két olyan ember, aki nem épp a tisztaságról volt híres. Alapból tömegiszonyos ember vagyok (ha 5-nél többen vagyunk 4 négyzetméteren, ájulok-rosszul vagyok-hányinger kombó jelentkezik nálam), szal az is besegített. Ráadásul beteg is vagyok, lázas is, ráadásul este nem tudtam emiatt aludni. Szal elég jól néztem ki, mire protekcióval sorra kerültem (10-re kellett mennünk, és elsőnek szólítottak be 11-kor). A vizsgáló abból állt, hogy volt egy 1,5m-es vizsgálóágy, egy írógép, meg két szék, amihez tartozik egy asztal. Szal a poén az volt, hogy mivel nem volt kiitelezhető az asztalra való felfektetésem, ezért állva kellett megvizsgálni (miközben majdnem összeestem kétszer a fáradtságtól, meg a tömeg miatt) a rendelőben volt 3 asszisztens. egy gépelt, a többi meg fikázta a jónépet, meg pletykáltak.
A vizsgálaton megkérdezték, hogy hány éves vagyok, hány centi magas vagyok. Továbbá azt, hogy voiltak-e légzési nehézségeim, fáradékonyabb vagyok-e a kelleténél (ezt úgy kell elképzelni, hogy pölö 100 méter kocogástól kifulladok-e vagy sem), többször vagyok-e beteg a kelleténél, meg hogy pszihésen mennyire zavar ez engem. Az uccsó kérdés az volt, hogy hogy állok a műtéthez hozzá (akarom-e vagy sem). Én meg löktem sorra a válaszokat: 17; 194; nem volt; nem vagyok; nem; nem zavar. Aztán jött idegből a válasz: nem akarok műtétet.
Úgyhogy most elküldtek kardiológiára (EGK-zni fognak), meg tüdőszűrőre valami izébe kell belefújnom, amivel a tüdőm valamilyét vizsgálják meg. Ha ezek negatívak (köbö 0,5-1 évvel ezelőtt is az volt, szal én tudom az eredményt, hogy mi lesz), akkor az még nem jelent semmit.
A konzultációs lapomra (hülye neve van rendesen) ezt írták:
ST.: elülső mellkasfalon kifejezetten széles alapú, jelentősnek mondható behúzódás
DG.: Pectus excavatum
A doki beszédének a negyedét sem értettem, mert kicsit nagyon pöszén beszélt. De legalább rendes, és érti a poént. Még 50 év körüli fejjel is) Elmondta, hogy a régi módszerrel nem műthető (nem szedik ki a szegcsontomat, és nem vágnak bordát), hanem csakis az újjal (oldalt végigvágnak, és betesznek valamit a szegycsontom alá, ami kiemeli (Terminátor RLZ: :D )). De ez csak akkor esedékes, ha meg kell műteni, amit nagyon nem szeretnék.
- Riport a miskolci kórházról báj bazsi. :D -
Szal most valahogy ott tartok, hogy agyilag zokni vagyok, idegileg összetörtem, szellemileg megbuggyantam. Ezt még tetőzni fogja a jövő hét szerdán esedékes kontrollvizsgálat. Akkor megyünk vissza a dokihoz, és akkor derül ki, hogy mi lesz. Az eredménny meg nem mind1, hogy mi lesz, mert csütörtöktől szombatig osztálykirándulás (Som@ örülni fog neki, de nem hagyom ''ajándék'' nélkül. ;] ), és nem akarom, hogy végig ez járjon a fejembe, mikozbe széttomboljuk a fejünket. :D
''Röviden'' ennyi. Majd még írok szerdán fejleményeket, hogy mi lett. Annyit tudok, hogy ha meg kell műteni, akkor csakis agusztusban lehet esetleg róla szó, mivel nyáron dolgozni szeretnék.
Üdv: Bazsi -
zsoltee10
addikt
válasz
Bazsesz
üzenetére
LOL. de jó! :D :C Azt tudtam, hogy a férfiak között sokkal több a színtlvesztő, de hogy összefutok néhánnyal...:)
Bazsesz olvasom, hogy a mellkasoddal valami nem stimmel. Mi a helyzet most?
Karex: Én a japán könyvben se látok semmit, amelyik képen zöld van. :)
mod: nálam hivatalosan akkor derült ki, mikor jogosítványt csináltam autóra 3 éve. fel kellett jönnöm Pestre, ahol megvizsgáltak, és nekem is ilyen mikroszkóp szerű gépbe kellett belenéznem. Amúgy már ovis koromban nyilvánvaló volt, hogy színtévesztő vok, mert a fának barna lombot, és zöld törzset rajtoltam :D -
Glottis
senior tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Vicces. 30/28 lett nekem. Sztem elég markerting-szagú a dolog. Azért is, mert a teszt során a 0-t hol 0-nak, hol O-betűnek értelmezte.:) Így naná, hogy még azok is, akiknek nincs ilyen bajuk, ''színtévesztő'' minősítést kapnak...
Vagy esetleg én is színtévesztő lennék?
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Isten hozott a színtévesztők között! :D Szintén zöld színtévesztő vagyok. :)
MOD: mikor volt a teszt, a könyvből egy számot nem tudtam elmondani, aztán bevittek egy sötétszobába, és össze kellett illeszteni ilyen vackot. A szerkezet úgy nézett ki mint egy mikroszkóp. Na én azt megcsináltam, anyám belenézett, és csóválta a fejét rendesen. :)
Üdv: Balu
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
A negyedét alig értettem, mert elég érdekesen beszélt.
A lényeg az, hogy se az úszás, se a konditerem nem segít ezen, max annyit tesz, hogy az izom eltakarja. Tehát hiába csinálsz akármit, ez ugyanúgy meg fog maradni, csak ráhízol, vagy rágyórsz, és amiatt nem fog látszani. (Magyarul 5 évig kínontam magam uszodába, gyógyúszáson, stb-n a nagy semmiért)
Megkérdezték tőlem, hogy hány éves vagyok, milyen magas vagyok, pszihésen zavar-e a dolog, meg hogy hogy viszonyulok a műtéthez.
Most elküldtek még kardiológiára (EKG, csak hülyén fogalmazva), meg valamitüdőmittoménmire (bele kell fújni egy ilyen sz*rba, aztán kilök egy értéket). A poén az, hogy nemrég lettek ezek csináltatva (Fél éve asszem, de lehet, hogy van az egy is), és negatív volt.
Persze szintén a nagy semmiért megyek el erre a két vizsgálatra, mert ez nem befolyásolja annyira a dolgokat. Azt mondta, hogy ezt csak az új eljárással lehet megoperálni, a régivel nem (tehát nem lesznek a bordáim széjjelvágva, nem szedik ki a szegycsontomat, hanem csak kapok kultúráltan egy fél méteres vágást az oldalamba, ahol behelyeznek egy platinadarabot, ami jó sokáig ott fog maradni).
Jövő hét szerdán kell visszamennem, és akkor dönti el, hogy mi lesz.
lesaux
veterán
Nem tudja valaki, hol lehet ilyet kapni?

-
lesaux
veterán
Ez igazi szerintetek? Ha igen, akkor qrva jó! :D
[L]http://www.gumicsizma.hu/picture_big/200301171942.jpg[/L] -
-
Bash
őstag
Mondd meg Endrédnek, hogy amint beér KöKi-re, szálljon le a vonatról, másszon fel a lépcsőn (vagy a mozgólépcsőn), ott forduljon az autóbuszpályaudvar felé, ez arra van, amerre a tömeg megy :). Szépen végigsétál a folyosón, ha közben még a szemét is kinyitja néha-néha, akkor látni fogja a Reptér-busz táblákat, csak követni kell a nyilakat. A folyosó végén legurul a lépcsőn, ott ha elnéz jobbra kb. 45°-os szögben, akkor meg fogja látni a megállót, kb. 50 méter. Az egész nem tart tovább 5 percnél. Jó esetben a busz 20 perc alatt odaér a terminálhoz. :)
-
tildy
nagyúr
Kobanya kispestről honnét indula reptér busz?Mennyire messzi van a vasutallomastol?
-
tildy
nagyúr
Jeeh es mar ma van:D
SZóval, az a lenyeg, hogy takaritottam egy helyen, es az ott kapott penzbol kihozom a kedvesem norvégiába két hétre.Persze ehhez hozzájárult egy szerencsétlen dolog is, ugyanis Tersius barátnője jött volna ki Tersiushoz, de sajna megbetegedett ...Így a párom jön, és hozzám.Együtt megyünk haza. -
escie
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
Színtévesztési teszt: [L]http://pantherz.uw.hu/szintevesztes_teszt.htm[/L]
( http://pantherz.uw.hu/szintevesztes_teszt.htm ) -
crab
senior tag
Nekem ezekkel nincs bajom, úgyhogy ez is az bizonyítja, hogy nem én vagyok a színtévesztő, hanem feleslegesen elnevezik a dolgokat bordónak.:))
na jó befejeztem, tudom, hogy vannak ilyen színek.:)
egyébként én is tudok ilyen csetes marhaságot -ROTFLMAOWTIME:)
bár ez nem olyan cifra fogalmazás. -
MUŁĐER
addikt
Vicces volt a jogsi előtti orvosi vizsgálaton,mutogatták azt a pöttyös könyvet,mondjam mit látok.Mondom pillangó,medve stb..erre mondják hogy számok vannak benne...90%-át nem találtam el.Főleg barna,vörös,-t tévesztek.Aztán megkérdezték meg tudom-e különböztetni a pirosat a zöldtől,mondom ja.
Már több mint egy éves a jogsim...:DDD -
crab
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Ez így van, a hölgyek mindíg jobban tudják az adott szín nevét!:)
Lehet innen ered a bordó szín is, szerintem nincs is olyan, én legalábbis nem ismerem fel!:)
szerk.: meg ciklámen sincs, az rozsaszín vagy lila, most nem tom pontosan, mer' azt se ismerem fel, ha látom akkor simán lelilázom vagy rozsaszínezem.:)
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
-
joe69
senior tag
HELP1!!
nem tudja valaki hogy jar-e Kispesten valami ejszakai jarat, amivel hazajuthatok??? -
Bazsesz
őstag
Holnap megyek mellkassebészetre. Nem vagyok boldog. :( Azonkívül annyira fáj a torkom, hogy nem tudok nyelni (Még a reszelt csokit sem), ezenkívül k*rvára váj, ha beszélek. Úgyhogy most néma vindetut játszok...
De azért ez jó dolog. Honnan jön ki amúgy? Te most nem épp norvégiában vagy? :)
Aktív témák
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest