Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
Matr x
aktív tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Hátha ők értenek a hárdverhez is...
Fogd meg a ''hangokozó tényezőt'', és akkor egyrészt nem lesz hangos, másrészt felkészülsz az esetleges hanghatásokra..
Som@:
8-10 óra alvás után erre ébredsz... ehető még az a pirítós vagy már szenesedik? :DD
Meccs
2:0 a valenciának... szép kis gól volt... -
Matr x
aktív tag
válasz
Bazsesz
üzenetére
Sztem nem fogsz tudni leállni.
A megbuggyanás szele az egész PH!-t érte, mindenki érzett belőle valamit. Aki nem, az már előtte is úgy volt.
Osztálykirándulás mindig nagy buli. Nekünk bár csak 2 volt a 4 év alatt, de überelt mindent.
Akkor viszlát. Majd találkozunk, és toljuk tovább a diablot ;]
Minden jót! -
Matr x
aktív tag
Voltam a nagymuternál, digifényképezővel szétnéztem, és ezt találtam:
[L]http://matr-x.tvn.hu/bin/liba01.jpg[/L]
[L]http://matr-x.tvn.hu/bin/liba02.jpg[/L] -
Matr x
aktív tag
(jobb helyet nem tudok neki, ''kérdezek'' itt)
Msn proxy mögött van, és nem hozza be a távoli ember képét, amit berakott. Lehet ezen segíteni? (mert ugye ez a legfontosabb dolog, ugye? :F) -
Matr x
aktív tag
Ma hogy elharapództak a ''saját topicok''... fáradt gőzben már most is több szürke cím van.
Figyelmesség és körültekintés nagyon ott figyel... és mér kezdődik mindig azzal a 2-3. hsz, hogy ''Kereső!!!''
Na mindegy, majd kialakul, lehet belőlük még jó fórumtag... -
Matr x
aktív tag
[L]http://index.hu/politika/belfold/budapest/alagut0422/[/L]
Hogy mekkora hülyék vannak.... :DD Még mi lesz ezek után??? -
Matr x
aktív tag
Első sor: Az ofő mondta a szalagavató előtt, amikor rázúdították, hogy szinte mindent neki kell szervezni. Kezdve attól, hogy a tv-seknek mi írjuk meg a kérdéseket, a válaszokat stb... fsza csávó.
Második: nézz be a kaktuszos topicba!
Origo-s cikkhez:
''Egy csávolyi ABC-ben tartott próbavásárlásnál például a téliszalámit a csomagolással együtt mérték, amely 54 forintos kárt okozott a vevőnek.'' ---> hát bazz... hol nem így csinálják??? -
Matr x
aktív tag
De gondolkozz! Ha 40ft-tal emeli az árát a piának, utána meg 0.49dl-t tölt a pohárba, akkor ki jár jobban? Ha meg úgyis ki akarod ütni magad, akkor nem ezen fogsz problémázni. Hanem azon, hogy mér nem adnak neked inni, pedig te full józan vagy :)
Végül: ki az az értelmiségi, aki állandóan mindenféle mérőeszközzel járkál? Te lennél az? Mi a foglalkozásod? Adóellenőr??? :DDD -
Matr x
aktív tag
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Ethernet vagy enternet?
(mondjuk egyikről se tudok segíteni, de hátha a többiek könnyebben....) -
Matr x
aktív tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Ott a légiósoknál se sokáig lesz élet... 2óra alatt a legtöbb puskapor elment (főleg egy valaki beszélt sokat), holnaptól szerintem nagyon süllyedni fog. De ne legyen úgy (a topicindító kedvéért) :)
Offtopic meg időszakosan, hullámzik. Van, hogy egy nap van 2, azaz kettő hozzászólás. Láttam már ilyeneket.
Ja, és a 10.be ez az első, részemről :DD
Aktív témák
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest