Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
ijj,Toledo...Seat-ok sem túl megbízható fajták...én azt mondom,csak német vagy japán kocsi...a többi :(
Persze ha lenne pénzem 3-4 évente új kocsit venni,akkor persze azt vennék,ami teccik,mert az olasz/francia desing-erek a legjobbak.Imádom az Alfákat,gyönyörűek!:DD
Mielőtt még mondanátok,hogy én is mindenféle alap nélkül mondom amit mondok,el kell mondanom,hogy a faterom eléggé az autós körökben mozog,és nagyon sok márkaszervízest ismer,és mesélt már érdekes dolgokat a Renault-okról,Citroen-ekről,Seat-okról...Japán/Német kocsis történet alig volt...:U
Na de mindenkinek az tetszik ami tetszik,én tudom hogy nem fogom itt a monológjaimmal megváltani a világot,meg kötekedni sem akarok,csak leírom amit gondolok.Nem akarok senkivel vitázni,mert igazából semmi értelme.Kívánom hogy mindenki találja meg álmai kocsiját/motorját,mert akkor érzed magad a legjobban,ha olyan cuccod van,amit szerettél volna,hisz annak könyebben elnézed a hibáit!:)
Amúgy tildy,érdekes hogy az OFF topic-ban off-olsz.:DDDItt szvsz el lehet hagyni.:P -
MUŁĐER
addikt
válasz
Bazsesz
üzenetére
Ennyi pénzért mit vársz?Japán kocsi az japán kocsi marad,nézd meg mennyi gond van egy Renault-al pl. meg egy Suzukival.
Balesetnél meg tök mind1,mivel mész,mert egy Suzukiban is meghalsz ha 160-al csavarodsz föl egy fára,meg mondjuk egy Thalia-ban is.
Nagyon menő lett a Suzukit szidni,nem értem miért...talán mert népautó,mert olyan áron árulják,ami elég versenyképes szvsz...(ez a tinédzseres dac,hogy mindenkinek ilyen van,tehát nekem nem tetszik!:( )Attól meg a falnak tudtam mászni,amikor megvettük az Ignist,mindenki kiröhögött hogy de loser-ek vagyunk...életükben nem láttak Ignis-t,de már vélemyény mondtak róla...:(
Uff,én beszéltem!:DDD -
MUŁĐER
addikt
Vicces volt a jogsi előtti orvosi vizsgálaton,mutogatták azt a pöttyös könyvet,mondjam mit látok.Mondom pillangó,medve stb..erre mondják hogy számok vannak benne...90%-át nem találtam el.Főleg barna,vörös,-t tévesztek.Aztán megkérdezték meg tudom-e különböztetni a pirosat a zöldtől,mondom ja.
Már több mint egy éves a jogsim...:DDD -
MUŁĐER
addikt
wow,bár szvsz elég ocsmányul néz ki ez a szürke...sőt,nagyon ocsmányul...a
kisbetűs jobb volt.na mind1 -
MUŁĐER
addikt
Central european hardware center:DDD
-
MUŁĐER
addikt
[L]http://www.mulder.atw.hu/ph!.jpeg[/L]
Nézzétek,egy igazi PH! fan!:D
(sose tudok rendesen linkelni:O)
------------------
Javítottam, linkesítettem -- kiskorúak csak szülői felügyelettel :DDD -- KovacsUr
Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- LENOVO IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 2.16GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest