- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 10
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
marcee
addikt
Nekünk nincs nyomtatónk. Ám egyszer, amikor nagyon sürgösen ki kellett valamit nyomtatni,
fogtuk a pendrive-ot, átugrottunk vele a közeli számtechboltba, ahol örömmel kinyomtatták. 500 Ft-
ot adtunk nekik, de alig akarták elfogadni. Ezt mondjuk M.str.lban nem érdemes megpróbálni ;], de
kisebb boltokban simán.Korábban cimoráknál nyomtattam hajnalanta. Igen nagy könnyebbség (?) ez a nyomtató nekem. Azért szvsz nagyot néznének a Spider computer-ben (az van legközelebb), ha beállítanék egy A****CAD cd-vel és 4*A3 méretű nyomtatnivalóval. Szóval inkább otthon intézem, ha tudom, a baj akkor kezdődik, ha számítok rá, hogy reggel az utolsó pillanatban fogmosás és KV között kinyomtatom és nem megy...
MUŁĐER : Rosszabb volt, nem nyitok vitát! ;]
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
wow,bár szvsz elég ocsmányul néz ki ez a szürke...sőt,nagyon ocsmányul...a
kisbetűs jobb volt.na mind1 -
tildy
nagyúr
Holnap jön a barátom, holnap jön ki a barátom:D
Jipppi, madarat lehet fogatni velem:D:C -
lesaux
veterán
Király volt a mai éjszaka: egy héte már csak egy tárgyammal foglakozok és így is csak a gyak.vez. jóindulatán múlik, hogy beveszi-e majd a faladatokat. Ma egész éljel számoltam és rajzoltam. Hajnali 4kor a kölcsön 19-es moncsi hirtelen stand-by-olt egyet, a gép szépen világított tovább, de se újraindulásnak nem volt jele, se semmi. Monitor kikapcs-bekapcs, semmi. Idegességemben esc, alt+f4, ctrl+alt+del erre újraindult (nemhogy ctrl+s-sel kezdtem volna :( de hát hüjjje vagyok meg fáradt is). 1 óra múlva újra megcsinálta... Bekapcsolt gép mellett monitort cseréltem, de persze a saját 17-esem nem viszi az 1280*1024-et 85Hz-en. Pihentetés után ment a 19-es így legalább nem veszett a melóm újra. Felbontás vissza, kikapcs, 17-es vissza, melo.
Hatkor irány nyomtatni, illetve csak próbáltam volna. Ugyanis az egy hét utánajárással beizzított Canon BJC-5100-as (nincs hozzá WinXP-s driver, nonszen, végülis csak egy A3-as szines nyomtató, az ilyet utánadobják a népnek az utcán jártában keltében), de sikerült szerezni hozzá valami fizetőőős BJC Angel nevezetű program, amivel a win2k-s driverre beizzítható XP alá (és peccselve már nem is használ négyszeres tintamennyiséget). Na ez a tetves &>ä#Đ& program mondta azt reggel hatkor, hogy ennyit volt hajlandó ingyen nyomtatni, most pedig készítsem a (nemlétező) visa kártyámat...
KV-cigi után sikerült a pulzusomat 200 alá tornászni, fél óra alatt sikerült is megoldást találni a problémára (meg beszedni egynémely spy/adware és még kitudja milyen bónuszt).
Kinyomtattam. Itt vagyok az 1etemen, de a tanárbácsi nem fogad még néhány órán keresztül... Boldog vagyok.Nekünk nincs nyomtatónk. Ám egyszer, amikor nagyon sürgösen ki kellett valamit nyomtatni,
fogtuk a pendrive-ot, átugrottunk vele a közeli számtechboltba, ahol örömmel kinyomtatták. 500 Ft-
ot adtunk nekik, de alig akarták elfogadni. Ezt mondjuk M.str.lban nem érdemes megpróbálni ;], de
kisebb boltokban simán. -
marcee
addikt
Király volt a mai éjszaka: egy héte már csak egy tárgyammal foglakozok és így is csak a gyak.vez. jóindulatán múlik, hogy beveszi-e majd a faladatokat. Ma egész éljel számoltam és rajzoltam. Hajnali 4kor a kölcsön 19-es moncsi hirtelen stand-by-olt egyet, a gép szépen világított tovább, de se újraindulásnak nem volt jele, se semmi. Monitor kikapcs-bekapcs, semmi. Idegességemben esc, alt+f4, ctrl+alt+del erre újraindult (nemhogy ctrl+s-sel kezdtem volna :( de hát hüjjje vagyok meg fáradt is). 1 óra múlva újra megcsinálta... Bekapcsolt gép mellett monitort cseréltem, de persze a saját 17-esem nem viszi az 1280*1024-et 85Hz-en. Pihentetés után ment a 19-es így legalább nem veszett a melóm újra. Felbontás vissza, kikapcs, 17-es vissza, melo.
Hatkor irány nyomtatni, illetve csak próbáltam volna. Ugyanis az egy hét utánajárással beizzított Canon BJC-5100-as (nincs hozzá WinXP-s driver, nonszen, végülis csak egy A3-as szines nyomtató, az ilyet utánadobják a népnek az utcán jártában keltében), de sikerült szerezni hozzá valami fizetőőős BJC Angel nevezetű program, amivel a win2k-s driverre beizzítható XP alá (és peccselve már nem is használ négyszeres tintamennyiséget). Na ez a tetves &>ä#Đ& program mondta azt reggel hatkor, hogy ennyit volt hajlandó ingyen nyomtatni, most pedig készítsem a (nemlétező) visa kártyámat...
KV-cigi után sikerült a pulzusomat 200 alá tornászni, fél óra alatt sikerült is megoldást találni a problémára (meg beszedni egynémely spy/adware és még kitudja milyen bónuszt).
Kinyomtattam. Itt vagyok az 1etemen, de a tanárbácsi nem fogad még néhány órán keresztül... Boldog vagyok. -
[amne]
senior tag
Gondoltam kipróbálom ezt az OFF cuccot.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Jajj. :( Én karosszériát még nem csináltattam, de megkérdezhetem majd itthon délután a szülőket, hátha...
-
PeliScan
addikt
Képze4ld el, meghúzták a Tesznyó parkolóban szegény Warbit. :( Az jobb első fényszóró kitört, behorpadt picit a lökhárító és felgyűrődött a jobb első keréknél a lemez... :(
nincs vmi olcsó karosszárialakatosod? aki foglakozik Warbikkal is..? -
Panther
HÁZIGAZDA
Azért le ne harapjátok má' a fejem..! :D Ha ennyi kódgyarapodást nem bírt ki a RIOS, akkor inkább ne is terjszkedjen agnol babérokra. ;]
(ráaádásul, nem csak hogy nagyobb kódot generál, hanem 4x annyi időbe telik begépelni, szóval nem hiszem, h vki annyira ezt használná. Bár nme lenne bonyolúlt írni egy scriptet szerintem. :P)Már mindegy, késő bánat... küldj majd meghívót a nyilvános karóba húzásra ;]
-
PeliScan
addikt
Azért le ne harapjátok má' a fejem..! :D Ha ennyi kódgyarapodást nem bírt ki a RIOS, akkor inkább ne is terjszkedjen agnol babérokra. ;]
(ráaádásul, nem csak hogy nagyobb kódot generál, hanem 4x annyi időbe telik begépelni, szóval nem hiszem, h vki annyira ezt használná. Bár nme lenne bonyolúlt írni egy scriptet szerintem. :P) -
Bazsesz
őstag
-
Bash
őstag
-
PeliScan
addikt
Úgy látom Parci nagyon játszik mostanában a színekkel. :P
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
_az
senior tag
-
escie
őstag
-
lesaux
veterán
-
ptiboy
senior tag
mi ez az ''off topikba''?
nincs különbség -
ptiboy
senior tag
-
emvy
félisten
Amióta az OFF TOPIC szürkével van írva, szinte csak azokat olvasom a fórumokból. :D
-
_Volkovy_
nagyúr
Köszi a tippeket,asszem megyek és elszundítok a közeli parkban.
Akkora barom vagyok hogy az nem igaz..Grrr áááá :O
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
Mármint az érettségi? Várj, idézek magamtól (nem a PH!-ra írtam ezt):
Nos, itt lennék (illetve már régebbóta itt vagyok, csak most értem a topichoz).
Az érettségi megvolt, úgy tűnik azoknak lett igaza, akik úgy gondolták, hogy mivel utolsók vagyunk, ezért könnyű lesz. Legalábbis ez a magyar az volt. Én Petőfit írtam, 5 és negyed oldalt sikerült összehozni.
Btw. amikor elkezdtem írni a dogát, eszembe jutott, hogy most nekem full parának kéne lennem, hisz hát ez mégiscsak érettségi, meg sorsdöntő, meg ilyesmi...de semmit nem éreztem. Szinte súlytalannak tűnt (Komolyan mondom nyelvvizsgán jobban paráztam) S ahogy jobban belegondoltam, rádöbbentem, hogy tényleg az: súlytalan. Hisz mit jelent ma egy érettségi? Semmit. Bár a pontokba beleszámít, na de 10 pont az szinte semmi (persze kivéve, ha 120 pontra megy az ember). Ha meg azt nézzük, hogy az ''életben'' mit lehet csinálni egy érettségivel: ugyancsak semmit. Na miután ezt végiggondoltam, továbbra is (szinte) teljesen nyugodt maradtam, s megírtam a dolgozatot :)
A benyomás meg ráér, nem hajt a tatár :) -
mormota
senior tag
-
lesaux
veterán
-
Den
veterán
-
mormota
senior tag
-
_Volkovy_
nagyúr
Emberek:mit tudtok ajánlani,ha irtó sz@r hangulata van valakinek?Konkrétan nekem.
Mi a frászt csináljak?PC-re rá se tudok nézni. -
mormota
senior tag
ha az off hozzászólás szine szürke, akkor a topik összes témája miért nem az?:D
[Szerkesztve] -
dzsoni
senior tag
-
PeliScan
addikt
Annyira uncsi már ez... és baromira sejthető. :) Szerintem nem adták le TVben, nem hiszem h engedélyezték.
-
Den
veterán
-
Som@
őstag
-
dzsoni
senior tag
[L]http://vaily.rulez.org/kfeeauto.mpg[/L]
Kötelező megnézni, és meghallgatni :) -
PeliScan
addikt
Hogy sikerült? :) Bár biztos leírtad az érettségis topicban, de azt elég hosszú lenne átnyálazni, és holnap leadási határidő... :O persze, megírom majd a benyomást az osztályról, egy picitr később, oks? nagyon el vagyok havazva sajna
-
Cathfaern
nagyúr
-
Bash
őstag
-
tomcs
őstag
-
tomcs
őstag
eztet most ki kell probalnom
-
Som@
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hádde'.... elmegyek pótzh-ra és mire visszérek van offolás gomb meg angol PH!? :D
-
Som@
őstag
-
Bash
őstag
-
Bazsesz
őstag
Fiatal vagy még a végrendeleted megírásához. ;]
Tévedsz. :) Amikor megismerkedtem egy bizonyos nőszeméllyel, akkor írtam vagy hármat. Szal ilyesmitől nem rebbenek meg. :D Ha kell, megmutatom azt is. :D -
Som@
őstag
-
Bash
őstag
Egy pillanatra bele tudtam nézni a fórumba mielőtt ''bezáródott''.
Ne gondoljátok, hogy sokkal hosszabb volt az a négy-öt hozzászólás.:DDD
Bell például simán elvegyülhetett volna:DDDGondolom HÁZIGAZDA körökben tesztelik, arra elég egy pár szó is.
hmm?
loool :]] -
Som@
őstag
Fiatal vagy még a végrendeleted megírásához. ;]
Vagy csak kis magyar nyelvtant szeretnél gyakorolni?
Diktáljak? :DDD -
kamikaze boci
őstag
-
Bazsesz
őstag
Hol a tollam meg egy lap? ;]
Most miért? Tök nullának meg lémernek (a hülyén keresztül) nézek ki mindentéren? Egyértelmű választ kérek csak Tőled, csak most, és csak itt!
Feltettem egy eldöntendő kérdést, most válaszolhatsz! Nem lesz semmilyen következménye! Megígérem.
Üdv: BAlu -
Bash
őstag
Erről eszembe jut, mikor kanadába küldtem angolul levelet, és szótárral csináltam a dolgot. Na a rokonom azt mondta, hogy egy értelmes mondat volt benne, a többi mind baromság (Mármint szerkezetügyileg. :D ) Úgyhogy majd én is összepostolok egy ''Cooooool!'' postot. egy év alatt. :D Ha eljutok odáig. :D Bár nehéz szó. :))
Várjuk. Biztosan kewl lesz! :D
-
Som@
őstag
Erről eszembe jut, mikor kanadába küldtem angolul levelet, és szótárral csináltam a dolgot. Na a rokonom azt mondta, hogy egy értelmes mondat volt benne, a többi mind baromság (Mármint szerkezetügyileg. :D ) Úgyhogy majd én is összepostolok egy ''Cooooool!'' postot. egy év alatt. :D Ha eljutok odáig. :D Bár nehéz szó. :))
Hna erre mostmár én is kiváncsi vagyok. ;]
-
Bash
őstag
Miért, 100 ezer karakteres, óangol nyelvű hozzászólás lesz?:D
Olyat max. Parci tud, ha jól emlékszem 3 évet az USA-ban élt. De lehet, hogy többet. :)
-
Bazsesz
őstag
-
kamikaze boci
őstag
-
Bash
őstag
-
rog
addikt
-
_az
senior tag
A vindóz feladatkezelőm szerint fut egy Isass.exe alkalmazás. Nem tudom bezárni. Vajon mi lehet ez??? Lehet v.mi köze a Sasserhez? :DDD
-
kamikaze boci
őstag
Érdekelni érdekel a számítástechnika, de azért annyira nem. Jó, mondjuk tényleg jó lenne érteni, hogy mit mondanak a bit-tech fórumában, de azért ennyire nem.
Régen jobban rajongtam a számítógépért, mint most ,csak közbejött egy dolog, és megváltoztatta ezt az állást. Ha nem jött volna közbe, akkor most infóra járnák, és angolt tanulnák, így be kell érnem a közgáz+német kombóval.
Üdv: balu
Kamikaze: Nem gondoltam amúgy komolyan, ott is volt a szmájli a végén. Ha megsértettelek, akkor bocsi.Dehogy bántódtam meg, még mindig vigyorgok itt magamban:).
-
Bazsesz
őstag
Érdekelni érdekel a számítástechnika, de azért annyira nem. Jó, mondjuk tényleg jó lenne érteni, hogy mit mondanak a bit-tech fórumában, de azért ennyire nem.
Régen jobban rajongtam a számítógépért, mint most ,csak közbejött egy dolog, és megváltoztatta ezt az állást. Ha nem jött volna közbe, akkor most infóra járnák, és angolt tanulnák, így be kell érnem a közgáz+német kombóval.
Üdv: balu
Kamikaze: Nem gondoltam amúgy komolyan, ott is volt a szmájli a végén. Ha megsértettelek, akkor bocsi. -
Cathfaern
nagyúr
Ha érdekel a számítástechnika, akkor nagyon-nagyon ajánlom, hogy mihamarabb tanulj meg angolul (ha csak felhasználó szinte/hobbi szinten, akkor is, de ha még mélyebben, akkor meg végképp).
-
Bazsesz
őstag
ha titok volt, a lecseszés nem nekünk jár:P
Én mindenesetre örülök, nagy lépés az emberiségnek:DIgaz, TE találtál rá! ;] Tehát egyértelmű, hogy ki lesz lecseszve. :))
Amúgy tényleg jó, hogy angolosodik a PH!. CSak az a gond, hogy tényleg nem tudok angolul (Som@ elvtárs szerint magyarul se, de az mellékes. :D ), így lehet, hogy meg kéne tanulni. :) -
kamikaze boci
őstag
-
Bazsesz
őstag
Nagyon vicces lesz látni az első Penis size, enlargement típusú topikokat:DDD
Igen, gyorsan lezúzta Parci:DDD
Lehet, hogy tényleg nem volt publikus? Akkor viszont számítani kellett volna a véletlen elütésekre:P
Szerk.:
Kivegyem a linket az aláírásomból?
[Szerkesztve]Hát, ha nem volt publikus, akkor mi jól elszúrtuk. :D Asszem lecseszés várható. :)
-
kamikaze boci
őstag
Nagyon vicces lesz látni az első Penis size, enlargement típusú topikokat:DDD
Igen, gyorsan lezúzta Parci:DDD
Lehet, hogy tényleg nem volt publikus? Akkor viszont számítani kellett volna a véletlen elütésekre:P
Szerk.:
Kivegyem a linket az aláírásomból?
[Szerkesztve] -
crab
senior tag
Ugyan, ha nem akarják, nem látjuk:D
nekem már nem is működnek a linkek, csak a fő login ablak!:)
-
crab
senior tag
Nekem most 3 nagy ingyenwebes logo jelenik meg a szmálylik helyett, gondolom neked is! a képek a tár.hu-n vannak, csak az lassú ezért az ingyenwebről linkelem azokat amelyek a fórumban jelennek meg, de te mozillából nézted meg a kép url-jét és azt másoltad be ide, de ez nem működik, mert az igyenwebről nem lehet közvetlenül linkelni!:)
mod: most már ok!
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
-
Som@
őstag
-
kamikaze boci
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
-
crab
senior tag
Csak explorerből működik!:) a képek pedig a tár.hu-n vannak.
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
-
PeliScan
addikt
Hűűűha, ez nagyon ütős kezdeményezés lesz..! :o
Kíváncsi leszek, h a nyelvi nehézségek hogy s mint leszenk, mert eleinte szerinte leginkább a .hu tagjai fogják látogatni a .com-ot is... -
crab
senior tag
-
lesaux
veterán
-
MUŁĐER
addikt
Central european hardware center:DDD
-
Som@
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
-
Bazsesz
őstag
-
crab
senior tag
-
kamikaze boci
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
-
Bazsesz
őstag
Most találta Slug:
[L]http://prohardver.com/rios3_forum.php[/L]
Beregisztráljunk? :D -
crab
senior tag
Parci beszélt valami nagy projectről, ami leköti minden energiájukat, sztem az első válasz a valószínű!
-
Cathfaern
nagyúr
Csupa olyan kérdés, amire én is kíváncsian várom a válaszokat:D
2 válasz lehetséges:
1. A PH! angol nyelvű is lesz (vagy tervbe van/volt véve)
2. Egyszerűen be lett regisztrálva a prohardver.com, hogy más ne tudjon lecsapni rá, s később esetleg visszaélni vele. -
divot
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
Hmmm...lenne egy kérdésem: ti mit szoktatok egy e-mail elejére írni, ha például egy webshop-nak írtok levelet? Mert ilyenkor azért ''hello''-zni mégsem kéne, viszont a levélben megszokott formát meg túl hivatalosnak érzem :F
-
kamikaze boci
őstag
-
crab
senior tag
#1095-1099:)
és az mi?:) azt látom, hogy bejelenkező ablak, de hova? és kiknek?:)
hoppá! [L]http://prohardver.com/r3_tag_input.php?act=new&stage=0[/L]:)
kezdem sejteni, illetve nem
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
-
crab
senior tag
-
Shim
őstag
http://prohardver.com/
ez is ütős:
[L]http://prohardver.com/r3_login_input.php?act=login&stage=0[/L]
:D -
Shim
őstag
-
kamikaze boci
őstag
-
Bash
őstag
Különösebb már nem történt. Még egy darabig ment az adok-kapok (alapelvek, korábbi topikok beidézése, jogok, önmérséklet, miegymás), néhány prominens is benézett. Végül az egész eltűnt a szemétben (jobb későn, mint soha).
Arra lennék kíváncsi, hogy intelfan megelent-e valami köszönöm-félével, vagy valami bocsánat-félével.
-
kamikaze boci
őstag
Különösebb már nem történt. Még egy darabig ment az adok-kapok (alapelvek, korábbi topikok beidézése, jogok, önmérséklet, miegymás), néhány prominens is benézett. Végül az egész eltűnt a szemétben (jobb későn, mint soha).
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 10
- (téma lezárva)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ford topik
- Marathon: PVE-mód jön, a Bungie vázolta a következő szezont
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- playseat evolution black actifit
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer Gép - MSI H610, Intel I5 13600, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1TB M.2 SSD, 750W 80+ Gold
- Asztali PC i7 6700 1650 16GB DDR4 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming A17 Gamer laptop , R7 6800H , 16GB DDR5 , RTX 3050 Ti
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akku Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hajrá PH!