Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
marcee
addikt
Korábban cimoráknál nyomtattam hajnalanta. Igen nagy könnyebbség (?) ez a nyomtató nekem. Azért szvsz nagyot néznének a Spider computer-ben (az van legközelebb), ha beállítanék egy A****CAD cd-vel és 4*A3 méretű nyomtatnivalóval. Szóval inkább otthon intézem, ha tudom, a baj akkor kezdődik, ha számítok rá, hogy reggel az utolsó pillanatban fogmosás és KV között kinyomtatom és nem megy...
MUŁĐER : Rosszabb volt, nem nyitok vitát! ;]
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
wow,bár szvsz elég ocsmányul néz ki ez a szürke...sőt,nagyon ocsmányul...a
kisbetűs jobb volt.na mind1 -
tildy
nagyúr
Holnap jön a barátom, holnap jön ki a barátom:D
Jipppi, madarat lehet fogatni velem:D:C -
lesaux
veterán
Nekünk nincs nyomtatónk. Ám egyszer, amikor nagyon sürgösen ki kellett valamit nyomtatni,
fogtuk a pendrive-ot, átugrottunk vele a közeli számtechboltba, ahol örömmel kinyomtatták. 500 Ft-
ot adtunk nekik, de alig akarták elfogadni. Ezt mondjuk M.str.lban nem érdemes megpróbálni ;], de
kisebb boltokban simán. -
marcee
addikt
Király volt a mai éjszaka: egy héte már csak egy tárgyammal foglakozok és így is csak a gyak.vez. jóindulatán múlik, hogy beveszi-e majd a faladatokat. Ma egész éljel számoltam és rajzoltam. Hajnali 4kor a kölcsön 19-es moncsi hirtelen stand-by-olt egyet, a gép szépen világított tovább, de se újraindulásnak nem volt jele, se semmi. Monitor kikapcs-bekapcs, semmi. Idegességemben esc, alt+f4, ctrl+alt+del erre újraindult (nemhogy ctrl+s-sel kezdtem volna :( de hát hüjjje vagyok meg fáradt is). 1 óra múlva újra megcsinálta... Bekapcsolt gép mellett monitort cseréltem, de persze a saját 17-esem nem viszi az 1280*1024-et 85Hz-en. Pihentetés után ment a 19-es így legalább nem veszett a melóm újra. Felbontás vissza, kikapcs, 17-es vissza, melo.
Hatkor irány nyomtatni, illetve csak próbáltam volna. Ugyanis az egy hét utánajárással beizzított Canon BJC-5100-as (nincs hozzá WinXP-s driver, nonszen, végülis csak egy A3-as szines nyomtató, az ilyet utánadobják a népnek az utcán jártában keltében), de sikerült szerezni hozzá valami fizetőőős BJC Angel nevezetű program, amivel a win2k-s driverre beizzítható XP alá (és peccselve már nem is használ négyszeres tintamennyiséget). Na ez a tetves &>ä#Đ& program mondta azt reggel hatkor, hogy ennyit volt hajlandó ingyen nyomtatni, most pedig készítsem a (nemlétező) visa kártyámat...
KV-cigi után sikerült a pulzusomat 200 alá tornászni, fél óra alatt sikerült is megoldást találni a problémára (meg beszedni egynémely spy/adware és még kitudja milyen bónuszt).
Kinyomtattam. Itt vagyok az 1etemen, de a tanárbácsi nem fogad még néhány órán keresztül... Boldog vagyok. -
[amne]
senior tag
Gondoltam kipróbálom ezt az OFF cuccot.
-
-
PeliScan
addikt
Azért le ne harapjátok má' a fejem..! :D Ha ennyi kódgyarapodást nem bírt ki a RIOS, akkor inkább ne is terjszkedjen agnol babérokra. ;]
(ráaádásul, nem csak hogy nagyobb kódot generál, hanem 4x annyi időbe telik begépelni, szóval nem hiszem, h vki annyira ezt használná. Bár nme lenne bonyolúlt írni egy scriptet szerintem. :P) -
PeliScan
addikt
Úgy látom Parci nagyon játszik mostanában a színekkel. :P
[Szerkesztve] -
ptiboy
senior tag
mi ez az ''off topikba''?
nincs különbség -
Amióta az OFF TOPIC szürkével van írva, szinte csak azokat olvasom a fórumokból. :D
-
_Volkovy_
nagyúr
Köszi a tippeket,asszem megyek és elszundítok a közeli parkban.
Akkora barom vagyok hogy az nem igaz..Grrr áááá :O
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Mármint az érettségi? Várj, idézek magamtól (nem a PH!-ra írtam ezt):
Nos, itt lennék (illetve már régebbóta itt vagyok, csak most értem a topichoz).
Az érettségi megvolt, úgy tűnik azoknak lett igaza, akik úgy gondolták, hogy mivel utolsók vagyunk, ezért könnyű lesz. Legalábbis ez a magyar az volt. Én Petőfit írtam, 5 és negyed oldalt sikerült összehozni.
Btw. amikor elkezdtem írni a dogát, eszembe jutott, hogy most nekem full parának kéne lennem, hisz hát ez mégiscsak érettségi, meg sorsdöntő, meg ilyesmi...de semmit nem éreztem. Szinte súlytalannak tűnt (Komolyan mondom nyelvvizsgán jobban paráztam) S ahogy jobban belegondoltam, rádöbbentem, hogy tényleg az: súlytalan. Hisz mit jelent ma egy érettségi? Semmit. Bár a pontokba beleszámít, na de 10 pont az szinte semmi (persze kivéve, ha 120 pontra megy az ember). Ha meg azt nézzük, hogy az ''életben'' mit lehet csinálni egy érettségivel: ugyancsak semmit. Na miután ezt végiggondoltam, továbbra is (szinte) teljesen nyugodt maradtam, s megírtam a dolgozatot :)
A benyomás meg ráér, nem hajt a tatár :) -
_Volkovy_
nagyúr
Emberek:mit tudtok ajánlani,ha irtó sz@r hangulata van valakinek?Konkrétan nekem.
Mi a frászt csináljak?PC-re rá se tudok nézni. -
mormota
senior tag
ha az off hozzászólás szine szürke, akkor a topik összes témája miért nem az?:D
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Annyira uncsi már ez... és baromira sejthető. :) Szerintem nem adták le TVben, nem hiszem h engedélyezték.
-
dzsoni
senior tag
[L]http://vaily.rulez.org/kfeeauto.mpg[/L]
Kötelező megnézni, és meghallgatni :) -
tomcs
őstag
eztet most ki kell probalnom
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hádde'.... elmegyek pótzh-ra és mire visszérek van offolás gomb meg angol PH!? :D
-
Bash
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Gondolom HÁZIGAZDA körökben tesztelik, arra elég egy pár szó is.
hmm?
loool :]] -
Bazsesz
őstag
Hol a tollam meg egy lap? ;]
Most miért? Tök nullának meg lémernek (a hülyén keresztül) nézek ki mindentéren? Egyértelmű választ kérek csak Tőled, csak most, és csak itt!
Feltettem egy eldöntendő kérdést, most válaszolhatsz! Nem lesz semmilyen következménye! Megígérem.
Üdv: BAlu -
Bash
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Olyat max. Parci tud, ha jól emlékszem 3 évet az USA-ban élt. De lehet, hogy többet. :)
-
Bazsesz
őstag
Erről eszembe jut, mikor kanadába küldtem angolul levelet, és szótárral csináltam a dolgot. Na a rokonom azt mondta, hogy egy értelmes mondat volt benne, a többi mind baromság (Mármint szerkezetügyileg. :D ) Úgyhogy majd én is összepostolok egy ''Cooooool!'' postot. egy év alatt. :D Ha eljutok odáig. :D Bár nehéz szó. :))
-
_az
senior tag
A vindóz feladatkezelőm szerint fut egy Isass.exe alkalmazás. Nem tudom bezárni. Vajon mi lehet ez??? Lehet v.mi köze a Sasserhez? :DDD
-
Bazsesz
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Érdekelni érdekel a számítástechnika, de azért annyira nem. Jó, mondjuk tényleg jó lenne érteni, hogy mit mondanak a bit-tech fórumában, de azért ennyire nem.
Régen jobban rajongtam a számítógépért, mint most ,csak közbejött egy dolog, és megváltoztatta ezt az állást. Ha nem jött volna közbe, akkor most infóra járnák, és angolt tanulnák, így be kell érnem a közgáz+német kombóval.
Üdv: balu
Kamikaze: Nem gondoltam amúgy komolyan, ott is volt a szmájli a végén. Ha megsértettelek, akkor bocsi. -
Bazsesz
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Igaz, TE találtál rá! ;] Tehát egyértelmű, hogy ki lesz lecseszve. :))
Amúgy tényleg jó, hogy angolosodik a PH!. CSak az a gond, hogy tényleg nem tudok angolul (Som@ elvtárs szerint magyarul se, de az mellékes. :D ), így lehet, hogy meg kéne tanulni. :) -
Bazsesz
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Hát, ha nem volt publikus, akkor mi jól elszúrtuk. :D Asszem lecseszés várható. :)
-
kamikaze boci
őstag
-
crab
senior tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
nekem már nem is működnek a linkek, csak a fő login ablak!:)
-
crab
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nekem most 3 nagy ingyenwebes logo jelenik meg a szmálylik helyett, gondolom neked is! a képek a tár.hu-n vannak, csak az lassú ezért az ingyenwebről linkelem azokat amelyek a fórumban jelennek meg, de te mozillából nézted meg a kép url-jét és azt másoltad be ide, de ez nem működik, mert az igyenwebről nem lehet közvetlenül linkelni!:)
mod: most már ok!
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Hűűűha, ez nagyon ütős kezdeményezés lesz..! :o
Kíváncsi leszek, h a nyelvi nehézségek hogy s mint leszenk, mert eleinte szerinte leginkább a .hu tagjai fogják látogatni a .com-ot is... -
MUŁĐER
addikt
Central european hardware center:DDD
-
Bazsesz
őstag
Most találta Slug:
[L]http://prohardver.com/rios3_forum.php[/L]
Beregisztráljunk? :D -
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
2 válasz lehetséges:
1. A PH! angol nyelvű is lesz (vagy tervbe van/volt véve)
2. Egyszerűen be lett regisztrálva a prohardver.com, hogy más ne tudjon lecsapni rá, s később esetleg visszaélni vele. -
Cathfaern
nagyúr
Hmmm...lenne egy kérdésem: ti mit szoktatok egy e-mail elejére írni, ha például egy webshop-nak írtok levelet? Mert ilyenkor azért ''hello''-zni mégsem kéne, viszont a levélben megszokott formát meg túl hivatalosnak érzem :F
-
crab
senior tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
és az mi?:) azt látom, hogy bejelenkező ablak, de hova? és kiknek?:)
hoppá! [L]http://prohardver.com/r3_tag_input.php?act=new&stage=0[/L]:)
kezdem sejteni, illetve nem
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Próba
-
Shim
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
ez is ütős:
[L]http://prohardver.com/r3_login_input.php?act=login&stage=0[/L]
:D -
Bash
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Arra lennék kíváncsi, hogy intelfan megelent-e valami köszönöm-félével, vagy valami bocsánat-félével.
Aktív témák
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hajrá PH!