Hirdetés

Aktív témák

• MUŁĐER

addikt

válasz tildy #1313 üzenetére

ijj,Toledo...Seat-ok sem túl megbízható fajták...én azt mondom,csak német vagy japán kocsi...a többi :(
    Persze ha lenne pénzem 3-4 évente új kocsit venni,akkor persze azt vennék,ami teccik,mert az olasz/francia desing-erek a legjobbak.Imádom az Alfákat,gyönyörűek!:DD

Mielőtt még mondanátok,hogy én is mindenféle alap nélkül mondom amit mondok,el kell mondanom,hogy a faterom eléggé az autós körökben mozog,és nagyon sok márkaszervízest ismer,és mesélt már érdekes dolgokat a Renault-okról,Citroen-ekről,Seat-okról...Japán/Német kocsis történet alig volt...:U

Na de mindenkinek az tetszik ami tetszik,én tudom hogy nem fogom itt a monológjaimmal megváltani a világot,meg kötekedni sem akarok,csak leírom amit gondolok.Nem akarok senkivel vitázni,mert igazából semmi értelme.Kívánom hogy mindenki találja meg álmai kocsiját/motorját,mert akkor érzed magad a legjobban,ha olyan cuccod van,amit szerettél volna,hisz annak könyebben elnézed a hibáit!:)

Amúgy tildy,érdekes hogy az OFF topic-ban off-olsz.:DDDItt szvsz el lehet hagyni.:P

Aktív témák