Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Bash
őstag
Hú gyerekek! Most láttam, hogy új elemekkel bővült az adatlap: lakóhely, konfiguráció! :C
Köszönjük Parci!!! :C
Most viszont meg kell változtatnom az aláírásomat. :) -
Bash
őstag
Nem hinném, hogy Jeb Bush bácsi ilyesmire vetemedne. Munkát ünneplik itt is, Labor Day-nek hívják, és szeptember első hétfőjén van.
-
miért, a még meglévő angol és francia, spanyol gyarmatok is messze vannak, mégis az EU tagjai...
pl. francia Guyana, Réunion, holland Antillák, Bermuda stb...
Ui. Twollah, húzzál bele a hozzászólásokba, hogy az eu-csatlakozás alkalmából legyél nagyúr... már csak 83-szor kell lenyomnod az ok gombot... :)
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Nálunk meg semmilyen ünnep nem lesz, ettől függetlenül holnap nem dolgozom. Valószínű, hogy itthon fogok hűsölni. :)
-
na, már flexelnek is ! :D
jeee -
én meg szakdogát írok.
ideálisak a körülmények. egyik oldalról fűrészelés-kopácsolás.
másik oldalról kopácsolás-heggesztés,
a harmadik oldalról pedig gyerekzsúr kábé 20 gyerek részvételével és hangerejével.
ideális helyen lakom...
most engem tessék sajnálni ! :)
jöhet a füldugó.
[Szerkesztve] -
Shim
őstag
Übertragungsdauer: 12 sec.
Bandbreite: ~666 Kbit/s
;];];] -
PeliScan
addikt
Tud vmi vmi igazán jó és érdekes, színvonalas programot ma?
Mi lesz pl a Hősök terén? Vmi érdekes dolog max a Millenárison lesz, szeritem, de az meg azzal fenyeget, h barátosném szeretné megnézni a megasztárokat... :O -
Den
veterán
hm, elhamarkodottan ígértem öt együtérző hozzászólást. Más a második is nagyon nehezen ment, többet egyszerűen nem tudok kipréselni magamból.
-
twollah
nagyúr
Double OK button combo!!!
-
twollah
nagyúr
Meg mindig vacakol a gyomrom.
-
PeliScan
addikt
Ó nem, a mobil PDA is napirenden van még, sőt! :) Ahogy tudom, emgnézem a linket! (Csak az a helyzet, h némileg kizárják egymást, legelábbsi egyik megvásárlása némileg eltolja a másik megvásárlását, ugye :()
Párduc, nagyon köszi! :D Az a helyzet, h én a westel webshopos Den-linkre gondoltam, ezt én is elértem ám. :P -
twollah
nagyúr
Valaki nem tud a W!nben levo passzianhoz vmi cheatet?
-
twollah
nagyúr
Mi lenne ha a kedves forumozo tagok nyitnanak egy Autos topicot, es ott osztanak az eszt, es nem az OFFTOPICot OFFolnak szet?
-
PeliScan
addikt
Megöl a kíváncsiság, h mit linkeltél, remélem vmi olcsó és finom Skoda cuccost, de nem elérhető a link vmiért... mit rejt a link?! :D
Viszont Panther linkjei... hát, a fenébe is, tényleg elgondolkoztató... 300ért az az Alfa Roemo... biztos, h minden szempontból jobb mint a Skoda... csak ne tetszene ennyire a Rapid. :o -
Panther
HÁZIGAZDA
Hmm. Ez elég lazán néz ki, de a belső tér sztem már enyhén ósdi lehet... :( Én egyébként rájöttem hogy mi a nagyonjó a Mazda 626-osban. Hogy még most is gyártanak ilyen néven autót, és tényleg keveset változott külsőre, ergo: ránézésre nem látszik hogy ez milyen régi is. Simán mondhatnám rá hogy pl. 1992-es. :)
-
rog
addikt
ja én a súlyadóra gondoltam. hogy veterán legyél jó sok %-ban eredeti állapotban kell lennie a kocsinak. és hogy azt elérd, minimum 20 évig kell majd furikáznod vele, hogy nullára kihozzad a sulyadó nemfizetéssel a többletköltségedet.
de nekem se nagyon tetszenek a 20 évnél fiatalabb autók. az enyém is januárban töltötte a 28-at :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez már egy szép autó. [L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=635088&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1024[/L]
Valószínűleg embercsempészetre is ideális, ugyanis (idézem):
''Száll. szem. száma: 57 fő'' -
-
pontosan ilyen Skodánk volt 8 éves koromig. sőt, lehet, hogy ez az... :)
----------------------
de miért akarsz mindenképpen Skodát?
én még a hangját se bírom...
hangos, kerreg, lefullad...
ennyi pénzért tényleg inkább valami konszolidált állapotban lévő 80-as évek végén gyártott nyugati autót vesgyél inkább. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Én egyszerűen nem értem, hogy kérhetnek ezért ennyit. Nevetséges. Akkor már sokkal inkább ezek (olcsóbbak is...):

[L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=4020028&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1024[/L]
[L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=631619&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1024[/L]
És egy LOL: [L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=3535160&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1024[/L] :))
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Bizony gyönyörű, és főleg, h mit lehetne belőle csinálni..! :) Csakhát a 380e az nagyon sok, és ha valóban autóként szeretném használni, akkor erre még NAGYON sokat kell költeni. :( Akkormár inkább megvettem volna 370ért a Rapidot... de eltünt a hirdetés, szóval lehet h már el is vitték a drágaszágot. :(
Pet_i
Persze h szép állapotban van, nézdd csak meg az utolsó képen a hűtőventillátort! Szerintem telejsen új. :P Ha nem lenne szép, nem kerülne enyiben, hanem mondjuk 25e-be. :P
[L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=635104&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1280[/L] -
divot
veterán
Aztán meg egy ilyet akartam venni 350.000-ért, de ezügyben sem sikerült családi konszenzusra jutni.

Úgy néz ki, hogy előbb meg kell gazdagodnom, és csak azután lesz tisztességes autom. -
divot
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Ez gyönyörű. :) És amint látom csontra föl van újítva, ráadásul alig futott, szóval az az igazság, hogy bőven megér ennyit. (Egyszer majdnem vettem egy 1000MB-t, a mai napig sajnálom, hogy nem tettem meg. Sajnos a feleségem nem kedveli a régi autókat, illetve inkább tart tőlük, két autóra meg nincs pénzünk. :( )
-
PeliScan
addikt
Huh ez a Skoda is de tetszene, mondjuk egy nullával kevesebbért... :F

[L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=4225022&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1280[/L]
[Szerkesztve] -
Pet_i
senior tag
Megmondaná gyorsan valaki (most nincs kedvem keresgélni), hogy az SE az ATI-nál is a butított kártya, mint az NV-nál?
Ja, és teljesítményben (játékra) akkor FX-5200 (non-ultra) vagy Radeon 9200 (nem SE, amennyiben a sima jobb). -
twollah
nagyúr
Na meg 99 hozzaszolas, es meg van a 10ezredik hozzaszolasom.
-
twollah
nagyúr
Tegnap este eleg szorakoztato programom volt.
A buszmegallobol hazafele minden 3. 4. fanal megalltam, es rakiabaltam a foldre.
Az hittem meghalok mire hazaerek. -
escie
őstag
-
escie
őstag
megnéztem a kill bill 2-t.
huh, érdekes volt...
és asszem úgy is mondhatom, hogy állat jó... ;]
látta már valaki?
Aktív témák
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest