- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
anaqer
veterán
-
anaqer
veterán
Akkor nem tudom. :(
Nálam az ilyen éjszakai ''fel a fülest, full kakaó, léggitár, légdobszerkó, valódi headbang, dögöljönmegmindenki'' az már nagyon a vége a skálának. Még nem voltam ott, hogy ez se segítsen, de félek hogy onnan nem egyhamar jönnék vissza.
De ma este csak kidőlök, 'nite all. -
anaqer
veterán
válasz
Bazsesz
üzenetére
...gondolkodok az élet értelmén...
NE! Legnagyobb jóindulattal mondom, ne tedd. Nagyképűség lenne azt írnom, hogy ismerem a problémádat, mert nem, minden ember más. De saját tapasztalatból azt tudom mondani, hogy ilyesmi helyzetekben a félrevonulás nem mindig célravezető, sőt. Foglald le magad valami olyannal, amit eddig nem csináltál ( nálam ez meló volt ;] ), hidd el, többre mész vele.
( Osztálykirándulást pláne nem végigaludni, a legjobb bulik mindig abból lesznek amire az ember épphogycsak elmegy. ) -
anaqer
veterán
-
anaqer
veterán

-
anaqer
veterán
Vágja itt valaki a quake2 savegame mechanizmusát? Úgy nagyon konkrétan?
Azt kellene megoldani, hogy betöltsön olyan mentett állást is, amit egy másik q2 build írt ki. A két verzió között nüansznyi különbség van, kikommenteltem egy redundáns ellenőrzési pontot ami néha (pl. most) azt hiszi, hogy összeakad az NT memóriakezelésével (pedig nem, és feleslegesen pánikol)... így mennie kellene. De most be sem tölti a mentést, merthogy ez már nem ugyan az a build.
Ha kitépem a build checket is, aminek ugye nem lenne szabad gondot okoznia, hiszen a mentett állásnak sem a formátuma, sem az adatok értelmezése nem változott, akkor... töltéskor kidob az asztalra. :((( -
anaqer
veterán
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
[L]http://www.google.com/search?q=ASUS+VR-100G&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8[/L]
Kicsit több önállóságot... :P
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- HP omen 17-w131ng bontva
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest