- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
Aktív témák
-
anaqer
veterán
-
anaqer
veterán
Akkor nem tudom. :(
Nálam az ilyen éjszakai ''fel a fülest, full kakaó, léggitár, légdobszerkó, valódi headbang, dögöljönmegmindenki'' az már nagyon a vége a skálának. Még nem voltam ott, hogy ez se segítsen, de félek hogy onnan nem egyhamar jönnék vissza.
De ma este csak kidőlök, 'nite all. -
anaqer
veterán
válasz
Bazsesz
üzenetére
...gondolkodok az élet értelmén...
NE! Legnagyobb jóindulattal mondom, ne tedd. Nagyképűség lenne azt írnom, hogy ismerem a problémádat, mert nem, minden ember más. De saját tapasztalatból azt tudom mondani, hogy ilyesmi helyzetekben a félrevonulás nem mindig célravezető, sőt. Foglald le magad valami olyannal, amit eddig nem csináltál ( nálam ez meló volt ;] ), hidd el, többre mész vele.
( Osztálykirándulást pláne nem végigaludni, a legjobb bulik mindig abból lesznek amire az ember épphogycsak elmegy. ) -
anaqer
veterán
-
anaqer
veterán

-
anaqer
veterán
Vágja itt valaki a quake2 savegame mechanizmusát? Úgy nagyon konkrétan?
Azt kellene megoldani, hogy betöltsön olyan mentett állást is, amit egy másik q2 build írt ki. A két verzió között nüansznyi különbség van, kikommenteltem egy redundáns ellenőrzési pontot ami néha (pl. most) azt hiszi, hogy összeakad az NT memóriakezelésével (pedig nem, és feleslegesen pánikol)... így mennie kellene. De most be sem tölti a mentést, merthogy ez már nem ugyan az a build.
Ha kitépem a build checket is, aminek ugye nem lenne szabad gondot okoznia, hiszen a mentett állásnak sem a formátuma, sem az adatok értelmezése nem változott, akkor... töltéskor kidob az asztalra. :((( -
anaqer
veterán
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
[L]http://www.google.com/search?q=ASUS+VR-100G&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8[/L]
Kicsit több önállóságot... :P
Aktív témák
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest