Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
anaqer
veterán
-
PeliScan
addikt
Mekkora mocsok dolog már ez... 2500+ Barton SEx kereteiben 26e, amúgy meg 18e... megéri egyáltalán venni bármit is? :F
-
PeliScan
addikt
Hm... és mondjuk nagyon játék a tűzzel a szimpla 2x-es gyorsaságú RAID..? :U
-
PeliScan
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Hát nem, csak ugye júl.1.ig még van édesanyámnak 60e SEx kedvezménye, a család nemfogja felhasználni, viszotn nekem van némi pénzecském, amit alapból Skodára gyűjtögetek, de gondolkozom, h lehet h még ki kéne használni... 4 Samsung olyan 70 környékére jönne ki, a Seagate-m eladom mondjuk... és jövő ilyenkorra meg visszakapok 60e-t... hát, nem tudom. Egy év azért sok idő.
Mennyibe fáj egy ilyen RAID 0+1 es művelethez szüxséges RAID kari? Csak úgy kb-re? -
-
PeliScan
addikt
Jah meg h lehet-e venni vajon a jövő hét folyamán Bartont SEx ben?
-
PeliScan
addikt
Egy nagyon gyors kérdés; RAIDba csak ugyanolyan vincseszterek kapcsolhatók, vagy egy 120GBos Seagate és Samsung is menne együtt?
-
_Volkovy_
nagyúr
Tudja valaki Sawtooth-t igazából hogy híjják?
Mondja már el nekem,köszi. -
válasz
VladimirR
üzenetére
Bud Spencer - Terenc Hill filmek vannak DVD-n !
ráadásul akcióban !
a Pólus Media Marktban láttam egy hete : van Nyomás utána 990 Ft-ért. És megint dühbe jövünk 1500-ért. Piedone 1500-ért. Kincs ami nincs 3300 - ért.
Ui. én az akciósakat is teljes áron vettem meg fél éve...
Uui. vannak még rtl-es kiadások is (legalább 10 film az ördög jobb és balkeze, stb.) de azok nem olyan igényesek, és drágábbak. olyan 3500 Ft. -
hogy lehet az, hogy kis hazánkban nem lehet kapni a Ponyvaregényt DVD-n? :O
hát ennyire Balkán vagyunk? -
tildy
nagyúr
Másfél óra múlva vizsgázom gpsből.Szurkoljatok:D
Hogy tudom megtalálni a legelső ph-s hozzászólásom? -
F-ECT$
titán
Ez a 2222. hozzászólásom :C :D
-
LOTR
addikt
végét láttam
Fradi vs Siófok(vagy Balaton FC) 3-2
ha jól emlékszem 1-2 es 1. félidő után 2 perc alatt átvette a vezetést a Fradi, az ellenfél egy kihagyott egy tuti helyzet kevéssel a vége előtt(na jó azé annyira nem volt sima)
szerk: ja, hogy most már 1:18 van :)
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
0:40-kor lesz a foci-összefoglaló. Köszönjük, RTL Klub! :(
-
Tithian
őstag
Nem akartam topikot nyitni neki, de ide befér:
Láttam tegnap az egyik multi akciós katalógusában, hogy 200FT/kg áron vesztegetnek párizsit. Mi lehet benne? Hús nem hinném, de akkor micsoda? -
localhost
Közösségépítő
Bekukkantottam! Igen! Még élek!
-
Bash
őstag
Na végre egy normális, megértő user: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=61393[/L]. Mostanában az ilyenek még fel szoktak háborodni, hogy nehogy má'. :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Még jó hogy évek óta kint az IE6. (Meg egy csomó más.)
-
Som@
őstag
* * * * * Vigyázat! Már egy BMP fájl is tartalmazhat vírust * * * * *
A világ számos pontjáról jelezték az Agent névre keresztelt trójai felbukkanását, mely e-mailben terjed. A kártevő azon rendszereket fertőzi meg, amelyen olyan levelezőklienssel nyitja meg a felhasználó az e-mailt, mely az Internet Explorer motorját használja a HTML formátumú levelek megjelenítésére.
Az Agent az Internet Explorer 5.0 és 5.5-ös változataiban található biztonsági rést használja ki, és egy megfelelően konstruált BMP (azaz kép) fájlban található. Mikor a sebezhető IE megjeleníti a képet, a kártevő azonnal aktiválódik.
Az Internet Explorer ezen hibáját még 2004. február 6-án, a Windows forráskód kiszivárogtatása után fedezték fel - egyelőre sajnos nem létezik javítás a problémára.
Az Agent által küldött fertőzött e-mailek csupán egy véletlenszerűen generált nevű BMP fájlt tartalmaznak. A ''kártékony kép'' egyelőre csupán az orosz nyelvű Windows 2000-re jelent veszélyt, ám várható, hogy hamarosan a többi Windows-hoz is megjelennek a változatai.
Aktiváláskor az Agent azonnal csatlakozik egy távoli szerverre, mely a bejegyzés szerint líbiai domainben található. Ekkor megpróbálja letölteni és telepíteni a Throd nevű trójait.
A Throd egy tipikus backdoor alkalmazás, bejegyzi magát a registry futtatás kulcsaiba (ezzel biztosítva, hogy a Windows indításakor automatikusan elinduljon), majd várja a további utasításokat. A fertőzött rendszerrel a távoli támadó számos dolgot tehet: adatokat lophat, e-mail címeket gyűjthet és proxy-szerverré változtathatja az áldozatokat gépeit.
''A Throdot egyértelműen spammerek számára készítették,'' közölte Eugene Kaspersky, a Kaspersky Labs elnöke. ''A trójai az e-mail címek gyűjtése mellett spam-proxy-vá változtatja a fertőzött rendszereket. Ez egy újabb bizonyíték a víruskészítők és spammerek együttműködésére.''
Mivel a Microsoft egyelőre nem adott ki javítást az említet IE sebezhetőséghez, feltétlenül ajánlott valamilyen antivírus szoftver használata. A Kaspersky Anti-Virus a BMP fájlokat is megvizsgálja, és a frissített vírusdefiníciós fájllal az Agentet is felismeri.
:( -
válasz
Panther
üzenetére
ismétlés a tudás anyja, nem is igazi egyetemista, aki nem bukott meg soha... :D
fel a fejjel! innen szép nyerni!
-------------------------------------------
mash : találtam egy vicces dolgot.
Üdvözöljük a B.K.V. Villamosvezetői forgalmi tesztjén!
A vizsga helyes kitöltői továbbmehetnek a NASA által
felállított gyakorló központunkba, ahol is sikeres szereplés után
bruttó 120.000.- Ft-os munkalehetőséget nyerhetnek a B.K.V.
soraiban.
Kérjük karikázzák be a helyes választ!
1. A járatsűrűség 3 perc. Az Ön előtti szerelvény 8:00 -kor indul,
hánykor kell Önnek indulnia?
a. Majd a kávé után.
b. 8:23-kor
c. Hamá' nagyon dörömbölnek az utasok.
2. Ön a 4-es szerelvényt vezeti. Észreveszi, hogy a pályán üzemzavar
miatt egy 6-os szerelvény vesztegel. Mit tesz?
a. Félrerántom a kormányt azt' kikerülöm.
b. Ipszilon fordulatot veszek, majd a kocsiszínbe
hajtok.
c. Fél órát várok zárt ajtókkal, közben a mikrofonba
káromkodom.
3. Észreveszi, hogy a megbeszéltek ellenére a 6-os járat vezetője (a
köcsög Béla) időben indult.
Hogy reagál?
a. Bedobom a páleszt amit az öltözőszekrényében rejteget
b. Üldözőbe veszem a 4-essel, s a Margithídon előzésbe kezdek
c. Defektet színlelek és elengedek még három 6-ost.
4. Menőnek akar tűnni Klárika előtt és ki akar lőni a zöldnél.
Mit tesz, mikor vált a lámpa?
a. Hirtelen balra tekerem a kart
b. Hirtelen jobbra tekerem a kart
c. Össze-vissza kapcsolgatok mindent, mint egy Lengyel
sci-fiben.
d. Rájövök, hogy még nem engedtem fel az áramszedőt,
így köhécselve megteszem.
5. Ha már tagja lenne a drímtímnek, mivel növelné a
csapatszellemet?
a. Elmennék Bélával hajnalban felsővezetéket lopni
b. Kettőnkön szemléltetném Klárikának a szerelvények
egymásba csatolását
c. Minden civilt avval hitegetnék, hogy Igenis nagy
munka azokon a keskeny kis síneken végigegyensúlyozni
egy ilyen hatalmas járművel.
6. ESSZÉ. Írja le, hogyan képzeli el egy átlagnapjának
csúcspontját!
Ötletadás:
a. Sz..rrá ijesztettem 6 gyalogost amikor az utolsó
pillanatban csengettem rájuk a megállóban...
b. Klárikával minden találkozásunkkor egymásra
indexelünk a kreszt figyelmen kívül hagyva...
c. Egy út során sikerült lefényképeznem a
visszapillantómban 8 kilógó lábat,
2 gyerekfejet, 12 hosszúkabát csücsköt, 4 aktatáskát...
d. Megin beszóltam a hácsó kocsiban a cigányoknak
e. 12 perc késéssel indultam, mer pisálni voltam, majd
a megállóknál az arcommal közlekedési dugót színleltem...
-----------------------------------------------------------------------
:) -
Som@
őstag
Faszán indul a mai napom.
Éjjel áramszünet volt. 3 szerverből csak 1 hajlandó elindulni. :(
Mondom faca. :O
Szerk.: Mint kiderült, hajnalban volt az áramszünet. És nagy valószínűséggel a reggeli kamionbaleset miatt, amiben egy pótkocsi elszabadult és megrongált másik két kamiont, valamint egy nagyfeszültségű távvezetéket is. -
Panther
HÁZIGAZDA
Nekem meg szívás hangulatom van. 4,5 óra múlva vizsga :) Mondjuk a Jacobi determinánst már tudom hogy jön ki, de hogy MIÉRT, azt nem. Végülis ennél komolyabb probléma is van, mégpedig a komplex függvénytan ismeretének teljs hiánya :) Mondjuk még van időm... letoltam egy kávét, remélem segít... legalább hozzászokva tuti nem vagyok, évente 2t ha megiszom... na analízisre fel :DDD
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
egyszerű kezdj el súlyzózni/ csináld a fekvőket/ felülés/ esetleg vegyél boxzsákot és ott vezesd le a feszültséget, de ne csak 1-2 percig csináld, hanem legalább fél órát full intenzíven vagy 1-1,5 órát kicsi pihenéssel, de úgy, hogy a végére totál elfáradjál, aztán menjél fürdeni
és mindent máshogy látsz majd :)
ez most halál komoly!
[Szerkesztve] -
engusz
veterán
válasz
Sick Boy
üzenetére
Ülök és csak nézek magam elé. És végig azon gondolkodom, hogy mit is kellene csinálnom. Nem jut eszembe semmi sem. Néha nagyokat kell nyelnem. És olyan ''furi'' minden. Érzem, hogy nagyon kevésen múlik, hogy elboruljon az agyam és valami butaságot csináljak. (No nem kell valami nagyon rosszra gondolni.)
Egyébként már határozottan jobban vagyok. -
anaqer
veterán
Akkor nem tudom. :(
Nálam az ilyen éjszakai ''fel a fülest, full kakaó, léggitár, légdobszerkó, valódi headbang, dögöljönmegmindenki'' az már nagyon a vége a skálának. Még nem voltam ott, hogy ez se segítsen, de félek hogy onnan nem egyhamar jönnék vissza.
De ma este csak kidőlök, 'nite all. -
engusz
veterán
Világvége hangulatom van. Ti ilyenkor mit szoktatok csinálni?
-
csudri
őstag
[L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=635579&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1024[/L]
no comment -
_Volkovy_
nagyúr
Nyert a Valencia,a vége 2-0 lett.
Émmeg megyek alszaszni. -
_Volkovy_
nagyúr
Igazából nekem valami stopper is megfelelne.Beállítom hogy két perc után kezdjen el csipogni mint a fene,ennek hallatára én elfoglalom helyem az óvóhelyen,és várok a kenyérpirító robbanására.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Peesze,majd előbb szétbarmolom,utána összeragasztózom,megcsapatom magam az árammal,meg mindezek után élvezem a csendet :D
-
_Volkovy_
nagyúr
Azt hiszem találtam egy köztes megoldást:a pirítást és az evést két különálló szobában végzem.Eddig stabil a rendszer..
-
-
Matr x
aktív tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Hátha ők értenek a hárdverhez is...
Fogd meg a ''hangokozó tényezőt'', és akkor egyrészt nem lesz hangos, másrészt felkészülsz az esetleges hanghatásokra..
Som@:
8-10 óra alvás után erre ébredsz... ehető még az a pirítós vagy már szenesedik? :DD
Meccs
2:0 a valenciának... szép kis gól volt... -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Írd körül kicsit pontosabban az ötletet,és már neki is esek..
-
_Volkovy_
nagyúr
Emberek igen fontos kérdésem lenne.
Van egy 10 éves Philips piros kenyérpirítónk,és egy bajom van vele.Amikor kidobja a kenyeret,istentelenül nagyot szól.
Mindig megijedek,és általában elharapom a szám :(
Nektek is így működik a kenyérpirító,vagy csak a miénk kőkorszaki modell? -
lesaux
veterán
Itt egy lead:
Siófok-Ferencváros 2-3
Index
2004. május 19., szerda 17:51
A Ferencváros múlt heti, MTK elleni győzelme után a mumusának tekinthető Siófokot - a szezon eddigi három meccsén mindössze egy pontra futotta a Fradi erejéből - is legyőzte. A fordulatos meccsen előbb Lipcsei szerzett vezetést, majd a hazaiak Sasu és Leo két szép gólja révén egy perc alatt fordítottak, így nyert a vendégcsapat, és nagy lépést tett a bajnoki cím felé.
Parádés időutazás részesei lehettünk az Index jóvoltából. Amúgy Sasu és Leo nem a hazaiaknál játszik, itt nyilván kimaradt egy félmondat, mert a Balaton FC vezetése meg sincs említve. -
Matr x
aktív tag
válasz
Bazsesz
üzenetére
Sztem nem fogsz tudni leállni.
A megbuggyanás szele az egész PH!-t érte, mindenki érzett belőle valamit. Aki nem, az már előtte is úgy volt.
Osztálykirándulás mindig nagy buli. Nekünk bár csak 2 volt a 4 év alatt, de überelt mindent.
Akkor viszlát. Majd találkozunk, és toljuk tovább a diablot ;]
Minden jót! -
anaqer
veterán
válasz
Bazsesz
üzenetére
...gondolkodok az élet értelmén...
NE! Legnagyobb jóindulattal mondom, ne tedd. Nagyképűség lenne azt írnom, hogy ismerem a problémádat, mert nem, minden ember más. De saját tapasztalatból azt tudom mondani, hogy ilyesmi helyzetekben a félrevonulás nem mindig célravezető, sőt. Foglald le magad valami olyannal, amit eddig nem csináltál ( nálam ez meló volt ;] ), hidd el, többre mész vele.
( Osztálykirándulást pláne nem végigaludni, a legjobb bulik mindig abból lesznek amire az ember épphogycsak elmegy. ) -
Som@
őstag
Aki szereti a szép és jó labdarúgást, az nézze az UEFA kupa-döntőt. :)
Valencia - Marseille -
Bazsesz
őstag
Lesz időm rá, mivel most bizonytalan időre abbahagyom a gépezést. Legkésőbb az augusztusban esedékes műtétem után fogok újra gépezni, addig nagyon ritkán, de ha tehetem, akkor belesek a PH!-ra, és szólok néhány szót.
Komolyodást még nem tudom, hogy milyen mértékben fog rajtam átvonulni. Majd kiderül.
Indoka talán az, hogy idegileg eléggé megviseltek az elmult hetek, szelllemileg végleg megbuggyantam. Elment a kedvem mindentől, de nagyon durva mértékekben mérve (azért öngyi nem leszek). Mindezt a mellkasdeformitásom miatt (nem az zavar, hogy van, hanem az, hogy b*szogatnak miatta, pedig szerintem nem olyan egetrengető, hogy egy tál leves elfér benne).
Holnaptól osztálykirándulás, olyan szinten elment tőle a kedvem, hogy gondolkodtam, hogy itthon maradok. de aztán az egyik osztálytársam szépszóval rábeszélt, és elmegyek. Max az éjjeli bulikból leszbisókból meg egyebekből kimaradok, és alszok.
Géppel olyan szinten vagyok, hogy tavaj nyáron azért újjítottam fel, hogy tudjak az új játékokkal játszani. Most meg MP3-at hallgatok rajta, meg netezek.
Szellemi megbuggyantságomat az (is) igazolja, hogy elgondolkodtam azon, hogy két-három hétre ''bünti-ban''-t kérek magamra (tehát pölö 15 napra kibannoltatom magam, aztán meg visszaengedtetem magam). Már egy mode3rátorral is beszéltem ezügyben. Ezúton is közlöm vele, hogy köszönöm a dolgokat, de önmagamtól is megpróbálom megtalálni a helyem. Hátha sikerül.
Szal most egy ideig nem leszek, gondolkodok az élet értelmén, meg próbálom helyretenni a dolgokat.
Ha esetleg valaki kérdi, hogy hova tűntem (bár úgyse fogja senki sem), irányítsátok erre a hsz-re, mert ebbe szinte mindent leírtam.
Hirtelen ennyi. Viszlát PH! & PH! tagok, de nem örökre, ezt megígérem!
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
Nah, mondok Neked egy jóhírt: ünnepélyesen kijelentem, véglek abbahagyom a rajzolást, és annak beszkennelését és a megtalálhatósági (hú, de szép szó. :D ) link beillesztését Neked. Ezzel álmatlan éjszakáidat nem emiatt fogod tölteni. :)
Ez a lépés nem ellened irányuló dolog lenne, csak most (számomra) megmagyarázhatatlan okok miatt kezdek felnőni asszem.
De azért annyira ne örülj előre, ha néha benézegetek ide, és meglátlak, tuti hozzádszólok valamit. Majd meglátjuk.
Üdv: Balu
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest