Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Arra senki se gondol,hogy valaki Text-Boy nevében lépett be?Ő meg mit se tud az egészről..
Ilyen velem is volt a múltkor. -
divot
veterán
Lehet. Mentségemre szolgáljon, hogy nem önálló topicban vagyok primitív, hanem csak mások marhaságaira reagálok primitíven. (Végül is nekem is szar napom volt, egy hétig dolgoztam egy feladaton, és ma derült ki, hogy nem is azt kellett volna megcsinálni, így kegyelemből kaptam rá egy kettest. Lehet, nyitok is egy topicot. :DDD)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Agyasima
üzenetére
Tegyük fel, hogy Text_boy teljesen ártatlan. Tehát ő nem csinált semmit, igazágtalanság érte.
Nézzük ez esetben mit csinálnék. Magamból indulok ki, mert ki másból tudnék. Én ez esetben a következőt tenném: ha magánjellegű probléma (szinte semmilyen szinten nem kötődik a PH!-hoz), akkor e-mailben, vagy valami hasonló úton intézném el. Ha kötődik a PH!-hoz, akkor 1. nyitnék egy darab topicot (de az is lehet, hogy egy moderátort keresek/OFF TOPICba írnám meg), s kifejteném, hogy mi a problémám. Biztos nem tudnám ezt érzelemmentesen megtenni, de megpróbálnám visszafogni magam. Esetleg, ha olyan kaliberű a dolog, menne egy e-mail Parcinak is.
Amit viszont biztos nem tennék, hogy nyitok 1000 topic-ot, amikkel teleszemetelem a PH!-t, s a topicokban sem írom le értelmesen mi a bajom, csak a hülyeségemet hajtogatom. Összegezve: nem cseszném el x száz ember szórakozását az én bajom miatt.
Amit ki akartam hozni az egészből: lehet, hogy Text_boy eredetileg ártatlan volt, de azzal amit csinált, már nem az (az én szememben persze).
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
Megint áll a bál? :(
Hihetetlen.
De legalább mozogtam ma egy jót. :D
Holnap meg olyan izomlázam lesz, hogy ihaj. -
Kalandor! Gyere ICQra.
-
Cathfaern
nagyúr
Nekem világos, de ilyenkor ezzel a dumával szoktak jönni :U
EGyébként döbbenet, hogy mennyit változott a PH! az alatt a 2,5 év alatt, amióta itt vagyok...elékszem kezdetben mennyire más volt...nem hisztizett senki, meg ordibált, hogy milyen szemetek a moderátorok, vagy az emberek nem vesztek össze olyan topicokban, aminek nemhogy a PH!-hoz semmi köze, de még egy álatlános fúrumban is hülyeség lenne felvetni...ehelyett olvastam egy csomó infót, meg szétröhögtem az agyam, ahogy Den és Csendpenge kontrázott egymásnak :D Igaz, ezzel néha szétoffoltok egy-egy topicot, de akkor ez nem volt zavaró :U Már csak azért sem, mert ok, a topic elveszett, de az ember legalább egy jót röhögött...a mostani szétoffokra viszont az utóbbi már nem jellemző :(
Na jó tudom, ez az ára annak, hogy a PH!-ból Magyarország egyik (A) legnagyobb számtech-es weboldala lett, s könnyen lehet, hogy ha maradt volna a régi állapot (ki létszám), akkor most már haldokolna a weboldal...csak náha olyan jól esik siránkozni egy kicsit :DDD -
Agyasima
őstag
Mondjuk az nem értem, hogy miért feltétlen TB egyből a bűnös sokak szemében, holott a dologról szemlátomást senki nem tud semmit, aki meg tud az meg mélyen hallgat...
-
Gh0sT
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
''Ráadásul előre látom, hogy Text_boy majd jön vissza egy nap/egy hét/x idő múlva, hogy hát ő ezt nem így gondolta, meg hogy mennyire megbánta, meg visszafogadjuk-e, meg...ÁÁÁ!''
Így lett volna, ha ezt nem írod le... mivel azonban még most is olvassa a fórumot, ez a meglátás nem helytálló. :)
Egyébként ez a tipikusan lázadok, de nem tudom hogy miért eset. Esetleg valamiféle sajnálatot próbál meg kicsikarni a többiekből ezzel a ''Bannoljatok, de nekem volt igazam!'' szöveggel. -
Cathfaern
nagyúr
OK. Egyébként rohadul elegem van az ilyen hisztimajmokból :( Főleg, hogy az utóbbi időkben nagyon megszaporodtak. Egyébként engem nem zavarnának, felőlem verhetik a farkukat, csak NE AZ ÉN ORROM ELŐTT! :(((
Ráadásul előre látom, hogy Text_boy majd jön vissza egy nap/egy hét/x idő múlva, hogy hát ő ezt nem így gondolta, meg hogy mennyire megbánta, meg visszafogadjuk-e, meg...ÁÁÁ! -
engusz
veterán
anulu (#1567): Ez egyelőre Text-Boy titka.
Agyasima (#1568): Elég személyes volt mindegyik téma kezdő hozzászólása. Talán valami biznicc lehetett. Ha ránk (is) tartozik, akkor biztosan tudni fogunk róla. -
Keitaro
addikt
Bár én se tudom mi történt TB-vel, de gondoltam ezt a képet valahol meg kell mutatnom :)
[L]http://usteam.uw.hu/pictures/b/pics/1084808982851.jpg[/L] -
_Volkovy_
nagyúr
Mit csinált,hogy így bekattant?
-
anulu
félisten
akkor nem csak nekem, hanem Text-Boynak is ritka pocsék lehetett a mai napja... bár fogalmam sincs, nála mi törpént, nálam nő volt a dologban.
-
Loretto
veterán
text-boy bekattant?
-
engusz
veterán
Text-Boy-nak van nálam egy utolsó esélye. Ha még egy ilyen hülyeséget csinál, akkor sajátkezűleg bannolom ki.
-
_Volkovy_
nagyúr
Tudja valaki hogy mi Text_boy baja?
Érdekelne hogy miért csinálja a cirkuszt. -
Loretto
veterán
valaki tudja ennek a biológiai magyarázatát? (szvsz biol.-i) ha messziről nézek 1 monitort 4-5 m és pl. köhögök v köszrülöm a torkomat akkor miért remeg a kép a moncsin?
thx: -
Panther
HÁZIGAZDA
LOL :D
-
Panther
HÁZIGAZDA
A következö hirdetés egy ír napilapban volt olvasható:
VW Golf eladó
VW Golf (kék) 1985ös
csak 25 km
csak az elsö sebességet és a tolatást használtam
nem volt megterhelve
eredeti gumik
eredeti benzin és olaj
1 tulajdonos
(És a kép hozzá:) [L]http://pantherz.uw.hu/vwgolf.jpg[/L]
[Szerkesztve] -
rog
addikt
''[Ananova]
május 17. 10:15
A Lubecki Egyetemi Klinikán még soha nem találkoztak ehhez fogható esettel. Egy 8 éve házasságban élő pár kért termékenységi vizsgálatot, hogy kiderítsék, miért nem esik teherbe a feleség. Hosszas vizsgálatok során sikerült kideríteni, hogy a házaspár mindkét tagja teljesen egészséges, így az orvosok tanácstalanul álltak az eset előtt - mígnem valaki meg nem kérdezte a pártól, mégis milyen gyakran élnek nemi életet? ''Az mit jelent?'' - volt erre a meglepődött válasz.
''Nem szellemi fogyatékosok voltak, csak egy olyan pár, akik rendkívül vallásos környezetben nőttek fel, és így 8 év házasság után sem voltak tisztában a szaporodáshoz szükséges fizikai követelményekkel'' - fogalmazott a klinika szóvivője.
A 30 éves feleség és 36 éves férje most szexuálterápiás segítséggel próbálja meg behozni a lemaradást, míg az egyetemi klinika kutatást fontolgat, amellyel megpróbálják felmérni, vannak-e még az iménti esethez hasonló, totális szexuális tudatlanságban élő párok.'' -
Agyasima
őstag
igazából csak jöttem megmutatni az új aláírásomat... :DDD :DDD
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tisztyelt Tagtarsak kernem a segicsegeteket, van egy holgyesmerosom akinek szulinapja vala, szoval egy kepeslapkuldo kellen, ahol kisse aluloltozott hapsik kepei leledzenek kockas has stb.
koszi
udv
neduddki -
lesaux
veterán
hülyék! :))
-
dzsoni
senior tag
:C
-
hobizoli
nagyúr
:C
hobizoli -
Pet_i
senior tag
Azért ez már nem semmi:
[L]http://www.a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikk&table=hirek&ID=7345¶m=1[/L]:C -
biga
őstag
Nem akarok ezért külön topicot nyitni. Volt korábban egy topic itt a fórumon, ami gyorsan elkészíthető finom kajákról szólt. Keresővel sehogy sem találom (lehet, hogy a kulcsszót nem tudom), végignyálaztam egy rakás topicot, de sehol sem találom. Hátha valaki fejből vágja a címet, esetleg tudja hol van (reménykedem egy linkben.... :)) )
THX -
PeliScan
addikt
A legjobb 404 ever. :D
[L]http://daprogger.mine.nu/vcdlabels/s/Shrek-der_tollkuehne_held1.jpg[/L] -
tildy
nagyúr
Na amerikai kaját azt ne...azzal engem kínozni lehet.Múltkor Judynál takarítottunk, tudni kell róla, hogy chicagoból származik, de a férje norvég.Nos még az amcsi pencake juharsziruppal , na az még fincsi volt, de a vacsora???Ha nem lett volna pulyka , éhenpusztulok.Volt valami kukoricas kulimász, amit melegen kellett enni, a másik köretneka színe az olyan barnás volt, de nem tudom miből készült, de abból már egy kiskanálnyi is sok volt.(Valami brőd vagy mi lehetett).
AZt hiszem maradoka fini magyar kajáknál:) -
Bash
őstag
Nekem is hibákat írt, egyből írtam is a Javítsuk a Prohardvert! topic-ban. Persze ha láttam volna, hogy Parci mester szólt előre, akkor nem tettem volna. :)
-
PeliScan
addikt
Elment vajon az előző? Vmi fatal errort írt ki a szerver. :F
-
PeliScan
addikt
Pont ezen gondolkoztam én is, a mai Harmadik Műszak után, aminek a reklámbontás kb így nézett ki; 30 perc műsor - 12 perc reklám - 8 perc műsor... h tulképp nekik ez így jobben megéri, mert sokkal jobban beleéli magát az ember, és méginkább kivárja a reklámot, csak h lát6ssa a végét.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akvarisztika
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Hobby rádiós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest