Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ez a 3. topic, ahol felteszem a kérdést, remélem már választ is kapok rá :o
Hol lehet a Mozillában (1.7 RC1) beálítani azt, hogy minden ablakot/tabot ugyanolyan nagyítással nyisson meg? (mert most, ha nyitok egy újat, akkor az mindig 100%-osra van állítva)
Még egy kérdés: a Mozilla mail beállításokat+fiókokat (azaz a levekeket) hogy lehet más gépre átmenteni? -
ma délelőtt sürgősen ki kellett volna nyomtatnom egy házidogát. én naiv elindultam otthonról egy pendrive-val, merthogy az egyszerű.
Háát, bejártam a Belváros összes fénymásoló-nyomtató szalonját, és egyikben sem tudtak/voltak hajlandók a pendrive-ról nyomtatni... 2004-ben floppival szarakodjak? nincs is floppi a gépemben, cd-rw-t meg most nem találtam.
PEdig csak egy kurva usb portkellene hozzá, semmi más..
Aztán végül is az egyetemen nyomtattam, jó drágán, de hát a pendrive-os luxust meg kell fizetni... -
lesaux
veterán
A Depóban néztem egy terméket, tök olcsó volt, rákattintottam a bolt nevére, árlistájára, ott meg
már vagy 10 ezerrel drágább. Itt a Depo a hülye vagy a cég? -
Cathfaern
nagyúr
-
hungeek
senior tag
nah megírtam a matek emelt próbaérettségit. Én írtam legtovább (8.00-12.00-ig lehetett írni, én 11:30-kor adtam be). Ha amiket megoldottam jók lesznek, akkor olyan 80% körül lesz. Annyira nem volt gáz, bár volt olyan ahol izzadtam erősen.
-
Som@
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Szia!
Nekem is sokat megy a laptopom éjszakánként. (Halkabb, olcsóbb, biztonságosabb érzés :DDD). Nekem is kissé meleg a külső tápegység, de nem szoktam vele foglalkozni. Ahogy Bash is mondta, ezeket erre tervezték. Azért az vicces lenne, hogy nem lehet huzamosabb ideig 230ról használni a laptopot.
Szóval szerintem ne foglalkozz vele. Mondjuk azért ne fűrészporon tárold. :D -
Bash
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igen, nekem megy nonstop a gépem, és nekem is van egy külső adaptere.
Bemenete: 100-240V 1.2A 50-60Hz
Kimenete: 19.5V 4.1A
Megmértem a hőmérsékeletét, kereken 10°C-kal több, mint a szobahőmérséklet, ez szerintem egyáltalán nem nevezhető forrónak. Egyébként így megy másfél éve, nem hiszem, hogy bármi baja lesz, ha meg mégis leégne, akkor $20-ért veszek egy újat, nem nagy ügy. :) Szerintem nem kell aggódnod miatta, a trafókat erre tervezték. -
Cathfaern
nagyúr
Bash:
Ha jól tudom, neked állandóan be van kapcsolva a laptopod. Gondolom a tiedhez is van egy ''külső'' jó nagy adapter, amin konvertálja a megfelelő áramot a 230-ból (vagyis USA-ban nem annyi, de mindegy :D). Na most én is itthagynám éjszakára, de megfogtam ezt az adaptert, s írtó forró, szóval nem fogom itthagyni, biztos ami biztos alapon. De nálad is így van ez? -
Panther
HÁZIGAZDA
Há' bazze az agyam elszáll. :) Olvastam az itt keletkezett cirka 100 hsz-t, és az első ötven után sem értettem az egészből semmit. Már majdnem feltettem a kérdést hogy ''most akkor mivan?! :)'' de inkább előbb mégis végigolvastam a topikot. Hát kérem ez egy vicc :D
[Szerkesztve] -
a Text-Boy-os esetről asszociálok : most akkor a nick-nevet is lehet változtatni? :o
-
LOTR
addikt
beleolvastam vmiért az alapelvekbe és hirtelen mit látok:
bengáliai óriásdeguk
ilyenek tényleg vannak? :)
de most komolyan
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
na mire végigértem már látom közbe megvan az ok
elolvastam Alvin hsz -ét is, de elgondolkozom, hogy hogyan lehet ilyen pitiáner ügyekből ekkora felhajtást csinálni( TB ügye is idetartozik -amúgy ha tényleg 13 éves akkor azért nem kéne olyat írni, hogy bannolod :), mert még komolyan veszi)
nem mind1 az egyiknek mit vesz a másik, az ő pénze, elmondta a véleményét, hogy figyelembeveszi-e (jelen esetben Alvin) az az ő dolga
pl én se vennék amd procit, lehet hogy jobb(gyorsabb) mint intel(a még megfizethető kategória), de engem nem érdekel, egyszerűen nem és kész -
Keitaro
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hát miután már anaqer is nV fan lett gondolom úgy volt vele, hogy itt már eléggé elterjesztette az igét, ideje új horizontokat felfedezni :DD
-
Som@
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
''Röviden ennyi...''
Loller. Képzelem mennyi ideig tartott ezt leírni. ;]
Nekem meg végigolvasni. :D
De mintha lett volna egy olyan topic, hogy ''Mi nyomja a lelked...''...
Szerk: Hna meg is van. [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=26378&arc=f[/L] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ez nem egyedi eset,engem pl. lecigányozott,amikor közöltem,hogy Zalman helyett TT Silentboost hűtőt veszek a procimra..A srác kicsit be van kattanva..
-
Alvin_ti4200
félisten
Csinálhatunk:DDD
Én pl. mostanában balhéztam össze HiperG-vel egy pitiáner ügyön (pontosabban ő balhézott velem össze), és azóta nem sikerült dűlőre jutnunk, pedig én semmi durva dolgot nem csináltam. Még mielőtt megkérdeznétek: Megvettem tőle az NF7-jét, nála kiválóan működött (megjegyzem nálam is), csakhogy én precíz ember vagyok alaplap szinten és monitoroztam a feszültségeket, és bizony nem úgy alakult, ahogy lennie kéne ([L]http://alvinti4200.fw.hu/fesz.jpg[/L]). Ez volt az 1.725V, amit a BIOS-ban beállítottam. Ment a huzavona, hogy mi legyen, mert az nForce2 IDE vezérlője is piszkálta a csőrömet, így úgy határoztam, hogy másik chipsetre váltok. namost ez lett volna a KT880, de azt még nem lehet kapni, nosza akkor legyen KT600. Minden szép és jó lett volna, de összesen két olyan lap van, amire felmeggy a Zalman, az Asus és az Albatron. Albatront nem akartam (mind1 miért), Asus-on pedig a hűtő rálógott volna a memóriafoglalatokra. Szóval zsákutca kezdett lenni, ekkor jött az az ötlet, hogy esetleg ''árulóvá'' válok, és ideiglenesen platformot váltok (kizárólag chipset miatt!). Viszont HiperG megint rá akart beszélni az Abit IC7-re, pedig mondtam neki, hogy Abit-ot nem fogok venni. Innentől rágott be rám végleg, mert hogy lehetek ilyen hülye, hogy ugyanannyi pénzért veszek egy - idézem - szarabb alaplapot. Tudja ő is és még sokan mások, hogy nekem idáig az Abit lapokkal szinte csak szívásaim voltak (kisebb-nagyobb), így szerintem érthető a döntésem. (Az IC7 lett volna a hatodik Abit lapom 3 év alatt) De ő nem hagyta annyiban, folyamatosan az orrom alá dörgölte, hogy miért nem veszek IC7-et. Eléggé idegesített a dolog, hogy nem tartja tiszteletben a döntésem. Amikor megmondtam neki, hogy Asus-t veszek, már majdnem anyázott, csak azért mert nem azt vettem, amit ő mondott. Namost én nem csípem az ilyen hozzáállást. ilyen erővel bárkit leugathatnék PH!-n amikor nem azt veszi, amit én ajánlok. Jelenleg ott tart a dolog, hogy én ki akarok vele békülni, mert szakmai témákban lehet vele dumálni azt elismerem, de tiszteletben kéne tartani mások véleményét. Pl. egyik barátom (Asusfan) üzletében segédkeztem igen aktívan, és ő IC7-et vett (köszi még 1x I_Am), de egy rossz szavam se volt hozzá, hiszem az ő döntése volt. Szóval nem ragozom tovább, én hajlandó vagyok kibékülni vele, csupán egy feltételem van: ha egyszer én eldöntök valamit, akkor ne akarjon olyanra rábeszélni, amiről úgyis tudja, hogy nem akarom.
Röviden ennyi...
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
Végetért a vihar a biliben. Tanulság: Ne fenyegess 13 éves emberpalántákat bannolással, mert komolyan veszik! :)
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
akkor most oszlik a tömeg?nincs látnivaló
-
Keitaro
addikt
Jó, hogy meglett a magyarázat a miért-re :)
-
_Volkovy_
nagyúr
Azt nem mondtam hogy jól oldotta meg azzal hogy cirkuszol.Csak azt,hogy kíváncsi lennék a kiváltó okra.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Gh0sT
addikt
A Text-Boy által nyitott topicban az sz betű mit takart?
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Mondod ezt te :D
Megjelensz és mindenki vigyázzba vágja magát :P -
_Volkovy_
nagyúr
-
-
Cathfaern
nagyúr
5 év...nem olyan sok az :U És (most nem akarok magammal példálózni) én is voltam már neten 13 éves koromban, és érdekes módon mégsem volt sosem senkivel sem próblémám...persze biztos én vagyok (voltam) a hülye.
Ha esetleg kiderülne, hogy Text helyett valaki más lépett be, akkor Text-tól bocsánat, viszont az irományokat nem vonom vissza, csak a Text_boy nevet kell kicserélni az illető nevére, s még melléírni, hogy az ilyen ember még annál is sokkal rosszabb, mint ha valaki ezt érzelmek miatt csinálná (tehát hirtelen felindulásból, mert sértettnek érzi magát).
divot:
Melegfront? Akkor tényleg az lehet a baj. -
_Volkovy_
nagyúr
Hát ha tudtok,akkor vessetek már egy pillantást IP-re.Hátha csak valami félreértés vagy ilyesmi.Nem hiszem hogy addikt és megbolondult:F
-
divot
veterán
Egyébként pedig erős melegfronti hatás érvényesült ma kis hazánk fölött, tehát érthető, ha több lesz ma a hiszti, mint hidegfrontos napokon.
-
Aktív témák
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest