Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Lesz időm rá, mivel most bizonytalan időre abbahagyom a gépezést. Legkésőbb az augusztusban esedékes műtétem után fogok újra gépezni, addig nagyon ritkán, de ha tehetem, akkor belesek a PH!-ra, és szólok néhány szót.
Komolyodást még nem tudom, hogy milyen mértékben fog rajtam átvonulni. Majd kiderül.
Indoka talán az, hogy idegileg eléggé megviseltek az elmult hetek, szelllemileg végleg megbuggyantam. Elment a kedvem mindentől, de nagyon durva mértékekben mérve (azért öngyi nem leszek). Mindezt a mellkasdeformitásom miatt (nem az zavar, hogy van, hanem az, hogy b*szogatnak miatta, pedig szerintem nem olyan egetrengető, hogy egy tál leves elfér benne).
Holnaptól osztálykirándulás, olyan szinten elment tőle a kedvem, hogy gondolkodtam, hogy itthon maradok. de aztán az egyik osztálytársam szépszóval rábeszélt, és elmegyek. Max az éjjeli bulikból leszbisókból meg egyebekből kimaradok, és alszok.
Géppel olyan szinten vagyok, hogy tavaj nyáron azért újjítottam fel, hogy tudjak az új játékokkal játszani. Most meg MP3-at hallgatok rajta, meg netezek.
Szellemi megbuggyantságomat az (is) igazolja, hogy elgondolkodtam azon, hogy két-három hétre ''bünti-ban''-t kérek magamra (tehát pölö 15 napra kibannoltatom magam, aztán meg visszaengedtetem magam). Már egy mode3rátorral is beszéltem ezügyben. Ezúton is közlöm vele, hogy köszönöm a dolgokat, de önmagamtól is megpróbálom megtalálni a helyem. Hátha sikerül.
Szal most egy ideig nem leszek, gondolkodok az élet értelmén, meg próbálom helyretenni a dolgokat.
Ha esetleg valaki kérdi, hogy hova tűntem (bár úgyse fogja senki sem), irányítsátok erre a hsz-re, mert ebbe szinte mindent leírtam.
Hirtelen ennyi. Viszlát PH! & PH! tagok, de nem örökre, ezt megígérem!
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
Nah, mondok Neked egy jóhírt: ünnepélyesen kijelentem, véglek abbahagyom a rajzolást, és annak beszkennelését és a megtalálhatósági (hú, de szép szó. :D ) link beillesztését Neked. Ezzel álmatlan éjszakáidat nem emiatt fogod tölteni. :)
Ez a lépés nem ellened irányuló dolog lenne, csak most (számomra) megmagyarázhatatlan okok miatt kezdek felnőni asszem.
De azért annyira ne örülj előre, ha néha benézegetek ide, és meglátlak, tuti hozzádszólok valamit. Majd meglátjuk.
Bazsesz
őstag
Ha én nyáron nagyon untam a fejem, mindig Windows-t telepítettem (WinME). Volt olyan, hogy naponta 8-10-szer újraraktam.
Szal túl vagyok már pár ezer winreinstallon, de MS-es oklevelet még nem kaptam. Pedig úgy örülnék egynek, bár nem MS-től.
Mondjuk ilyen ''tiszteletrang'' állna rajta: Celeron Tuningmeister. :D De persze ez csak olyan hülye álom. :) Én max egy átlag-Bazsesz maradok. De az nagyon. :D
Üdv: Bazsi -
Bazsesz
őstag
-
Bazsesz
őstag
válasz
Panther
üzenetére
Az úgy volt, hogy osztáylkirándulás.
Odajött hozzám két nő osztálytársam, szépen rámnéztek, és megkérdezték, hogy csinálok-e róluk egy képet a fényképezőgépükkel.
Na, onnan meg jött az ötlet, hogy akkor már itt is, ott is, így is, úgy is. :D Szal születtek ''érdekes'' képek (sajna egyikben sem voltam benne, mert csak hárman voltunk a szobába. DE a 10 tekercs ellőt fotózás után kaptam két puszit, amitől két hétig nem tudtam aludni, mert az járt a fejemben. :D
Bazsesz
őstag
Jaj, de nagyon hülye voltam az előbb. Meg akartam nyitni a PH!-t, én meg ügyenes beírtam az alábbit: program files
De megtudtam, hogy van olyan oldal, hogy www.programfiles.com :D
Bazsesz
őstag
válasz
Panther
üzenetére
Már Te is játékot fejlesztessz, mint mi? :D A miénket láttad már?
-KÖZÖSBE-
Tényleg, valakinek nincs egy olyan egyperces motorduruzsolása, ami folyamatos, nem adják neki a gáz, stb? csak alapjáratos kéne.
Hamarosan elkészül a final relase. :D Peresze ez is csak demó lesz :D
Bazsesz
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Tudod, ez csak egy demó. :D Ami az alábbiakat jelenti:
A demó verzió miatt a következők nem állnak rendelkezésre:
-Autók
-Pályák
-zenék
-3D
Szal érded? :D Amúgy is az eredeti verziót 30 darab BlueRay-es DVD-n meg lehet venni. :D (A valóságban azért lett ilyen nagy a fájl mérete, mert a Polifónikus cshangot felcseréltem egy 3,5MB-os MP3-ra)
Sztem nem érdemel külön topikot, mert ha valaki letölt egy Game Maker 5.3 nevű progit, és a benne lévő ''Example'' fájlhoz hozzányúl egy kicsit, akkor még ennél is jobbat tud csinálni.
Bazsesz
őstag
Na jöttem. :D
Elkészült a legújabb változat, az Illegal SportWagon FE (Fű Edition) Relase 6. Letölthető innen: [L]http://bazseszpc.uw.hu/isw_D6B_FE.exe[/L]
Ami van benne új:
-PETROL helyett GAS felirat
-füves út
-kicsit megpróbáltam magyarosítani
-új játékzene (bár még Usher sem az igazi, várjuk a Som@ reppet :D )
Hamarosan új autók is lesznek, meg esetleg több pálya (Attól függ, hogy hogy sikerül megoldanom).
Akik jelen vannak a Projectben:
-Dzsoni (Filmvágó mester)
-Engusz (Marketingvezető)
-KBalage (Modellező mester)
-Slug (Linux szakértő)
-Den (Tuning szakértő)
-Bash (Grafikai mester)
-g4dg3t (Terjesztési felelős)
-Bazsesz (3D Engineer)
-c3rN4 (Rendszergazda)
-tigga (Névgenerátor)
-Som@ (Zeneszerkesztő szakember)
-morrmota (BETA-tester)
-Chip (Pénztárnok)
Szal még jöhetnek különböző ranggal, amit csak találtok (kivéve igazgató, meg project manager). Szal találjatok ki valamit, és akkor a következő Relase-ben Te is benne leszel. :)
Zsoltee: mit szólnál mondjuk a ''Sajtófelelős'' beosztáshoz? vagy tudsz valami jobbat? :)
Bazsesz
őstag
Hurrá. :D Téged még velveszünk (Meg esetleg Zsoltee-t, ha betéved ide)
Most Som@-ra várok, hogy meglegyen a háttérrep (ezügyben még majd tárgyalok vele), miközben autót próbálok készíteni. Körberajzoltam azt az autót, ami benne volt, meg kiegészítettem egy kisebb spoilerrel, így most azzal szórakozok. Esetleg abba nem szállsz be? Jó sok autó kéne. :D Még arra próbálok rájönni, hogy hogy lehet választani dolgok közül, mert így is bonyolultnak tűnik. Ja, a játék egy bizonyos játékkészítőben megtalálható alapjáték eddig felturbózva. Most ott tartunk, hogy van háttérzene (normálisabb), meg full-screenbe megy a dolog.
Itt egy link, ahonnan letöltheted a körvanalas autót: [L]http://bazseszpc.uw.hu/phimg/alapauto.bmp[/L]
Én épp most szórakozok a PH!-s autóval. :D
Mindjárt beleszerkesztelek, csak találj ki magadnak valamilyen beosztást. Segítségül ideírom, hogy mik vannak eddig, és hogy kik:
-Dzsoni (Filmvágó mester)
-Engusz (Marketingvezető)
-KBalage (Modellező mester)
-Slug (Linux szakértő)
-Den (Tuning szakértő)
-[Chip] (Grafikai mester)
-g4dg3t (Terjesztési felelős)
-Bazsesz (3D Engineer)
-c3rN4 (Rendszergazda)
-tigga (Névgenerátor)
-Som@ (Zeneszerkesztő szakember)
-morrmota (BETA-tester)
Szal valahol itt tartunk. :) A cégünk neve: KURBLI Software Inc. (c) :))
Bazsesz
őstag
Nah, hogy lássatok valamit a Relase 3-as demóból, közzéteszem:
[L]http://bazseszpc.uw.hu/isw_D3B.exe[/L] 2MB
Még dolgozunk rajta, csak jó lenne alá normálisabb hang.
Funkciók: iránybillentyűkkel mozogsz, szpészel duda, F1 a készítők listája. Loading Screent- leszni ezerrel. :D
Bazsesz
őstag
Szia Som@!
TE lettél a kiválasztott, Te is bekerülhetsz a játékfejlesztő cégbe. :D Eddig benne vannak:
Dzsoni, Engusz, KBalage, Slug, Den, [Chip], Tigga, Gadget, Bazsesz. :D
Jelenleg egy autós játékot fejlesztünk, ami az NFSU-t hivatott leváltani. ( :D ). Dolgozunk vele, a demó, amit összedobtam, nagyon tettszett a tesztelőknek (az IRC-n fennt lévő embereknek). Már azóta van loading screen, meg minden egyéb, alakul. :D
Ami sajnos a demóban nem található meg:
-Autók
-Pályák
-zenék
-3D
Ezen kívül minden oké. :D Mit szólsz hozzá? :D És milyen feladatot vállalsz belőle? :D (nyugi, csak a neved lesz odaírva, meg a beosztásod).
Bazsesz
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Nézd meg a karosszériáját. Nekem csak azzal van vajom. CSak nyomogasd végig egy újjal.
Az ezekkel a gond, hogy a karosszériájából annyit kispóroltak, hogy ha többet is spóroltak volna, akkor nem is lenne. Főleg a Swift-ek. Bár szerintem a többi se különb, de ki tudja. És azért az netán véletlenül egy balesetnél a karosszéria nem mind1. Mondjuk kinek mi tettszik, meg milyet vesz.
Üdv: balu -
Bazsesz
őstag
Ötletnek nem rossz. :) Egy próbát megér. Bár ha nem új autóba való beszámításként próbálod eladni, akkor nevetséges összeget mondanak érte. (Kinézném az egyik helyi kereskedésből, hogy rá kéne fizetned egy vagon pénzt egy mérföldekkel kissebb autóra).
Új autóba viszonlag jó áron számolják be, csakhát godolom most te nem akarsz egy vaci újat venni. -
Bazsesz
őstag
Nem tudom. Pedig jó árban adod, meg nem is olyan régi (5 év körül, attól függ, hogy melyik hónapban vetted), gondolom megkímélt állapőotban van, és az a 71e KM sem olyan sok.
Az a probléma, hogy az az emberek többsége megveszi a Suzuki Swift-et használtan, és úgy mennek egyesek vele, mintha überállat agyontuningolt BMW-ben lennének.. :(
Most vettek a szomszédomék egy ilyent. 10 éves, 1,1 millió FT-ért. BEleszámították a régi autójukat 100000-be (skoda 105), és hitelre vették. Hitelbírálati díj volt persze (nekünk nem volt), ami persze a csillagos egekbe emelkedett. VAlami havi 30-as fizetnek egy 10 éves Szuzukiért.
És a legjobb az az egészben, hogy 1,5 körül van az új, amire ugyanannyit kell fizetni havonta. És sok ember beleugrik.
Itt barcikán rengeteg szuzuki van, 10-ből 8 autó szuzuki...
Bazsesz
őstag
Tényleg kéne nyitni egy autós topikot. :D
Mert az OFF-topik már lassan autós lesz. :D
Amúgy látam képeket, tán LAN-partys volt, mikor Som@ autójába pakolták a gépeket ezerrel. Tán Kalandoré is az övében volt. Jó autó amúgy az az Astra, jobban tettszik, mint az új. Itt a helyi OPEL-szalon tulajának (22 éves csajszika) agyontuningolt astrája van, olyan tipusú, mint a Som@-é. csak fekete. Kegyetlenkirály alufelnik, bazinagy szárny, kipufogó hatalmas, elsőspoiler, meg minden egyéb. NFSU fíling majdnem, csak sztem motortuning meg nitró nincs benne... Ha nyáron megveszem a digitcamot, lefotózom.
Bazsesz
őstag
Én láttam az új astrát, az új golfot, de valahogy nem kellenének. Jól néznek ki, de nem kellenének. Aztán láttam asszem új nissan micrát (olyan az eleje, mintha békaszem lenne, és kicsi, mint állat), de az nagyon rövid autó, meg alacsony.
A mostaniba beleférek mind az összes magasságommal, és a fejem fölött van még több, 5 centi hely. Nem a padlón ülök, mint egy szuzukiba, és nem két kilométer magas. Szal pont jó. Már csak jogsi kéne. :D -
Bazsesz
őstag
nem, nem olyan nehéz az. A 60 kilómmal, 194 centimmel, izomtalan testemmel, meg hótkómásan nem olyan nehéz egy tiszta szűk lépcsőházban egy 2×1,25m (Lehet, hogy rigipsz lap volt, nem knauf, akkor 2×1,2m-re csökken a mérete), ami nyom egy rakás súlyt, és mindezt kettesével.
ÁÁÁÁÁ, hol már? Nem volt nehéz. :D
MOD:
Jé, most lesem csak, hogy kezd olyan szakállam lenni, mint amilyen az avataromnak van. Mintha rólam mintázták volna. :D
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ugyanoda, mint tavaly. Tavaly egy építőipari cégnél dolgoztam (ahol apám is dolgozik), és ott kerstem hülyére a belem (5 hét -> 85000 FT kézhez).
Ellenben gipszkartont kellett cipelnem a 3.-ra egy hétig, parkettáztam, szétszedtük az apám által előző évben szétszedhetetlenné lerakott rendes parkettát, szigeteltem, meg ilyenek. Jó buli volt, megyek idén is. :D
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Azt tudtam, hogy a férfiak között sokkal több a színtlvesztő, de hogy összefutok néhánnyal...
Pontosítok: Csak férfi színtévesztővel fogsz találkozni. :)
Amúgy már ovis koromban nyilvánvaló volt, hogy színtévesztő vok, mert a fának barna lombot, és zöld törzset rajtoltam
Te figy! Az nem színtévesztés, hanem színvakság. :D Milyen színű a kék nálad? :D
Bazsesz olvasom, hogy a mellkasoddal valami nem stimmel. Mi a helyzet most
Leírom mégegyszer. :) (Már nem tudom, hogy melyik hsz-ben írtam le)
Szal van egy olyan problémám, hogy a mellkasom eléggé deformált. Méghozzá befele horpadó (Olyan, mint egy tál). Namármost azt mondták, hogy amíg nincs panaszom rá (pölö amíg tudom venni a levegőt), addig nem kell semmit vele tenni. Ezt mondták egészen 2003. júniusig. Az volt az az időpont, amikor barcikán is töltöttek fel ilyeneket. Na onnantól mindenki cseszegetett vele, én meg magasról...
Aztán a privát orvosom (tök rendes, meg rugalmas, stb) mondta, hogy valami nem stimm. Lehet, hogy rosszul állapította meg, de azért meg kéne mutatni egy sebésznek. Na ebből jó nagy viták, indulatok, meg társai törtek elő mindenkiből (Főleg belőlem, mert én voltam a legidegbetegebb, meg én buggyantam meg szellemileg. :) ). És azt mondta, hogy jó esélyem van rá, hogy kikorrigálják. Közben kaptam infókat róla, meg olvastam is róla, így még tovább fokozódtak az indulatok, idegek, stb.
Aztán ma mentünk a dokihoz. Előtte jól összevesztem mindenkivel. Mikor odaértünk, akkor jött a látvány (ekszkluzív báj bazsi :D ):
A váróterem nem volt nagyon 4*4méternél. Na ebben annyian voltak, hogy alig lehetett beférni. Namármost volt egy-két olyan ember, aki nem épp a tisztaságról volt híres. Alapból tömegiszonyos ember vagyok (ha 5-nél többen vagyunk 4 négyzetméteren, ájulok-rosszul vagyok-hányinger kombó jelentkezik nálam), szal az is besegített. Ráadásul beteg is vagyok, lázas is, ráadásul este nem tudtam emiatt aludni. Szal elég jól néztem ki, mire protekcióval sorra kerültem (10-re kellett mennünk, és elsőnek szólítottak be 11-kor). A vizsgáló abból állt, hogy volt egy 1,5m-es vizsgálóágy, egy írógép, meg két szék, amihez tartozik egy asztal. Szal a poén az volt, hogy mivel nem volt kiitelezhető az asztalra való felfektetésem, ezért állva kellett megvizsgálni (miközben majdnem összeestem kétszer a fáradtságtól, meg a tömeg miatt) a rendelőben volt 3 asszisztens. egy gépelt, a többi meg fikázta a jónépet, meg pletykáltak.
A vizsgálaton megkérdezték, hogy hány éves vagyok, hány centi magas vagyok. Továbbá azt, hogy voiltak-e légzési nehézségeim, fáradékonyabb vagyok-e a kelleténél (ezt úgy kell elképzelni, hogy pölö 100 méter kocogástól kifulladok-e vagy sem), többször vagyok-e beteg a kelleténél, meg hogy pszihésen mennyire zavar ez engem. Az uccsó kérdés az volt, hogy hogy állok a műtéthez hozzá (akarom-e vagy sem). Én meg löktem sorra a válaszokat: 17; 194; nem volt; nem vagyok; nem; nem zavar. Aztán jött idegből a válasz: nem akarok műtétet.
Úgyhogy most elküldtek kardiológiára (EGK-zni fognak), meg tüdőszűrőre valami izébe kell belefújnom, amivel a tüdőm valamilyét vizsgálják meg. Ha ezek negatívak (köbö 0,5-1 évvel ezelőtt is az volt, szal én tudom az eredményt, hogy mi lesz), akkor az még nem jelent semmit.
A konzultációs lapomra (hülye neve van rendesen) ezt írták:
ST.: elülső mellkasfalon kifejezetten széles alapú, jelentősnek mondható behúzódás
DG.: Pectus excavatum
A doki beszédének a negyedét sem értettem, mert kicsit nagyon pöszén beszélt. De legalább rendes, és érti a poént. Még 50 év körüli fejjel is) Elmondta, hogy a régi módszerrel nem műthető (nem szedik ki a szegcsontomat, és nem vágnak bordát), hanem csakis az újjal (oldalt végigvágnak, és betesznek valamit a szegycsontom alá, ami kiemeli (Terminátor RLZ: :D )). De ez csak akkor esedékes, ha meg kell műteni, amit nagyon nem szeretnék.
- Riport a miskolci kórházról báj bazsi. :D -
Szal most valahogy ott tartok, hogy agyilag zokni vagyok, idegileg összetörtem, szellemileg megbuggyantam. Ezt még tetőzni fogja a jövő hét szerdán esedékes kontrollvizsgálat. Akkor megyünk vissza a dokihoz, és akkor derül ki, hogy mi lesz. Az eredménny meg nem mind1, hogy mi lesz, mert csütörtöktől szombatig osztálykirándulás (Som@ örülni fog neki, de nem hagyom ''ajándék'' nélkül. ;] ), és nem akarom, hogy végig ez járjon a fejembe, mikozbe széttomboljuk a fejünket. :D
''Röviden'' ennyi. Majd még írok szerdán fejleményeket, hogy mi lett. Annyit tudok, hogy ha meg kell műteni, akkor csakis agusztusban lehet esetleg róla szó, mivel nyáron dolgozni szeretnék.
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Isten hozott a színtévesztők között! :D Szintén zöld színtévesztő vagyok. :)
MOD: mikor volt a teszt, a könyvből egy számot nem tudtam elmondani, aztán bevittek egy sötétszobába, és össze kellett illeszteni ilyen vackot. A szerkezet úgy nézett ki mint egy mikroszkóp. Na én azt megcsináltam, anyám belenézett, és csóválta a fejét rendesen. :)
Üdv: Balu
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
A negyedét alig értettem, mert elég érdekesen beszélt.
A lényeg az, hogy se az úszás, se a konditerem nem segít ezen, max annyit tesz, hogy az izom eltakarja. Tehát hiába csinálsz akármit, ez ugyanúgy meg fog maradni, csak ráhízol, vagy rágyórsz, és amiatt nem fog látszani. (Magyarul 5 évig kínontam magam uszodába, gyógyúszáson, stb-n a nagy semmiért)
Megkérdezték tőlem, hogy hány éves vagyok, milyen magas vagyok, pszihésen zavar-e a dolog, meg hogy hogy viszonyulok a műtéthez.
Most elküldtek még kardiológiára (EKG, csak hülyén fogalmazva), meg valamitüdőmittoménmire (bele kell fújni egy ilyen sz*rba, aztán kilök egy értéket). A poén az, hogy nemrég lettek ezek csináltatva (Fél éve asszem, de lehet, hogy van az egy is), és negatív volt.
Persze szintén a nagy semmiért megyek el erre a két vizsgálatra, mert ez nem befolyásolja annyira a dolgokat. Azt mondta, hogy ezt csak az új eljárással lehet megoperálni, a régivel nem (tehát nem lesznek a bordáim széjjelvágva, nem szedik ki a szegycsontomat, hanem csak kapok kultúráltan egy fél méteres vágást az oldalamba, ahol behelyeznek egy platinadarabot, ami jó sokáig ott fog maradni).
Jövő hét szerdán kell visszamennem, és akkor dönti el, hogy mi lesz.
Bazsesz
őstag
Holnap megyek mellkassebészetre. Nem vagyok boldog. :( Azonkívül annyira fáj a torkom, hogy nem tudok nyelni (Még a reszelt csokit sem), ezenkívül k*rvára váj, ha beszélek. Úgyhogy most néma vindetut játszok...
De azért ez jó dolog. Honnan jön ki amúgy? Te most nem épp norvégiában vagy? :) -
Bazsesz
őstag
Hol a tollam meg egy lap? ;]
Most miért? Tök nullának meg lémernek (a hülyén keresztül) nézek ki mindentéren? Egyértelmű választ kérek csak Tőled, csak most, és csak itt!
Feltettem egy eldöntendő kérdést, most válaszolhatsz! Nem lesz semmilyen következménye! Megígérem.
Üdv: BAlu -
Bazsesz
őstag
Erről eszembe jut, mikor kanadába küldtem angolul levelet, és szótárral csináltam a dolgot. Na a rokonom azt mondta, hogy egy értelmes mondat volt benne, a többi mind baromság (Mármint szerkezetügyileg. :D ) Úgyhogy majd én is összepostolok egy ''Cooooool!'' postot. egy év alatt. :D Ha eljutok odáig. :D Bár nehéz szó. :))
-
Bazsesz
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Érdekelni érdekel a számítástechnika, de azért annyira nem. Jó, mondjuk tényleg jó lenne érteni, hogy mit mondanak a bit-tech fórumában, de azért ennyire nem.
Régen jobban rajongtam a számítógépért, mint most ,csak közbejött egy dolog, és megváltoztatta ezt az állást. Ha nem jött volna közbe, akkor most infóra járnák, és angolt tanulnák, így be kell érnem a közgáz+német kombóval.
Üdv: balu
Kamikaze: Nem gondoltam amúgy komolyan, ott is volt a szmájli a végén. Ha megsértettelek, akkor bocsi. -
Bazsesz
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Igaz, TE találtál rá! ;] Tehát egyértelmű, hogy ki lesz lecseszve. :))
Amúgy tényleg jó, hogy angolosodik a PH!. CSak az a gond, hogy tényleg nem tudok angolul (Som@ elvtárs szerint magyarul se, de az mellékes. :D ), így lehet, hogy meg kéne tanulni. :) -
Bazsesz
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Hát, ha nem volt publikus, akkor mi jól elszúrtuk. :D Asszem lecseszés várható. :)
-
Bazsesz
őstag
Most találta Slug:
[L]http://prohardver.com/rios3_forum.php[/L]
Beregisztráljunk? :D -
Bazsesz
őstag
Mi ez az új izé itt a beviteli mező alatt? Ez a témába vág, meg oftopik?
-
Bazsesz
őstag
válasz
KovacsUr
üzenetére
Bocs, el kell ugranom telefonálni egyet, fel kell jelentenem egy bizonyos KovacsUr nevű moderátort. Nem ismered véletlenül? :))
Hát nem tudom, hogy ettől ki kap kedvet a bejelentéshez. Gondolom aki ezt a képet megrajzolta, az egy vagon zsét keresett... Igaz nem sok értelme van, dehát istenem...
Bazsesz
őstag
-
Bazsesz
őstag
válasz
Panther
üzenetére
Grat! Akkor asszem kiérdemelheted a PH! aktív hegesztő-betyárja címet. :DDD
szóval úgy fest tényleg a hibát javítgattam, nem valami mást
Hát, most gondolj bele, hogy ha eltökéled magad, hogy meghegeszted a kipufogót, és valami mást hegesztesz össze, ami miatt nem fog az autó indulniu. :D -
Bazsesz
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Hali!
Bocs, hogy ide írok, csak a hülye windowsom meghülyült, és szerinte 3 GB hely nem elég levélküldésnek. Sazl amit a levélbe akartam írni:
Én nem a Tesco-ban vettem, de ott is áruk ilyent úgy egy hete.Nem tudom pontosan, hogy mennyiért árulták, de olyan 3490 rémlik, azért írtam 4-et. Én 6e-ért vettem barcikán, de a kettő ugyanaz. GB1801 névre hallgat, mindjárt mellékelek néhány képet róla.
[L]http://bazseszpc.uw.hu/mfcs/2004-04-02-01.jpg[/L]
[L]http://bazseszpc.uw.hu/mfcs/2004-04-02-02.jpg[/L]
[L]http://bazseszpc.uw.hu/mfcs/2004-04-02-03.jpg[/L]
[L]http://bazseszpc.uw.hu/mfcs/2004-04-02-04.jpg[/L]
[L]http://bazseszpc.uw.hu/mfcs/2004-04-02-05.jpg[/L]
hogy van-e még a Tesco-ban, azt nem tudom, de eléggé jó kis szerkezet. 11000-22000-ig lehet állítani a fordulatot, adnak hozzá elég sokmindent, és egy év gari.
Üdv: Bazsesz
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Megjöttem anyámtól. Az volt a gond, hogy kicsit későn érkeztem, így a ''jó'' cuccokat lenyúlták már. Nekem csak egy AT-s, egy fullos jó ATX-es ház (egy oldallap hiányzik), és egy 486-os vagy P1-es lap jutott (nem volt túl sok időm megnézni, majd a napokban kerül haza). De a csávó mutatta, hogy mit szerzett. Azt hittem, hogy eldobom az agyam. Egy alaplap volt meg egy proci. ez önmagában nem jelent semmit. Viszont a proci asszem 486-os volt, az alaplapon meg ilyenek figyeltek, hogy PS/2 egér és bill, integrált VGA, meg egy dara ATX-es csatlakozó. Az agyam eldobtam. Azt hittem, hogy az agyam eldobom.
Ja a legjobbat kihagytam: szereztem egy 5,25-ös floppimeghajtót. Nagyon baró, nagyon fílinges, csak nincs hozzá még kébelem. De működőképes!
Bazsesz
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
BAkker.
Én is ugyanígy csináltam szinte. beállítottam 300-ra, és úgy kerestem. És aztán
CTRL+F, oda be, hogy bazsesz. De nem találta meg. Lehet, hogy én bénáztam.
Ebben csak a cerka volt ''szleng'', a 2ghz meg a tuning az stimmelt. :)
Azért köszike. :))
Fokukac: tájmobli. :))
Te meg mondd ki szépen, hogy hidraulikusszelephézagkiegyenlítőkézikészülék. :))
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Lehet, hogy azért nem simertem, mert én 2003. augusztusában regisztráltam, előtte meg nem nagyon fórumoztam. Netem 2003. június 15.-től van, azóta chateltem, de meguntam, mert tele volt görénnyel, és valamit kellett csinálni. akkor találtam rá valahogy a PH!-ra (hogy hogy, azt nem tudom, tán gugli). Lehet, hogy ezért nem ismertem.
Bazsesz
őstag
Jó kis statisztika!
Az a gond, hogy a felét nem ismerem. Moderátorok közül Kentaur-ról és Tiggr-ről még csak nem is hallottam. A többivel legalább olyan viszonyba vagyok, hogy láttam egy hsz-ét.
Házigazdák közül SI, PostMan, kovbal, dewdew. Ezek valahogy kimaradtak. Mattyer-t is az ''Arckép request'' topikban láttam hsz-elni.
Szal akivel csak olyan viszonyban vagyok, hogy láttam a hsz-ét:
H: Don Vittorio, BobMaster, napos2600, Mattyer,
M: bullseye, Goodman,
A többivel meg már váltottam hsz-t ha jól emléxem. Azért nemsemmi, hogy mennyien vannak. Én kevesebbre tippeltem volna.
Bazsesz
őstag
Épp az, hogy mennék suliba. Se se orvos által, sem anyám által nincs megengedve, mert ''elméletileg'' olyan állapotban vagyok, hogy ha összeszedek valamilyen vírust, akkor nehezebb lesz meggyógyulnom, mintha most itthon maradok. De itthon meg megöl az unalom, mert mindenki suliban van. :(
-
Bazsesz
őstag
Ehhez a hsaz-hez még annyit hozzáfűznék, hogy anyám megbeszélte a köcsög sebésszel, hogy jövő 7 szerdán megyünk fel hozzá. :( Ehhez baromira de nincs kedvem, mert ő úgy is azt fogja mondani, hogy neki esztétikailag nem tettszik, ezért meg kell műteni, erre meg én úgyis összeveszek vele is meg az anyámmal is. És nem fog izgatni. Még jó, hogy múlt hét kedd óta itthon vagyok, nem mehetek suliba, mert se az orvosom, se az anyám nem enged. Jövő héten H-K-SZ itthon leszek még, így a hiányzott órák száma lesz vagy 60-70. Nagyon tuti, ezt fogom két évig hallgatni az osztályfőnökömtől. :(
De ha ez a köcsög orvos betervez nekem nyárra egy műtétet, az király lesz, mivel ezek után elvileg 6 hónapig nem lehet megterhelő fizikai munkát végezni. Namármost ha nyár elejére rakja be, akkor azért nem fogok menni, mert dolgozni fogok, ha meg nyár végére, akkor meg azért, mert a nyaralásom nem fogom ilyen sz@rságokkal tölteni. Másik dolog az, hogy nagyon készülök a modtechhall 3-ra, és nagyon nem szeretnék nem elmenni - méghacsak nézőnek is.
Bazsesz
őstag
Hi.
Most jöttem az orvosomtól. És most utáltam meg az egész orvostudományt.
Sajnos nem éppen a legnormálisabb mellkassal áldott meg az ég, eléggé deformált. 2003 júniusáig minden orvos azt mondta, hogy nem kell addig rendbehozatni, amíg tünetmentes. Ezt persze ők ellenőrzik, hogy tényleg tünetmentes-e a szervezetem. Azt mondták, hogy csak a legvégső esetben kell felmenni pestre, és megoperáltatni.
Aztán jött a változás napja. 2003. júliusától az ilyen deformált mellkasokat immár Barcikán is helyre tudják hozni. Ezzel kezdődött minden. Sorra az összes orvos elkezdett b@szogatni, hogy meg kell operáltatni, hiába MÉG MINDIG TÜNETMENTES. Indoka egyszerű: valakin ki kell próbálni. Én lennék a második ilyen eset, az első az egyik évfolyamtársam volt.
Szóval most mindenki sorba ezt mondja, hogy hozassam helyre, meg blablabla: a tesitanárom, az gyógyúszásoktatóm, a suliorvos, a háziorvos, és most már az anyám főnöke is (mivel a háziorvosom egy utolsó r*h*d*k, ezért anyám főnökéhez járok, mivel ő orvos, anyám meg ápolónő).
A napokban fel kell mennem ahhoz az iulletőhöz, aki ezeket csinálja. És én előre látom a választ, hogy mit fog mondani: ''A helyzet nagyon súlyos, meg kell operálni!!!''. Persze csak azért, mert hogy hagy próbálják ki, hogy hogyan kell ezeket csinálni.
Én meg ezeket kultúráltan lesz@rom, legyen ami legyen, ha egyszer tünetmentes, és ezt IGAZOLJÁK az orvosok, akkor tőlem a mellkasomba beleférhet egy tál leves is, sőt még meg is eszem onnan, de engem hagyjanak békén. Ha kell, ezért MINDENKIVEL összeveszek.
Ad 2: Itt, a barcikai kórházban? Jött a csávó manduláját kivetetni, meghalt. Ezek után meg toljanak be a műtőbe...
De most mondjátok meg: mi értelme van ennek???!!!
Úghogy most kegyetlen ideges vagyok, legszivesebben törnék valamit, de azt nagyon. -
Bazsesz
őstag
válasz
Agyasima
üzenetére
Figyelj. A topikot valószínűleg azért zárták, mert már van olyan!
Például ha valakinek szülinapja van, nem nyit egy topikot, hogy ''október 43-a van és a szülinapom'', hanem bemennek kultúráltan a ''Ma van a szülinapom'' c. topikba, és oda beírják. Egy topik az összesenk.
De most jobb lenne, ha például a ''processzorok'' témakör így nézne ki:
AMD Topik X.
Intel Topik X.
És ennyi lenne benne. Ha valakinek kínja lenne, akkor írna ebbe. új topikot meg nem lehet nyitni...
Például van a másik oldalon egy olyan topik, hogy ''Az én házam, mindenki nézzen be'', és ha megbarháltad a házadat, csak oda írhatod be, külön topikot zárják.
Szal elég rugalmasan lehet itt a PH!-n topikot nyitni, de azért nem vaktába ezerrel. Jó, nem azt mondom, hogy én nem nyitottam hülye topikokat, de nem nyitottam olyant, amiből már 5000000000 darab van. Remélem, hogy érted. Gondolom azért zárták azt a topikot.
PIECE! :)
Bazsesz
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Ettől már csak az a menőbb, hogy egy jó hosszú gondolatot úgy ír le, hogy egy hsz-be egy betű. csak valaki győzze kiírtani.
A gyereket a moderátor topikban kiszámoltam, tán 16 hsz-t küldözgetett naponta átlagban. Míg én napi átlagban küldök 8-at. És azért nemsemmi, hogy 9 nap alatt kvázi tag lett. Most is az, csak vissza lett szedve úgy 40 hsz.
És a 16 azért nem piskóta, mert te, mint moderátor küldessz naponta 20-21 hsz-t, de amiből sztem olyan 10 az, hogy ''zártam'' vagy ''kész''
Na mind1, benézek a suliba, hogy miből írtak a többiek ma. :) -
Bazsesz
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Hát, sztem jó ez a rendszer, ami most van, de például nem kéne azért izélni, mint pölö az egyik tag. Az volt a baja, hogy amikor bejelentkezett, akkor lelkes újjonc volt, előző nap meg kvázi tag. Még csoda, hogy nem esett neked, hogy miért törölgetted a hsz-eit. Bár ha jól számoltam, olyan 40-et kitörölhettél.
-
Bazsesz
őstag
Nem tudom,hogy mit lehet ünnepelni ezen. Én is nyithatnák egy topikot, hogy ''jippé, elértem a 112424758452. hsz-em, most mindenki tomboljon!'', de semmi értelme. Az a gond, hogy néhány embert csak az vezérel, hogy mi van a neve alá írva.Azt hiszi, hogy attól. hogy ő őstag, vagy senior tag, Akkor ő az überállat, és senki sem okosabb nála. Közben meg lehet, hogy nem igaz. Pölö én egy dekát nem értek a programozáshoz, de lehet, hogy egy frissen ideregisztráltnak ez a szakmája, és ért hozzá... Csak az a gond, hogy ezt néhányan sokan nem fogják fel, hogy a rang semmit sem jelent itt a PH!-n, kivéve kettőt...
-
Bazsesz
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Hát, nekiálltam meglesni a Photoshopot. Kezdetleg az általam bonyolultnak talált MSPaint mellett elég nehéznek tűnik, de már kezdek belejönni néhány dologba.Valahol az arckép request topikba beszúrtam egy avatart, ami GIF, és én vágtam körül, és tettem áttetszővé. Igaz, hogy kicsit még mindig izés, de legalább haladok vele.
De ettől függetlenül Bash jobban csinálja, az tuti. :))
Bazsesz
őstag
Én meg az alábbiakért:
MS Windows Millennium Edition
MS Word 2000
MS Works 2000
MS Picture IT! 2000
MS Autoroute Express 2000
MS Encarta InterActive World Atlas 2000
Ez így együtt kb 80-ért kaptam meg akciósan, OEM változatban.
Ezek voltak benne a 2000-ben vásárolt gépem árában. Árról annyit, hogy jó sokba fájt akkoriban.
Ezenkívül megvettem még az alábbiakat:
Diablo 2 Exclusive Set (alap + LoD) (3990 UHF)
Seven Kingdoms (790 HUF)
Üdv: Balu
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest