Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
Bash
őstag
No flame, de ha neked ez downgrade, akkor csak sajnálni tudlak. :( Persze mindenki azt használ, amit akar.
MOD: Bash válasza PeliScan (#1498) üzenetére
Mondom, most volt a TV-ben. Reklámoznak itt mindent, egyszer ezen is felhúztam már magam. X-Files vége felé közeledtünk, 7 perc reklám. Reklám után kb. 30 mp alatt végigfutottak a film végét jelentő feliratok. :(((
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
na én most kezdek éhes lenni
-
Bash
őstag
Az ilyen oldalakat nem vagyok hajlandó megnézni: [L]http://bashland.net/PROHARDVER/pics/forum/scrshot_051504_1.jpg[/L]
És ami a legjobban idegesít, az az ''upgrade'' szó. :((( -
zsoltee10
addikt
most nézem, hoyg tényleg nagyobb lett a betütípus. kicsit zsúfolt lett.
-
zsoltee10
addikt
nekem mindenhol stimmel a betűtípus/méret. IE5.5
-
Esmein
nagyúr
Már másodszor ver homlokon a fejhallgatóm. Normális ez ? Meg akar ölni ...
-
atus
senior tag
Nektek normálisan néz ki a főoldal? Eléggé el van méretezve a hírek betűmérete...
[L]http://www.freeweb.hu/coolness/gaz_hirek.png[/L] -
Panther
HÁZIGAZDA
Hogy ti mennyit tudtok zabálni...! Én legutóbb tegnap 18 óra körül kajáltam. Lassan kezdek is éhes lenni. :)
-
Divi
aktív tag
Hogy kell az mondani angolul, hogy
''Érettségi vizsgáim jelenleg is folynak.'' ?
OFF az OFF TOPICban /OFF -
Bash
őstag
Nem, biztos nektek van igazatok. :) Nálam a submarine elsődlegesen tengeralattjárót jelent, megmondom őszintén még senkitől nem hallottam, hogy a szendvics-re ezt mondta volna. De így belegondolva biztosan abból ered, csak ugye szeretnek itt rövidíteni mindent (kivéve a péniszt). :DDD
-
PeliScan
addikt
Ha hiszed ha nem, ezen gondolkodtam h naggyal v kicsivel írja, de aztán csak rosszul döntöttem; utoljára, ígérem, szorri. :U
Bash: nem, csak buta módon azt hittük h azért sub a szendvics, mert olyan alakja van mint egy tengerealattjárónak, de ezek szerint azért ez a neve, mert a subwayban árulják..? -
Bash
őstag
sub=szendvics, legjobban a hot-dog kiflire lehetne hasonlítani, és a SUBWAY-ben ([L]http://www.subway.com/subwayroot/index.aspx[/L]) is lehet kapni, de én speciel homemade sub-ot fogok enni. :)
submarine az tengeralattjáró, tényleg azt hittétek, hogy azt fogok enni? :F :DDD -
atus
senior tag
válasz
PeliScan
üzenetére
A ''jól megtömött sub'' nekem Honey&Mustard szószos, finom, ropogós zöldségekkel, és minden földi jóval teli szábvéj szenyót juttat eszembe. Annál jobb hideg kaja _nincs_ a világon.
Nagyon case sensitive vagyok, ezért mindenkit megkérnék arra, hogy az ''Atus'' sztring helyet lehetőség szerinte az ''atus''-t alkalmazzátok. Feláll a hátamon (is:D) a szőr, amikor meglátom a nagy A betűt az elején... :((( -
Szeke
senior tag
/me nagyon happy: tőlünk nem messze egy motorostalálkozó van, jó hangos élő rockzenekarral. :DDD Mindez Kecskeméten.
-
Bash
őstag
válasz
mormota
üzenetére
Szerintem ezt te is kibírtad volna. Hajnal 4-kor ettem 2 burrito-t, 5-kor lefeküdtem. 6-kor felkeltem, vezettem 2,5 órát, hazaértem fél 9-re, vissza az ágyba. Fél 2-kor keltem, ekkor ettem egy banánt, most fél 3-kor pedig a 3 bagel-t. Kb. fél 5-kor lesz esedékes a következő, azt még nem tudom, hogy mi lesz, valószínű csinálok magamnak 2 jól megtömött sub-ot. :)
-
KovacsUr
addikt
Megjöttem. Pénzt persze nem vittem magammal, úgyhogy 200 forintból gazdálkodtam. Nagyon, nagyon régen nem jött ki vacsora ilyen olcsón.
Tepertős pogácsa - 75 Ft
Csokis csiga :DDD - 105 Ft
Ez volt életem első csokis csigája. Na most, annyit mondanék, hogy csakis csokis csigát mindenkinek, aki nagyon, nagyon szeretne lefogyni, vagy nincs pénze kajára. Iszonyat. -
Bash
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
De jó valakinek! :) Remélem egyszer nekem is eljön az az idő...
Úgy döntöttem, hogy szülinapomra meglesz a V1-s, már rég kiválasztottam, de atus képei még jobban meggyőztek. :)
mormota, PeliScan: köszönöm, van étvágyam. Utoljára hajnal 4-kor ettem, és már délután fél 3 van. -
PeliScan
addikt
Azért akkor is a legfinomabb kaja, amit eddig ettem, magam mögött hagyva a balatönszödi Cordon Bleu-t is, a reggeli, amit barátosném készített minap. :B

Bash: jóétvágyat! :) Mondjuk V1 nélkül nehéz is képet csinálni... :P
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Én is épp most készítettem el a reggelimet, gondoltam közben olvasok egy kis OFF TOPIC-ot. :) Egyébként én 3 db fahéjas-mazsolás bagel-t eszek vajasan forró teával. :) Kép nincs, nem is lesz. :DDD
-
PeliScan
addikt
Köszönöm a jókívánságokat :D KovacsUrnak meg üzenem h vhogy bírja ki a kajáig tartó utat, mert ki tudja mikor lesz újabb kérdésem a Lame-val kapcs...? :U :)
-
PeliScan
addikt
Elnézést azoktól az offtopikerrektől, akik épp éhesek :D de nagyon megiheletett micsoda kaját állítottam össze magamnak. :P Voilá.

-
Matr x
aktív tag
Voltam a nagymuternál, digifényképezővel szétnéztem, és ezt találtam:
[L]http://matr-x.tvn.hu/bin/liba01.jpg[/L]
[L]http://matr-x.tvn.hu/bin/liba02.jpg[/L] -
PeliScan
addikt
Harmadik Műszak most, gyorsan mindenki nézze! :D
-
mormota
senior tag
szóval: hol is bontjátok a banánt?:D
[Szerkesztve] -
mormota
senior tag
és ha itt folytatjuk?:)
-
Den
veterán
lusta vagyok a miért moderáltuk topicot megkeresni, ezért ide írom. A banános topicot én töröltem. Esmein következő ilyen húzásánál követi a topicját.
-
atus
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Érdekes dolog ez, a fényképezőgép sok lányt vonz valamiért. Lehet, hogy exhibicionizmus, vagy csak szimplán kedvelik a hosszú, vaskos objektívek látványát. ;]
Amikor bementem a pécsi Media Marktba, és egy Canon 300D-t próbálgattam, odajött hozzám két lány, hogy vállalok-e fotózást? Mert ők szeretnének magukról pár félaktot... :DDD -
rog
addikt
teganp kaptam egy igazan fincsi gepet. kívül fefo. belül kizárolag asus cuccokbol osszevalogatva :)
asus alaplap (430fx) +asus 512 cache
asus ati match64 2mb vga
asus scsi vezérlő/vibra16 combo (asus media channel csatlakozoval!!)
micro 2000 centurion board !! :C (y2k-t javítja a biosban)
scsi vinyo es cd-rom, floppy 100intel stb.
ja és persze ''működik''!
nem értem, de a feleségem kicsit sem jött tőle tűzbe... (''ez má' megint minek neked?!'') :)) -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Nem akartam topicot nyitni ha tettem vna akkor ''vszeg vérszívás a TV-ben lett vna a címe'' szóval a VV-ről van szó. Jó eleve lehetne vitázni az egészen, meg minden. Én általában megúszom h nézni kelljen, ha a párom is ittvan akkor meg elviselem.
De hogy élőbe kelljen nézni h aki nyer a ''Katka'' amikor megy vissza a villába, akkor közbe az Apja szívrohamot kap a nézőtéren vagy rosszullesz v vmi gáz van. És akkor elkezd visítani, közbe a lilu mondja neki h semmi baj jön már az orvos... És közbe rohangásznak az emberek. Aztán valahogy Katkát kitámogatják közbe a Katka apja ''elvan'' lilu pedig leül ''Ágica'' mellé 1 perccel ezek után megbeszélni h milyen is most kiesni. Meg h az ''élet megy tovább''. Szóval láttam neten 1 videót egy orosz ''mónikasóból'' ahol a vőlegény hasbarugta a menyasszonyt és elkezdte olyan szinten verni h iszonyat. Hát nem vagyunk messze. Meg közbe ottvagyunk az EU-ban is. Szégyen komolyan mondom. -
Bazsesz
őstag
-
Bazsesz
őstag
válasz
Panther
üzenetére
Az úgy volt, hogy osztáylkirándulás.
Odajött hozzám két nő osztálytársam, szépen rámnéztek, és megkérdezték, hogy csinálok-e róluk egy képet a fényképezőgépükkel.
Na, onnan meg jött az ötlet, hogy akkor már itt is, ott is, így is, úgy is. :D Szal születtek ''érdekes'' képek (sajna egyikben sem voltam benne, mert csak hárman voltunk a szobába. DE a 10 tekercs ellőt fotózás után kaptam két puszit, amitől két hétig nem tudtam aludni, mert az járt a fejemben. :D
Üdv: Balu
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest