Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Ehhez a hsaz-hez még annyit hozzáfűznék, hogy anyám megbeszélte a köcsög sebésszel, hogy jövő 7 szerdán megyünk fel hozzá. :( Ehhez baromira de nincs kedvem, mert ő úgy is azt fogja mondani, hogy neki esztétikailag nem tettszik, ezért meg kell műteni, erre meg én úgyis összeveszek vele is meg az anyámmal is. És nem fog izgatni. Még jó, hogy múlt hét kedd óta itthon vagyok, nem mehetek suliba, mert se az orvosom, se az anyám nem enged. Jövő héten H-K-SZ itthon leszek még, így a hiányzott órák száma lesz vagy 60-70. Nagyon tuti, ezt fogom két évig hallgatni az osztályfőnökömtől. :(
De ha ez a köcsög orvos betervez nekem nyárra egy műtétet, az király lesz, mivel ezek után elvileg 6 hónapig nem lehet megterhelő fizikai munkát végezni. Namármost ha nyár elejére rakja be, akkor azért nem fogok menni, mert dolgozni fogok, ha meg nyár végére, akkor meg azért, mert a nyaralásom nem fogom ilyen sz@rságokkal tölteni. Másik dolog az, hogy nagyon készülök a modtechhall 3-ra, és nagyon nem szeretnék nem elmenni - méghacsak nézőnek is.
Üdv: balu -
Bash
őstag
Érdekes topic-ok a TOP 10-ben:
''Valami baj van csak nemtom mi pliz help''
''Egy kis gond''
''Sos!!! segitsetek!!''
Kicsit unalmas már! :O -
marcee
addikt
Aki hozzám hasonlóan gyűlöli a megcsonkított filmeket, ne vegye meg az ehavi Film csillagot, mert a hozzá adott Pókerarcok/Rounders DVD-n 4:3-asra van szét~ˇ^>#^˘°˛`@ a kép! :(( :( :F
(a TV-ben is utálom az ilyet, de dvd-n... kaptam egyszer kölcsön egy ''Visszavágó''-t, az kétoldlas kétrétegű lemezen volt a 4:3-as és a 16:9-es szélesvásznú változat a két oldalán, az még elmenne, de így?!) -
Loretto
veterán
nagyon OFF, de nem akarok uj totyikot nyitni.
A szúnyog terjesztheti az aids vírust?
ma ezen vitatkoztam a haverokkal. -
Bazsesz
őstag
Hi.
Most jöttem az orvosomtól. És most utáltam meg az egész orvostudományt.
Sajnos nem éppen a legnormálisabb mellkassal áldott meg az ég, eléggé deformált. 2003 júniusáig minden orvos azt mondta, hogy nem kell addig rendbehozatni, amíg tünetmentes. Ezt persze ők ellenőrzik, hogy tényleg tünetmentes-e a szervezetem. Azt mondták, hogy csak a legvégső esetben kell felmenni pestre, és megoperáltatni.
Aztán jött a változás napja. 2003. júliusától az ilyen deformált mellkasokat immár Barcikán is helyre tudják hozni. Ezzel kezdődött minden. Sorra az összes orvos elkezdett b@szogatni, hogy meg kell operáltatni, hiába MÉG MINDIG TÜNETMENTES. Indoka egyszerű: valakin ki kell próbálni. Én lennék a második ilyen eset, az első az egyik évfolyamtársam volt.
Szóval most mindenki sorba ezt mondja, hogy hozassam helyre, meg blablabla: a tesitanárom, az gyógyúszásoktatóm, a suliorvos, a háziorvos, és most már az anyám főnöke is (mivel a háziorvosom egy utolsó r*h*d*k, ezért anyám főnökéhez járok, mivel ő orvos, anyám meg ápolónő).
A napokban fel kell mennem ahhoz az iulletőhöz, aki ezeket csinálja. És én előre látom a választ, hogy mit fog mondani: ''A helyzet nagyon súlyos, meg kell operálni!!!''. Persze csak azért, mert hogy hagy próbálják ki, hogy hogyan kell ezeket csinálni.
Én meg ezeket kultúráltan lesz@rom, legyen ami legyen, ha egyszer tünetmentes, és ezt IGAZOLJÁK az orvosok, akkor tőlem a mellkasomba beleférhet egy tál leves is, sőt még meg is eszem onnan, de engem hagyjanak békén. Ha kell, ezért MINDENKIVEL összeveszek.
Ad 2: Itt, a barcikai kórházban? Jött a csávó manduláját kivetetni, meghalt. Ezek után meg toljanak be a műtőbe...
De most mondjátok meg: mi értelme van ennek???!!!
Úghogy most kegyetlen ideges vagyok, legszivesebben törnék valamit, de azt nagyon. -
Den
veterán
válasz
Agyasima
üzenetére
Pont a következetesség miatt zárjuk az ilyeneket. Apa nem minden nap lesz valaki iztt a fórumon, és azért valjuk be az egy picit jelentősebb esemény mint egy szint lépés. Szintet viszont mindennap sokan lépnek. Pontosan a következetesség miatt ha egy kettőt hagynánk, a hurrá senior lettem... topicokból, akkor mindenkinek hagyni kéne, és elég szép lenne a fórum, napi négy-öt hurrá ... lettem topickal.
-
Junkie
aktív tag
Most néztem meg én idáig most napi átlag 8 hsz-el lettem őstag(tegnap vagy tegnapelött..) de ettől még nem gondolom hogy olyan űberállesz lennék.annál is inkább hogy nagyon sok hsz-m gyült a hardverpiacos uppolásból ami egy külön téma hogy javallott e vagy nem. A másik meg hogy mindenkinél ott a reg időpontja abból látszik hogy igazán ki őstag ki nem...
-
Bazsesz
őstag
válasz
Agyasima
üzenetére
Figyelj. A topikot valószínűleg azért zárták, mert már van olyan!
Például ha valakinek szülinapja van, nem nyit egy topikot, hogy ''október 43-a van és a szülinapom'', hanem bemennek kultúráltan a ''Ma van a szülinapom'' c. topikba, és oda beírják. Egy topik az összesenk.
De most jobb lenne, ha például a ''processzorok'' témakör így nézne ki:
AMD Topik X.
Intel Topik X.
És ennyi lenne benne. Ha valakinek kínja lenne, akkor írna ebbe. új topikot meg nem lehet nyitni...
Például van a másik oldalon egy olyan topik, hogy ''Az én házam, mindenki nézzen be'', és ha megbarháltad a házadat, csak oda írhatod be, külön topikot zárják.
Szal elég rugalmasan lehet itt a PH!-n topikot nyitni, de azért nem vaktába ezerrel. Jó, nem azt mondom, hogy én nem nyitottam hülye topikokat, de nem nyitottam olyant, amiből már 5000000000 darab van. Remélem, hogy érted. Gondolom azért zárták azt a topikot.
PIECE! :)
Üdv: Balu -
rog
addikt
egyébként én ezt a topic-zárás funkciót nem igazán értem.
mindig a hw-bazárban kérik hogy, oké eladtadtam lehet zárni. de minek? ki az az okos aki egy ''eladva''-hozzászólás után még beleír. ha meg beleírt, gratulálunk neki, de kit zavar. :)) -
Bazsesz
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Ettől már csak az a menőbb, hogy egy jó hosszú gondolatot úgy ír le, hogy egy hsz-be egy betű. csak valaki győzze kiírtani.
A gyereket a moderátor topikban kiszámoltam, tán 16 hsz-t küldözgetett naponta átlagban. Míg én napi átlagban küldök 8-at. És azért nemsemmi, hogy 9 nap alatt kvázi tag lett. Most is az, csak vissza lett szedve úgy 40 hsz.
És a 16 azért nem piskóta, mert te, mint moderátor küldessz naponta 20-21 hsz-t, de amiből sztem olyan 10 az, hogy ''zártam'' vagy ''kész''
Na mind1, benézek a suliba, hogy miből írtak a többiek ma. :) -
Agyasima
őstag
de nem következetes ember. senior tag lettem, most komolyan. Fél év alatt elér 150 hsz-t. ki a túrót zavar? engem nem. mint ahogy az előbb felsoroltak sem. de a következetlenség szembetűnik. (ehh nemtom mit koptatom itt a bill-em, tiszta vihar a bilibe... abba is hagyom)
[re #871]
és hol a határ? mi a határ? mondj vmit, ami kicsit konkrétabb, mint az a megfoghatatlan mondat, hogy a világ nem fekete és fehér.... mégse hagytam abba...
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
És a következetesség hol marad?
öncélú topicok: tag lettem, apa lettem, ma van a szülinapom, kész vagyok a szakdolgozatommal, sőt: Alvin topicja (!) : vett 1 Termaltake Volcano 9-est és örült neki. Takaríccsátok ki ezeket is, vagy hagyjátok őket élni, de ne legyen vagy így, vagy úgy... vagy én látom rosszul? -
Bazsesz
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Hát, sztem jó ez a rendszer, ami most van, de például nem kéne azért izélni, mint pölö az egyik tag. Az volt a baja, hogy amikor bejelentkezett, akkor lelkes újjonc volt, előző nap meg kvázi tag. Még csoda, hogy nem esett neked, hogy miért törölgetted a hsz-eit. Bár ha jól számoltam, olyan 40-et kitörölhettél.
-
Bazsesz
őstag
Nem tudom,hogy mit lehet ünnepelni ezen. Én is nyithatnák egy topikot, hogy ''jippé, elértem a 112424758452. hsz-em, most mindenki tomboljon!'', de semmi értelme. Az a gond, hogy néhány embert csak az vezérel, hogy mi van a neve alá írva.Azt hiszi, hogy attól. hogy ő őstag, vagy senior tag, Akkor ő az überállat, és senki sem okosabb nála. Közben meg lehet, hogy nem igaz. Pölö én egy dekát nem értek a programozáshoz, de lehet, hogy egy frissen ideregisztráltnak ez a szakmája, és ért hozzá... Csak az a gond, hogy ezt néhányan sokan nem fogják fel, hogy a rang semmit sem jelent itt a PH!-n, kivéve kettőt...
-
divot
veterán
Szerintetek mi fér bele, ponotsabban mi nem fér bele a fáradt gőz fogalmába? Azért kérdem, mert tegnap bezáródott egy ilyen valamilyen tag lettem juppé topic, és ezt néhányan nehezményezték.
Egyszóval van olyan, hogy a fáradt gőzben megnyitott topic fölösleges, vagyis túl fáradt :F :DDD -
Panther
HÁZIGAZDA
Basszus, nagyon jó lenne ha jönne már vmi pénz a számlámra... a Neptun szerint 29-én elutalták az ösztöndíjat, de az esedékesség csak 5-ike... és megint várhatok addig... jó, jó, tudom az holnap van, de holnap emelkedik a benzin ára :O
A processzorom elvileg egyébként csütörtökön meg kell érkezzen (azt mondták hogy légipostával egy hét max)... -
DoubleD
aktív tag
Tisztelettel kérek minden vírusölő gurut, hogy látogasson meg egy fórumtémát:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=48070&start=0#msg[/L]
Gyilkolászni* kéne, nyugodt vagyok, köszönöm.
*vírust -
anaqer
veterán
Vágja itt valaki a quake2 savegame mechanizmusát? Úgy nagyon konkrétan?
Azt kellene megoldani, hogy betöltsön olyan mentett állást is, amit egy másik q2 build írt ki. A két verzió között nüansznyi különbség van, kikommenteltem egy redundáns ellenőrzési pontot ami néha (pl. most) azt hiszi, hogy összeakad az NT memóriakezelésével (pedig nem, és feleslegesen pánikol)... így mennie kellene. De most be sem tölti a mentést, merthogy ez már nem ugyan az a build.
Ha kitépem a build checket is, aminek ugye nem lenne szabad gondot okoznia, hiszen a mentett állásnak sem a formátuma, sem az adatok értelmezése nem változott, akkor... töltéskor kidob az asztalra. :((( -
Matr x
aktív tag
Ma hogy elharapództak a ''saját topicok''... fáradt gőzben már most is több szürke cím van.
Figyelmesség és körültekintés nagyon ott figyel... és mér kezdődik mindig azzal a 2-3. hsz, hogy ''Kereső!!!''
Na mindegy, majd kialakul, lehet belőlük még jó fórumtag... -
Cathfaern
nagyúr
-
Bash
őstag
Most jöttem haza a postáról, látótávolság erősen 50 méteren belül van. Pedig fényes nappal van, köd sincs, csak éppen leszakadt az ég alja. Ablaktörlő ilyenkor nem sokat ér, olyan igazi trópusi eső. Remélem mire megyek délre dolgozni, addigra eláll, mert ha nem, akkor asszem szép napom lesz. :O
-
mormota
senior tag
láttam a modding kiállítás versenyzőit, és kiállított gépeit az összefoglalóban.
hát meg kell hogy mondjam, hogy szépek.
a legtöbb ház anniyra moddolt, hogy festés van az oldalán, meg esetleg egy-két neoncső, meg esetleg egy front panel, meg egy oldallap.
ez manapság már teljesen általános dolgok egy gépen.
szép-szép, de szerintem egy mod ott kezdődik, hogy saját magad rakod össze a házat. (nekem ezek tetszenek (pl: a csőház))
(bár akinek nincs ekkora kreativitása, vagy esetleg anyagilag nem engedheti meg magának annak tökéletes lehet egy már meglévő ház átalakítása) -
Som@
őstag
Win98SE.
De nem ez a baj, mert egy másik gépre csont nélkül felment a kártya. Ugyan az a WIN98SE.
Szóval másik lapban tökéletesen működik.
Amiben nem megy, az egy Sector P6EX3. Nem mai darab.
Az összes PCI slotban ki lett próbálva.
Gépfejlesztés kizárt.
Lehet vennem kell egy sima USB-s kártyát? :O -
Som@
őstag
Az előfordulhat, hogy egy régebbi Slot1-es alaplapban nem működik egy USB2.0ás bővítőkártya?
Azaz a PCI slot nem tud elég kráftot biztosítani számára:F -
máa progikban is hasznos tud lenni, ha többet jelölsz ki egyszerre! :) a ctrl és a shift csodákra képes... :)
-
PeliScan
addikt
Huh, nagyon sürgősen meg tudná vki mondani, h a PowerPoint-ba be tudok vhogy illeszteni csoportosan képeket, külön-külön diaként?
(Reggel 9re el kénr készítenem egy kutatási referátumot, és van kb 200 kép...)
Ugye nem kell egyenként beillesztgetnem őket..? :o
(és esetleg van benne vmi automatikus átméretezés, h a 16000*1200as kép se lógjon ki képből, hanem pont beleférjen?)
Nagyon köszönöm előre is! -
deedee
őstag
nem tudom,hogy ez igazán off-e,de marhára kibuktam azokon a marha-állat-banga stb angol focistákon akik szétbarmoltak pár tv-t meg ágyat a szállodai szobából történő kidobálással.ráadásul még büszkén fényképezgették is a ''csodás'' tettüket/a tetük/!tisztára úgy nézett ki ,mintha egy elmaradott dzsungel-országban szafarizgatnának a seggfejek!!!persze az ilyen izomagyaktól nem vár sokat az ember.a legseggfejebb az a barom volt aki röhögve bizonygatta,hogy egy nagy meteor csinálta az egészet.azt hitte ,hogy marhára jópofa....JA!!CSAK JÓ POFÁN KELLENE RÚGNI.BÁR EZ ALIGHANEM MEG IS TÖRTÉNT MERT A HÍREK SZERINT EGYMÁSSAL IS VEREKEDTEK A NAGY BULIZÁSBAN..../ekkora állatokat!!!/láttam,hogy ahová az emeletről kidobálták a cuccokat,az egy belső udvar volt,tehát szerencsére senkire sem eshetett rá semmi,de mi lett volna ha nem zárt at udvar és pont a mi fejünkre hullik egy tévé vagy egy ágy???a legfrankóbb az egészben,hogy simán megúszták és csak a kárt kell megtéríteniük.de ha ezt te csináltad volna vagy én,magyar állampolgár,akkor simán a hüvösre vágnak randalírozásért pár órára vagy napra.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Már csak az a kérdés, eláll-e addigra az eső. De ha el is áll, jó lesz a sárban fetrengeni. Mindegy, úgyse áll el szvsz...
MOD: Fullos. Ezt nézzétek meg. [L]http://www.met.hu/winup.php?progtype=144&x=18.938&y=47.383&ptype=preci&varos=&title=<span+class=txt3b>Előrejelzés+Érd+térségére:</span><br>+<span+class=txt2byellow>47.38</span><span+class=txt2b>+szélességi+és+</span><span+class=txt2byellow>18.94</span><span+class=txt2b>+hosszúsági+fok</span><br>csapadék+grafikon[/L]
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Kár. Pedig már érdekelt hogy mi lehet rajta olyan izgalmas. :)
Az a baj hogy én nem tudok hegeszteni, de most épp belejöttem... szóval talán sikerült volna megcsinálni. És már így is vakmerő voltam, hogy hozzá mertem látni egy kipufogóhegesztéshez, úgy hogy ma próbáltam először ilyesmit.... -
Panther
HÁZIGAZDA
Hogy rohadna meg az a büdös #ßđ$=%]§¤ä! aki kitalálta hogy most kell esnie az esőnek!! Az ember elhatározza magát, hogy meghegeszti az autó kipufogócsövét jól, hogy ne kopogjon még néha sem, erre pont akkor kezd el esni, amikor már úgy érzi, hogy képes is lenne rá! (Mivel még soha nem hegesztettem ezelőtt, szépen gyakorolgattam egy kicsit, pont mire hozzáláttam volna az érdemi munkához, jön ez...)
De legalább a szellőzni kitett paplanom is elázott. Ohh yeee :((
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
Hna most az ilyen ember lelkivilágára mit lehet mondani? :D
[L]http://www.soma.atw.hu/kep/scan_bazsesz.jpg[/L] :C
Készítette: [L]http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=27&id=10007[/L] -
-
slug
senior tag
Soma!!
Az autodrol nincs veletlenul kep? Lehet erdekelne valakit..... -
én ezt egy téli- illetve egy nyári lak beszerzésével szeretném áthidalni.
Egy norvég fjord felett a hegyen lesz a nyári lakom (amikor itt 40 fok van, akkor ott 20-25) panorámával, meg minden...
és valahol Dél-Olaszországban tervezem a téli lak megszerzését egy szigeten...
persze, lehet, hogy inkább Máltán... nemtom, de ott akkor is 10-15 fok van, amikor nálunk -15...
:D
szép tervek, csak belelóg a kezem a bilibe.. :)
Ui. tényleg, Tildy, voltál már fjordot nézni?
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest