Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Azért elég durván becsomagoltam...
Processzor alá-fölé szivacs.
Az egész egy műanyag tasakba.
Körbetekerve szivaccsal.
Műanyag tasakba.
Újabb réteg szivaccsal körbetekerve.
Antisztatikus zacsiba.
Még egybe. És még egybe.
Az egész be egy dobozba (48 darabos Toffifee doboz, kb. mint egy mobil rack), amiben a maradék kis szabad helyet is kitöltöttem antisztatikus zacsival.
Doboz leragasztva celluxszal, körbe 8 helyen.
Az egész papírba csomagolva.
Leragasztva celluxszal.
Aztán széles, festéshez használatos ragasztószalaggal.
És utána meg széles celluxszal körbetekerve.
Szóval remélem odaér egyben. :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Na feladtam a processzort. Ajánlottan, légi postával (azt mondta az egy hét, amúgy meg ki tudja...) 1400 Ft volt. Azt mondta mivel könnyű, elmegy levélként, nem kell csomagként feladni. Remélem odaér...
-
PeliScan
addikt
Ezen én is gondolkodtam már, hogy mirét szeretnék ennyire kocsit. :) Nos, ezért, mert ez az egy dolog, ami tartós, az enyém marad még sokáig, tehát ha fejlesztem, az nem csak egy öncélú dolog, hanem később is hasznát veszem. Mert hiába építek egy polcrendeszert a szobámba (fogok azért! :D) ha költözöm, az maard. A kocsi meg jön velem, teljesen az enyém. :)
-
nem azért, Peli, de ennyire kocsit szeretnél?
ilyen jól megy a szociológusoknak mostanában? :)
szerintem ne vegyél kocsit, csak akkor, ha már van rendszeres jövedelmed, mert egy kocsi fenntartása igen sok pénzbe kerül. de tényleg.
UFF.
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
-
marcee
addikt
Én spec lefordultam a székről!
Peliscan: Hét végén voltam Prágában, amikor véletlenül magamnál voltam, akkor sem láttam túl sok Skodá-t, nemhogy Rapidot (talán 1db per nap, de volt közte régebbi is). Ami volt azok fanokhoz tartoznak valószínűleg, mert nem kicsit át voltak alakítva, akartam fényképelni neked, csak vagy a világ forgott nagyon vagy gyorsan hajtottak. Mellesleg kicsit jobban ki vannak gyúrva nyugati verdákkal még nálunk is, valami három olyan modelt láttam, amit korábban soha élőben.
Vidéken persze lehet, hogy több van, de az nem látszott a vonatból. -
LOTR
addikt
na miez a pangás?
-
marcee
addikt
Múlt héten valami ilyesmit találtam az üzirözin:
(feltünően szőke, ifjú nő hang)''jónapotkívánok a sandaipsos megbízásából hívom önöket felméréshez keresünk 18-36 éves férfiakat ha tudnának segíten egy-két válasszal van ilyen korú férfi a családban... hallo....halló ...hallllllóóóóóó KATT''
(emlékezetből, sajnos letöröltem, mielőtt lejegyeztem volna pontosan) -
Panther
HÁZIGAZDA
Jók vagytok, látom senki nem nézte meg mire írtam :DDD
Egyébként úgy tervezem ma feladom a procimat Angliába. (De még el kell köszönnöm tőle. :) ) -
Kalandoooor, írtam a bicajodra. :)
-
én meg imádom a tavaszt, a napfényt, a hegyeket, a kirándulást,
és ehelyett itt ülök egy besötétített, meleg, büdös tetőtéri szobában, és görnyedek a monitor előtt.... ad már Uram, hogy meglegyen a 70 oldal ! :) -
PeliScan
addikt
Hát, az a nagy igazság, hogy szerintem elég lesz az email is, sőt, talán még sok is... egyelőre eléggé luxusnak tűnik kiadni az eddig, évek alatt összegyűjtött összes pénzem + kölcsönt egy kocsira... bár ha 250e lenne mondjuk az a 89'es Rapid, azt hiszem, megvenném. :F Aztán leveszem róla a rendszámot, és kiteszem a polcra. :D
Na, komolyra fordítva, ha netán látsz vhol egy olcsó és jó Rapidot, ami még eladó is, és nagyon úgy ítéled h nem lenne szabad kihagyni, írj egy smst, és én meg odarohanok, és kirántom az ingzsebemből a 400e-t és mondom h az apróval ne is törődjön. :D -
twollah
nagyúr
Nitritespacso rulz!
-
twollah
nagyúr
Megfaztam.
Kezd elegem lenni abbol, hogy minden honapban taknyos vagyok. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
No ez a tuningolt izé elég beteg de tényleg... a ''műszerfal'' enyhén áttekinthetetlen... :)
Egyébként ha látok egy eladó Rapidot, mit csináljak? Úgy értem ha hazajövök szépen aztán írok mailt, stb, lehet hogy elviszik (:D) mire odaérsz. (:D - merthogy valószínűleg nagy rá a kereslet... :) ) -
a futballistát miért mindig akkor mutatják közelről, amikor köp ?
:D -
PeliScan
addikt
Asszem egy pár évig tényleg használ6atlan lenen a hárdverpiac részlegünk... :P
[L]http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4124299434&category=1247&sspagename=STRK%3AMEBWA%3AIT&rd=1[/L] -
PeliScan
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Most gondoltam csak bele... hol éltek ti? :D Jövő héttől határőrök a határon..? Kutyát sem fogja érdekelni, hogy mit hozok be.
Hm. Vegyünk egy hipotetikus szintuációt; van egy cseh barátom. Gazdag jó, van sok kocsija, egyiket ideadja, ingyen. Tehát kaptam ajándékba egy cseh ''állampolgárságú'' autót. Mit kell vele tennem, hagy itthon is használ6ssam?
És pl mi lenne, ha ez a cseh bácsi idejönne lakni. Használ6ná a kocsiját minden további nélkül, nem? Tehát akkor én is? -
szakmai kérdés : blaster-szerű vírusom van, sézpen újraindítja a gépet, a NAV-ot kilövi már bootoláskor, mit csináljak?
néha meg ''LSA shell export version encountered a problem and needed to close''
mi az az lsa shell?
help! -
PeliScan
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Hát, nem hinnám hogy a határon lenne a legnagyobb gond... vagy igen? Forgalmi, meg efféléknél nem bonyolúltabb? Mert ha csak a határon kell áthozni, akkor keresek vmi (jogi :P) ösvényt, és csá. :D
(ha vkinek van a kiskertben Rapid, szóljon má, a nyomravezetőnek magas jutalom :P)
[Szerkesztve] -
rog
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
veszel itthon egy szarrátörtet 5ezerért.
kimész leveszed róla a lökhárítót előlről. behozod vontatóval hogy roncs :)
itthon alvázszám csere. hivatalosan motorcsere.
lökhárító visszarak :)
teletankolod, és gurulsz.
b-terv
megvárod mig elmúlik harmincs éves, és behozod mint veterán. azt akkór engedik üzembehelyzni, hiába nem eu-mittoménmhányas a motorja :))
c-terv. veszel egy olyan autót, ami valóban megfelel a környezetvédelmi előírásoknak, és átépítteted a kasznit hogy úgy nézzen ki mint a rapid. :)) -
PeliScan
addikt
Háháhá! :D Öröm ilyet hallani. :)
The Rapid 1.3 is definetly a Porche 911 at only 1/50th at a price.
[L]http://www.carsurvey.org/review_38942.html[/L]
Nos igen, vannak azért meglehetősen beteg megoldások is... :o Ráadásul vmi magyar bácsika csinálta.
[L]http://www.archer.hu/entry.html?id=42[/L]
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Na lassan el dolgozoba.
-
PeliScan
addikt
Csehektől szerintetek hogy lehetne behozni autót? Rapidot? Mert nagyon sok van arrafelé, jó állapotú, karbantartott, van egy rézésem, h olcsóbb is talán mint itt, csak az a rohadt regisztrációs basz... nem lehet vhogy kijátszani?
-
twollah
nagyúr
Huh van egy ezresem otodikeig.
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Nade 2.0ás motorral...? Hogy gyorsul!! :)
Egyébként olyan 10-et. Végeredményben kicsit kevesebbet, mint a Wartburg. De ebbe a 10-be azért valószínűleg az is beleszámít, hogy úgy szoktam kigyorsítani, hogy mindenkit állva hagyok ;] Az azért kicsit odavág a fogyasztásnak. Na meg hogy sokszor megyek vele csak a vonatig meg vissza, ergo: motor nem melegszik még be, szívató miatt nagyobb fogyasztás. De ez minen autóra igaz.
MOD: Kérdezd meg vmelyik tulajtól, hogy mennyit eszik egy ilyen Rapid. Már csak a kora miatt sem lehet 4-5L :)
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Belgiumban az utak:
[L]http://amigos.amiga.hu/chip/Belgium/002_a_belvarosban_is.jpg[/L]
[L]http://amigos.amiga.hu/chip/Belgium/001_Franki_belga_utak.jpg[/L]
Aktív témák
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest