Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
rog
addikt
''[Ananova]
május 17. 10:15
A Lubecki Egyetemi Klinikán még soha nem találkoztak ehhez fogható esettel. Egy 8 éve házasságban élő pár kért termékenységi vizsgálatot, hogy kiderítsék, miért nem esik teherbe a feleség. Hosszas vizsgálatok során sikerült kideríteni, hogy a házaspár mindkét tagja teljesen egészséges, így az orvosok tanácstalanul álltak az eset előtt - mígnem valaki meg nem kérdezte a pártól, mégis milyen gyakran élnek nemi életet? ''Az mit jelent?'' - volt erre a meglepődött válasz.
''Nem szellemi fogyatékosok voltak, csak egy olyan pár, akik rendkívül vallásos környezetben nőttek fel, és így 8 év házasság után sem voltak tisztában a szaporodáshoz szükséges fizikai követelményekkel'' - fogalmazott a klinika szóvivője.
A 30 éves feleség és 36 éves férje most szexuálterápiás segítséggel próbálja meg behozni a lemaradást, míg az egyetemi klinika kutatást fontolgat, amellyel megpróbálják felmérni, vannak-e még az iménti esethez hasonló, totális szexuális tudatlanságban élő párok.'' -
rog
addikt
teganp kaptam egy igazan fincsi gepet. kívül fefo. belül kizárolag asus cuccokbol osszevalogatva :)
asus alaplap (430fx) +asus 512 cache
asus ati match64 2mb vga
asus scsi vezérlő/vibra16 combo (asus media channel csatlakozoval!!)
micro 2000 centurion board !! :C (y2k-t javítja a biosban)
scsi vinyo es cd-rom, floppy 100intel stb.
ja és persze ''működik''!
nem értem, de a feleségem kicsit sem jött tőle tűzbe... (''ez má' megint minek neked?!'') :)) -
rog
addikt
''A tárgyalóteremben próbálta meglopni az egyik ügyvédnőt egy tolvajlás miatt beidézett 31 éves kleptomániás férfi a versailles-i bíróságon. Az akcióra civilruhás rendőrök figyeltek fel, akik éppen alperesként voltak jelen egy ügy tárgyalásán. Felpattantak helyükről és a bírónőt is meglepve ''Rendőrség!'' felkiáltással rávetették magukat a tolvajra. ''Ilyet még nem pipáltam'' - mondta a bírónő, miután a rendőrök kivezették a kleptomániást, akit aztán őrizetbe is vettek. A férfi azzal magyarázta tettét, hogy amikor megpillantotta a mellette ülő ügyvédnő kézitáskáját, ''túl erős volt a csábítás''. ''
:C -
rog
addikt
Kalandor bekeményített, épp most metszette meg a bonsai-topicot.. ;)
-
rog
addikt
[L]http://zdnet.com.com/2100-1104_2-5210536.html[/L]
-
rog
addikt
egyébként én ezt a topic-zárás funkciót nem igazán értem.
mindig a hw-bazárban kérik hogy, oké eladtadtam lehet zárni. de minek? ki az az okos aki egy ''eladva''-hozzászólás után még beleír. ha meg beleírt, gratulálunk neki, de kit zavar. :)) -
rog
addikt
ja én a súlyadóra gondoltam. hogy veterán legyél jó sok %-ban eredeti állapotban kell lennie a kocsinak. és hogy azt elérd, minimum 20 évig kell majd furikáznod vele, hogy nullára kihozzad a sulyadó nemfizetéssel a többletköltségedet.
de nekem se nagyon tetszenek a 20 évnél fiatalabb autók. az enyém is januárban töltötte a 28-at :) -
rog
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
veszel itthon egy szarrátörtet 5ezerért.
kimész leveszed róla a lökhárítót előlről. behozod vontatóval hogy roncs :)
itthon alvázszám csere. hivatalosan motorcsere.
lökhárító visszarak :)
teletankolod, és gurulsz.
b-terv
megvárod mig elmúlik harmincs éves, és behozod mint veterán. azt akkór engedik üzembehelyzni, hiába nem eu-mittoménmhányas a motorja :))
c-terv. veszel egy olyan autót, ami valóban megfelel a környezetvédelmi előírásoknak, és átépítteted a kasznit hogy úgy nézzen ki mint a rapid. :))
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest