Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Direkt nem akarod érteni, ugye? :D Ha lenne 60k-m, eszembe nem jutna számtech cuccra költeni. :) De, mivel Sulinetexpresszt ne madnak Skodára, így marad a RAID. :D Vagy új ideókártya... de az se kell; nagy szar ez a SEx, fölösleges és mindenkinek drága cuccokat vásároltatnak az emberekkel... csak a kereskedők járank jól, de ők nagyon.
-
Bazsesz
őstag
Lesz időm rá, mivel most bizonytalan időre abbahagyom a gépezést. Legkésőbb az augusztusban esedékes műtétem után fogok újra gépezni, addig nagyon ritkán, de ha tehetem, akkor belesek a PH!-ra, és szólok néhány szót.
Komolyodást még nem tudom, hogy milyen mértékben fog rajtam átvonulni. Majd kiderül.
Indoka talán az, hogy idegileg eléggé megviseltek az elmult hetek, szelllemileg végleg megbuggyantam. Elment a kedvem mindentől, de nagyon durva mértékekben mérve (azért öngyi nem leszek). Mindezt a mellkasdeformitásom miatt (nem az zavar, hogy van, hanem az, hogy b*szogatnak miatta, pedig szerintem nem olyan egetrengető, hogy egy tál leves elfér benne).
Holnaptól osztálykirándulás, olyan szinten elment tőle a kedvem, hogy gondolkodtam, hogy itthon maradok. de aztán az egyik osztálytársam szépszóval rábeszélt, és elmegyek. Max az éjjeli bulikból leszbisókból meg egyebekből kimaradok, és alszok.
Géppel olyan szinten vagyok, hogy tavaj nyáron azért újjítottam fel, hogy tudjak az új játékokkal játszani. Most meg MP3-at hallgatok rajta, meg netezek.
Szellemi megbuggyantságomat az (is) igazolja, hogy elgondolkodtam azon, hogy két-három hétre ''bünti-ban''-t kérek magamra (tehát pölö 15 napra kibannoltatom magam, aztán meg visszaengedtetem magam). Már egy mode3rátorral is beszéltem ezügyben. Ezúton is közlöm vele, hogy köszönöm a dolgokat, de önmagamtól is megpróbálom megtalálni a helyem. Hátha sikerül.
Szal most egy ideig nem leszek, gondolkodok az élet értelmén, meg próbálom helyretenni a dolgokat.
Ha esetleg valaki kérdi, hogy hova tűntem (bár úgyse fogja senki sem), irányítsátok erre a hsz-re, mert ebbe szinte mindent leírtam.
Hirtelen ennyi. Viszlát PH! & PH! tagok, de nem örökre, ezt megígérem!
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
Nah, mondok Neked egy jóhírt: ünnepélyesen kijelentem, véglek abbahagyom a rajzolást, és annak beszkennelését és a megtalálhatósági (hú, de szép szó. :D ) link beillesztését Neked. Ezzel álmatlan éjszakáidat nem emiatt fogod tölteni. :)
Ez a lépés nem ellened irányuló dolog lenne, csak most (számomra) megmagyarázhatatlan okok miatt kezdek felnőni asszem.
De azért annyira ne örülj előre, ha néha benézegetek ide, és meglátlak, tuti hozzádszólok valamit. Majd meglátjuk.
Damage
senior tag
''Ráadásul lehet, hogy pont egy olyan ügyfélszolgálatos veszi majd fel a telefont, aki erről a hibás forgalomszámlálóról semmit sem tud.''
Pont olyan ügyfélszolgálatos kis hölgy vette fel a telefont. Engem nézett hülyének, hogy ki vagyok én, hogy megpróbálom felülbírálni az adatforgalom számlálót. A második emberke sem tudott róla, de ő már segítőkész volt. Visszahívtak és közölték velem, hogy helyes volt a feltételezésem, miszerint duplán mér az adatforgalom számláló. Utána mondták, hogy nem lesz más dolgom, mint betelefonálni, ha letiltanának, és egyből visszaállítják az eredeti sebességet. Nos, szerintem a helyes megoldás ez lett volna:
Mindenkit mail-ban értesítenek (Csepelen), hogy duplán mérik a forgalmat, de ne ijedjenek meg ha átlépik a 15 gigás limitet, utána sem fogják őket lekorlátozni addig, amíg ki nem küszöbölik ezt a problémát. Az a legnagyobb gond, hogy sok ember nincs tisztában azzal, hogy milyen adatforgalmat csinál. Azután 15 gigánál belassítják (valójában csak 7,5 gigát ért el), azután csendben tűri, hogy egy hónapon át 64Kbit/sec-el tud csak NETezni. Ez persze a UPC-nek nagy haszon, mivel ilyen sebesség mellett garantáltan nem fog sok mindent letölteni egy hónapon át. Nekem egyből gyanús lett, amikor megkaptam a mail-t, hogy 12,5 gigánál tartok hónap közepén. Mindent megnéztem, aztán végül észrevettem, hogy gyanúsan pörög nem csak a letöltés, de a feltöltés is. Sok embernek ez biztos nem fog feltűnni, és ők járnak rosszul, mert a UPC nem tájékoztatta őket! :(
''Azért a qrva anyjukat! És aki nem telefonál be? Vagy fel sem těnik neki, mert soha nem is mérte? '' (lesaux)
Ők sajnos megszívják, hacsak nem olvassák el ezeket a hozzászólásokat. :(
Ezért is írtam le több topicban, hogy a csepeli chello-sok nyugodtan töltögessenek csak, és ha túllépik a limitet akkor csak egy telefon, hogy állítsák azonnal vissza. Persze az sem gond, ha minden betelefonáló elmondaná nekik, hogy úgy lett volna korrekt, ha erről normális felvilágosítást kapnak! Ez elég sunyi hozzáállás a UPC részéről. Mennyi ember nem bosszankodott volna, ha egyszerűen a csepelieket nem korlátozzák le addig, amíg meg nem oldják a problémát, vagy csak 30 gigánál korlátoznák őket. Remélem más is észrevette ezt, nem csak én, és remélem, hogy ők is tovább híresztelik a csepeli chello-sok között! Nehogy már a UPC járjon jól! -
Bash
őstag
Ezért hát melózol itt. :) Az utolsó néhány témát átfutottam, nem találtam semmi rosszaságot. Egyébként hétfő hajnalban én sem aludtam. 5-kor kezdtem gondolkodni azon, hogy valamit azért csak hunyni kellene, de hát 6-kor egyébként is kelnem kellett volna, így hát úgy döntöttem, hogy egy órára már nincs értelme lefeküdni. :)
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
-
Alvin_ti4200
félisten
Csinálhatunk:DDD
Én pl. mostanában balhéztam össze HiperG-vel egy pitiáner ügyön (pontosabban ő balhézott velem össze), és azóta nem sikerült dűlőre jutnunk, pedig én semmi durva dolgot nem csináltam. Még mielőtt megkérdeznétek: Megvettem tőle az NF7-jét, nála kiválóan működött (megjegyzem nálam is), csakhogy én precíz ember vagyok alaplap szinten és monitoroztam a feszültségeket, és bizony nem úgy alakult, ahogy lennie kéne ([L]http://alvinti4200.fw.hu/fesz.jpg[/L]). Ez volt az 1.725V, amit a BIOS-ban beállítottam. Ment a huzavona, hogy mi legyen, mert az nForce2 IDE vezérlője is piszkálta a csőrömet, így úgy határoztam, hogy másik chipsetre váltok. namost ez lett volna a KT880, de azt még nem lehet kapni, nosza akkor legyen KT600. Minden szép és jó lett volna, de összesen két olyan lap van, amire felmeggy a Zalman, az Asus és az Albatron. Albatront nem akartam (mind1 miért), Asus-on pedig a hűtő rálógott volna a memóriafoglalatokra. Szóval zsákutca kezdett lenni, ekkor jött az az ötlet, hogy esetleg ''árulóvá'' válok, és ideiglenesen platformot váltok (kizárólag chipset miatt!). Viszont HiperG megint rá akart beszélni az Abit IC7-re, pedig mondtam neki, hogy Abit-ot nem fogok venni. Innentől rágott be rám végleg, mert hogy lehetek ilyen hülye, hogy ugyanannyi pénzért veszek egy - idézem - szarabb alaplapot. Tudja ő is és még sokan mások, hogy nekem idáig az Abit lapokkal szinte csak szívásaim voltak (kisebb-nagyobb), így szerintem érthető a döntésem. (Az IC7 lett volna a hatodik Abit lapom 3 év alatt) De ő nem hagyta annyiban, folyamatosan az orrom alá dörgölte, hogy miért nem veszek IC7-et. Eléggé idegesített a dolog, hogy nem tartja tiszteletben a döntésem. Amikor megmondtam neki, hogy Asus-t veszek, már majdnem anyázott, csak azért mert nem azt vettem, amit ő mondott. Namost én nem csípem az ilyen hozzáállást. ilyen erővel bárkit leugathatnék PH!-n amikor nem azt veszi, amit én ajánlok. Jelenleg ott tart a dolog, hogy én ki akarok vele békülni, mert szakmai témákban lehet vele dumálni azt elismerem, de tiszteletben kéne tartani mások véleményét. Pl. egyik barátom (Asusfan) üzletében segédkeztem igen aktívan, és ő IC7-et vett (köszi még 1x I_Am), de egy rossz szavam se volt hozzá, hiszem az ő döntése volt. Szóval nem ragozom tovább, én hajlandó vagyok kibékülni vele, csupán egy feltételem van: ha egyszer én eldöntök valamit, akkor ne akarjon olyanra rábeszélni, amiről úgyis tudja, hogy nem akarom.
Röviden ennyi...
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
-
-
Bazsesz
őstag
Szia Som@!
TE lettél a kiválasztott, Te is bekerülhetsz a játékfejlesztő cégbe. :D Eddig benne vannak:
Dzsoni, Engusz, KBalage, Slug, Den, [Chip], Tigga, Gadget, Bazsesz. :D
Jelenleg egy autós játékot fejlesztünk, ami az NFSU-t hivatott leváltani. ( :D ). Dolgozunk vele, a demó, amit összedobtam, nagyon tettszett a tesztelőknek (az IRC-n fennt lévő embereknek). Már azóta van loading screen, meg minden egyéb, alakul. :D
Ami sajnos a demóban nem található meg:
-Autók
-Pályák
-zenék
-3D
Ezen kívül minden oké. :D Mit szólsz hozzá? :D És milyen feladatot vállalsz belőle? :D (nyugi, csak a neved lesz odaírva, meg a beosztásod).
escie
őstag
amikor a totalcarban swifteket tesztelt a két nemnormális, azt mondták, hogy nem lettek rosszak a töréstesztek eredményei.
a kategóriáján belül egész átlagos.
de nem tudom hol lehet erről infót fellelni.
Matr x: nekem is hátra volt tolva teljesen az ülés, hiába... :)
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Ötletnek nem rossz. :) Egy próbát megér. Bár ha nem új autóba való beszámításként próbálod eladni, akkor nevetséges összeget mondanak érte. (Kinézném az egyik helyi kereskedésből, hogy rá kéne fizetned egy vagon pénzt egy mérföldekkel kissebb autóra).
Új autóba viszonlag jó áron számolják be, csakhát godolom most te nem akarsz egy vaci újat venni. -
Bazsesz
őstag
Nem tudom. Pedig jó árban adod, meg nem is olyan régi (5 év körül, attól függ, hogy melyik hónapban vetted), gondolom megkímélt állapőotban van, és az a 71e KM sem olyan sok.
Az a probléma, hogy az az emberek többsége megveszi a Suzuki Swift-et használtan, és úgy mennek egyesek vele, mintha überállat agyontuningolt BMW-ben lennének.. :(
Most vettek a szomszédomék egy ilyent. 10 éves, 1,1 millió FT-ért. BEleszámították a régi autójukat 100000-be (skoda 105), és hitelre vették. Hitelbírálati díj volt persze (nekünk nem volt), ami persze a csillagos egekbe emelkedett. VAlami havi 30-as fizetnek egy 10 éves Szuzukiért.
És a legjobb az az egészben, hogy 1,5 körül van az új, amire ugyanannyit kell fizetni havonta. És sok ember beleugrik.
Itt barcikán rengeteg szuzuki van, 10-ből 8 autó szuzuki...
Bazsesz
őstag
Én láttam az új astrát, az új golfot, de valahogy nem kellenének. Jól néznek ki, de nem kellenének. Aztán láttam asszem új nissan micrát (olyan az eleje, mintha békaszem lenne, és kicsi, mint állat), de az nagyon rövid autó, meg alacsony.
A mostaniba beleférek mind az összes magasságommal, és a fejem fölött van még több, 5 centi hely. Nem a padlón ülök, mint egy szuzukiba, és nem két kilométer magas. Szal pont jó. Már csak jogsi kéne. :D -
zsoltee10
addikt
-
Bazsesz
őstag
nem, nem olyan nehéz az. A 60 kilómmal, 194 centimmel, izomtalan testemmel, meg hótkómásan nem olyan nehéz egy tiszta szűk lépcsőházban egy 2×1,25m (Lehet, hogy rigipsz lap volt, nem knauf, akkor 2×1,2m-re csökken a mérete), ami nyom egy rakás súlyt, és mindezt kettesével.
ÁÁÁÁÁ, hol már? Nem volt nehéz. :D
MOD:
Jé, most lesem csak, hogy kezd olyan szakállam lenni, mint amilyen az avataromnak van. Mintha rólam mintázták volna. :D
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Hol a tollam meg egy lap? ;]
Most miért? Tök nullának meg lémernek (a hülyén keresztül) nézek ki mindentéren? Egyértelmű választ kérek csak Tőled, csak most, és csak itt!
Feltettem egy eldöntendő kérdést, most válaszolhatsz! Nem lesz semmilyen következménye! Megígérem.
Üdv: BAlu -
Panther
HÁZIGAZDA
Vegyé' Mazda 626-ost. Az yó. :D (De egyébként tényleg :) )
MOD: Vagy Wartburgot!! Már 55-ért a tied, és 2008-ig nem kell katalizátor sem, ha most lecsapsz rá! :)
MOD2: más néven EXOR vagy antivalencia. :DDD Na jó ez csak vicc volt, tehát:
MOD3: és még mindig marad 2.145 mFt-od!
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Nem kötekedni akarok, de néhány dolog, mintha többször is szerepelne:
''ABS, centrálzár, klíma, elektromos ablak(elõl), riasztó, autórádió, HIFI, 4 Airbag(légzsák), szervokormány, faberakás, fedélzeti computer, immobiliser, ködlámpa, törzskönyv, állítható kormány, elektromos tükör, fordulatszámmérõ. ABS; centrálzár; elektromos ablak (elõl); klíma, elektromos, fûthetõ tükrök; 6 hangszóros; kormányról vezérlehetõ HiFi; 4 légzsák (elsõ és oldal); fedélzeti számítógép; plüss kárpit, belsõ térvédelemmel ellátott riasztó; gyári váltózár; ködlámpa; belölrõl állítható fényszórómagasság-állítás; NOKIA telefonkihangosító; faberakás; kormánymagasság-állítás; fordulatszámmérõ''
Olvasd át, és rájössz, hogy mire gondoltam. ;]
Egyébként szép autó, sok sikert az eladáshoz! -
PeliScan
addikt
Jóféle, erős, powertape-van hozzászorítottam egy merevítő lécet, így max pár miliméte4rrel tér el terhelés alatt a többi léctől, terhelés nélkül meg egyáltalán. :) Kirányság, mostmár a derekamon a sor. :D

Nos, Bash, valóban kissé körülményes volt, de egy fél óra latt összedobtam, és a iányzó léc helyére meg megpróbáltam nem feküdni. :D -
Panther
HÁZIGAZDA
Azért én itt a topikban utólag is helyesnek tartanék egy kis lomtár-ürítést... ez a háromszemélyes chatelgetés tényleg elég zavaró. Ráadásul még azt sem lehet mondani, hogy őket zavarná ha kiszedné vki, mert már megbeszélték amit akartak, és őket sem érdekli többé. (Ha szerintük is így van, akkor azért is chat...)
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest