Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Nem mondod... :o akkor viszont itt szociológus ösztöneim más magyarázatot súgnak. Hisz ilyen vágások egyszerűen nem alvadnak meg maguktól, ehhez segítség kell, elsősegély, mentő.
Tehát, fel is állítom a hipozézist, miszerint a karjukat felvágók nem akarnak valójában megszabadulni az életüktől, csupáncsak szeretnék közölni a környezetükkel, h gáz van. Tehát látványosan csinálják, h nagy legyen a hatás, és vmi olyan iudőben, akikor pár perc alatt jó esélük van, h rájuktaláljanak. -
twollah
nagyúr
Nyugalom, a hajszarito is a kezem ugyeben van.
-
PeliScan
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Fenét nem hatásos, csak jól kell csinálni, hosszanti és mély vágásokkal, nem felületi és keresztvégésokkal, úgy csak a pancserek nyomják; meg is mentik őket. :)
Ráadásul látványos is, mivel a hemoglobin, amiből pár gramm is képes megfesteni több hektó vizet, az ozmitikus noyomás (vérsejtek a vízben, ugye) hatására a vízbe kerülnek... szóval szép vörös lesz a víz. :o -
twollah
nagyúr
Faj a klikkelo ujjam, alig tudok maszkalni a neten.
-
Ye_Nő
tag
Whom it may concern:
Tudomásom szerint ma este az ELTE Dayka utcai Kőrösi Csoma kollégiumában az Üllői úti Fuck és a Janis Joplin emlékzenekar koncertezik kb. 20-tól.
Belépő: 990 Ft. Aki tud, menjen, nekem nincs rá pénzem. :(
Jó szórakozást! :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Azért én itt a topikban utólag is helyesnek tartanék egy kis lomtár-ürítést... ez a háromszemélyes chatelgetés tényleg elég zavaró. Ráadásul még azt sem lehet mondani, hogy őket zavarná ha kiszedné vki, mert már megbeszélték amit akartak, és őket sem érdekli többé. (Ha szerintük is így van, akkor azért is chat...)
-
PeliScan
addikt
A délután 6 felé tervezett hazaérkezésem most esett meg... ami önmagában nem lenne baj, de kissé fáradtan és álmosan gyorsan le kívánkozom feküdni, de, mint ahogy jól elfeljetettem, darabokban az ágyam! :O
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
Hhmmm...szerintem így fél 12-re rámjött a szóf*s*s, mivel egy másik topicba is sikerült kb. ilyen terjedelmű (sőt, még hosszabb) szöveget beírnom :( Ez még annyira nem is lenne baj, ha szakmai topic lenne :U Áh, na mindegy, azt hiszem jobb lesz, ha elteszem magam holnapra. Jó éjt mindenkinek!
Som@: én úgy látom, hogy azért az a bagoly javulófélben van :P
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
Hna! Bagoly mondja bögölynek tipikus esete... :(
-
Cathfaern
nagyúr
Igen, hogy őszinte legyek, pont ez jutott nekem is az előbb az eszembe.
Csak aztán visszanéztem, s nekem úgy tűnik, hogy van különbség. Ugyebár GIOVANNI! azzal indít, hogy ''Na, most már mindenki kibontakozhat?'', ezzel kifejezve azon szándékát, hogy na akkor most irogassunk látástól vakulásig. Ugyebár ebbe belejátszik, a duma topic előzmény is. Ráadásul Janatiék olyan témáról kezdtek el beszélgetni, amiről a ''köz'' nem tud semmit, nem hiszem, hogy kettejükön kívűl bárki is tudná, hogy kiről/miről beszéltek. Ezért (kettejüket leszámítva) mindenkinek haszontalanok azok a hozzászólások.
Viszont a topic végén található beszélgetésem tildy-vel (mint tildy is írja) valamennyire kötődik a PH!-hoz, de ami szerintem fontosabb, hogy mindeki érti miről beszélünk (az, hogy érdekli-e vagy sem, az már más lapra tartozik), tehát kettőnkön kívűl más számára is lehet ''értékes'' hozzászólás.
Amiket te írtál, azokkal semmi gond. Az tökéletesen beleillik ide az OFF TOPIC-ba, sőt, még egy moddal foglalkozó szakmai topicba is. -
-
tildy
nagyúr
Azért azt vedd figyelembe, hogy nem 15 hozzászóláson keresztül megy ez.Míg nálatok igen.Másrészt : az hogy ki milyen csaj hol satöbbi, szal engem spec nem érdekel, nem tudom másokat mennyire vagy hogy..Nem nekünk sem szabad, és amint látod már ez a szövegem sem egy-két soros.Talán az , hogy ki mehetne el moderátornak(akár, persze ez nem énrajtam függ sőt) talán kicsit jobban PH!-hoz kötödő téma .
Egyébként meg ha már idézel, akkor ne a neked tetsző dolgokat ragadd ki, az eredeti szöveg ez volt:
pl. ha sokszor van egymás után 1-1,5 soros hozzászólás, az már bizony chat.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Ez a nagyság átka - már mint a fórum nagyságáé. :D Ugyanezt éltem át anno a főiskolán: a mi évfolyamunkra még 38-an iratkoztunk be, de aztán bevezették a tandíjas tanulási lehetőséget, és a ránkkövetkező évben már 200 diákot vettek föl. És huss, egy szempillantás alatt elszállt a családias légkör.
-
[amne]
senior tag
Nem hiszem hogy életkor számítani ebben a témába. Pár hónapja én is alig tudok hozzászólni topickhoz mert nincs értelmes topic. Mivel vegyük el a foghagyma szagát és hasonló topicokat nyitnak őstagok is akár. Aztán ha le hurrogok havonta egyett mert már betelik a pohár akkor az én k*rva anyámat. Ez van.
Panaszkodás OFF -
divot
veterán
Egyre öregebbnek érzem magam, és egyre gyakrabban nem találom a hangot az ifjú PH!-sokkal. Sic transit gloria mundi. :(
-
Cathfaern
nagyúr
Nem gondolsz bele, hogy ha egy fórumon chatelsz és nem fórumnak használod, azzal magaddal is kitolsz? Hisz chat-nél rögtön megjelenik amit írsz, itt meg várnod kell, meg állandóan frissíteni a weboldalt. Ez volt a logikus-érvelős része a hsz-emnek.
Most jön a dogmatikus: a PH! fórumán nem megengedett a chat, szakmai témában sem nagyon, off témában meg végképp nem. Nincs pontosan meghatározva, hogy mi számít chatnek, de elég egyértelmű: pl. ha sokszor van egymás után 1-1,5 soros hozzászólás, az már bizony chat.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Janati pliz fejjezétek ezt be.Az off-topic nem cset, amiről úgy látom nektek csak halovány ismereteitek vannak.(hát jahm a chat.hu megteszi a hatását)
A chat angol szó, és ..
Ha ezt akarjátok folytatni légyszi menjetek ircre vagy bánomisén hova...Vagy csináljatok magatoknak valahol valami fórumot....
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Húúú, mennyire hiányos? :)
Egyébként milyen a nem öncélú meztelenkedés? TV-reklám kedvéért például, vagy mi? :D
Tetőablak festés: Gondoltátok volna, hogy a 10-12 órája száradó első réteget gond nélkül leoldja a második réteg? Én nem, aztán örültem is amikor megláttam. :O -
zsoltee10
addikt
Jól. :) A dekorral vannak gondjaink, meg a Christal is problémázott valamin, de megoldjuk. :) Jössz? :)
A link: a Nescafé konkrétan. ja. szal:
Van valaki regelve a kreativ.hu-n? onnan tudnánk leszedni reklámokat. a regelés azért körülményes, mert vásárolni kell, vagy mi a szösz. Meg az ''open up'' reklámfilmet keressük épp. szal jó lenne ha valakinek meglenne. :)
Panther: Sajna nincs fölös amd procim, de mérnem veszel egy durcit, ami olcsó, és ha megjött a csereXP akkor meg eladod.
Peli: Mi abban a 12 karikás, ha térdelés közben tört el? :DDD -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Ejnye ejnye. Látod, máskor inkább a földön. Vagy valaki másnak a szobájában. :DDD Nálam kinyitható kanapé van, mindent kibír. ;]
Izé, egyébként:
FELHÍVÁS!
Sajna hogy megint vmi bajom van :) Szóval azt írta az AMD, hogy küldjem vissza nekik a hamis procit, és küldenek egy újat. De Angliába kéne küldeni, szóval el fog tartani egy darabig. Azért annyi idő csak nem lesz, mint BP-n a garis csere. (:D ...Azért ez szomorú. :() Szóval nem tudna vki kölcsönadni nekem erre az időre egy akármilyen sebességű, típusú, de működőképes, Socket A-s processzort? Előre is köszi. -
PeliScan
addikt
Sajnos ki kell ábárndítanom a (18)ra tippelőket, h ez max (16) volt, de inkább (12) :D mivel -bár hiányos ruházatban voltunk- de teljes prózai módon tört el; rátérdelt. :(
Ami mondjuk reális is, mivel így egy bordára esik ~50 kiló kb, a (18)as események közben pedig szépen eloszlik a többlettömeg az összes bordára, tehát bírniuk kell.
Szarban is leszek, ha nem. :DDD
No, este kiderül, h bevállt-e a módszer. :o -
tozso
tag
-
PeliScan
addikt
Ágyrács modding -- the ultimate solution for derékbántalmak :D
Először gyorsan kicseréltem a középső törött bordát a legszélső bordára, mert ugye egyrészt ott kissebb a terhelés, másrészt mégiscsak inkább a lábfejem fájjon, ha már kell, mint a derekam. :P Sajnos össze voltak kötözve, meg máshol a furatok, szóval harapófogó elő, és gyorsan a többi szerszámot is, meg Palmatex.

Tehát már minden a helyén, kivéve a legszélső bordát, ami a repedt, és most satuzódik, ragasztódik meg szárad... remélem jó lesz. Mindenesetre guberéltam egy erős, de azért vmennyire rugalmas lécet, levágtam belőle egy kb 30 centis darabot, és vmi erős szigetelőszalaggal, v leukoplasstal hozzáfogom a repedt
részhez, hogy alulról megtámassza.
Azárn az lenne a csúnya, ha szépen megcsinálnom, és nem múlna el. :D (:()
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest