Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Érdemes... 800k, .PPS > [L]http://peliscan.fpn.hu/Mediamarkt.pps[/L] :o
-
PeliScan
addikt
Direkt nem akarod érteni, ugye? :D Ha lenne 60k-m, eszembe nem jutna számtech cuccra költeni. :) De, mivel Sulinetexpresszt ne madnak Skodára, így marad a RAID. :D Vagy új ideókártya... de az se kell; nagy szar ez a SEx, fölösleges és mindenkinek drága cuccokat vásároltatnak az emberekkel... csak a kereskedők járank jól, de ők nagyon.
-
PeliScan
addikt
Kell a ráknak RAID, az az igazság, mert valszeg így kéne úja táp meg minden, de egyszerűen fáj a szívem a 60e-ért... tudom, tudom, de hát kapzsi disznó vagyok. :D
-
PeliScan
addikt
Hát igen... ez is egy megközelítés... :F és elég csábító is... :U viszont ott a másik oldal; napok óta írsz egy referandumot, és mivel pár napja archiváltál, nem lehet gond... aztán mégis elszáll.
Viszont mondjuk eddig semmi gondom nem volt vinyókkal... franc tudja.
[gondolom mindenki élvezi, h online tépelődök. :D] -
PeliScan
addikt
Megoldaná a dolgot, ha pl 60e-ért hozzám vágnának 4 vinyót. :) De neeem, mert mindig csak a profit, az h ez én dolgomat megkönnyítsék, az smafu. :D
-
PeliScan
addikt
Mekkora mocsok dolog már ez... 2500+ Barton SEx kereteiben 26e, amúgy meg 18e... megéri egyáltalán venni bármit is? :F
-
PeliScan
addikt
Hm... és mondjuk nagyon játék a tűzzel a szimpla 2x-es gyorsaságú RAID..? :U
-
PeliScan
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Hát nem, csak ugye júl.1.ig még van édesanyámnak 60e SEx kedvezménye, a család nemfogja felhasználni, viszotn nekem van némi pénzecském, amit alapból Skodára gyűjtögetek, de gondolkozom, h lehet h még ki kéne használni... 4 Samsung olyan 70 környékére jönne ki, a Seagate-m eladom mondjuk... és jövő ilyenkorra meg visszakapok 60e-t... hát, nem tudom. Egy év azért sok idő.
Mennyibe fáj egy ilyen RAID 0+1 es művelethez szüxséges RAID kari? Csak úgy kb-re? -
PeliScan
addikt
Jah meg h lehet-e venni vajon a jövő hét folyamán Bartont SEx ben?
-
PeliScan
addikt
Egy nagyon gyors kérdés; RAIDba csak ugyanolyan vincseszterek kapcsolhatók, vagy egy 120GBos Seagate és Samsung is menne együtt?
-
PeliScan
addikt
A legjobb 404 ever. :D
[L]http://daprogger.mine.nu/vcdlabels/s/Shrek-der_tollkuehne_held1.jpg[/L] -
PeliScan
addikt
Elment vajon az előző? Vmi fatal errort írt ki a szerver. :F
-
PeliScan
addikt
Pont ezen gondolkoztam én is, a mai Harmadik Műszak után, aminek a reklámbontás kb így nézett ki; 30 perc műsor - 12 perc reklám - 8 perc műsor... h tulképp nekik ez így jobben megéri, mert sokkal jobban beleéli magát az ember, és méginkább kivárja a reklámot, csak h lát6ssa a végét.
-
PeliScan
addikt
Ha hiszed ha nem, ezen gondolkodtam h naggyal v kicsivel írja, de aztán csak rosszul döntöttem; utoljára, ígérem, szorri. :U
Bash: nem, csak buta módon azt hittük h azért sub a szendvics, mert olyan alakja van mint egy tengerealattjárónak, de ezek szerint azért ez a neve, mert a subwayban árulják..? -
PeliScan
addikt
Azért akkor is a legfinomabb kaja, amit eddig ettem, magam mögött hagyva a balatönszödi Cordon Bleu-t is, a reggeli, amit barátosném készített minap. :B

Bash: jóétvágyat! :) Mondjuk V1 nélkül nehéz is képet csinálni... :P
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Köszönöm a jókívánságokat :D KovacsUrnak meg üzenem h vhogy bírja ki a kajáig tartó utat, mert ki tudja mikor lesz újabb kérdésem a Lame-val kapcs...? :U :)
-
PeliScan
addikt
Elnézést azoktól az offtopikerrektől, akik épp éhesek :D de nagyon megiheletett micsoda kaját állítottam össze magamnak. :P Voilá.

-
PeliScan
addikt
Harmadik Műszak most, gyorsan mindenki nézze! :D
-
PeliScan
addikt
Jaja, sajnos tisztában vagyok vele hogy egy egyszerű sportkormány vagy szélvédőfóliához is engedély kell, ami ugye pénzbe kerül megintcsak... én is az EUtól várom a javulást.
Megkérdeztem egy EUs jogban járatos prof.ot az egyetmem, azt mondta hogy csehbe vehetek Skodát, és használ6om itthon is, nem kell átiratnom, de akkor az összes kiadás (vizsga, súlyadó - ha van ott olyan, biztosítás) tehát minden ott kell csináltatni... hát nem tom megéri-e ill. h kivitelezhető-e.
Hálás lennék egy gyűjtésért :D de azt hiszem inkább vmmi állandó munka után kellene néznem. :) -
-
PeliScan
addikt
Azért le ne harapjátok má' a fejem..! :D Ha ennyi kódgyarapodást nem bírt ki a RIOS, akkor inkább ne is terjszkedjen agnol babérokra. ;]
(ráaádásul, nem csak hogy nagyobb kódot generál, hanem 4x annyi időbe telik begépelni, szóval nem hiszem, h vki annyira ezt használná. Bár nme lenne bonyolúlt írni egy scriptet szerintem. :P) -
PeliScan
addikt
Úgy látom Parci nagyon játszik mostanában a színekkel. :P
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Annyira uncsi már ez... és baromira sejthető. :) Szerintem nem adták le TVben, nem hiszem h engedélyezték.
-
PeliScan
addikt
Hűűűha, ez nagyon ütős kezdeményezés lesz..! :o
Kíváncsi leszek, h a nyelvi nehézségek hogy s mint leszenk, mert eleinte szerinte leginkább a .hu tagjai fogják látogatni a .com-ot is... -
PeliScan
addikt
Próba
-
PeliScan
addikt

-
PeliScan
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Csak h teljes legyen a kép, megnéztem megint a két szalagavató videód; gart még1x, nagyon jól sikerültek, de ezt már mondtam párszor. :) Állati érdekes viszont, h egy teljesen, 100%osan kivülálló, jelen esetben én, pár kép hatására mennyire ''interpolál'' (:D) köztük! Bár semmi alapom nincs, csak pár kép, ill néhány mp videórészlet, mégis van egy többé-kevésbé egész képem (ami termszetesen és szüxségszerűen baromira el(kell hogy )tér(jen) a valóságtól) a osztályról, az azt alkotó emberekről, a hangulatról. Valószínüleg nagyon is igazuk volt a gestalt-pszichógusoknak. :)
Hát, ami meg őt illeti... hát. :B Ezt is már leírtam régebben, a második pár mp videó ezen is csak dobott... nem is kicsit. Drukkolok az az érettségitekre! :) Add át neki is! :DDD -
PeliScan
addikt
Jaja, úgy tűnik. :) Persze megshoppingolni még nem tudnám, ha eladó lenne, se. :(
Pl erre gondoltam itt > [L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=4020036&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1280[/L]
A skodán kívül a diesel-motor a másik mániám. :) -
PeliScan
addikt
Borzasztó... nézegetem használt kocsikat, és egy Opel Kadett, 1.6os dízel kerül 250e-be... ehhez képest botrányosan drága Rapid... :(
(Kalandor, köszönöm a mailt! Mihamarabb kimegyek, és megnéztem, meg talán fényképezem is magamnak, itthoni élvezkedés céljából :P) -
PeliScan
addikt
Huhh :o azért néha valóban szar leeht hírességnek lenni. :)
[L]http://osdia.metropoliglobal.com/presentaciones/labeach/normal_90.jpg[/L] -
PeliScan
addikt
Huh, nagyon sürgősen meg tudná vki mondani, h a PowerPoint-ba be tudok vhogy illeszteni csoportosan képeket, külön-külön diaként?
(Reggel 9re el kénr készítenem egy kutatási referátumot, és van kb 200 kép...)
Ugye nem kell egyenként beillesztgetnem őket..? :o
(és esetleg van benne vmi automatikus átméretezés, h a 16000*1200as kép se lógjon ki képből, hanem pont beleférjen?)
Nagyon köszönöm előre is! -
PeliScan
addikt
Milyen penge vagyok má, mindezt csak a kódból :D lehet h kezdem átlépni a Mátrix határait..? :D
-
PeliScan
addikt
Tud vmi vmi igazán jó és érdekes, színvonalas programot ma?
Mi lesz pl a Hősök terén? Vmi érdekes dolog max a Millenárison lesz, szeritem, de az meg azzal fenyeget, h barátosném szeretné megnézni a megasztárokat... :O -
PeliScan
addikt
Ó nem, a mobil PDA is napirenden van még, sőt! :) Ahogy tudom, emgnézem a linket! (Csak az a helyzet, h némileg kizárják egymást, legelábbsi egyik megvásárlása némileg eltolja a másik megvásárlását, ugye :()
Párduc, nagyon köszi! :D Az a helyzet, h én a westel webshopos Den-linkre gondoltam, ezt én is elértem ám. :P -
PeliScan
addikt
Megöl a kíváncsiság, h mit linkeltél, remélem vmi olcsó és finom Skoda cuccost, de nem elérhető a link vmiért... mit rejt a link?! :D
Viszont Panther linkjei... hát, a fenébe is, tényleg elgondolkoztató... 300ért az az Alfa Roemo... biztos, h minden szempontból jobb mint a Skoda... csak ne tetszene ennyire a Rapid. :o -
PeliScan
addikt
Bizony gyönyörű, és főleg, h mit lehetne belőle csinálni..! :) Csakhát a 380e az nagyon sok, és ha valóban autóként szeretném használni, akkor erre még NAGYON sokat kell költeni. :( Akkormár inkább megvettem volna 370ért a Rapidot... de eltünt a hirdetés, szóval lehet h már el is vitték a drágaszágot. :(
Pet_i
Persze h szép állapotban van, nézdd csak meg az utolsó képen a hűtőventillátort! Szerintem telejsen új. :P Ha nem lenne szép, nem kerülne enyiben, hanem mondjuk 25e-be. :P
[L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=635104&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1280[/L] -
PeliScan
addikt
Huh ez a Skoda is de tetszene, mondjuk egy nullával kevesebbért... :F

[L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=4225022&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1280[/L]
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Ezen én is gondolkodtam már, hogy mirét szeretnék ennyire kocsit. :) Nos, ezért, mert ez az egy dolog, ami tartós, az enyém marad még sokáig, tehát ha fejlesztem, az nem csak egy öncélú dolog, hanem később is hasznát veszem. Mert hiába építek egy polcrendeszert a szobámba (fogok azért! :D) ha költözöm, az maard. A kocsi meg jön velem, teljesen az enyém. :)
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Hát, az a nagy igazság, hogy szerintem elég lesz az email is, sőt, talán még sok is... egyelőre eléggé luxusnak tűnik kiadni az eddig, évek alatt összegyűjtött összes pénzem + kölcsönt egy kocsira... bár ha 250e lenne mondjuk az a 89'es Rapid, azt hiszem, megvenném. :F Aztán leveszem róla a rendszámot, és kiteszem a polcra. :D
Na, komolyra fordítva, ha netán látsz vhol egy olcsó és jó Rapidot, ami még eladó is, és nagyon úgy ítéled h nem lenne szabad kihagyni, írj egy smst, és én meg odarohanok, és kirántom az ingzsebemből a 400e-t és mondom h az apróval ne is törődjön. :D -
PeliScan
addikt
Asszem egy pár évig tényleg használ6atlan lenen a hárdverpiac részlegünk... :P
[L]http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4124299434&category=1247&sspagename=STRK%3AMEBWA%3AIT&rd=1[/L] -
PeliScan
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Most gondoltam csak bele... hol éltek ti? :D Jövő héttől határőrök a határon..? Kutyát sem fogja érdekelni, hogy mit hozok be.
Hm. Vegyünk egy hipotetikus szintuációt; van egy cseh barátom. Gazdag jó, van sok kocsija, egyiket ideadja, ingyen. Tehát kaptam ajándékba egy cseh ''állampolgárságú'' autót. Mit kell vele tennem, hagy itthon is használ6ssam?
És pl mi lenne, ha ez a cseh bácsi idejönne lakni. Használ6ná a kocsiját minden további nélkül, nem? Tehát akkor én is? -
PeliScan
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Hát, nem hinnám hogy a határon lenne a legnagyobb gond... vagy igen? Forgalmi, meg efféléknél nem bonyolúltabb? Mert ha csak a határon kell áthozni, akkor keresek vmi (jogi :P) ösvényt, és csá. :D
(ha vkinek van a kiskertben Rapid, szóljon má, a nyomravezetőnek magas jutalom :P)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Háháhá! :D Öröm ilyet hallani. :)
The Rapid 1.3 is definetly a Porche 911 at only 1/50th at a price.
[L]http://www.carsurvey.org/review_38942.html[/L]
Nos igen, vannak azért meglehetősen beteg megoldások is... :o Ráadásul vmi magyar bácsika csinálta.
[L]http://www.archer.hu/entry.html?id=42[/L]
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Csehektől szerintetek hogy lehetne behozni autót? Rapidot? Mert nagyon sok van arrafelé, jó állapotú, karbantartott, van egy rézésem, h olcsóbb is talán mint itt, csak az a rohadt regisztrációs basz... nem lehet vhogy kijátszani?
-
PeliScan
addikt
Na jó, akkor segítek ismerkedni, hm? :D
-
PeliScan
addikt
Nem akar vki megajándékozni..? :U
[L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=632873&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1024[/L]
[L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=635156&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1024[/L]
(10 évig szexrabszolgája leszek cserébe, v vmi. :DDD) -
PeliScan
addikt
Jó arc a Vodafone, mindig is tudtam. :D
http://www.vodaphone.hu
[L]http://www.vodaphone.hu[/L] -
PeliScan
addikt
Hány kiló egy normál, átlagos akksi? (konkrétan Skodára gondolok, de gondolom (súlyban legalábbis) nem túl nagy az eltérés)
Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Drón topik
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akvarisztika
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest