Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
ja, ne felejtsétek, hogy anyák napja van !
:) -
KriszBoy
senior tag
Nem tudom mi van ma reggel, de eléggé be van lassúlva mindenki! Nem sokan irogatnak ma reggel!
-
öregszel.
mondjuk nekem kb. 19 éves korom óta az a vágyam, hogy egy erdő közepén legyen egy vitsillóm, ami az enyém, és a környéken nem jár emberfia se... :) senki nem ordít, légkalapácsol, fúr, nem üvöltet tuc-tuc- zenét.... stb.
de hát ez csak álom.
Ui. és az ilyen helyeken nincs netkapcsolat... :O -
divot
veterán
Ma reggel sokadszorra kellett rádöbbennem, hogy az emberi életnek semmi értelme, vagy ha mégis, az még rosszabb. Tulajdonképpen egyre inkább tolódom a természeti népek életstílusa felé, öt éve még nem gondoltam volna, egyszer majd az lesz az álom, hogy egy szál banánnadrágban, a halászkunyhóm előtt ücsörögve bámuljam a naplementét.
-
mozilla forever !
bár néhol vannak olyan spéci legördülő menük, amik egyszerűen nem mennek vele...
pl a www.e-connect.hu egyáltalán nem megy mozillával.
de ezt leszámítva király. lelövi a kéretlen popup ablakokat is! :D
és a betűket lehet nagyíani, mert napjaink weboldalai arra spekulálnak, hogy a user-nak follyon ki a szeme ! és ez alól nem kivétel sem az index, sem a ph!
általában 150 %-ot adok neki, különben megfájdul a szemem. -
tildy
nagyúr
-
[amne]
senior tag
Felraktam ma a Firefox-ot, nem is ma hanem még tegnap de ma kezdtem el foglalkozni vele. Nézem és azon csodálkozom hogy ezen kívül miért vannak már böngészők. Olyan apró kis figyelmességek vannak benne amikre az ember nem is gondolna, pedig tök evidens hogy kell. Jól testre szabható, minden a helyén van, nincsen túlbonyolítva. Egyik legjobb software amivel találkoztam az utóbbi időkben. Ezt gondoltam megosztom így este, lefekvés előtt mert megérdemli.
<Aki kedvet kapot: [L]http://www.mozilla.org/download.html[/L] > -
Bash
őstag
Na asszem mára letettem a kocsit. 90 mérföldet mentem ma a városban, apró-cseprő dolgok. Kinn 89 fok, de a kocsiban legalább jó hűs volt. :)
-
tildy
nagyúr
Operában muxik, de explorerben nem.
Mi ez ?
Olyan , mint regen a news?
Ha igen, outlookban hogy kell beallitani? -
PeliScan
addikt
Milyen penge vagyok má, mindezt csak a kódból :D lehet h kezdem átlépni a Mátrix határait..? :D
-
crab
senior tag
Most veszem észre, van a Ph!-nak newsfeed-je!:C
-
Cathfaern
nagyúr
Nyet. Bizony az Ni-MH-nél is bőven van memória effektus, hiába harangozták be azzal, hogy nincs. Igaz, jóval kisebb, mint az Ni-CD esetén.
A Li-ionnal is hasonló a helyzet: úgy állítják be, mint ami minden kibír, de ez messze nem igaz. Élettartama pedig pont hogy kisebb, mint az Ni-MH-s akuké. -
Bash
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Li-ion akksim van, és az enyémet lehet hálózatról üzemeltetni, nem akkuról megy. Csak akkor vált át akkumulátoros üzemre, ha valami miatt megszűnik a hálózati tápellátás. Mivel ez elég ritkán volt, így még nem vettem észre semmilyen kapacitás-csökkenést, bár utoljára kb. 2 hónapja működött akksiról.
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Az, hogy bizonyos notebookok (főleg régebbiek) úgy működnek, hogy gyakorlatilag nem lehet őket hálózatról üzemeltetni: akkor is az akuról szedi az áramot, ha be van dugva hálózatba. Persze ilyenkor rögtön el is kezdi tölteni az akut...ami ezt nem tolerálja (fél év alatt tönkremegy). Ni-MH esetén a memóriaeffektus miatt, Li-ion esetén meg amiatt mert az meg csak bizonyos számú feltöltést bír ki.
Btw. tudtommal a mostani laptopoknál ez már nem probléma. -
Bash
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
2002. szeptember 9-én vettem, és azóta is megy rendesen (wood knock), pedig nem kíméltem. A leghosszabb kikapcsolás nélküli ciklus 3 hónap és 6 nap volt. Újraindítani is ritkán szoktam, kb. kéthetente egyszer sor kerül rá. Az akkumulátort benne tartom mindig, áramszünetkor jól jön. Használtam sokat akkuról is, max load-on 2 órát bír, energiatakarékos üzemmódban csak zenehallgatással és böngészéssel 4,5-t. Nagyon a szívemhez nőtt. :)
-
-
Bazsesz
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Hát, nekiálltam meglesni a Photoshopot. Kezdetleg az általam bonyolultnak talált MSPaint mellett elég nehéznek tűnik, de már kezdek belejönni néhány dologba.Valahol az arckép request topikba beszúrtam egy avatart, ami GIF, és én vágtam körül, és tettem áttetszővé. Igaz, hogy kicsit még mindig izés, de legalább haladok vele.
De ettől függetlenül Bash jobban csinálja, az tuti. :))
Üdv: balu -
Cathfaern
nagyúr
Az a baj, hogy én teljesen rendszertelenül vagyok gépnél, s a gép is rendszertelenül van bekapcsolva :) Btw. ezt sikerült megkapnom: http://www.viruslist.com/eng/viruslist.html?id=4296. Úgy érzem, szerencsém van, hogy csak 81 fájlt fertőzött meg :U (s azok is inkább régi program installok és driverek voltak)
-
Cathfaern
nagyúr
Ha csak úgy meglesed, abból túl sok mindent nem fog kiderülni :) Használni kell huzamosabb ideig, s akkor fogod látni, hogy tényleg sokat ér. Főleg, ha utána kipróbálsz egy másik rajzoló programot (pl. Gimp).
Vazze, az AVG ~100 vírusos fájlt talált a gépemen :(( 1 hónapja még egy sem volt :O -
Bazsesz
őstag
Én meg az alábbiakért:
MS Windows Millennium Edition
MS Word 2000
MS Works 2000
MS Picture IT! 2000
MS Autoroute Express 2000
MS Encarta InterActive World Atlas 2000
Ez így együtt kb 80-ért kaptam meg akciósan, OEM változatban.
Ezek voltak benne a 2000-ben vásárolt gépem árában. Árról annyit, hogy jó sokba fájt akkoriban.
Ezenkívül megvettem még az alábbiakat:
Diablo 2 Exclusive Set (alap + LoD) (3990 UHF)
Seven Kingdoms (790 HUF)
Üdv: Balu -
divot
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Boci, mivel otthagytál a szaktotyikban, csak annyit kérdek tőled: magyarázd már el nekem (ne itt, hanem ott), hogy miként lehet a világ egyik legnagyobb politikai szervezetéről politikamentesen diskurálni. :)
-
Bash
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Szerintem kötőjellel kell írni, de inkább csak simán moo, cow nélkül. :)
-
Bash
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Ez itt nem számít off-nak szerintem. :)
Én még a cow-n kívül nem hallottam semmi mást, de most hívtam fel az egyik barátomat. Nem akartam elhinni, de ő sem tud semmilyen más szót a cow-ra. :F :(
Egyedül a moo jutott eszébe, de szvsz ez elég ritka. :) -
-
Tudja valaki, hogy a PSPACE-nehéz feladatoknak mi a definíciója? (és a PSPACE-teljeseké?)
(gprsről vagyok, nem tudok pdfeket letöltögetni...) -
Panther
HÁZIGAZDA
Hát ez tök jó (lakhely+konfig mezők) :) Gondolkodtam hogy odaírom a 20x-os Floppy-ROM-ot, de aztán mégsem. :D
-
Mióta csatlakoztunk az EU-hoz, még a diploma-írás is jobban megy, éjfél óta írtam 5 oldalt... :) már csak 20 kell... :(
csak már leragad a szemem, s mire felébredek, nem lesz ihletem... -
e=mc²
őstag
Mikor volt a népszámlálás?
Ezek az adatok nem régiek egy kicsit? -
na, megnéztem, mit is írnak rólunk a bbc honlapján :
Hungary
overview :
Hungary is well prepared both politically and economically. The final European Commission report on progress made by candidate states praised its reforms of public administration, and its well-functioning judicial system. But it said Roma - who constitute up to 10% of the population - ''continue to suffer discrimination''. Hungary still needs to reach agreement with Slovakia and Romania on implementation of a law offering rights and benefits to Hungarian minorities abroad. Of Hungarians who voted in a referendum on EU membership in April 2003, 83.8% were in favour.
Economy
The Hungarian economy is in good health with high GDP growth and relatively low levels of unemployment. The government has also won praise in Brussels for its efforts to fight fraud, corruption and money laundering. But Hungary's massive agriculture sector is still in need of a major overhaul to come into line with EU standards and both the rail and energy sectors have yet to be restructured. The EU has also expressed concern about the level of public spending.
Economy :
Population (millions): 10.2
GDP (bn euros): 58
GDP per head (purchasing power standards):
12,250 euros (53% of EU average)
Unemployment:
5.6% (2002)
Exports within EU
(as % of total national exports):
75%
Data for 2001, unless stated
-------------------------------------
hát, azért a romák arányának sokallom a 10 %-ot (hivatalosan 500e, de szociológusok azt mondják, hogy 700-800e, de ez az 1 millió váratlanul ért.)
Az meg különösen tetszik, hogy GDP-nek a vásárlóerő peritásos GDP-t írják be, mert az szebben néz ki...
a nominális GDP-nk kb. 6800 euró...
de ezt leszámítva nem is írnak rosszakat rólunk... :) -
rájöttem ! ''a magyarok Pest egy központi terén egy halomba hányták a nem kívánt holmikat''
tényleg volt ilyen akció, hogy mit nem vinnénk magunkkal az EU-ba...
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
ez mit jelent? :F
''Hungarians were dumping unwanted belongings in a pile at a square in central Budapest'' -
LOTR
addikt
EU tagok lettünk :)
ha még nem tudnátok :)) -
boygo
aktív tag
Elmentem a Corába mert láttam a reklám újságukban egy LG dvd lejátszót amely
lejátsza a divx-et is. Bosszantó félrevezetés történt, hiszen elírás van az újságban.:U
Talán mások megspórólják az utat ha ezt elolvassák. -
klepto
addikt
Nem akarom szétOFFolni ezt az off topicot :U na ezt jól megaszondtam :DD, de meddig fognak menni ezek a topicoc? Mikor lesz már az Off Topic 100 :F ;]
-
Den
veterán
[kolbasz]az amd fan bot vitatkozik [hurka]-val az intel fan bottal
<[hurka]> intelt vegyél [kolbasz]
<[kolbasz]> Mindegy bazzeg szar mindkettő vegyél kapát helyettük te paraszt.
<[hurka]> mondom intel proci, amd kulcstartó...
<hunT3r> CPU:[2-Intel Pentium 4, 2798MHz, 1024KB (0% Load)]
<[kolbasz]> Intel egy kalap szar, vegyél amd-t baszod.
<[hurka]> csakis intel, amd meg a lamaknal
<[kolbasz]> Celeron az kell neked bazzeg.
<[hurka]> intelt vegyél hunT3r
<hunT3r> intel intel
<hunT3r> intel
<[hurka]> intel fan vagy [kolbasz] ?
<hunT3r> intel
<[kolbasz]> Intelt az amd leveri mint vak a poharát.
<[hurka]> muhaha intel rulz
<[amne]> huha
<[hurka]> intelt vegyél hunT3r
<[hurka]> intel fan vagy hunT3r ?
<[hurka]> amd lol [kolbasz]!
<Elrood> szerintem küldjétek ki
<[kolbasz]> loool :]] ©Bell -
twollah
nagyúr
A fix.tv létezésére két magyarázat is van: 1. azért, mert egy szakállas-
pipázgató építési vállalkozó úgy döntött, kell neki egy kis darab
médiabirodalom is. 2. azért, mert az tv arcai tv-t kértek az apjuktól
karácsonyra, csak apu félreértette.
Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Milyen processzor van benne? (meg úgy egyáltalán: mik vannak benne?)