- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Vagyis a leggyakrabban legalul használod, leggyakrabban legfelül. Egy 18-105-nél is hasonlóan alakulna, vagyis leggyakrabban a 18-at használnád, és a második leggyakoribb látószög a vége felé lenne, tehát 90-105 körül, nem 50-nél (ami a te obid vége).
Innen nézve a 18-105-höz inkább az alsó végéhez közeli 35 a praktikus. De ez eléggé elméleti...
Én kipróbáltam a 18-55 + 55-200 kombót. Erősen hobbifotós vagyok, korlátozott tudással, és számít, hogy mit cipelek magamon. Nekem a 18-105 egyben megérte feláldozni azt a 95 mm-t, cserébe azért, hogy nem kell cserélgetni.
Kérdésedre válaszolva: ÉN most egy vakut vennék. Hangsúlyozva: én. Mert elsősorban a gyermeket fotózom beltérben, és most jól jönne egy jobb, derítésre használható, forgatható fejű vaku. Hogy neked mi a jobb, azt a te szokásaid döntik el.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest