- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Volt egy régebbi konfig 2400G, 16GB Kingston HyperX (ha kell később pontos típus, akkor tudom írni). Két külön dobozban érkezett ez a 16GB. Jól működött, nem volt gond. Jött a gondolat, hogy akkor fejelsszünk. Vettem egy Ryzen 5 3600-at, plusz 16GB RAMot, viszont szettben. Megcsináltam a reinstallt... majd miután minden a helyén volt, szerettem volna egy clone-t csinálni... nem sikerült, mert jött a kék halál..."SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED".
Annyit tudok, hogy látja mind a 32GB RAMot, azt is látom, hogy írja a DUAL Channelt.
Tegnap egy játék indításánál jött a jelenség. A BIOS-ban beállítottam, hogy DDR4 3000MHz, a többi auto-n van. Ma újra elindítottam a játékot és most nem jött a probléma.
Mi lehetett a probléma? Hogyan tudom ellenőrizni az időzítést, feszültség értékeket (ha jól írtam)?Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest