- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIORGIONE76
őstag
Ahogy én észrevettem, a timing-oknál nagyon optimista, a subtimingokat, az ellenállásértékeket jól eltalálja, de például a feszt is alulméretezi,
úgyhogy ahhoz mérten kell szerintem, magasabb timingokat, több feszt (+0.02-0.03V) és még a trfc-re is sokkal többet ír, mint amit meg lehetne adni..
-
Mizol29
senior tag
Azért mert te biosba olyan értéket állítottál be ami miatt nem indul a gép nem a bios hibája. És amit te írsz az bios frissítés neked meg bios reset kell. "BIOS Crashed" Persze akkor jó amikor teljesen normálisan használod a biost, nem állítgastz benne semmit, de még is rosszul működik akkor érdemes biost frissíteni, de a te esetedben nem ez történt. Csak azért nem szoktak biost frissíteni az emberek mert a biosba elállítottak valamit amire nem reagál a gép és valószínüleg nem tetszik neki, de ha te bios frissítéssel akarod megoldani a bios resetet áldásom rá
Amúgy meg én is írtam korábban, hogy mit csinálj
-
szki
őstag
Miért nem az alaplap topicját nézed meg? Csak pár hozzászólást kellene visszaolvasnod.
Gigabyte GA-MA7*0(F)(X)T-UD*P [AM3]Amúgy zöld Kingmax 2x2 GB 1600/CL7 javasolt AM3 Giga lapokhoz!
Kingston még okés. És van akinek az OCZ is bejött.
Geil nem nyerő!Nekem most AM3 Giga lapban Patriot Viper van, és 1600/CL8-at megy. De most 1500/CL7-ben használom.
-
csimav
őstag
Inkább vegyél OCZ-t.
OCZ 2048Mb DDR3 1600Mhz Platinum KIT és az ára csak 10955 Ft, míg a
KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1600Mhz 12779 Ft. -
mmdms
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- 4x16GB Kingston HyperX Impact DDR4 3200MHz CL20 RAM (Garis)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest