- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- SCYROX V8 gamer egér
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
-
Párduc
kezdő
Korábban Androidos mobilom volt, amire a Play Áruházból le lehetett tölteni az Eset védelmi szoftvert.
iOS-re is van ilyen vírusirtó és tűzfal program?
Nagyon tetszik az iOS rendszer.[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
Topikgazda
Én már 14 pro-t használok, így erre nem tudok választ adni sajnos, de ezen nem tapasztalom. Lehet, hogy a kijelző fólia miatt van ilyen problémád.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
Topikgazda
Szia.
minden, az Apple ID-hoz rendelt eszköz esetén írja, hogy van-e még jótállás vagy lejárt. Amennyiben a te készüléked esetén azt írja, hogy van még rajta jótállás, akkor viheted.
Ha rá nyomsz a készülékre, ott megmutatja továbbá azt is, hogy telefonos támogatást és fizetős javítást igénybe lehet venni hozzá.[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
scyllarus
veterán
Hát azt nem tudom, ha jól rémlik, akkor a hátralévő időt írja, vagy a dátumot , ameddig tart a gari. Nekem már lejárt, azt is írja.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Párduc
kezdő
Valaki találkozott olyan jelenséggel, hogy azt írja ki a telefon, hogy nincs SIM-kártya? A telefon újraindítása után helyre jött. Utalhat hardveres jellegű hibára?
A SIM pár hónapos. -
scyllarus
veterán
-
Diokhan
Topikgazda
válasz
scyllarus #814 üzenetére
Ez ismert hiba, sokaknak van ilyen problémájuk. Sajnos nem tudok rá megoldást, de utána fogok nézni!
boldog új évet mindenkinek!
-
scyllarus
veterán
Az IOS 18 óta néha állatira felhangosodik a gépeléshang.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Párduc
kezdő
A hangszóró néha pattogó hangot ad, amikor írunk szöveget. Gyári billentyűzet van rajta.
Másik kérdés: PC-n mik azok a hivatalos Apple oldalak, amiben meg tudom nézni az Apple ID-t, iCloud mailt, iCloud-ba feltöltött fotókat?
A lokátort milyen weboldalon tudom megnyitni? (Például, ha elveszne a telefon. Reméljük nem lesz ilyen eset, de jobb felkészültnek lenni.)
[ Szerkesztve ]
-
Beépített nincsen. Alternatív megoldás: [M360 App] vagy [iPhone Diagnostic Mode and Testing]
-
Párduc
kezdő
iPhone-ban nincs beépített hardver diagnosztika, mint egyes Androidos telefonokon?
-
Diokhan
Topikgazda
Így letölthető fileként jelenik meg, nem pedig egy webes lejátszón, mint pl a youtube vagy videa, csak azért javasoltam.
Ebben az esetben lehet a hangszóró is rossz, bár ilyen problémával még nem találkoztam.#797Párduc - Igazából minden olyat meg kell nézni rajta, amit bármilyen más készüléken is megnéznél. Kijelző érintő képessége, akku, hangszórók, kamerák, wifi-BT működése, iCloud stb.
Ahogy már előttem említették, ha be tudtál jelentkezni rá a saját iCloud fiókoddal és be tudtad állítani új telefonként, akkor tiszta a telefon, de sajnos arra nincs mód, hogy megnézd, hogy az előző iCloud fiókról törölték-e. Mondjuk jelentősége sincs sok, mivel már nem fér hozzá az előző tulaj akkor sem, ha nem törölte ki.
A lokátort már a sajátodat fogod látni.[ Szerkesztve ]
-
Párduc
kezdő
Karácsonyi ajándéknak vettem egy használt iPhone SE 2022-es készüléket.
Miket célszerű ellenőrizni rajta?
Azt honnan tudom, hogy az iCloud-ból törölve lett-e a készülék?
A lokátort is ajánlott ellenőrizni? -
laccy88
senior tag
icloud-ról nekem egyszerűbb volt megosztani, mint külön YT-ra feltölteni. Azt hittem, simán megnézhető lesz. Nem az?
Eddig kettő alkalommal fordult elő, majd magától "megjavult"
Nem gondolom, hogy takarítással megoldódik, mert mindkettő hangszóró, illetve ahogy írtam egyszer csak "megjavult" és azóta teljesen jó. Még.. -
Diokhan
Topikgazda
Szia.
Legközelebb légyszi tedd fel youtube-ra vagy videára a videót, sokkal egyszerűbb lesz mindenkinek.
Ami a hangot illeti, szerintem egy takarítás elég lesz neki, bár tudni kellene, hogy pontosan mikor és mi hatására kezdte el ezt a hangot kiadni.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
laccy88
senior tag
Sziasztok!
Iphone SE 3 (IOS 18.1.1) a videón hallható hibát produkálja. Torzan szólaltat meg minden hangot mindkettő hangszórón.
Egyszer már előjött ez a hiba, majd helyrejött. De most újra
Találkoztatok már ezzel a jelenséggel. Hardveres, vagy szoftveres hiba lehet?
Köszi! -
atika92
csendes újonc
Ma észre vettem az App Store-ban, hogy a Neuralcam eddigi ~ 2000 Ft-os ára helyett Ingyenes lett, bár biztos vannak benne fizetős funkciók még most is, de elvileg egyik, hanem legjobb Iphone kamera app.
-
törölt tag
Sziasztok!
Nálatok is jött olyan értesítés, hogy iCloud új használati feltételei?
-
Diokhan
Topikgazda
válasz
#31816946 #784 üzenetére
Lehet mindkettőre, amennyiben a címzettnél be van állítva, hogy email éás telefonszámmal is elérhető az iMessage.
A keresőt pedig legegyszerűbben úgy tudod előhozni, hogy csak lefelé húzod az ujjad a kezdőképernyőn.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
törölt tag
Sziasztok!
A Spotlight keresőt hogy lehet előhívni?
Az iMessage appban csak telefonszámra lehet üzenetet küldeni vagy @icloud.com e-mail címre is?
-
törölt tag
Ha a Facebook videók (pár perces) folyamatosak (nem akadozik a videó) akkor is hardver (GPU vagy bármi egyéb) hiba lehet?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Le tudjátok írni, hogy milyen hivatalos Apple szervizek vannak?
-
scyllarus
veterán
válasz
#31816946 #779 üzenetére
Fogalmam sincs, de ha a gpu hibás, akkor nyilván nem az soc-t fogják szétbontani, ilyenkor alaplapot cserélnek. Nem tudom, mi a policy náluk, nekem még nem hibásodott meg iPhoneom.
-
scyllarus
veterán
válasz
#31816946 #775 üzenetére
Ha a gyári visszaállítás sem oldotta meg, akkor jó eséllyel hardverhiba. Hát, ha tippelnem kellene, akkor cserélik az alaplapot refurbishedre, ha már nincs gari.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap beszéltem egy informatikussal, szerinte az akadozások GPU hiba miatt lehetnek. Szerintetek is?
Melyik szervizbe érdemes vinni? iStyle, iCentre?
Tudják javítani vagy újat adnak?A beállítások menü általánosba belépve Nálatok is pár másodperc múlva ugrik be a menübe a betűtípusok?
-
-
törölt tag
Ha letelt az 1 év garancia, akkor már csak a szolgáltatóhoz vihetem, ahol vettem?
-
Gabi 8906
senior tag
Emailt sem sajna. E simmel volt korábban használva úgy rémlik.
Telekom képviselet nem csinált semmit mikor be vitték a telót.
Nem lehet ezzel kapcsolatban írni valakinek?
Saját néven van a készülék plusz előfizu.Samsung Galaxy S24 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Ismerősöm olyan 2 éve vásárolt egy ilyen készüléket előfizetéssel telekomtól. Csinált rajta egy gyári beállítás vissza állítás és kéri az email címet és jelszót. (Régen le írta, de nincs meg) Mit lehet ilyenkor csinálni?
Samsung Galaxy S24 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Diokhan
Topikgazda
válasz
#31816946 #752 üzenetére
Szia. Szerintem ez yettel függő. Érdemes őket is megkérdezni erről.
Nekem a legutóbbi Apple random levonásos esete óta a telefonszámom van megadva, mint fizetési forma, tehát a számlához terhel.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
törölt tag
Sziasztok!
App vásárlásnál lehet Yettel egyenlegből fizetni vagy csak bankkártyával?
-
törölt tag
Valahogy be lehet állítani, hogy lezárt képernyőn ne mutassa az értesítéseket csak feloldás után, mint Face ID-s telefonoknál?
-
lolal
senior tag
válasz
#31816946 #743 üzenetére
Nem jobb. Hacsak nincsen szükséged a dualsimre akkor konkrétan semmi értelme. Én használom így.(Dualsim) Nagy különbség nincsen, esetenként az e-sim bizonyos helyeken rosszabb, ahol gyengébb a lefedettség.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy ebben a tesztben mi a felülnézetes autós játék neve? (A 7. perc után látható)
https://m.youtube.com/watch?v=Q7HxHZ06m_g -
Diokhan
Topikgazda
válasz
#31816946 #741 üzenetére
Állítsd át arra, hogy az Apple ID-det használja az iMessage-hez, ne a telefonszámodat. Elvileg úgy nem lesz több olyan üzenet és ugyanúgy fogod tudni használni az iMessage-et.
-
-
-
-
Diokhan
Topikgazda
válasz
#31816946 #726 üzenetére
Akkor más ötletem nincs, mint kikapcsolni, kijelentkezni iCloud-ból, majd vissza és újra bekapcsolni. Ez szerintem rendbehozza.
-
-
törölt tag
Rendben, köszönöm szépen
Ebben tudsz segíteni?
Mostanában többször is előjön ez az iMessage üzenet: A szolgáltatója esetleg díjat számolhat fel az iMessage aktiválásához használt SMS-üzenetekért.
Mindig rámegyek a bekapcsolásra, de nem oldja meg
Mitől lehet ez? Hogy tudom megoldani, hogy jó legyen? -
Diokhan
Topikgazda
válasz
#31816946 #720 üzenetére
Végülis lehet, bár kevés esélyt látok rá. Tedd fel az iOS18-at, hátha azzal jobb lesz. Nekem fent van SE2020-on és tökéletes.
-
Diokhan
Topikgazda
válasz
#31816946 #717 üzenetére
Szerintem inkább csak a Facebook app hibája, hogy a nagyobb felbontáson nehézkesebben tud megjeleníteni. Más appoknál is tapasztalod ezt, vagy csak a facebooknál?
-
lolal
senior tag
válasz
#31816946 #717 üzenetére
Hát ez egy elég érdekes kiírás. Hardveres hiba nem lehet. Inkább szoftveres. Pl nálam az egyik droidos Infinix Zero X Pro csinálja random alkalommal ha a Play Storebol visszalépek a main menübe. Azon kívül smoot a rendszer.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
törölt tag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy iPhone SE-n jól megy a Facebook és az App Store-ban is a görgetés, viszont iPhone 15-ön új kora óta kicsit szaggat a Facebook görgetéskor és az App Store is (például a “Ma” rész görgetésekor)?
Lehet hardver hibás? -
válasz
sebgutkopf #715 üzenetére
Igaz.
-
törölt tag
Sziasztok!
Az Apple térképeken valahogy meg tudom osztani a családommal a helyzetemet?
-
válasz
sebgutkopf #705 üzenetére
Nem.
Az a jótállási információ, amit az iOS-ben látn, csak az Apple önként vállalt, 1 éves gyártói jótállására vonatkozik.
A magyarországi sávos jótállás akár 3 évnyi időtartamát nem jeleníti meg.
[ Szerkesztve ]
-
sebgutkopf
őstag
válasz
#31816946 #700 üzenetére
Azt tudod a telefonon megnézni, hogy meddig él a garanciája a beállítások/általános/infó alatt.
Ha te vagy az első használó, akkor ennek a dátumnak a te első használatod dátumának +1 +2 évnek kell lennie (attól függően, hogy magán vagy céges vásárlás). Tehát ha te 09.16-án kapcsoltad be először, akkor 2026.09.15-nek, vagy 2025.09.15-nek kell itt szerepelnie mint utolsó érvényességi dátum. -
Diokhan
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
ma A konkurenciát nevetve lelépő hardver idejétmúlt csomagolásban. Drágábban kezd elődjénél, de van egy olyan vásárlói réteg, akinél biztos a sikere.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Friss fejlemények helyezik új megvilágításba a leégő tápkábelek ügyét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- Internet fejlesztés országosan!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest