Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrusz82
aktív tag
A következő problémával fordulok hozzátok!
P5QL-PRO lapban volt kettő darab 2GB-os kingmax 1066-os RAM. Gondoltam kibővítem 8 GB-ra. Vettem először egy darabot. Csak úgy volt stabil a gép, ha a képen látható módon helyeztem be a 3 SLOT-ba (pirossal jelölve). Tehát ha a két sárgába és a DIMM A2-be tettem a Modult, akkor el sem indult a gép, vagy kékhalállal lefagyott.
Gondoltam azért, mert dual channel asyimmetric módban üzemel.
Nagy bátran megvettem a 4. RAM-ot is. Ennek ellenére továbbra is fagyogat így a gép. Ezért a DIMM A2-ben lévő modult újra kivettem.
Próbálkoztam a RAM-ok különböző sorrendű behelyezésével, de semmi nem segített.Kérdésem annyi volna, lehet ez ellen valamit tenni a BIOS-ban valamilyen paraméter állításával, vagy bele kell nyugodnom, hogy erre nincs megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Láncfűrész topik
- Windows 11
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest