- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Esetleg a memtest86+ -ot tudom ajánlani.
-
kpal
nagyúr
Tudnátok ram tesztelő progit ajánlani ?
-
Giovanny
őstag
Sziasztok erről a ramról érdekelne a véleményetek Mushkin megéri az árát ? Tuningolni szeretnék majd de nem tudok hogy mennek-e többet mint 1600Mhz vagy nézek inkább 1800-2000 Mhz-eket? Váltani akarok i7-re és még nem nagyon tiszta nekem az i7 tuning,hogy elég lesz 1600Mhz vagy nem ? Szóval jöhet minden infó.
És köszönöm szépen ! -
kryboy
tag
Sziasztok bár már elavultnak mondható de nem volt kedvem na meg pénzem
hogy lecseréljem az alaplapom így ddr2-nél maradtam még!
A kérdésem az lenne jó választás volt a Kingstone HiperX 2Gb 1066Mhz ramot vásárolni? -
Cadal
őstag
Hi!
3 óra memtest mennyire számít elfogadható eredménynek? KÉP!
egy 1333Mhz-es CL7-es ramot hajtottam 1600Mhz CL7-ben. 3 óra 4 pass OK!
Így mondható hogy stabil? vagy mit érdemes még kipróbálni? -
dannyl
addikt
Valaki tudna valami cikket, leírást, boncolgatást adni arról, hogy mennyi a különbség az 1600 és 2000 Mhz DDR3 között? Tudom, h 400Mhz, de érdemes-e váltani, vagy esetleg alkalmazásokban, játékokban jelent-e változást? Angol iromány is jöhet, ha más nincs.
Köszönöm szépen. -
Shurycen
tag
ERRE esetleg valaki valamiféle helpet?
-
Sziasztok!
Tudnátok olyan ram tesztelőt mondani ami windows-on belül ellenőrzi a ramokat?
Köszönöm.
-
Shurycen
tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek, a helyzet a következő: van egy alaplapom a típusa: Asus P5K3 Deluxe és van benne egy ILYEN memória páros, de szeretnék mellé venni még1-et és találtam itt az eladó dolgok között egy ILYET!
Na most a kérdés a következő: mivel jól látható hogy az én memóriáim 1,70V-sek és ver3.1-esek az eladandó páros pedig 1,50V és ver 2.1-esek így adódik a kérdés hogy mennének ezek nekem együtt? jól mennének e vagy mi újság? egyébként sosem gondolkoztam még 8 giga Ram-ban de ez a páros 15k-ért eladó annyit megérhet nekem..
Köszönöm a válaszokat előre is...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Giovanny #30372 üzenetére
Felejtős, az OCZ ddr3-as ramok nem jók. Hamar megdöglenek, sokan beszívták velük, többek között én is. Inkább Corsair-t keress, G.Skill-t vagy Mushkin-t, ha prémium memót venél.
kukinyo: Na, látod, nem lettél átverve, csak alapból nem 1066-on indul. Nincs ezzel gond, lény' hogy működik rendesen.
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,kinéztem magamnak itt az apróban egy OCZ Reaper DDR3 3x2GB 2000MHz ramot és egy Gigabyte X48T-DQ6 (LGA775) alaplapban szeretnék használni,jó választás vagy nézek valami már ramot? Válaszokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
agemate #30345 üzenetére
Ha 1,5V-ot megemeled további 0,5V-tal, akkor az 2V, még további 0,5V-tal emelve pedig 2,5V. Szóval nem 0,5V-tal emelted, hanem 0,05V-tal. Nagyon nem mindegy.
A képek alapján jól vannak beállítva az időzítések is. Valószínűleg kompatibilitási probléma. Esetleg megpróbálhatsz még egy kis feszt adni a NB-nek, illetve a memóriáknak.
Honduras: A típusjelzés alapján ezek regiszteres RAM-ok, amiket a processzorod és a lapod nem támogat. Felesleges erőltetni is a dolgot, nem fognak működni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
kukinyo #30367 üzenetére
Nem vert át a gyártó, mert ők csak azt igérik, hogy stabil lesz 1066MHz-en.
Prémium márkák: Corsair (Dominator, Dominator GT), OCZ (Platinum, Blade), Mushkin (Black/Blue/Redline), G.Skill (Trident, PI), Crucial (Ballistix, Ballistix Tracer), SuperTalent (T800, T1000), Team (Xtreem).
Amúgy szinte minden neves gyártónak is vannak belépőszintű moduljai. -
kukinyo
addikt
Tulajdonképpen teljesen mind egy hogy ki csapott be a gyártó vagy az eladó.
Be lettem csapva
Ez rettentő nagy ganéság a gyártótól.Becsapja azokat az embereket,akikből él.
Most már nem bosszankodom.
Még annyit mondjatok meg hogy milyen gyártmányú ramokat érdemes venni,ami felső kategória? Nehogy bele fussak ebbe még egyszer. -
Van DDR2-1066-os szabvány is 2007 novembere óta, csak gondolom sok gyártó erre a kis időre, ami hátra van még a DDR2-korszakból, nem nagyon akar módosítani a gyártáson.
Itt írtam anno a szabványokról. A JEDEC oldaláról csak regisztráció után tölthetők le a doksik, így a linkek már nem élnek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
kukinyo #30363 üzenetére
Az ilyen belőpó kategória felett van 1-el. Középmezőny alja kb.
Hivatalos szabvány szerint 800MHz a max sebesség ddr2 esetén, ezért az 1066MHz-es ram nem szabvány sebességű, ezért indul 800-asként és nem 1066-osként. A drágább ramok esetén van rá külön profil de a tiédnél nincs.
-
kukinyo
addikt
Sajnos nincs benne.
Pont ezt hiányolom ezért vagyok dühös.Ezért nem értem az egészet.Ha valamit1066-nak árulnak akkor alapból nem azt kellene tudnia?Tulajdonképpen akkor tuningolnom kell ahhoz hogy a leírtakat tudja? Tudni-tudja csak nem 5-5-5-15-ön.Bár mindjárt kipróbálom azon is.(B)Jorus
/B) Ne haragudj hogy olyan nyersen írtam az előbb.Csak rettentő pipa lettem ettől az egésztől.Inkább köszönőmmel tartozom neked.Elnézésedet kérem és köszönöm hogy próbálsz segíteni.
-
válasz
kukinyo #30357 üzenetére
Ha by SPD-n hajtod, akkor - meglepő módon - az SPD-jébe programozott órajelen, és időzítéseken fog üzemelni. A gyári órajelet kénytelen leszel manuálisan beállítani. Ha minőségi RAM-ot veszel, azok SPD-jében rendszerint szerepel az 1066MHz-es szabvány, illetve plusz tuningprofilok is. Az olcsó RAM-okra mindez nem jellemző.
-
kukinyo
addikt
De most nem ez a lényeg!!!!!!!!!!!!
Hanem az hogy én 1066-ost rendeltem és ezt kaptam.
Akkor ez most csak 800-as?
Nem adtam neki semmilyen VDimm emelést.Csináltam egy bios resetet hogy alapból menjen minden.És 800-ast ir ki.
Akkor engem átba..tak?
Az érdekel hogy kiderítsem hogy mit kaptam 800-ast vagy 1066-ost? -
Honduras
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem a vateráról egy 4 gb-os Samsung Ram-ot (2Rx4 PC3-8500R-07-10-E1-P0). Betettem a már benne lévő 2 gb-os OCZ Ram-om mellé (OCZ3G1600LV2G). A gép nem indult be. Kivettem a 4 gb-os Ram-ot úgy sem. Töröltem a biost alaplapon Clear Cmos-al és csak így indult el. Kivettem a 2gb-os ramot, bettem a 4gb-osat, töröltem előre a biost, de így sem indul el. Mi lehet a probléma?
Konfigom:
CPU: Amd phenom ii x2 555 BE
Alaplap: ASROCK M3A790GMH/128MVálaszokat előre is köszönöm!
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogyemrég vásároltam egy Kingston KHX8500D2/1GB-os memória modult.Ez ugye 1066Mhz-es.Na most nekem sem a CPU-Z sem az everest nem jelzi sehol hogy ez 1066-os lenne.Csak 800Mhz-esnek írja mindenhol.Akkor engem átb...tak?
Hozzá teszem hogy működik a megadott beállításokon de ha 1066-os akkor miért nem jelzi ki? -
Dexter68
addikt
BIOS-t is frissítettem, a 64 bites win7 ultimate-t azt írtam is...
Memtestet még nem próbáltam, de ugyanez a helyzet, ha nem rakom be mind a négy modult, hanem csak kitenként kettőt-kettőt, csak akkor 4 gigából látja a kettőt. Most viszont engedte beállítani a feszültséget és az időzítéseket. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Adiking #30340 üzenetére
Memtest-et futtas, modulonként. Ha a plusz fesz nem segített és fagyogat akkor erősen valószínű, hogy kukás az egyik modulod...
Dexter68: Legfrissebb bios van fent? Ha memtestet ráengedsz akkor az látja az összes memót és hibátlanok? Egyáltalán 64bit-es OS-t használsz?
-
Adiking
tag
Sziasztok
Az a problémám, hogy a gép találomra nem indul RAM hiba miatt. Az elmúlt 2 hónapban semmi baj nem volt, tegnap már szórakozni kellett vele, és ezt az üzenetet már 1 GB-al írom.
Próbáltam +0,1V-ot, +0,2V-ot adni nekik (mert hogy 2V az üzemfeszkó...), de a másik modulnak ettől se nagyon jött meg a kedve a munkára, és amúgy sem hinném, hogy az alulfeszelés lenne a probléma. Konfigom a profilomban. Jah, és pontosan erről a KIT-ről van szó: Crucial Ballistix BL12864AA106A.8FE5. -
törölt tag
válasz
agemate #30338 üzenetére
+1V? Nem hinném, hogy túl egészséges. Inkább lesz az 0,1V, a másik pedig 0,05V...
DDR3-mal elmehetsz 1,8V-ig.
Azonos órajelek és időzítések konkrétan mit jelentenek? Pontosan milyen RAM-ok?
De a legjobb megoldás az lenne, ha egyforma lenne minden modul.
Egyébként miért nem lehet elsőre leírni minden esetlegesen szükséges információt? Nem feltétlenül nézem meg mindenki adatlapját, ahogy szerintem mások sem.
-
agemate
addikt
Üdv! A gépem kékhalálozgatott, ezért ráengedtem a memtest86-ot, ami 7%-nál lefagyott, még ki sem akart lépni. A gépben van 2x2GB kingmax és 2x1GB GeiL, azonos órajelen és időzítésen.
Külön-külön a kitek hibátlanok, a memtest hiba nélkül végigfut, de ha egyszerre van bent a két kit, akkor 7%-nál kifagy az egész. Próbáltam variálni a foglalatokat, fagy, ha bent van mind a négy modul.
Ilyenkor ugye a garancia kiesik, adjam el a 2x1GB-os kitet? Vagy van valami megoldás? -
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy notebook. Bármilyen operációs rendszert telepítek rá a hibajelenség ugyan az.
Alaplap és VGA ki van cserélve. Maradt mint hibajelenség okozója a RAM és a CPU esetleg vmi más.(1) Mik azok a progik amikkel le lehet tesztelni 100% biztosággal a hibát?
(2) Hibajelenség:
pl.: Windows7 + akkumulátorról üzemel + kiegyensúlyozott ill. energiatakarékos üzemmódban a notebook belassúl, aero szaggat mint a barom.
Nem láttam még ilyet, a szervizes sem. Nyilván ki fogjuk cserélni a RAM-ot és a CPU-t is de érdekelne, h valaki találkozott-e már ilyen hibajelenséggel.
CPU: Core i5-540m
RAM: DDR3 1333MHz -
Dexter68
addikt
Sziasztok! Erősen szopóágon vagyok...
Eddig volt az alaplapban (Asus P5B Deluxe/WiFi alaplap - Intel Core2 Duo 6300) 2 × 1 giga Geil PC2 6400 Ram (DDR2-800 CL=4-4-4-12) GX22GB6400UDC
Most vettem bele két Geil kitet, amik 2 × 2 giga Geil PC2 6400 Ram (DDR2-800 CL=4-4-4-12) GX24GB6400C4UDC
A BIOS látja mind a 8 gigát.
Windows 7 64 bit ultimate azt mondja, hogy 8 giga van benne, de csak 2 giga használható.
Remapot engedélyeztem.
Ha elkezdem állítgatni a feszültséget és az időzítéseket, akkor overclocking failure hibával leáll a boot... -
Qru
MODERÁTOR
Kingmax, a Giga deszkák azt csipázzák.
jános: Persze bedobhatod melléjük bátran, 1,9V még meeht simán az 1,65V-osoknak is, nem lesz bajuk tőle.
Nem, nem lesz belőle gubanc, mehetnek úgy.donbos12: 1600-on is fagyogat? Mennyi feszt kap a ram amúgy? Megkapja a gyárilag előírt feszt?
-
donbos12
tag
Sziasztok!
Az én problémámra nem tudna valaki megoldást?
#30310#-es hozzászólás nem sokkal ez előtt!
Köszi
-
Giovanny
őstag
Köszönöm a választ,én inkább arra voltam kíváncsi hogy mivel jelenleg CSX Diablo ddr3 2x1 Gb használom és 1.9Volt,és a tri channel ramok 1.65V hogy ez működik-e így ? Más,ha a jelenlegi 2x1 gb veszek szintén csx diablot de 2x2gb nem akoz problémát hogy nem egyforma modulok lesznek?
Bocsi a sok kérdést,és köszi !
-
Abri
senior tag
hy all
Giga 770T-UD3 ba X2 555 @ X4 B55 proci mellé szeretnék ramotKingston KHX1600C9D3B1K2/4GX 1600Mhz
vagy
Kingmax 1600Mhz 2gb *2 szürke rambordásválaszotok előre is kösz
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
fenergie84 #30321 üzenetére
Nem, olyan 2-2,1V körül kell nekik hozzá feszben.
-
maláj
addikt
üdv
érdekelne, hogy DDR1-es ramokat össze lehet -e tenni, hogy fele 1 oldalas fele 2 oldalas -
fenergie84
addikt
sziasztok!
A kérdésem a következő:
Kingmax DDR2 1066Mhz CL5-ös ramok nagy általánosságban mennek 1066Mhz-et 1,8V fesszel? -
Giovanny
őstag
A #30309 kérdésemre kérnék segítséget
Köszönöm. -
Ranger^41
aktív tag
válasz
Ranger^41 #30315 üzenetére
Tovább bonyolítva a dolgot:
DxDiag szerint meg van 4 giga lapozófájlom [link]
Ezekszerint a win csinál egy a fizikai memóriával egyező fix lapozófájlt amibe a mezei usernek semmi beleszólása, ki se kapcsolhatja, át se helyezheti, csak mindezek mellé hozhat még létre magának pagefileokat, aminek ezekszerint már semmi értelme?
Ezen már a google sem segít... -
Ranger^41
aktív tag
Majdnem, de mégse
Amiket leírtál azt kb eddig is tudtam, amit nem értek, az az, hogy a 4+4 hogy lesz 12 giga... A lapozófájlt meg inkább megtartom 4 gigához, mert már volt olyan, hogy elértem 80%os memória használatot, és nem ment minden program, amit néha egyszerre kell használnom a projektekhez, pl revit + photoshop (revitnek ha elszabadul a material libraryje, ami elég magasfelbontású textúrákkal dolgozik, akkor simán megehet 2 giga ramot is, csak ő maga...) és vésztartaléknak nem árt, ha ott van az a lapozófájl, minthogy valami jó kis adatvesztéssel szembesüljek
Ha nincs terhelve a gép, akkor lapozófájlnól ilyen 30megával elvan everest szerint, az meg lófasz.
Szóval a kérdés még mindig az, hogy a 4giga fizikai memo, és 4giga lapozófájlból hogy lesz 12giga virtuális memória? (Lapozófájlt én állítottam be fix értékre, egy helyre, windows sehol nem kezeli, tehát nincs a háttérben sehol + pagefile)
Meg elvileg a win, hogyha túl kicsire van véve a lapozófájl mérete (kevesebb mint a fizikai), akkor önkényesen létrehoz a rendszerpartíción egy lapozófájlt, tehát teljesen kikapcsolni nem lehet, hogy elkerülje a meglepit... Ennek mennyi a valóságtartalma? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ranger^41 #30312 üzenetére
Virtuális memória: "A virtuális memória a számítógép RAM memóriáját a merevlemezenegy ideiglenes használatú területtel kombinálja. Ha nincs elegendő RAM memória, a virtuális memória az adatokat a RAM memóriából a lapozófájlnak nevezett területre mozgatja. Az adatok lapozófájlba mozgatása RAM memória területet szabadít fel, mellyel befejezhetők a feladatok."
Nyilván a winyód jóval lassab mint a ram a gépedben, ezért ha sok a memóriád akkor érdemes kilőni mert gyorsul tőle a rendszer abban az esetben ha tényleg a virtuális memó a szűkkeresztmetszet. Ez hogy lehet ha elég sok ramom van akkor elvileg nem használja a virtuális mem-et?! De, a Win hiába van 12GB ramod bizonyos esetekben/programok esetén akkor is használja a virtuális memót ha arra valójában nincs szükség. Ezért érdemes kikapcsolni.
Ennek mérete kézzel is megadható, amit látsz magadnál feltüntetve az a win által megadott default érték. Ezt tetszés (illetve nyilván a tároló kapcitástól függően) szerint változtathatod és ki is kapcsolhatod.
Elméletileg bozonyos programok esetében okozhat galibát ha nincs virtuális memó bekapcsolva, de ilyen esetek elvétve fordulank elő. Szóval 4GB mellet már nyugodtan kilőhető a vitruális memó.Fizikai memória: Ez a valóságosan a gépben lévó RAM mennyiséget jelöli.
Lapozó file: "A lapozófájl (Pagefile.sys) a számítógép merevlemezén található rejtett fájl, amelyet a Windows RAM memóriaként használ. A virtuális memória a lapozófájl és a fizikai memória együttese. Alapértelmezésben a Windows a lapozófájlt a rendszerindító partíción tárolja (azon a partíción, amely az operációs rendszert és annak segédfájljait tartalmazza). A lapozófájl alapértelmezett mérete a teljes RAM memória másfélszerese."
Lapozó terület: Fizikai mem + lapzó file mérete.
Remélem kielégítő volt a válasz.
-
Ranger^41
aktív tag
Közbe kicsit átrendezgettem a dolgokat a gépen, 2. vinyó eleje kapott egy kis 10gigás partíciót fix 4gigás pagefilenak és a temp mappáknak, És már így a 4giga rammal is sokkal gyorsabb a gépem, nem tapasztalom azokat a belassulásokat mint anno 2vel. Még kicsit terhelgetem, aztán ha nem lesz gáz, akkor inkább eladom a 2 geilt, és majd pár hónap múlva veszek még 4 giga 1066ost, igazából már van vevőm a geilre, és nem szokásom a megbeszélt üzleteket visszamondani, pofám sincs hozzá
Más:
Valaki magyarázza már el nekem mi az összefüggés, a virtuális memória, fizikai memória, lapozófájl, és lapozó terület között.
Everest alapján virtuális memo: fizikai+lapozó terület, lapozó terület meg ~lapozófájl+fizikai memória, szóval itt valami nem stimmel, 4giga lapozófájllal és 4 giga rammal 12 giga a virtuális memóriám...
virt mem: 12284
fiz mem: 4095
lapozófájl 4096
lapozó terület 8189Ez hogy?
-
donbos12
tag
Sziasztok!
Gépem a következő :
Asus P5Q3 + Intel Q9650 (1333 FSB) + 2x2 GB Geil Black Dragon 1600 MHz-s DDR3 memória többi most jelen esetben nem számít.A problémám mint sejthetitek ,hogy túlméreteztem a memóriát.Az viszont furcsa ,hogy 1333 MHz-ra rakva a BIOS-ban a memória sávszélességét folyamatos fagyások,kék halál kb. 10-20 percenként vannak.Sőt még a windows betöltése közben is ,az egér is teljesen megőrül (másodpercekre lefagy ill. ki is kapcsol nem infrás!) + csak azt az USB-t ismeri föl ahol az egér be van dugva ha máshova dugom be akkor azt írja ,hogy nem lehet a hardvert felismerni (valami ilyesmi)!
Ahogy visszarakom a frekvenciát 1066-ra minden teljesen jól üzemel és semmi hiba nincs!
Ennek mi lehet az oka?
Én a memória késleltetésre gyanakszok ,de azt a BIOS magától állítja be és én ehhez nem értek!
Még valami : meg is szeretnék szabadulni ezektől a ramoktól árban 1333 MHz-s ramot ebben az ár kategóriában (20k körül) milyet javasolnátok nekem?Vagy esetleg álljak neki tuningolni a magasabb FSB érdekében?
Előre is köszönöm!
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,lenne egy kérdésem,nem vagyok nagyon otthon a témában,szóval egy Gigabyte alaplapom van meg egy Q9550 és kellene 6 Gb ram,Tri-Channel 1.65V ramok jók lesznek nekem ?
Üdv.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
scott_free #30306 üzenetére
2x4GB, kevesebb modul kevesebb fogyasztás, hőtermelés, és a memvezérlő is könnyebben boldogul, meg minnél nagyobb a modul mérete annál könyebb eladni később.
Attól függ mire használod. Játékra akkor elég bőven a 4GB ram is. Ha munkára akkor 8GB elkélhet.
-
scott_free
senior tag
hali,
melyik lenne a jobb választás: 2x4gb vagy 4x2gb ddr3-as ram egy Socket AM3-as laphoz és 3 magos (a későbbiekben valszeg majd 6 magos) AMD procihoz? (minden alapon. semmi húzás)
ill. van-e érdemi gyorsulás a 4 vs. 8 gb memória között?64bites win7-tel menne.
thx!
-
Ranger^41
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest