- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
herlius
csendes tag
Sziasztok. Akadt egy kis gond a gépemmel, remélem tud valaki segíteni. A tegnap vettem 2 giga RAM-ot a gépembe, így most 4 giga van benne. Bekapcsoláskor a BIOS tökéletesen érzékeli mind a 4 gigát, a Windows XP viszont csak kb 3,3 gigát lát belőle. Kicsit utánaolvastam a dolognak és kiderült, hogy ez az XP korlátja és csak úgy orvosolható, ha újabb (lehetőleg 64 bites) oprendszerre váltok. A munkámból kifolyólag szükségem lenne a több RAM-ra, viszont nem szívesen váltanék más oprendszerre, egyrészt megszokásból, másrészt pedig akad néhány régebbi játékom, amikkel szívesen játszok, viszont az újabb oprendszerekkel nem kompatibilisek. Mit tanácsoltok, mi lenne a legjobb megoldás ebben a helyzetben? Előre is köszi a segítséget.
-
Sziasztok!
A mostani új intel procikhoz 1,5v-os ramok kellenek. Szerintetek milyet érdemes venni? Össz. 2x2 vagy 2x4GB legyen és legalább 1600-as.
-
robee00
csendes tag
ha van a gépbe egy 667-s ram, és akarok venni mellé még, akkor mehet nagyobb vagy az is legyen 667-s?
-
Воланд
titán
válasz
fenergie84 #30990 üzenetére
Hoppá, tényleg.
Igazság szerint 4GB elég a legtöbb játék számára, aminek meg nem (pl. DA: O) annak meg ott a lapozófájl, persze, ha nem kapcsoltad ki, mert egyesek kikapcsolják ssd-nél. Az a baj, hogy max a rendszer használná ki a több ramot (meg renderelő programok, videó-szerkesztés, wmvare, szóval ha ilyesmi programokat is használnál akkor jól jönne a +4Gb), mert az mindig a rendelkezésre álló memória x %-át veszi el, de sajnos a játékok betöltése nem lesz attól gyorsabb, mert több a ram, ott általában a merevlemez sebessége szokott szűk keresztmetszet lenni, de ssd-nél ez sem játszik. -
Воланд
titán
válasz
fenergie84 #30988 üzenetére
Akkor nem érdemes, szvsz inkább gyűjts egy ssd-re.
-
Воланд
titán
válasz
fenergie84 #30986 üzenetére
Az attól függ, hogy mire használod a gépedet. Csak játék vagy munka is?
-
fenergie84
addikt
Szerintetek van létjogosultsága 4gb feletti memóriának?
Ezt azért kérdem, h érdemes-e, még 2*2gb memót vennem a gépbe... -
Sziasztok!
Olvasgattam a teszteket a neten és szinte kivétel nélkül mindegyik azt mutatta, hogy a triple-channel közt és a dual-channel közt nincs számottevő különbség. Viszont CPU teszteket olvasgatva meg van különbség i7 920 és egy Core2 Quad Q9650 között. Árban van difi ami a RAMokat illeti 10-15 rongy, mi a véleményetek?
Üdv,
Vik -
Mankó
veterán
-
Mankó
veterán
válasz
Mr Manson #30980 üzenetére
Aham, azt mondja... Nálad meg nem ok. Vidd be a gépet és kérd meg prezentálja neked azt a hibátlan mem tesztet!
Midway: Sajnos Amd-s gépekkel már rég volt tapasztalatom, bár szerintem ez a 4 slot és MCH mizéria támogatott processzortól függetlenül fenn áll. Lehet hogy szerencséd lesz. Ha van lehetőséged kipróbálni otthon és tesztelni, tehát van legalább 3 nap próbagari, akkor hajrá! Ellenkező esetben én el se mennék a sráchoz, mert lehet hogy nála ok, de nálad attól még simán lehetnek gondok. pl. hogy nem megy pariban a mostanival.
Az meg még inkább furcsa, hogy a gyárilag beállított értéket nem viszi, akkor sem ha a megadott feszen és Mhz-en üzemelteted. -
Mr Manson
tag
Sziasztok!
Van egy Asus P5B Deluxe lapom . proci E8400 (alapon) , memória Corsair 4x1 GB DDR 2 800mhz CL4 , Win 7 64bit.
A lényeg hogy a memókat sikerült még régebben mind működésre bírnom. Viszont egy idő után sok kékhalál jelent meg a gépen és mindig a memóriára panaszkodott.
Leteszteltem mind a 4et külön külön. Kiderült hogy az egyik modul a hibás és ha azt kiveszem a másik 3om tökéletesen fut.Ha csak őt hagyom benne akkor se kép se hang semmi nem jön be a képernyőn.
Na mondom hogy ne legyen macera a garanciával megnéztem 2 másik alaplapban az összes ramot. Azoknál is csak az a egy hibázott semmi nem jött be a monitoron!Feltettem a legújabb biost is mondom hátha , azzal sem jó.
Adtam nekik több feszt 2.1 V aztán mentem szépen feljebb nem reagált.Ami bosszant hogy a boltosnak az a 1 memó még a memtesten is végigfut és ő azt mondja hogy nincs semmi baja!!
Valaki tipp ötlet esetleg megoldás?
-
H@mu
tag
Szevasztok!
ADATA XPG™ Gaming v2.0 Series DDR3 1600MHz-ről mi a véleményetek? Rossz ramok?CL9-es késleltetést soknak érzem. Asrock 890GX Extreme 3 deszkába menne bele.
Üdv: Norbi
-
Zanik
addikt
Sziasztok!
1333MHz-es CL7-es 2x2GB GEIL Value ramok helyére keresek 2x4GB-os kitet, de sajnos nem nagyon találok hasonló sebességűt (1333, CL7). Arra lennék kiváncsi, hogy egy 1600MHz-es CL9-es kit kb. milyen késleltetési sebességekre képes, ha csak 1333MHz-en van járatva (pl. ez a CL9-es 1600MHz-es Corsair Dominator)? Egyáltalán mennyivel 'lassabb' egy CL9-es 1600-os memória egy CL7-es 1333-asnál, mondjuk 3D rendernél észrevehető-e sebességkülönbség?
Köszi.
-
smokk.
tag
Sziasztok!
Amd AM3 rendszerhez milyen DDR3 kittet érdemes venni? Tuning lesz,és kb 15k körül kellene egy 1600Mhz , 2x2Gb kitt.
eddig ezeket néztem:
-
Tamoo
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek! Teljesen kielégítő volt a válasz.
Valóban szépen melegszenek, néztem is tegnap...Ventizajra érzékeny vagyok, úh valószínűleg nem fogok rátenni ilyen kis darálót. Már tegnap visszavettem őket 2V-ra, így azért remélem a hőtermelés is csökken valamelyest. Hát így jártam, akkor elketyegnek 800MHz-en. Naivan feltételezni mertem, hogy 1066-os RAM, akkor 1000-en csak nem lesz gond... tévedtem.
-
soma165
tag
Rendeltem A-DATA 6144Mb DDR3 1600Mhz Xtreme Series CL7 TRIKIT
memóriát.
van e valakinek ilyen és próbálta e nagyobb teljesitményre bírni?
azaz mik a tapasztalatok? -
Mankó
veterán
válasz
evitiguF #30969 üzenetére
Tamoo-nak is szól: a P35-ös lapok nem minden esetben szeretik a 4*1Gb ramot, tisztelet a kevés számú kivételnek. Az MCH-t már jobban megterheli mind a 4 slot használata, ezért a tuning már nem úgy működik, mint ahogy eddig. Szóval vagy agyon feszelitek a memóriákat és mellé hűtőt tesztek, vagy meg az MCH-t feszelitek agyon, hogy megmaradjon az eddigi tuning potenciál. S az is igaz, hogy még lehet ekkor sem fog úgy menni ahogy szeretnétek, mivel nem minden ram tudja ugyanazt.
Én egyszer végigjártam már ezt a mizériát, 4*1Gb Kingmax 1066-al. 2esével stabilak voltak 1200on is, együtt 1000-et se mentek. El kellett adni és beruházni 2*2-be. Persze azt hozzá kell tennem, hogy a 2*2-es ramokat közel sem lehet annyira jól tuningolni, mint a 2*1-es társaikat. Szóval ha kell a tuning is meg a 4 gb is, akkor többet kell bele áldozni. Remélem kielégítő volt a válasz. -
AMATŐR
őstag
Ha esetleg kézzel megfogod a ramokat, véleményem szerint őrületesen forróak lesznek. Ez lehet az egyik oka, hogy nem hajlandó magasabb MHz-n menni.
Esetleg valamilyen ventit kellene rájuk szerelni/ én régebben az OCZ által gyártott memória hűtőt tettem rá, ami 2db. ventit tartalmazott / így esetleg ki lehetne egy kicsivel több MHz-t csikarni belőlük.
De véleményem szerint 2x2GB ot kell venned, ha magasabb MHz-re vágysz! -
Tamoo
nagyúr
2x1GB Kingston HyperX 1066MHz mellé beledobtam még egy ugyan ilyen kitet (KHX8500D2K2/2GN) (csak ugye újat, 2010-es, másik 2008-as).
Eddig 1000Mhz-en mentek, de most nem akar elindulni 800Mhz fölött
Feszt felnyomtam 2.2V-ra (2-ről) de úgyse indult. Konfig az adatlapomon.Esetleg ötletek, javaslatok?
Azért lett 4x1GB mert olcsóbban kijöttem vele ugye...
-
evitiguF
senior tag
Üdv!
mostanában úgy éreztem, hogy kevés a gépemnek a 2Gb ram, ezért elhatároztam, hogy bővítek. Viszont mielőtt bármibe is belekezdenék, kellene pár információ.
Jelenleg 2x1Gb OCZ 4-4-4-12-es időzítéssel 800Mhz-en megy, Gigabyte EP35-DS3 alaplapban, és egy E8400, ami 3,60Ghz-re van húzva.
Szeretném, hogy ha a tuning megmaradna.
Főképp az lenne a kérdés, hogy 2x1Gb-os kitet vegyek mellé, vagy 2x2Gb-osat?
- Milyennek kell lennie a ramnak?
Elég, ha 800Mhz-es, vagy az időzítésének is ugyanolyannak kell lennie?
- Márka változhat?
- DC megmarad majd így is?
- Jobban járnék, ha vennék 2x2Gb kitet, és csak azt tenném bele? -
n000nam3
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi kérdéssel / kéréssel fordulok hozzátok.
Adott egy asztali pc konfiguráció,amiben eddig egy 1GB-os memória dolgozott. Ma vettem hozzá még egy egy 1GB-os modult, amit aztán szépen be is applikáltam. ˙[1GB DDR2 533MHz]
Miután újrabootolt a masina, rögtön meg is akartam nézni, hogy a gép felismerte-e az új jövevényt, de úgy tünik nem.Everestben ez látható:
Tehát, a gép látja, hogy mind a két slotban van egy-egy 1GB-os modul, azonban az összegzésben csak 1GB látható. (768 MB egészen pontosan)
A kérdés az, hogy most akkor ez 2GB, vagy valamit elszúrtam, és még mindig csak 1GB memóriám van. Ha én szúrtam el, akkor vajon hol?
Köszönettel előre is.
Üdv:
Attila -
simii16
aktív tag
Sima Kingmax 1333-as ramokkal valakinek tapasztalat? 1.5V az alapfesz elvileg.
Meddig lehet ezeknek biztonságosan adni feszültséget? Mit mehetnek ezek a memóriák? -
Midway
senior tag
Használt memória vásárlásnál milyen gyors tesztet érdemes csinálni?
(2x1gb 800mhz)
Mivel teljes teszt órákig tarthat. -
Mankó
veterán
E8400@4ghz-ről cserélném valami am3-as Phenom II X2-re, ha elmennének a ramok. A 4 magot nem használnám ki, ezért x2. Fogyasztás ügyileg kiváncsi lennék milyen a c2d-hez a phenom II-es.
Szerinted van értelme lecserélni?Kevés játék, film, net, zene, kicsi munka erre van használva a gép.
-
pedrő
aktív tag
Hali!
ASROCK 870 EXTREME3 és Corsair XMS3 CMX8GX3M2A1600C9 tuning tapasztalatok valakinek?
-
AMATŐR
őstag
Az új Sandy procik mellé, állítólag olyan Ram kell, ami max 1,5V on megy.
Milyen ramot tudnátok ajánlani, mert én csak ezt az egyet találtam.[link] -
APONE
tag
válasz
Воланд #30955 üzenetére
Megolt a frissítés...de nem változott a helyzet
http://noob.hu/2011/01/10/ram.JPG
De amúgy semmi baja a ramoknak használja mind a kettőt csak éppen nem duálba...hát ez van. de sokan mondták hogy nem nagy külömbség lenne...köszi a sok kinlódást..
-
Воланд
titán
A gond ott kezdődik, hogy lehet látni, hogy amikor boot-ol a gép, akkor hibát ír a memóriabeállításokra, na ezt viszont csak bios-ból lehetne megnézni, hogy konkrétan mi a gond. Nézz fel a gyártó oldalára hátha van fent frissebb bios, de mielőtt azt feltennéd írd le, hogy pontosan milyen laptopod van, rákeresek, hátha valami billentyűkombinációval lehet előhozni rejtett menüpontokat a bios-ban.
-
APONE
tag
válasz
Воланд #30948 üzenetére
Eza négy ablak van ott:
http://noob.hu/2011/01/10/1_9.jpg
http://noob.hu/2011/01/10/2_7.jpg
http://noob.hu/2011/01/10/3_4.jpg
http://noob.hu/2011/01/10/4_3.jpg
Esetleg egy bios frissítés nem oldaná meg a problémát!!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
polonic #30936 üzenetére
Adott utasítást hány órajelciklus alatt hajt végre. Az, hogy tudod-e állítani vagy sem chipset függő is. Pl a P35/45 és kortársaiban nem lehet, automatice 2T-ben megy minden ram, ha bírná az 1T-t ha nem.
mod:
APONE: Bekapcsolásnál a boot képernyőn kiírja, hogy Dual vagy Single módban megy, az a mérvadó.
-
APONE
tag
Szép napot!! Valaki megtudná mondani hogyvan ez: Acer laptopomba van: 2x1GB DDR2 memoria de az everest Singli üzemódot írki és cpuz is annak észleli..de Windowson kívül néztük ram tesztel ott pedig Duált írt ki..akkor most melyiknek van igaza.?!?!?!.
-
polonic
félisten
A command rate mit jelent? Ez nekem automatikusan CR2-re van beállva. Ezt ha jól láttam a biosban nem is tudom módosítani.
-
Qru
MODERÁTOR
Elég jól mennek ezek a G.Skillek. Mire cseréled a gépet? Ha olyanra ami csak DDR3-al megy... értelemszerűen nem megy ddr2-vel akkor mindenképpen cserélend kell.
Amúgy számszakilag kb pariban leszenek, hiába a ddr3 jóval nagyobb sávszélessége azért az a CL4-es időzítés VS CL9... Amit nyersz a vámon elveszted a réven. -
Mankó
veterán
Van egy ilyen ram párom. Az lenne a kérdésem, hogy lecserélném a gépet és a ramot is kicserélném, mondjuk valami 1600as CL9-es dddr3-ra, akkor látnék e valamiféle gyorsulást, vagy lassulást? Érdemes-e cserélni a ramot, vagy csak akkor ha jó áron tudok tőle szabadulni, mert csak a szintetikus tesztekben látnék különbséget?
Köszi -
drzozo
senior tag
A kérdésem az lenne, hogy laptopba Core i3-380m (2,53,-3M.) mellé ramok közül melyik lenne jobb: 3GB ddr3 1333mhz vagy 4GB ddr3 1066mhz? (videókártya hozzá ATI MobilityTM Radeon HD 6370 1GB (R) DDR3) Játék szempontjából is kérdezem.
-
WhiteWalker
nagyúr
memória vásárlás előtt állok, kinéztem kettőt is geil value plus, geil ultra plus, a kép alatt azt irják hogy intel és amd lapokkal nem kompatibilis, ez mi ez???
-
Blacki86
csendes tag
A Biosom szerint: System Memory, Installed size: 3328 MB, Usable 3328 MB,
Visszaállítottam a Remapot, most a videókarit újra 2807 MB-nek látja a Win.
-
Blacki86
csendes tag
Memory Hole Remapong át lettt állitva disablere.
Most DXdiag összes memória: 2423 MB. -
törölt tag
-
Blacki86
csendes tag
DX diagnál a képernyő fülben az összes memória 2807 MB
A Catalyst Control Centerben ATI Overdrive: Aktuális értékek, Memória órajele: 300 MHz. -
petrusz82
aktív tag
Sziasztok!
Van a gépemben két darab 2GB-os 1066-os ddr2-es ram a két sárga slotban. Most szert tettem még egy ugyanilyen modulra, és behelyeztem a DIMM A2 (első fekete) foglalatba. Az eredmény, hogy a rendszer röviddel az indulás után kék halált produkál memóriahibára hivatkozva. A RAM jó, mert ha 2x 2 GB van, akkor gond nélkül működik, viszont a memóriadiagnosztika hardverhibát jelez. Gondoltam kipróbálom a DIMM B2 (második fekete) foglalatban is. Csodák csodájára a memóriadiagnosztika hiba nélkül lefutott, és a rendszer is stabilnak tűnik. Jelenleg ez egy dual channel asymmetric mód, és az everest szerint így kissé gyengébbek a teszteredmények mint sima dual channel-ben.
Megoldhatja -e a fent említett problémát, mégegy modul behelyezése?
Továbbá a lapozófájl letiltásának 6 GB-nál van -e értelme.
-
Blacki86
csendes tag
Sziasztok! Itt is megkérdezném háha valaki megválszolja gyorsan nekem. :-)
Segítséget szeretnék kérni, jelenleg van egy 1GB Saphire Ati 5770-em.
Eddig két giga DDR3-as (1333 MHz) volt a gépemben de most vettem hozzá még két gigát.
64 bites windows 7-et raktam fel hozzá.A gondom az, hogy a rendszer most faszán elvett egy gigát a ramokból és hozzáírja a VGA-hoz. Úgyhogy most két gigának írja ki úgy, hogy a sebességén természetesen visszavett.
A kérdésem az lenne, hogy légyszi írjátok már le, hogy hol kell ezt a sz*rt kikapcsolni.
Gondolom a biosban de nem találom.
Az alaplapom Asus M4A785TD-V EVO. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szilrobi #30911 üzenetére
Bőven elég 4GB még 1-2 évig. Felesleges a 8GB ram játékra.
kungzi: Az lap függő is, de a Kingston elég elterjed ram márka, általában minden lap megy vele rendesen.
piadex2: Ha éppen a hibás ram részre ír, kékhalál vagy akár azonnali reboot is előfordul. Ha csak szövegzerkesztésre kell arra nem kell sok ram, vedd ki a hibásat és kész.
-
strom77
csendes tag
válasz
BigBlackDog #30888 üzenetére
Nekem ugyanez van,csak asus p5q se lapban ,2*1 giga hiper x el.csak akkor megy 1068 on a ram ha az fsb-t felhúzom 200 ról 267 re.akkor 1068 on megy a ram,de az ewerest akkor is csak ddr2 800 nak írja a ramokat.
-
piadex2
senior tag
sziasztok!
mi baj történhet abból, ha a memtest86 hibákat jelzett, de én használom tovább a gépet?
(mert amúgy a windows xp is rendesen fut - igaz, eddig nem fárasztottam le komolyabb programokkal. ez után is csak szövegszerkesztés lenne inkább.)kösz.
piadex2
-
kungzi
veterán
sziasztok
az am3 konfigok szeretik a kingston 1600Mhz DDR3 ramokat?
-
szilrobi
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek arról, hogy a konfigomba (adatlap) érdemes belerakni még két ugyanolyan ram-ot, mint ami benne van? Leginkább játékra használom, lenne valami érezhető javulás, vagy csak fölösleges pénzkidobás lenne?
Esetleg most megéri befektetni, hogy az 1-2 év múlva megjelenő játékok már szeretni fogják a 8Gb memóriát?
Előre is köszi a segítséget
, üdv:
Robi
-
piadex2
senior tag
sziasztok!
most vettem egy gépet, és gondoltam, hogy letesztelem.
memtest86+ (v4.10)fut, egyszer csak:
piros csík, benne: tst: 6 pass: 0 ...
akkor ez azt jelenti, hogy valamelyik RAM modul a kettőből döglődik? ha így akarom használni a gépet, akkor a rossz RAM modullal milyen jelenségekre számítsak?
kösz:piadex2
mod:
ps: fontos, hogy a memtest nem állt le, csak a piros csíkot hozta elő (semmi fagyás meg ilyenek) -
Qru
MODERÁTOR
válasz
deicide #30903 üzenetére
Kihajtani nem tudod i5-el. Vagyis a 2400MHz felejtős, mert a ram sebesség duplájának kell lennie a Uncore órajelnek, és ezek a procik 4000MHz-es uncore-t se nagyon tudják kivéve a ritka jól húzható darabokat.
Aprón nézz körbe, úgy betudod lőni kb, hogy hasonló ramok mennyiért mennek...
NÉMÓ510: Kész szerencse.
-
törölt tag
válasz
Laprasi991 #30905 üzenetére
Milyen alaplapod van?
-
Laprasi991
aktív tag
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy a RAM meghibásodása okozza a következőt?
Van négy SATA vinyó a gépemben és kb. egy hónapja ha az egyikről olvasok, akkor belassul a gép, ha megy videó vagy zene az elkezd akadozni, a kurzor is gyakran megakad. Lefuttattam több merevlemez tesztet, semmi problémát nem jelzett. Egy Windows újratelepítés után viszont egy másik HDD-nél kezdte el ugyanezt csinálni, amelyikkel meg korábban volt a fent említett probléma, az "megjavult".
Kábeleket kicserélgettem többször is, de semmi hatása nincs. Ezért gondoltam arra, hogy nem-e a RAMok közül valamelyik kezdi beadni a derekát.
Van két Samsung 512Mb-os DDR2 533Mhz-s, meg két Kingston 1Gb-os szintén DDR2 533Mhz-s modulom. Eddig semmi gond nem volt a gépemmel. -
kungzi
veterán
sziasztok
most van 4*1GB DDR3 Kingmax 1333Mhz ramom, szerintetek érdemes lenne váltani 2*2Gb-ra? ha igen miért, ha nem miért?
ja és az 1600Mhz-esnél milyen változást vennék észre, ha olyat vennék?
előre is köszi
-
deicide
veterán
Szerintetek 2db TX2400KLU-4GK 2400MHz Transcend kitet mennyiért lehet eladni? Illetve i5-höz ugye felesleges megtartanom?
-
Balu972
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy minőségben az ADATA mennyire megbízható? Ill hogy ez a tipus, mennyire jó? (kedvező áron találtam)
A-DATA 8192Mb DDR3 1600Mhz Gaming Series
-
BigBlackDog
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- Kingston FURY Beast RGB 32gb ( 4x8gb ) DDR4 3200MHz
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest