- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Sziasztok!
Tudnátok olyan cikkeket linkelni nekem amik a Dual Channel memóriakezelést részletesen és érthetően leírják? Azt is beleértve, hogy egy négy modulos rendszer esetén ez pontosan hogyan valósúl meg.
Mert az i7-870-es processzorom mellé most társítottam a meglévő 2x4GB kit mellé egy másik ugyanolyat. Kingston KVR1333D3N9K2/8G mindkettőnek a pontos típusa, de az egyik Hynix chipekkel kiszerelt low profilos (alacsony) rampár, a most megvett meg normál magasságú és Elpida chipekkel van.
Tökéletesen működnek a gyári értékek mellett dual channelben, de erről szeretnék műszakilag kiművelődni a segítségetekkel, mert nagyon érdekelne a dolog!
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Üdv!
-
warcat
veterán
Kérdés,hogy megéri-e, a cserélt cucc a gyártó költségén érkezik,de a kiutat neked kell kifizetni.
-
Воланд
titán
válasz
lsebestyen #32494 üzenetére
Hát, gondolom a Kingston oldalán lehet. RMA kódot kell kérni, azt rá kell írni a borítékra és postázni kell a megadott címre. [link]
-
Воланд
titán
válasz
lsebestyen #32492 üzenetére
Van még rá garancia, élettartam vagy x év? Ha igen, akkor lehet.
-
lsebestyen
addikt
üdv! van két darab nem működöő ramom. Van lehetőség őket gariztatni? Kingston ddr2 512mb
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, van egy ASUS A6R tipusó notebookom, szeretnék ramot cserélni/fejleszteni, de nem tudom, hogy csak 533Mhzes ramot vehetek bele, vagy lehet gyorsabb is?
Pár forrás (mert azért megpróbáltam utánajárni): [link], [link]
Sajnos 2x1 GB-os 533mhz-es DDR2 ramot nem sokat találok az aprón
üdv, és köszi
-
Silverss
aktív tag
AMD Phenom 2 X4 555 BE 1.4V: 17x 243
ASUS Rog Crosshair III Formula
Ezekhez.
Ezt a RAMot: G.Skill DDR-3 8Gb/1600 (F3-12800CL9D-8GBRL)Milyen beállításokkal használjam?
Hülye kérdés, de nem értek a tuninghoz. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
kris07 #32485 üzenetére
Mehet az 1600-as is de nem fogsz gyorsulást tapasztalni max tömörítésnél nyersz pár másodpercet.
A felsoroltak közül vmelyik G.Skill-t vedd ha 1600-os mellett döntesz de amúgy bőven elég lenne egy Kingmax vagy Kingston 1333-as ram is.
Mindegy melyiket veszed az ajánlottak közül mostanidban is megy mind.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
balcsy #32483 üzenetére
Hollandiába kell visszaküldened RMA számot ráírva a borítékra. Kb 2-3 hét lesz a gariztatás, postázás sebességétől függően. Itt minden infot megtalálsz amúgy amit tudi kell hozzá.
Érdemes bubis borítékban értékbiztosítva feladni, nekem tűnt el így egy DFI lapom amit küldtem Hollandiába gariztatni.Sokat nem ért vele a postás bácsi/néni, mert halott volt a lap teljesen de nekem oda lett a deszka ára mert nem ért ki így nem volt mit gariztatni.
-
balcsy
aktív tag
Sziasztok.Valaki tudna nekem segíteni Corsair gyártói garanciába?Aki csinált már ilyet vagy tudja hogy kell az dobjon egy pü-t
(Corsair Dominator 2x2gb 1066MHz DDR2)
-
sampe
aktív tag
Kedves Fórumozók
Érdeklődnék hogy az Adata AX3U1600GC4G9-2G típusú rammal vannak-e negatív/pozitív tapasztalatok, egy Asus P8P67 rev 3.1 lapba szánnám egy msi gtx 480 társaságában
tisztelettel
Sampe -
kris07
csendes tag
Hell! Ugyan az a szituáció szinte,mint Nimfas(korporéssön)-nél. Épp most állok én is ram vásárlás előtt, a konfigunk szinte megegyezik. Hasonlóképp én is a jövőre gondoltam, hogy ha most megveszek egy 1600MHZ 4GB-os KIT-et, akkor bár most még nem futna csak 1333-on, de később, új alap/proci esetén még 4-et hozzátéve nem kellene kidobni, főleg, ha sok év a gari. Tehát. A kérdésem az, hogy egy 1600-as futna-e biztosan a lapomban 1333-on a feszre persze figyelve, (1,5 V van írva) és hogy később sem lenne értelme egy 1600-asnak amit még ugye kicsit lehetne tolni? Ennyire nem érezhető a különbség?
Főleg zeneszerkesztésre, zenélésre használom egy kis videókonvertálás, egy kis képszerkesztés, játék, miegymás.. Van pár kinézettem is, ha megmondanád a frankót, azt nagyon díjaznám. : [Ők] Szeretnék egymást a jelenlegi gépemmel, vagy ez zsákbamacska?
Vagy pedig azt mondod, h hagyjam a fenébe ezeket és vegyek egy sima kingmax 1333-at?
(azok pl jók lesznek még, majd ha fejlesztem a konfigomat?)
Előre is kösz a segítő szándékot! -
bviktor93
tag
válasz
jancsiii #32476 üzenetére
Elég sokat villog. Nem is az fps-el lenne a legnagyobb probléma (bár az se sok), hanem a játék időközönként így megáll ilyen fél másodpercekre. Pl.: csinálok egy hirtelen 180 fokos fordulatot. Volt úgy, hogy 1-2 másodpercre is "megállt", olyankor egyfolytában világít a HDD led. De utána az fps megint normális. De ezt elég sokszor eljátsza, vagy pl. speed módba gyorsan előrefutok, akkor is csinál ilyen "beakadást". Nem tudom egyszerűbben mondani, remélem érthető.
Nem tudom, hogy ez lehet-e az oka a kevés RAM-nak, de XP-n ilyeneket nem nagyon csinált. De pl. egy Dirt 2-3ban semmi probléma ott megy 40-50fps-el. De a NFS Hot Pursuit is produkál ilyen Crysis szerű beszaggatásokat.
Már megrendeltem a 2GB Ram-ot. úgyhogy remélem ez változtatni fog a helyzeten. Amúgy ha kilépek egy játékból, az is baromi lassú, ilyen 10-20 másodpercekig csak fekete kép, utána jelenik meg az asztal. Vagy pl. ha készenlétbe teszem a gépet, az is több időbe telik, mint XP-n. -
jancsiii
tag
válasz
bviktor93 #32474 üzenetére
A játék szaggatást sok minden okozhatja (hardver,szoftver,beállítás) de lehet oka a kevés ram.Nem tudom teljes bizonyossággal azt mondani,hogy nálad a ram hiány okozza a problémát csak azt tudom,hogy én szinte semmit nem tudtam a w7 játszani normálisan 2gb rammal.
"Szaggatás" közben pislancs rá a HDD ledre és ha olyankor nagyon sűrűn villog vagy folyamatosan világít akkor nagy eséllyel a kevés ram a hiba oka.Én alapból 2x2 gb ram-ot vennék.De anyagi megfontolásból és esetleges későbbi fejlesztés miatt 1x2gb-ot javasolnám. Ha eladod a 2x1gb akkor veszel egy ugyan olyan 2gb-os modult vagy ha, szükségét érzed, még mindig lesz egy slot +2gb ram-nak. Igaz így elveszíted a DC módot de nem jelentős a sebesség csökkenés..
De ez csak az én szerény véleményem. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
warcat #32471 üzenetére
Egyenként is megnézheted de nem hiszem hogy a te hibád lenne. Igaz XMP néha túl magas feszültségeket állít be de nem olyan nagyokat, hogy hogy ilyen gyorsan elhaljon a cucc. Meg a procid előbb adná be a kulcsot, mert a ramod 1,8V-ot is lazán bírna de a memvezérlőd kinyifanna tőle.
Szóval gyári hibás a kit, gariztasd.sg22: Kb 2-3 fps-t hoz pluszba, nem éri meg. Múltkor teszteltem és az 1066-os és az 1600MHz-es ddr3 között se volt különösebben mérhető eltérés.
-
sg22
senior tag
sziasztok!
gondolom hogy már 1000x megkérdezték, de 1333mhzes memória és a magasabb memóriák között van valami külöünbség játék téren? i7 870, tuning is lesz később. ha 1-2 fps a különbség az nem igazán érdekel. 6300 ftért lehet új 4gbos 1333as ramot venni már, 1600asak meg joval drágábban. megéri?
kösz!
-
warcat
veterán
Sziasztok.
Kicsit talán furcsa kérdés lesz,de normális,ahogyan nálam elhalt egy 2 x 4Gb-os G.Skill kit?Elkövettem azt a hibát,hogy megérkezése után nem Memtesttel kezdtem,de a modulok berakása után szépen aktiválva lett az XMP profil,és néhány napig ment is minden bármiféle gyanús kékhalál,hiba,fagyás nélkül.(Örültem is a Plug & Play effektusnak
) Valószínűleg hibátlan is volt,hiszen csak átment a gyári gyorsteszten ?
Majd tegnapelőtt bumm,egy film indításakor csontrafagyott a csóri gép,még ilyet nem is láttam ezen a konfigon (semmi hibaüzenet,csak megdermed ugye minden egérrel együtt).
Sejtettem is,hogy valami elszállt,természetesen BOSDok sorozata bootolások után,majd kis találgatás után beazonosítottam,hogy ez a memória lesz,szerencsére meg volt még a régi Kingston kit.
A rendszer kipofozása után visszaraktam a G.Skill modulokat és ráeresztettem a Memtest86-ot, és persze ezrével dobálja a hibákat.Kezdődhet a garanciázás,hurrá...
Amit nem tudok,az az,hogy mindkét modul problémás-e,az ugye gyanús lenne.Összefoglalva:gyári értékeken használva,néhány napi hibátlan működés után bumm vége,hibás termék vagy volt valahol user error részemről?Memóriával még soha semmi gondom nem volt ,ugye egy videokártyánál pl eléggé könnyen rájössz a fennforgásra...
-
bviktor93
tag
Üdv!
Nemrég váltottam XP-ről Win7-re (64bit). És a játékok Win7-en mintha kicsit rosszabbul futnának, mint XP-n (például a Crysis). Ennek lehet az az oka, hogy Win7-nek már kevés a 2X1GB RAM-om? Tervezem még 2GB RAM vásárlását. Az lenne a kérdésem, hogy ez sokat dobna a gépen? Mennyivel futnának jobban a játékok? Elég sok helyen olvasom, hogy Win7 már igényli a 4GB-ot, ez igaz?
Előre is kösz. -
Qru
MODERÁTOR
Azért 1333MHz felett a mai chipkészeltek nem támogatják alapból 1333MHz-nél gyorsabbat. Tuningolnod kell hozzá hogy elérj ettől nagyobb órajelet. Igazából 1600MHz környékén/felett már nem hoz érdemi gyorsulást köznapi használatban, mert előbb lesz zsűkkeresztmetszet vmelyik másik komponens.
-
bcr495
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy problémám, és hátha tud valaki valami okosat mondani.
Az alábbi rampárokat rakom dual-channel-be, és együtt az istenért sem megy (memtest hiba, kékhalál stb)2x1.GB Kingmax KLED48F-B8KU6 1066 (memtest 100% Pass)
2x2.GB Kingmax KLEE88F-B8NU6 1066 (memtest 100% Pass)Külön-Külön hibátlan.
nVidia Geforce 8200 chipset, Phenom II cpu, legújabb bios.
Valaki vlmi 5let?
Köszi!
-
herhi
tag
Hellósztok!
Miért írjátok mindenhol, hogy DDR3-nál 1333 Mhz-nél nincs értelme nagyobbat betenni?(látom boltokban az 1600osakat és társait....)
Kérdésemnél vegyétek figyelembe, hogy laikusként tettem fölkösz
-
mape22
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy az új memóriámmal véletlenszerűen kékhalállal indul újra a gépen. Hol 10 óra futás után, hol félóránként. A config:
Az alaplap: ASUS P5KE WIFI
A memória: Kingston HyperX 4GB (2x2GB) DDR2 1066MHz KHX8500D2T1K2/4G800MHz-en stabil, viszont 1066-on 5-5-5-15 és 5-5-5-18 időzítésekkel és 2,0-2,3V tartományban az összes variációban kékhalál a vége. Volt minden memória minden foglalatba.
Kérdezősködtem más helyen is, itt a prohardveren az alaplap topicjában is és felmerült az, hogy ez a páros soha nem fog jól működni 1066-on, amit furcsálok, mivel benne van a támogatott memeóriatípusok között ez is.
Ehhez szeretném az ötletetek kérni.
2x1GB Kingmax DC-be évekig ment stabilan 1066ban a lapon és most is jó vele.
Köszi Mape
-
Killerbeat
tag
válasz
Angel1981 #32461 üzenetére
Ha 2GB ramod van akkor 2GB fog látni.mind1 mekkora vga ramja az nem adódik hozzá.
ugyanugy maximálisan win xp 3.3Gb körül áll meg ha 4GB ram van benne .Vga még 1 szer mondom nem adódik bele.UI
agyon szépen elketyeg 4GB rammal is win xp 32 biten.64bit felejtős ebből opbol.
win7 64 meg csak akkor ha 4GB/Nál több van.És azzal már kompatibilitási gondok sincsenek. -
Angel1981
veterán
válasz
Killerbeat #32460 üzenetére
Ok, köszi!
És akkor tipped szerint, ha 2 GB a rendszer, és 2 GB a VGA, akkor a rendszerből mégis mennyi maradna? Lehet, csak 1,3? -
Angel1981
veterán
Sziasztok!
Más fórumtémában már feltettem a kérdést, de itt is leírnám, mert eltérő vélemények születtek...
32 bites XP-t használok, és egy ideig még ki is tartanék mellette.
2 GB rendszermemóriám van, és egy 1 GB-os memóriával rendelkező VGA.
Ugyebár a 32 bites oprendszerek max. 4 GB-nyi memóriát képesek megcímezni, amiben minden benne van, tudtommal pl. CPU cache is.
Ha 2 GB-os memóriával rendelkező VGA-ra cserélném a mostanit, az okozhat-e memóriacímzési problémát, illetve ebből adódó rendellenes működést?
Ha az oprendszer valahonnan "levon" majd memóriát, mert ez túl sok lesz neki, azt honnan fogja megtenni, a rendszermemóriából, vagy a VGA memóriából?
Köszi előre is! -
bogarimre
csendes tag
Segítsééég !!!
64bit win7 ultimate
Gigabyte x58 ud5
12gb ram
csak 8 gigát kezel a win viszont látja a 12 gigát
memteszt 8 gigát lát,lefutott hibátlanúl
Mi lehet a gond ????
köszi a segítséget
-
polonic
félisten
válasz
dermar #32452 üzenetére
Ezek közül a gyártók közül választhatsz, nem lősz mellé egyikkel sem, szerintem.
Arra figyelj, hogy 1.5 voltos legyen a modul, bár lehet magasabb feszültségen mennie sandy bridge mellett.
Egyébként van milyen ramot vegyek topik is, ott lehet ajánlanak konkrét típust. -
polonic
félisten
válasz
dermar #32450 üzenetére
Elég nagy az internet, nem?
Google/bing a barátod, segítenek.
Elnavigálsz a segítségükkel a gyártók, pl G skill, Kingston, Kingmax, Corsair, A data, Crucial, stb. oldalára. Itt megnézed a specifikációkat.
Aztán mondjuk egy webshopban (máshol is nézz szét) megnézed az árakat vagy itt hardveraprón. -
dermar
csendes tag
Sziasztok!
Ramot keresek az asus p8z68 lapba, de teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit vegyek 2x4gb kellene.
abban szeretném a tanácsotokat kérni, hogy milyen ramot és esetleg hol érdemes megrendelni? 1,5Vos kellene
segítséget előre is köszönöm.
Üdv.
dermar -
jancsiii
tag
válasz
gallus #32446 üzenetére
Én úgy gondolom,hogy a gyártó azokkal a ram-okkal tesztelte a lapot és azok biztosan jók bele.Ha nem a kompabilitási listáról választasz előfordulhat,hogy problémák lesznek a működéssel de az is lehet,valószínűbb,hogy tökéletesen megy. Láttam olyat,hogy az istennek sem akart menni egy lap a ram-jaimmal ,amik tökéletesek voltak más lapban.
A ddr1-es lapoknál még nem voltak olyan kiforrot csipszettek, ez lehetett az oka a nem egyforma működésnek.N3ST1C : Voltak ilyen gondjaim nekem is aminek több hónap kínlódás után garanciális csere lett a ram-nál azóta semmi gond velük.
-
gallus
aktív tag
Ritkán vásárolok új lapot, de most felmerült a kérdés:
Érdemes nézni a támogatott memóriák listáját?
Mi lehet a gond, ha egy ram nincs rajta?
Nem fog menni olyan jó időzítésekkel? Nem fog olyan magas frekin üzemelni,
vagy megbolondul?
Ez nem csak marketing fogás?Én már azt sem értettem, hogy a DDRI-nél miért működött jobban ha átettem
a citromból a narancs slotba a modulokatKöszi a válaszokat.
-
bocsika
aktív tag
válasz
Superhun #32433 üzenetére
Szerintem megy dualban mivel ezt rakták bele. A service leírásban sajnos nem írja hogy milyen ramokkl kompatibilis (vagy csak én nem találtam meg), A dualt tudja 2x1 , 2x2 , 2x4 felállásban.
A samsung mindent írt a memória leírásában de erre nem tért ki. (vagy ugyancsak nem találtam meg)Milyen kit jó ebbe.
-
N3ST1C
tag
Sziasztok!
A gépemmel "egy kis" probléma támadt, néha a memóriák nem tetszenek az alaplapnak és nem képes a bios-ig se eljutni külön a memóriák mennek de dual-ba nem eddig egy éven át dual-ba mentek de néha előjön ez a jelenség a gépemben Mushkin enhanced silverline-ok vannak 2*2gb 1600Mhz cl7-10-10-24-esek. Nem igazán jut már semmi eszembe mit tudnék még kezdeni vele :S
Előre is köszönöm a választ!
-
fgordon
senior tag
Nekem is 8 GB ram van már 4 éve kb, mindenre elég általában. Néha nem elég, kellene még 8, de nem érné meg azért a kevés alkalomért.
Ha csak játszol, netezel, konvertálsz, én nem vennék több RAM-ot.
Inkább vennék a helyedben valami minőségi hangkártyát, például Xonar DX-et (D1 PCI-E-s változata), vagy ha maximalista vagy, Xonar D2X-et, persze ezeket csak akkor, ha már kipróbáltad előtte, hogy szól, és hogy hallod-e a különbséget. Én az alaplapihoz képest hallom a különbséget, ha van egy jobb hangkártya a gépben... Ha új gépet veszel, ezt majd átrakhatod bele -
bocsika
aktív tag
Hali.
Van egy HP dv6-1130eh-m amiben 3 giga ram van. Szeretném 4 gigára bővíteni hogy a DC-t is használja.
felállás:
Modul neve Samsung M4 70T5663QZ3-CF7
@ 400 MHz 6-6-6-18 (CL-RCD-RP-RAS) / 24-51-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
Modul neve Elpida EBE11UE6ACUA-8G-E
@ 400 MHz 6-6-6-18 (CL-RCD-RP-RAS) / 24-51-4-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)A samsung kb beszerezhetetlen értelmes áron. Az elpida meg kiszorulna.
Kérdés. Lehet valamivel párban hajtani a samsungot vagy cseréljem le mind a kettőt? -
-
oluska
csendes tag
Hali!
Melyik ram verzióval járnék jobban/nem árban hanem teljesítményben/: 8gb fsb 1333 vagy 4gb 1600hz? Ettől függne,hogy milyen alaplapot vegyek.Főleg játékra használom a gépet
Ha van jó tanács köszi -
anitaS
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy kérdésem. Nemrég vettem egy kingston kvr 1333, 4 gigás ramot. A 4 gigából csak 2 működik. Az alaplapom: gigybitye ex 58 ud3r. Volt bios frissítés is. Hogy tudnám működésbe hozni mind a 4 giga ramot?
Köszi. -
sereeff
aktív tag
Sziasztok, én eddig soha nem használtam A-Data memoriát, de most kénytelen vagyok venni egy régi laptopba. Milyenek ezek a panelek? Megbizhatóak?
-
Silverss
aktív tag
Hy!
Hogy jobb?
Kingston HyperX 1600MhZ 2x2GB
vagy
Kingston HyperX 1600Mhz 4x1GB + Ram hűtő -
polonic
félisten
válasz
DonThomasino #32415 üzenetére
Ilyen esetben semmi különbség nem lenne.
-
polonic
félisten
válasz
DonThomasino #32412 üzenetére
Semmiben.
-
Jhonny06
veterán
válasz
DonThomasino #32412 üzenetére
Mire használnád a gépet?
-
DonThomasino
veterán
Asus P8P67
I5 2500K
WIN 7 64bit4GB és 8GB RAM között miben érezni valami különbséget?
(rendszer gyorsaság) -
Jhonny06
veterán
A konvertálás inkább CPU igényes, a többire jelenleg bőven elég 8 giga. Ha még egy jó darabig marad ez a konfigod vagy váltásnál nem kell lecserélni a ramokat másra, azaz sokáig tudod őket használni és nincs jobb helye annak a 14k-nak, akkor végül is miért ne? Befektetésnek jó, de jelenleg nem tudod kihasználni, tehát kvázi csak pihenne a gépben, tehát kétesélyes a dolog.
-
fanti
addikt
Szerintetek van értelme 16GB memóriának?
GA-P55A-UD3 lapom van, benne egy i7-870 és egy Kingston KVR1333D3N9K2/8G memókit. Így a 8GB mindenre bőven elég, de most olyannyira olcsón tudnék venni még egy ugyanilyen kitet (14k) hogy az szinte már kihagyhatatlan.
Játszok, netezek, filmetkonvertálok amúgy.
Ezért kérdezlet Titeket, hogy lenne értelme ennek a jövőre nézve, vagy inkább sörözzem el?
Köszi előre is!
-
nimfas
addikt
GA-P35C-DS3R
DDR3 1333/1066/800 MHz
DDR2 1200 (O.C.)/1066/800/667 MHzbár..
2 x 1,5V DDR3 DIMM foglalat, legfeljebb 4 GB memória
Most akkor nem tudok 8-at beletenni? :-SMilyet ajánlotok ami nem túl elszállt árban, de azért egy későbbi alaplapcsere (i5,i7) esetén sem csalódnék.
Előre is köszönöm!
Üdv.
-
geri306
tag
Most kivettem az egyik modult, így is elvégeztem az írási-olvasási teszteket, ugyanazok az eredmények születtek....
, a megosztott videomemória zavarhat be még akár kikapcsolt állapotban is, vagy ennyire lehetetlen hogy kit nélkül összehozzak egy DC-t, pedig tényleg minden szemét adat megegyezik aidaban IS karakterről karakterre !!!! Csak a S/N és a Bordó chip az eltérés...
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Van egy Gigabyte alaplapom, benne egy 2,6-os Core2 proci... jelenleg ddr2 2x1GB kingmax memória.... ezt szeretném bővíteni.... 2x4 GB-ra lehetőleg DDR3-ra, ha alaplap, proci csere lenne akkor legalább memóriát ne kelljen cserélni, mit tudtok ajánlani?
Alaplap pontos típusát du. tudom megírni. asszem P35D3R...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Magyarított Android alkalmazások
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB(2x16GB)KIT DDR5 7200MHz CL34 XMP
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest