- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiédetis
senior tag
Akkor egy másik kérdés: 4 vagy 6 számjegyet kellett megadnom a szerződés megkötésekor?
-
bopeti98
őstag
Egyik családtagom hozott ki magának Otthonet + TV-t, segítettem neki beüzemelni, és eléggé meglepett, de egy full használt TV boxot kapott. Mármint nem az lepett meg, hogy nem zsír új, evidens hogy a visszavitt jól működő boxokat újra csomagolják. Na de ezt konkrétan úgy adták ki neki, ahogy az előző ügyfél visszavitte. HDMI kábel, meg az elemek hiányoznak, és bekapcsolva rögtön be is lépett valaki más Yettel TV fiókjába, plusz egy Google fiókba is be volt jelentkezve, meg telepítve volt rá egy csomó játék. Természetesen azonnal gyári visszaállítást nyomtam, de erre nem értem hogy nem figyelnek. Azért mielőtt újra kiadnak az ügyfélnek egy boxot, nem kéne ellenőrizniük hogy egyáltalán milyen állapotban van, meg hogy megvan-e hozzá minden tartozék?

-
Tiédetis
senior tag
sziasztok
van némi problémám. Volt már yettel fiókom, de a számot elhordoztam, most vissza. A fiókba a régi felhasználóval nem enged be, valami hibát dob. Próbáltam appon keresztül és ott sem.
Regisztráljak újat vagy ügyfélszolgálat? -
osonte
őstag
Sziasztok!
Nemrég egy hétig volt előfizetésem, de volt informatikai hiba, meg több dolog szerencsétlenül alakult, ezért elálltam a szerződéstől 14 napon belül. Viszont közben elisemrték, hogy náluk volt a hiba, amit javítottak és így újra tettem egy próbát. Hétfőn megpróbáltam egy középkategóriás telefont rendelni és a korábbi forgalmi előleghez képest egy sokkal kedvezőbb forgalmi előleget ajánlott fel, amit el is fogadtam (ki is fizettem), meg is rendeltem aznap a telefont és a mai pénteki napra kiválasztottam a kiszállítást. Hétfőn meg is kaptam a visszaigazolást emailben, de azóta semmi nem jött sem a Yetteltől (pl.: csomagolni kezdték, átadták a futárszolgálatnak) és a Postától sem kaptam a szokásos előző napi értesítést, hogy átvettek csomagot a Yetteltől, ami éjfél előtt szokott érkezni. Azt írja az oldaluk, hogy ha a visszaigazolástól számított 3 napon belül nem jelzik, hogy nincs készleten, akkor 3 napon belül vagy az általam választott időpontban kiszállítják. A 3 nap letelt, szóval nem mondták le a rendelést, megvannak a letöltött dokumentumok (tarifacsomag részletei, telefonszám, telefon stb...), a Yettelnél megváltozott a rendelési felület és nem számokból áll a rendelési azonosító, hanem betűkből, tehát szerintem volt informatikai változtatás, a Posta meg tudjuk milyen, néha 1 nap késésben van.
Szerintetek van esélyem arra, hogy bár nem kaptam semmi megerősítő információt, de mégis ma egyszercsak csenget a postás? Vagy ezt felejtsem el, ha nem kaptam semmi értesítést az előző nap.
Természetesen majd 9 óra után rákérdezek a 1220-ra is.Előre is köszönöm!
-
urgoz
aktív tag
Komló belváros - lehalt a yeti, 0 hálózat.
-
spect80
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam. Kipróbálom
-
spect80
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Voltmár köszi, és a teló megrendelés dátuma meg is van. De pontosan kéne a szerződés megújítási dátuma, az nincs meg. Arra sem emlékszem hogy akkor fordult amikor leadtam a rendelést vagy amikor kézhez kaptam a telefont. Mindegy, igazából csak az zavar hogy egy ilyen alap adatot szándékosan nem raknak ki az appba. Ahogy a teló részletet is csak asztali gépről lehet menedzselni. Kicsit ambivalens mekkora mellénnyel hirdetik hogy az appban mindent el lehet intézni közben pedig még az alap dolgok sincsenek benne
-
-
spect80
őstag
Jól látom hogy sem az appban sem neten nem látszik mikor jár le a hűségidő?
Ki lehet ezt deriteni ÜFSZ várakozás nélkül valami lekérdező sms kóddal? -
RoyalAirForc
senior tag
Az is van.
-
csaszi75
őstag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Szifonod van?
-
Oliverda
félisten
Flottások!
Bő három hónapra kellene korlátlan, és persze hűségmentes net, amit január végén le tudok majd mondani kötbér nélkül. Jól sejtem, hogy ilyen igényre a KÜF Mobil NET csomagja egy elég jó opció lehet? Itt ugye továbbra is a zöld-kék szolgáltat, ebben nem történt változás?
-
pdr755
aktív tag
válasz
slice14
üzenetére
Nem a hang a probléma hanem hogy magától újraindul folyamatosan amikor nem kellene.
Azóta visszavittem adtak másik routert hibás volt. Kb 5-10 percenként csinálta esetenként illetve amikor nagy nehezen bebootolt utána van hogy nem csatlakozott a mobil hálózathoz illetve a wifi nem volt elérhető.
Tehát egyértelmű hogy hibás volt a cucc.
Remélem ez az új már jó lesz. -
slice14
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hmm, érdekes...
Én március óta használok egy NX510v-t, azt hittem hogy ez a hang újra indulásnál normális.#111764 pdr755:
A rendszeres újra indítás kikapcsolható. -
zsolesz967
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi a választ.
-
válasz
zsolesz967
üzenetére
Ez OK, de a gyakorlatban meg függetlenek.

Mivel neten rendeled, ha mégsem volna az, akkor simán elállsz a vásárlástól. -
zsolesz967
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Samsung a55-öt néztem és az oldal legalján az van oda írva,hogy csak yetteles kártyával használhatóak.
-
válasz
zsolesz967
üzenetére
Nem tudom, milyen készüléket vennél, de a dual SIM készülékek függetlenek.
Nagyon sokszor esett már erről szó itt a topikban. -
zsolesz967
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sajnos nem.
Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak. -
válasz
zsolesz967
üzenetére
Jó eséllyel igen.
Hirtelen nem is ugrik be olyan típus, ami függő lenne. -
zsolesz967
aktív tag
Sziasztok!
Kinéztem egy telefont online a Yettelnél részletre 2 éves hűség idővel.
Noob kérdés,de a telefon független ?
Erről nem találtam semmi infot. -
-
pdr755
aktív tag
A yetteles internettel kapcsolatban lenne problémám:
Hoztunk egy ilyet próbaképpen TP Link eszközt adtak hozzá viszont az eszköz magától újraindul rendszeresen (felpörög benne egy ventilátor vagy ilyesmi az a hang hallatszik amit első bekapcsoláskor csinált)
Na most mi a teendő??? Sikerült kifogni egy rosszat?
Ránézésre nem az első felhasználók vagyunk nyilván ezt többször is kiadják így hogy díjmentesen vissza lehet vinni.
Vigyem vissza egy yettel boltba kicseréltetni? -
Zoli.37
csendes tag
Sziasztok. Nálatok minden rendben a mobilinternettel és úgy a hálózattal? Yettel tv sincs. Nagyon nehezen tudtam valahogy betölteni a PHt is.
Csornáról van szó mint település. Országos szinten van hiba vagy csak itt?
-
Landsmann
addikt
Múltkor szóba került. Szombaton voltam Karcagon. Nem jártam be az egész várost, de a 4-es főút, Püspökladányi út, Széchenyi István sugárút, Temető utca útvonalon 5G-nek nyoma sincs.
-
Krystal_s
addikt
A Mobilentes topikban téma volt a jelerősítő. Valaki érdeklődött, hogy kinézett párat magának otthonra. Azt a választ kapta, hogy magánemberként nem lehet legálisan használni, csak a szolgáltató helyezhet el ilyet.
Akkor felmerült bennem egy kérdés, csak senki nem válaszolt ,ezért itt is megteszem....
A yettel szokott használni jelerősítőket ahol szükséges, mert már gyenge a jel
, vagy csak van egy torony, azon pár antenna és azok ameddig jelet adnak, addig van jel a többi kieső, gyenge rész már nem érdekli őket hiába vannak ott előfizetők, vagy még lennének többen? -
Dave567
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Pl ne Perekig töltsön be egy oldalt, ne legyen Packett lost/Burst
-
válasz
MadMancs
üzenetére
Köszi
.
Látom SMS-t kell küldeni a megrendeléshez. Céges flottában bekapcsolásra került hónapokkal ezelőtt automatikusan, de a magán dolgozói flottában nem.
Van arról tapasztalat, hogy a megrendelő sms-t követően mennyi idő múlva kerül aktiválásra a szolgáltatás?Szerk.: ez gyors volt, már aktiválták is.
-
Sziasztok!
A VoWiFi már bevezetésre került hivatalosan?
-
gabor9991
addikt
válasz
rin33
üzenetére
Egészen biztos hogy az valahol az épületben lévő antenna lesz, beugrottam este és tényleg eddig nem működött sokszor a scan&shop app mobilnet nélkül most meg tökéletes jelszint van

Szerk: Mondjuk adott volt a digi bázis korábban lehet csak át kellett dugni egy másik vezetéket a végére és már yettel lett belőle

-
bepken
veterán
válasz
slice14
üzenetére
valamiféle regisztráció mégis cask sikerült, ami nagyon furcsa, mert semmilyen azonosítót nem kért tőlem a felület....mondjuk valószínűleg ebből adódik az is, hogy nem tudok semmit sem módosítani.
ezt látom a szolgáltatások menüpont alatt. itt kellene lennie valamilyen lemondás gombnak?@4Grider! köszi a tippet, csak így akkor ugyanúgy pár csörgés után átirányítani a hívást, nem? mármint nálam a cél most az volna, hogy végig kicsörögjön "nincs válaszig"
-
pdr755
aktív tag
-
pinnacle
nagyúr
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Köszi! Itt is így van. Itt viszont ezt írják.
Domino roaming: Nem elérhetőEgyik ügyintéző azt mondta, hogy használható a net Dominós kártyával, a másik pedig azt, hogy nem. Azzal indokolta, hogy szolgáltató függő, elfogadj kártyás vagy csak a havidíjast. Most jövök rá, a Domino roaming arra vonatkozhat, hogy a rajta lévő Maratont nem tudom felhasználni.
-
rin33
senior tag
-
rin33
senior tag
Az orosházi Tescoban megjelent a város másik végén több km-re lévő (2254-es) torony B8-a max. térerővel. Stabilan 10-20 mbit megvan, nincs CA és nincs cella váltás (bent).
Ez valami jelismétlő lehet vagy esetleg valami légköri troposzférikus terjedés miatt?
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mindenhol van torrentre, van ahol ftp-re is. Szerintem még benne lesz az ászf-ben a p2p esetére vonatkozó korlátozás lehetősége.
-
szabonagyur
félisten
Írtam pár hete, hogy nálam ha letöltök Yepp csomagnál torrentről akkor belassul a net. Eleinte tölt 10MB körül, aztán lemegy 0,5-re.
Közben nézek speedtestet a net ugyanúgy gyors, akkor valami korlátozás csak van.
-
pinnacle
nagyúr
-
Dave567
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nincsenek nagy elvárásaim, a lényeg igazából, hogy stabíl legyen, olyan sajnos nincs nálunk.
#111703trec12: Inkább hanyagolom, várok kicsit.
#111712adika4444: Sajnos nem ezt hallom, a csoportunkba, azért kőtettem ki, mert a B..i felvásárolta, és gyatrább lett a minőség... -
bepken
veterán
sziasztok! hangposta szolgáltatást csak ügyfélszolgálat tud kikapcsolni? nincs rá szükségem, viszont flottásként elég macerás bármit intéznem (eddigi tapasztalatok alapján)
régen mintha lettek volna ilyen *# üzenetek, amivel egyszerűen lehetett kezelni ezt a szolgáltatást.
annyi még, hogy telefonon teljesen ki van kapcsolva a hangposta (illetve kamu telefonszámra írtam át a hangposta számát), azonban továbbra is oda irányít pár csörgés után, tehát ebből gondolom, hogy csak szolgáltató oldalon lehet lemondani.
-
pdr755
aktív tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Szia
Gyakran járok Macedóniába, a legjobb venni egy ottani simet. A1 szolgáltatót ajánlom, az internet sokkal olcsóbb mint itthon, az ~5 eurós induló csomag mellé jár is ajándék X giga internet (talán 10?)
A reptéren az érkezési csarnokban van egy Telekom (a másik szolgáltató, a magyar Telekom leányvállalata) stand is ha azonnal kell. A belvárosban (gondolom skopjéba mész) van több A1 van ami 21ig 22ig is nyitva van. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Yettelnél a 3. roaming zónába nem lehet adatcsomagot venni? Alkalmazásban 2. 3. zóna szerepel, de belépve már csak a 2. van feltüntetve. Ha nem lehet venni, akkor Észak-Macedóniába tudtok ajánlani online eSIM-es oldalt vagy jobb ott helyben venni?
-
törölt tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Köszönöm szépen

Mennyibe kerül és hogy lehet megrendelni? -
törölt tag
Sziasztok!
Létezik feltöltőkártyásban pár napra, egyszeri alkalommal korlátlan internet?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
Az attól függ hogy hol használod többet az eszközt 🙂
Itt általában 250-350 mbit/sec-et mérek 5G-n, Szegeden meg mértem már 6-700 mbit/sec-et is.
Felesleges azon " vitázni " hogy melyik a jobb.... -
tmp0124
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Van még itt egy olyan egészen apró dolog, hogy a telefonban a modem rögtön a processzor buszára küldi az adatot, míg egy routerben még át is kell pakolni egy másik protokollra (ethernet/wifi) - azaz ott egy extra bridge.
Akkor lenne korrekt az összehasonlítás, ha a router esetében is saját prociján futna a mérés (és az elég erős is lenne hozzá). -
donjohnson
addikt
válasz
trec12
üzenetére
és aprokaroka87: a Realme 9 pro + és a xiaomi 10t szerintetek egy kategória?
MadMancs: ha jól emlékszem, azóta arrébbraktad a routert is, amivel megcáfoltad a korábbi válaszom. most pedig felhoztad újra.
akkor sem jeleskedett senki más magyarázatot adni a kérdésedre a mostani emberek közül.mindegy, én feladtam. ha szerintetek egy snapdragon, mediatek, exynos chipset kategóriája és ára nem befolyásolja egy telefon elérhető maximális sebességét, akkor vegyétek a 100 ezres xiaomi-t, mert valószínűleg nincs értelme jobbat venni.
-
trec12
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Így van:speedtest
2022 október. A tettes egy Xiaomi 10T. -
MadMancs
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
S21 ultra illetve A55 is hozza ugyanazt a sebességet 5G-n mint S24U 4G-n valóban gyengébb mind a kettő.
-
adika4444
veterán
válasz
Dave567
üzenetére
Azóta volt egy felvásárlás és drasztikusan jobb a külföld. De játszani nem játszom, kérdezz be a DIGI topikba, mi a helyzet ezzel manapság. Az biztos, hogy drágult, a TV rosszabb is lett (én nem nézem, szóval ez csak az itt írtak alapján), de a net eszközpark, peering téren csak fejlődött.
-
trec12
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tisztában vagyok vele. Csak miért Basic a full 5G terület az nem világos.
Szomszéd utca meg Otthonnetes. Ugyan az a cella...
-
csernak75
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem csak az számít hogy 5G képes legyen. Sok régebbi 5G telónál van hogy 5G mellé csak 1 db 4G sávot tud befogni. Míg nekem a Samsung A55 N78+B1+B3+B8 CA ra is képes ahogy láttam.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem kell hozzá komoly telefon, emlékeim szerint 2-3 éve már középkategóriás szinten is voltak 5G képes telefonok, most már a 1xx forintos kategóriában kb elvárás az 5G.
Az 5G képes telefonok meg elvileg sokszor már 4G CA téren is elég jók. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szomszéd utca meg Otthonnetes. Ugyan az a cella...
Az okára is megkaptam a választ, mert fejlettebb :)