- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
osonte #112456 üzenetére
ki******tt gáz.
én a helyedben megbíznék egy ügyvédet, hogy tegye rendbe a dolgokat postai úton velük, írásban, és minél előbb kiszállni ebből. (ha van pár tízezer ft-od ilyen célra, hogy nyugodt legyél a jövőben.)
még a végén a nyakadba varrnak más számlákat is, ami nem a tied.
ez már túlmutat az egyszerű ügyön. -
-
donjohnson
addikt
válasz
osonte #112320 üzenetére
akkor írj a yettel-nek, hogy tegyenek bele a játékba (hátha elfogadják így), mert a hiba miatt nem tudtál jelentkezni, képet is feltölthetsz: [link]
szerintem ez valami programhiba lesz akkor, ha másik böngészővel is ilyen. nekem elsőre böngészőhibának tűnt a szöveg miatt. -
Krystal_s
addikt
válasz
osonte #112091 üzenetére
"...elengedem, végre tudom használni... "
Ne, ne engedd el! Ezért tart itt ez a hülye ország, mert az emberek többsége minden rosszba beletörődik és nincsenek tisztában a jogaikkal. Ezért van annyi átverés, ezért nézik a legtöbb helyen totál hülyének az ügyfelet. Jelenlegi környékünkön mindhárom szolgáltatónak alig, vagy semmi a térereje. 1-1 ponton "használható", de ott sem stabil. Sokan panaszkodnak egymás között, de egyszer sem jelentik a szolgáltatóknak, ha pl napokig nincs net, vagy 0 hálózati térerő, ha hónapokig nincs utcai világítás stb. Állandóan mi jelentjük. A lényeg, hogy Yettelesek lettünk 1 éve, sok problémával és így 1 év után először a múlt héten sikerült végre egy értelmes szakemberrel beszélni, aki látta, hogy itt gyenge a jel a környéken és azt mondta, ha a többi ostoba ember is szólna nekik, akkor simán megcsinálnák, tennének fel külön antennákat!!! Mi egyedül kevés vagyunk hozzá, kellene még pár ember.
Mondta, pont itt mellettünk egyik helyen (3 km-re) alig 1 hónapja csinálták meg, mert ott is ez volt, de ott többen szóltak, ezért tettek fel külön antennákat. Azóta ott elérhető minden Yetteles szolgáltatás Net, tv, mobil. Itt meg lekorlátozták, visszavonták...
Voda semmi, Telekom meg szégyen, hogy nincsenek saját antennái és a Yetteltől bérlik, veszik el azt az amúgy is gyenge sávot. Ezt el sem akarom hinni. -
osonte
őstag
válasz
osonte #112088 üzenetére
Miután telefonáltam, 5-10 perc múlva aktív volt a SIM kártya, új telefonszámmal, ami kiderült, hogy az állandó lakcímemre küldött számla az nekem érkezett (nem másé, jó tudni) és már 8 napja számláznak, csak használni nem tudtam, meg nem is jelezték, hogy új számot kaptam. Így lesz 8 nap, amikor nem volt szolgáltatás, de azt a kb 2000 Ft-ot elengedem, végre tudom használni... Persze minden el volt állítva, cím, számlázási mód, azt sikerült megcsinálni, de a jelszót újra létre kell hozni, mert azt írja, hogy az nincs beállítva, na mindegy azt már egyszer végigcsináltam.
-
válasz
osonte #112021 üzenetére
A dátum nem feltétlen pontos a számlázási időszakkal, az asszem, egy hónapot ölel fel.
De a fontosabb, hogy a számla egyes tételei milyen intervallumra szólnak, de ami még ennél is lényegesebb, hogy összegben mit mutat. Időarányos kellene legyen. Ha nem, akkor 1220 vagy 06 20 2000000. -
-
-
-
-
osonte
őstag
válasz
osonte #111795 üzenetére
Reggel meg is érkezett a telefon, köszönöm a Yettelnek, hogy kedvező mobilelőleggel bizalmat szavazott nekem.
Kaptak egy jól fizető ügyfelet cserébe.
Tanulság ha nincs is semmi jele, hogy megérkezik a telefon, akkor is megjöhet a megígért napon! A Posta kedves volt 8-17 óráig szűkítette a kézbesítést (reggel sms-ben), sok hibalehetőség nincs benne... -
mAtThEw0319
senior tag
válasz
osonte #111538 üzenetére
Én egyáltalán nem vagyok informatikus, csak egy ártatlan kérdést tennék fel: valamiféle adblock-t használsz esetleg? Ha igen, próbáld meg, hogy kikapcsolod. Ha netán MAC-s vagy és Safarit használsz, akkor az adblock kiegészítőd kikapcsolásán kívül még az adott webhely, jelen esetben Yettel beállításainál kapcsold ki a tartalomblokklók engedélyezését: felül az alma logó mellett, Safari --» fiok.yettel.hu beállításai
Nekem ennyi ötletem támadt, hátha!
-
-
4Grider
félisten
válasz
osonte #111457 üzenetére
Ez a hozzászólás nem segít?
-
osonte
őstag
válasz
osonte #111455 üzenetére
Visszaolvastam és eltávolítottam a telefonszámot, majd újra hozzáadtam, de a telefonszám/4 jegyű kóddal. Így sem változott semmi. Az ÁSZF-t olvasgattam és ott valami ír, hogy 8 napon belűl lesz elérhető a szerződés. Lehet akkor ezért nem látom, mert egy napja él a telefonszám. Azt viszont lehet megköszönöm, ha valaki kivág egy képernyőképet, hogy egyáltalán hol keressem majd a dokumentumok menüpontot. Most azt se tudom, hogy merre fog megjelenni...
Előre is köszönöm. -
osonte
őstag
válasz
osonte #111452 üzenetére
Azt szeretném kérdezni, hogy az előfizetői szerződésem hol tudom letölteni? Próbáltam visszaolvasni, a Yettel oldalán is kerestem a fiókomban, az appban is, de nem találom. Lehet én, sőt biztos én nem veszem észre hol van, de gondolom valahol kell lennie.
Előre is köszönöm! -
-
4Grider
félisten
válasz
osonte #111377 üzenetére
Nehezen tudom elképzelni, hogy mondjuk egy félmilkás telefonnál meghatja az algoritmust, hogy fél év alatt kifizettél egy előfizetésre összesen 24000 Ft-ot.
Sokkal jobban számít, hogy az utána következő előfizetésre mennyi pénzt szánsz majd havonta, milyen értékű telefont választasz hozzá és a lakcímed mennyire problémás. A 24e Ft-al max. árnyalni tudod a képet, de jelentős változást én nem várnék tőle. -
-
MadMancs
veterán
-
Gloob
addikt
válasz
osonte #107941 üzenetére
Elméletileg a posta fog küldeni emailt, sms-t, vagy mindkettőt. Abban lesz egy csomagkövetési szám, ha ez jelenleg még nincs meg. Azzal a számmal a posta nyomkövető oldalán, vagy a telefonos nyomkövető alkalmazásban meg tudod nézni hol van a csomagod. Ha azt az eladó ma feladta, annak holnap ott kell lenni, feltéve, hogy 24 órás szállítással adták fel.
-
vence
aktív tag
válasz
osonte #107824 üzenetére
Akik az "arukereso" -n olcsóbban hirdetik, egyik sem megbízható,
(van, ahol gyártói garit írnak!)
vagy csak nem nézted?Tudsz róla, h a tesztkészülékek problémásak (gyári hiba?)
voltak?
Olvastad az itteni tesztet?
Nem biztos, h ennyire sietni kellett volna vele ...
de ugye elállási jogod lesz, ha minden igaz. -
vence
aktív tag
válasz
osonte #107821 üzenetére
Ez a szokásos katyvasznak tűnik ...
Ez valós kedvezmény volt, vagy csak szokás szerint a rápakolt extrát vették le?
És milyen csomaghoz adta egyáltalán a kedvezményt?!ÜFSZ-on van vmi más is a felejtős 5 naposokon kívül?Bocs, közben megnéztem a képet is ...
de maradt még aktuális kérdés!Mondjuk azon nem csodálkozom, h ehhez az ötnapos lehúzós tarifákhoz próbálnak vmi kedvezményt kreálni ...
-
4Grider
félisten
válasz
osonte #107816 üzenetére
A készülékkedvezményt egyik szolgáltató sem a két szép szemedért adja, hanem határozott idejű szerződésért cserébe. Határozott idejű szerződés alatti függetlenítésért meg mindenütt vissza kell fizetni a készülékkedvezményt/kötbért.
Itt az a kérdés, hogy tutira függő-e a készülék. -
pdr755
aktív tag
válasz
osonte #84198 üzenetére
Nem kenyérre kell nekik, lollolo. A csalók okozta veszteséget te, én és a többi előfizető fizetjük meg áttételesen valamilyen módon (nem mindig pénzben - lásd itt)
Nem a szolgáltató gyakorlatát akarom védeni, de valahol logikus hogy nem tűrik mosolyogva a csalók és tolvajok “munkáját”.
-
Gubu0101
veterán
válasz
osonte #84192 üzenetére
Sajnos mindenhol kell legalabb 6 honap,hogy vasarolni tudj eloleg nelkul.Vodanak nekem is 170k kellett kifizetnem eloleget a telefonra,amit aztan elkezdtek jovairni havi 4000ftal
Most a telekomal van 2 reszletfizetesem es ha vennek most egy 500ezres tv reszletre, akkor bekernenek 450ezer eloleget
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged