Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Az alábbi problémában szeretnék tanácsot, segítséget kérni.
Tegnap este óta, kb. óránként kapok külföldi számokról pl. +977........... sms-t, teljesen összefüggéstelen betűhalmazzal.Nem vásároltam csengőhangot, képet, stb-t a mobilommal. Nem adtam meg a számom semmilyen gyanús oldalon. Nem vásároltam sms-sel gyanús oldalakon.
Családi okok miatt éjszakára is bekapcsolva hagyom a telefonom, de az elég idegesítő, hogy óránként feleslegesen felébreszt egy ilyen hülye sms
Mi lehet ez és mit lehet ellene tenni?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
nagyúr
válasz Sas madár #5627 üzenetére
Köszi a választ. Az első után a többit olvasatlanul töröltem. Visszahívni, vagy válaszolni eszembe sem jutott, mert valamennyit olvastam én is a dologról...
Felhívtam az ügyfélszolgálatot. Úgy néz ki, hogy nem én vagyok egyedül a problémámmal, mert azt mondták, hogy tudnak a dologról és dolgoznak a technikusok az elhárításon. Tehát gyanítom, hogy a jelenség tömegesen fordult elő.... Azért ez elgondolkodtató, hogy már senki sincs biztonságban, még aki ésszel használja a személyes adatait, az sem
-
nagyúr
Sziasztok!
Egy hete vettem a Telenornál egy HTC Wildfire S telefont. Elvileg gyárilag be van állítva az APN, de mégsem tudom a mobilnetet működésre bírni. Azt írja ki, hogy nem megfelelőek az APN beállítások. Okostarifa csomagom van. Már próbáltam a Telenor oldalán megadott beállításokat is, de így sem sikerül. Találkozott valaki ilyen jelenséggel? Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a segítséget .
-
nagyúr
válasz darvinya #7736 üzenetére
Úgy állítottam be a telefont, hogy én kapcsolok mindig minden kapcsolatot kézzel. Tehát már a mobilnet kapcsolat bekapcsolásakor írja ki a hibát, hogy nem jók az APN beállítások.
Lehet, hogy le kellene törölnöm a beállításokat és kézzel felvinni újra az egészet?
Próbáltam lekérni SMS-ben a beállításokat, de azt az üzenetet kaptam válaszul, hogy hívjam a 1220-at....
(#7737) Prien: Lehet, hogy az lesz a vége, hogy bemegyek egy Telenor ügyfélszolgálatra és megkérem őket, hogy állítsák be...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz darvinya #7742 üzenetére
Ezek a beállítások:
Név: Telenor Data
APN: online
MMS protokoll: WAP 2.0
MCC: 216
MNC: 01
Hitelesítés típusa: default,hipriÍgy működik és elvileg HSDPA-n csatlakozott is. Csak azt nem tudom, hogy ezekkel a beállításokkal érvényes-e a korlátlan böngészés, ami az okostarifára vonatkozik. Illetve még azt nem tudom, hogy a beépített böngészőre is vonatkozik a korlátlanság, vagy csak az Opera Minire.
-
nagyúr
Eszem-f*sz*m megáll ezen a cégen. Magasabb tarifacsomagra váltottam és felszámolnak 900 Ft-ot a tarifacsomag váltásért adminisztrációs díjként?????
Elmennek ezek a búbánatos, büdös p*cs*ba!!!!Amint lejár a hűségem húzok is el tőlük és viszem a családban lévő összes előfizetést is...
Megértem, hogy semmi sincs ingyen a mai világban, de egy tarifamódosítás férjen már bele ingyen, ha átlagban havi 10ezer körüli számlát fizetek nekik....
-
nagyúr
Sziasztok!
Telenornál hogy működik a garanciális ügyintézés? Hova vihetem be Budapesten a készüléket? Csak ügyfélszolgálatra, vagy viszonteladó partnerhez is? Adnak cserekészüléket a garanciális ügyintézés időtartamára?
-
nagyúr
Sziasztok!
Okostarifa csomagom van és hozzájutottam egy Iphone 4 készülékhez. Hogyan kell beállítani a hálózati beállításokat, hogy működjön a mobilnet?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
nagyúr
válasz Hegyirabló #10617 üzenetére
Ezt én is egy az egyben besz*ptam kb. két évvel ezelőtt
Nem tudom, hogy miért van így, de tényleg érdekes jelenség -
nagyúr
válasz Kolondrum #10633 üzenetére
Szia!
Azonnal ki tudod cseréltetni. Én kb. 2 hete cseréltettem Iphone miatt és 10 perc alatt megvolt, azonnal működött is.
Ha nem microSIM-es telefonba akarod tenni a microSIM kártyát, akkor egy ilyen adapterre lesz szükséged:Jelenleg a fenti adapterrel használom a microSIM-et normál SIM-es telefonban és hibátlanul működik.
-
nagyúr
Sziasztok!
Kaptam ma egy adatforgalom korlátozásról szóló figyelmeztető SMS-t. Ezek szerint már tudja a Telenor mérni az adatforgalmat?
Gyakorlatban tényleg korlátoznak? Ha igen, akkor a lassítás mire elegendő? EDGE sebességet azért eléri még?Elnézést, hogy nem olvastam vissza, ha már volt erről szó és előre is köszönöm a segítséget
-
nagyúr
válasz darvinya #18580 üzenetére
Köszönöm a választ
Okostarifa 180-om van. Ahhoz hogyan tudok plusz adatforgalmi keretet vásárolni? Az EXTRA1GB-s sms-t nem lehet, mert az csak hipernet csomagokhoz használható.
(#18582) club1: köszönöm az infót . Akkor ezek szerint, ha korlátoznak, akkor lehet, hogy érdemes EDGE-re átkapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz wwenigma #18583 üzenetére
Köszönöm
Azt hiszem másik tarifacsomagot kell választanom...Tudtok valamit ajánlani, ami:
- családi csomaggal rendelhető
- 5-6ezer Ft havi díjú
- okostarifa 180-nál több adatforgalmat tartalmaz
- a havidíj lebeszélhető
- SMS nem szempont, mert nagyon ritkán SMS-ezek.Előre is köszönöm a segítséget
-
nagyúr
A Smarttarifa 3 és az Okostarifa 180 szinte ugyanaz, csak előbbiben 500 MB az adatforgalmi keret, míg az utóbbiban 180 MB. Mindkettőnél 50-50%-ban beszélhető le a havidíj, a percdíjakban is kb. 0,5 Ft a különbség.
Vagy valamit nem jól nézek?(#18586) darvinya: Köszi, ez nem rossz ötlet, csak akkor már elég magas lesz a fix havidíjam és igazból egy 500 MB-os keret is elegendő lenne szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Válasz: erre a bejegyzésre:
Megtettem az észrevételemet, de mivel tényleges vásárlás nem történt (meg szoktam nézni 3-szor, hogy mit okézok le...), így szerintem le fogják sz*rni az egészet.
De ettől függetlenül b*ssza a csőrömet a telefonos ügyintéző hozzáállása és stílusa...Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak válaszolni... Egyébként már kezdem nézegetni a többi szolgáltató tarifáit, hátha találok valami jobbat, mint a mostani.
Itt a Mobilarena-n nincs olyan topik, ahol leírnám a telefonálási szokásaimat és ajánlanak tarifát?
-
nagyúr
-
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék All-In M (5999,-Ft/hó) tarifacsomagra váltani. Jól értelmezem, ohgy ebben a csomagban a telenor előfizetőket díjmentesen hívom, és van külön egy 180 perces keret, amiből az egyéb belföldi (vezetékes és más mobil) irányba kezdeményezett hívásaim díja számítódik bele?
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #22564 üzenetére
És kapcsolási díj van ezen kívül, vagy nincs?
Jelenleg okostarifa 180-am van családi csomaggal. Úgy érzem, hogy egy All in M csomaggal jobban járnék (nem nagyon SMS-ezek). Szerinted jól érzem?
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #22566 üzenetére
Igazából a feleségemnek feltöltős kártyája van, amin kb. 6000,-Ft/hó a költség. Nekem átlagban 9000,-Ft-os a számlám. Van egy 3. kártyás csomag, aki a családi csoportban van, neki is havi 1000 Ft a családi csomag.
Azt kalkuláltam, hogy a feleségem és én is All in M-re váltunk, akkor havi 12ezret fizetnénk, mindkettőnknek lenne mobilnetje, Telnorosokkal ingyen beszélhetnénk. A 3. családi csomagos családtagot pedig mi hívnánk, így neki nem kellene havonta 100 Ft-ot a családi csomagért fizetni és ugyanúgy ingyen beszélnénk vele is. -
nagyúr
Sziasztok!
Valóban érdekes árpolitikája van a Telenornak....
Jelenleg okostarifa 180-ban vagyok, ami S-es kategóriájú előfizetés. Tarifahűségem készülékvásárlás miatt jövő májusban járna le, de már jogosult vagyok bónuszprogramban készülékcserére.
Gondoltam váltok egyben All In M csomagra (szintén S kategória). Hűség nem lehet akadálya, mert ugyanolyan kategóriájú előfizetés mindkettő. Ekkor jött a "meglepetés"
Ha készüléket is veszek, akkor nem 5900 a havidíj, hanem 7490... Mondom nem gond, akkor csak tarifacsomagot váltok. Ekkor közölték, hogy akkor is 7490, mert márciusig még van hűségidőm készülékre. Viszont, ha most váltok, akkor nem márciusig 7490, hanem aláírástól számítva 2 évig...
Gondoltam csavarunk egyet a dolgon. Márciusban lejár a hűségem, tarifát váltok, majd utána veszek készüléket... Erre közölték, hogyha hűség után 5900 havidíjas csomagra váltok, akkor két évig nem vehetek akciósan készüléket...
Elkezdtem LG F6-tal számolni. Ha két évre váltok tarifát, akkor kifizetek havonta +1500 Ft-ot, ami két év alatt 36ezer Ft, valamint a készülékért kicsenget 15ezret. Az összesen 51ezer Ft... Kártyásan meg 60ezerért meg lehet venni...
Nem tudom, hogy milyen módszerrel árazzák a készülékeket, meg a tarifacsomagokat, de hogy valami ütős cuccot szívtak, az biztos....Azt hiszem szét kell néznem március környékén a többi szolgáltató tarifái között....
-
nagyúr
Sziasztok!
Az alábbi kérdésben szeretnék érdeklődni. Jelenleg okostarifa 180-at használok, de szeretnék váltani All in M csomagra. Ennek a havidíja, ha jól tudom, akkor 5.990,-Ft készülékvásárlás nélkül, 7.490,- készülékvásárlással.
Jelenleg van egy 2014.03.20-ig érvényes hűségszerződésem korábbi készülékvásárlás miatt. Tarifát válthatok, mert mindkettő S-es kategória, azonban az nem világos számomra, hogy az 5.990,-Ft-os, vagy a 7.450,-Ft-os havidíjat fogják számlázni? Ha az utóbbit, akkor csak a fenti hűségidő lejártáig (2014.03.20.) és utána az alacsonyabb összeget?
Írtam már az ügyfélszolgálatnak, csak nagyon kíváncsi és türelmetlen vagyok , ezért kérdezem meg itt is, hátha járt már valaki hasonló cipőben és tudja a választ.Előre is köszönöm a segítséget
-
nagyúr
Köszönöm a választ
Tehát akkor, ha jól értem, ha most váltanék, akkor a 7.490,-Ft-os havidíjat számláznák, viszont 2014.03.20-tól pedig az 5.990,-Ft-ot?
Még egy kérdés: ha feltöltősről váltanék számlás előfizetésre, akkor a feltöltős kártyán lévő egyenleg az elveszik ugye? Tehát érdemes akkor váltani, amikor már nincs rajta pénz?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Szerettem volna rendelni egy LG Optimus F6-ot, de tegnap óta elfogyott a webshopból. Van valakinek tapasztalata, hogy kb. mennyi idő lehet, mire újra elérhetővé válik a készülék? gondolom készlethiány lépett fel.
Előre is köszönöm a segítséget -
nagyúr
Sziasztok!
Az alábbi problémában szeretnék segítséget kérni:
Okostarifa 180 előfizetésem van, amire szeretnék vásárolni egy LG Optimus F6 készüléket és egyben tarifacsomagit is váltanék All-In M-re.
Be is lépek a My Telenor oldalára az adataimmal és el is kezdem a rendelést, azonban a választható tarifáknál többféle is van, csak az All-In M nem.
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, ahol a hölgy nem igazán volt a helyzet magaslatán és mindenáron azt akarta, hogy menjek be egy üzletbe és ott intézzem el, de én ezt több okból sem szeretném:
- nem biztos, hogy van az adott készülék az üzletben, és ha nincs, akkor feleslegesen mentem oda, álltam sorba,
- üzletben drágább a készülék, mint a webshopban,Ráadásul az tis mondta az ügyintéző, hogy nem lehet egyszerre telefont vásárolni és tarifát váltani. Mondtam neki, hogy ez elég hihetetlen, mert kb. 5 perce néztem az online felületet és ott lehetett, csak az volt a baj, hogy pont olyan tarifát nem engedett választani, amilyet én szerettem volna.
Szerintetek hogyan lehetne ezt megoldani, hogy webshopon keresztül vásároljam a készüléket és tarifát is tudjak váltani All-In M-re?
Még arra gondoltam, hogy a jelenlegi tarifámhoz (okostraifa 180) megvásárolom a készüléket és utána váltok All In M-re. Mivel mindkét tarifa S-es kategória, gondolom lehetséges köztük bármikor, akár hűség időn belül is váltani.
Előre is köszönöm a segítséget
-
nagyúr
válasz Karesz_25 #23635 üzenetére
Az a baj, hogy mindenféleképpen webshopon szeretném megvásárolni, kártyás fizetés miatt.
Beszéltem ügyfélszolgálattal, azt mondták, hogy végül is az járható út, hogy megrendelem a jelenlegi tarifámhoz, majd utána módosítok kategórián belül. Csak jó, hogy nekem kell megmondani a megoldást az ügyintézőnek...
-
nagyúr
válasz tomi5244 #23653 üzenetére
Tudomásom szerint tudsz váltani kötbér megfizetése nélkül ugyanolyan, vagy magasabb kategóriájú előfizetésre, de a havidíj annyi lesz, mintha vettél volna készüléket is. Tehát egy All-In M tarifa esetén nem 5.990,-, hanem 7.500,-Ft. Ez a hűség lejártáig lesz enniy, akkor aláírhatsz újabb két évet készülék nélkül az alacsonyabb havidíj érdekében.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Létezik, hogy a Telenor korlátozza a mobilnet theteringet (remélem jól írtam)? A telefonomat szeretném hotspotnak használni, de nem akar felcsatakozni a laptop rá. Illetve csatlakozik, de azt írja, hogy korlátozott hozzáférés és netezni nem lehet vele. All-In-M tarifacsomagom van.
Előre is köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest