Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz
w.miki
üzenetére
Nincs valahol pluszban egy szóköz, vagy rövid-hosszú magánhangzó elírás? Én tegnap egyeztettem, igaz jogosítvánnyal, mert személyim nincs. De évekkel ezelőtt nekem a személyit sosem fogadta el, mindig a jogosítványt adtam meg. Én applikációban csináltam az egyeztetést.
-
w.miki
veterán
Yettel adategyeztetést csinálnék PC-n böngészőben.
Minden adatot átmásolok a személyiről, mégsem fogadja el.
Mi szokott lenni a gond?Hibaüzenet:
Kérjük, hogy az ügyféladatokat úgy add meg, ahogyan azok az igazolványban szerepelnek! (Pl.: születési hely, második keresztnév, elírások)
--- úgy adtamHa jók az adatok, de továbbra is sikertelen a lekérdezés, akkor próbáld újra másik érvényes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal (jogosítvány, útlevél)!
--- nincs másikEh, közben kiderült, augusztusig érvényes csak a személyi
-
A Yepp bevezető árát meghosszabbították november 4-ig.
-
MadMancs
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem tudom, Te jobban átlatod, köszi a helyesbítést.

-
slice14
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nálam szintén 9.9.0, Samu S21, A14.
Piszok lassan jut el az alkalmazás az előfizetés választóig (8-10mp). App adatok törlése se segít. -
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Yepp-et akarsz rendelni?
Először én is így jártam. Végül töröltem, majd újratelepítettem az appot, utána már sikerült. -
MadMancs
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem tudom, online rendeltem tavalyelőtt, 1 havit kellett átvételkor kifizetnem, 4. és 5. számlában írták jóvá 2 részletben. 8ezer párszáz volt a havidíj, első körben 5ezer valamennyit, második hónapban meg a maradékot. Mikor megkérdeztem 1220 hogy miért, ők beszéltek erről az áfa dologról. Azt lehet ügyintéző tudta rosszul, és más volt.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nálam ezen az oldalon nincs belépek gomb.
Verzió: 9.9.0, Xiaomi 13T, droid 14. -
-
4Grider
félisten
válasz
kicsiakocsi
üzenetére
Ott nincs esélyed yettel 5G-re, mivel Ráckevén 3500 MHz-en nyomják, ami még Szigetbecséig sem ér el.
-
kicsiakocsi
csendes tag
Azon törtem a buksimat hogy van nekem egy NOKIA külső antennás az az ablakra ragasztható eszközöm. De nem használom mert jövő hónap elsején lejár a hűség és vissza kell vigyem. De amíg nálam van addig ha kiviszem a Somlyó szigetre és megpróbálom belőni akkor ha az működik megéri komolyabban beruházni egy újabb általam vásárolt eszközre. Egy próbát megér nem? Szerintetek? Ha jól tudom akkor az 5G-t is tud! Ellenben a Huawei B535-el.
-
MadMancs
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
A szolgáltatás internet részét se vonhatják előlegből, mert ugye az 5% os áfakör, előleg pedig 27% al lett megfizetve.
-
válasz
noxon
üzenetére
Nekem a Telekomnál volt 2 évig így előfizetésem. Vettem egy telefont részletre, de bekértek annyi előleget, ami több volt, mint a 2 évnyi havidíj. Így 2 évig csak a törlesztőt fizettem, a végén még kaptam is vissza az előlegből, mert a 2 év végén felmondtam a szerződést.
-
-
noxon
őstag
Helló!
Bocsi, ha rossz helyen vagyok. A yettelnél részletre történi fizetésnél a forgalmi előlegre hallottam, olvastam minden félét. Yettelnél is össze vissza beszélnek. Kérlek segítsetek.
X száz ezer forintos forgalmi előleg megfizetése után a 4. hónaptól a számlák nulla ft lesznek amíg a forgalmi előleg el nem fogy?
Köszönöm. -
gps76
őstag
válasz
Poccc97
üzenetére
Én ezt kaptam fórumtárstól szájbarágósan:
"Ha beléptél a kezelőfelületére, a Speciális - Hálózat - Mobil wan menübe kell menni. Itt jobb gombbal kell kattintani egy üres helyre, majd a a Vizsgálat-ot kiválasztani. Itt módosítani kell a rejtett div-ek css-ét úgy, hogy láthatóak legyenek. Készítettem egy kódot, ami automatikusan megcsinálja ezt, ha esetleg nem tudnád hogy kell.
Ha a vizsgálatot kiválasztottad, akkor a Console menübe kell menni, ahol először be kell írni, hogy "allow pasting" és entert nyomni. Ha ez megvan, akkor ugyanoda be kell illeszteni ezt a szöveget és megint entert nyomni:
document.querySelectorAll('.nd').forEach(function(element) {element.style.display = 'inherit';});
Ha minden jól sikerült, akkor megjelennek a rejtett menüpontok.
Itt a Band keresésnél válaszd a manuálisat, majd a 4G band-nél a keresést. Ezután el fog menni a net egy fél percre, majd kilistázza az elérhető frekvenciákat.
Ha megvan, le kell okézni, aztán az alsó sávot be kell zárni, mert mögötte lesz a mentés gomb." -
Poccc97
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem, az más.

Routerre belépve Advanced-Internet fülön megnyitod a HTML kódot és megkeresed azt a részt, ahol lennie kell, majd a
hiddentörlöd. Oldal frissítése után eltűnik, de megmarad a beállítás. Külön van 4G és 5G band selection. -
donjohnson
addikt
válasz
Poccc97
üzenetére
hogy érted?
működik az NX510V-n a Miononno script, ami a zte-hez és a huawei-hez is jó?
ennyire sokoldalú lenne az a script? -
gps76
őstag
válasz
bucihost
üzenetére
Nekem is a leírás alapján sikerült az NX510-ben fixálni a band-ot, és azóta hibátlanul működik. Nekem toronytól 5 km-re kellett net, volt yettel B28-on, de instabil volt, B20-ra kapcsolva stabil de borzasztó lassú. Vettem voda xxl netet, az alapból az erősebb b20-ra mászott, mivel gondolom automatán ugyanerre toronyra csatlakozik minden készülék(router, telefon) ezzel a frekivel teszik. Viszont átkapcsoltam b28-ra, ami gyengébb jelerősséget mutat, de stabilan hozza esti órákban is a 20 Mbit-et, ami ott csodának számít. Próbálkoztam külső antennával(itt a ph-n hirdeti egy srác), de még rosszabb lett, saját antennával próbálkoztam, kiraktam a routert a tető alá, meg 3 méter magasra, és játszani kellett a helyzetével, forgatgatni mire ez összejött. Onnan lan kábelen jön le a net egy Archer A64-be, és ő dobálja szét a netet a házban, sokkal erősebb jelet produkál, mint a beépített. Sokszor pár cm elmozdulás is beleszólt, mert van hogy a letöltés csökkent, a fel emelkedett, lehet vele szórakozni,jó kis móka... A Wifi toolkitet telefonra letöltöd, ott mozgatás után létrán is lehet azonnal sebességtesztet csinálni, próbálgatni a helyzetét. Az Aginet alkalmazással meg az NX-en tudsz sokmindent paraméterezni gép nélkül(mondjuk a band fix-hez pc kell)
-
-
benjamin
tag
Sziasztok
Segítség, hogy lehet leiratkozni a playwingről?
A párom szokásához híven katingatott a telefonon és véletlenül elöfizettett. Legomboltak 599 ft-ot.
Olvastam a forumot ugyanakkor sajnos nem találtam olyan hivatkozást vagy megoldást amivel leiratkozhatok.
Emeldíjas és mobilfizetést letiltottam így már nem gombolnak le több pénzt.Várom válaszokat és a segítséget, a mobilfüzetésre sajnos szüksége van a jövőben is.
Köszönöm
-
kicsiakocsi
csendes tag
válasz
Trailbreaker
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Nekem az nem probléma... Kipróbálom azzal amit fentebb írtam ha nem jó akkor még ma este megrendelem!
Ha lesz tartósan 20 /5 mbit már boldog leszek! Javarészt csak böngészésre kell a net meg e-mailezésre, esetleg néha egy-1 filmet online letölteni vagy megnézni. Sajnos a testvérem állandó felügyeletet igényel nincs sok időm mellette!
-
Trailbreaker
tag
válasz
kicsiakocsi
üzenetére
Amit ajánlott trec12 az van jóval olcsóbban is, igaz 14 napon belül visszaküldött / bontott formában.

-
bucihost
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszi. Külső antennát próbáltam, de ahogy bekapcsolom a routeren, hogy használja a külső antennákat semmit nem lát és nem tud csatlakozni.
Hetekig szenvedtem a sebességgel 5g-n, mert du / este használhatatlan volt (2/0,5 volt a sebesség) még tv-t sem lehetett nézni.
Bejelentettem vagy 10x, és most valami változott mert napok óta 150+/12 a sebesség, viszont az a feltöltés elég karcsú. 4g módban jobb a feltöltés (30-40), de ott meg a letöltés siralmas (10-15).
-
trec12
addikt
válasz
kicsiakocsi
üzenetére
Itt egy frankó készülék. Sajnos nem olcsó de cserébe jó lehet. Van csomagban is.
-
Cravaly
tag
válasz
CellWalker
üzenetére
Gárdonyban biztosan működik az 5G SA hónapok óta.
-
kicsiakocsi
csendes tag
Majd teszek fel fotókat illetve sppeedtest képeket ha szeretnétek ha elkészül!
-
4Grider
félisten
válasz
kicsiakocsi
üzenetére
Mihez is kellene engedély? Átjátszót nem üzemeltethetsz, egy parabola elhelyezéséhez az oszlop max. magasságát a helyi építési szabályzatok határozzák meg. Meg az, hogy mennyire szeretnéd a villámokat a telekre bevonzani.
-
4Grider
félisten
válasz
kicsiakocsi
üzenetére
Ne haragudj, ez elég hüle kérdés. Nem veled együtt lakunk, hogy lássuk, az adott irányban mennyi erdő vagy más, a rálátást akadályozó tényező van...
-
4Grider
félisten
válasz
kicsiakocsi
üzenetére
Én rengeteg antennával kísérleteztem, 80%-ban még placebónak sem voltak jók. Szóval én nem ajánlom őket. Azokat a routereket ajánlom, amiknek tányérja van, amivel belőhető egy-egy távolabbi bázisállomás. A Mikrotik LTE6 kit az alap (ez csak két sávot fog össze, viszont azt általában igen jól teszi és az a két sáv testre is szabható). Cserébe, nem a 30 ezer Ft-os kategória és messze nem a csúcs.
-
kicsiakocsi
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Én elkezdtem egy füzetbe összeírni a cellákat mit honnan stb...
Yettel: Ráckeve: B3, b8, B28
Yettel Szigetbecse: B28 gondolom ez felejtős!
Telekom: Ráckeve Fanyilas B20, B20 )másik cella) ez a hidroglobusz
Telekom Ráckeve Legelő sor Szulla B3 B20
telekom Szigetbecse: B20
telekom Kiskunlacháza Völgyi düllő: B28 Gondolom ez felejtős mert messze van! )
Vodafon: Ráckeve Víztorony: B20, Másik cella B20, B28
VodafonSzigetbecse: B3 B20
Vodafon Dömsöd Gyöni Géza u : B20
Vodfon Apaj: B3A legtöbb alacsony frekvencia szerintem nincs értelme! Szerintetek?
-
4Grider
félisten
válasz
kicsiakocsi
üzenetére
Amelyikre rálátsz (nincs takarásban).
A voda ugyanonnan ad, mint a yettel. Telekom van legközelebb, náluk viszont nincs adatsim. -
kicsiakocsi
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Köszönöm a gyors reakciót. Te melyik szolgáltatót ajánlanád ide a semmi közepére? Gondolom a Yettel kiesik. Marad a Telekom meg a Vodafone.Én már összetenném a kezemet ha lenne 50/25 vagy környéke. Természetesen van helyi szolgáltató mikrohullámon de sok jót nem írnak Rolla!
-
4Grider
félisten
válasz
kicsiakocsi
üzenetére
A Somlyó sziget az konkrétan világvége az összes szolgáltató szempontjából. Irányított antennás routerrel (Mikrotik) ha nincs takarásban az adott irány lesz esélyed néhány 10 Mbps-os mobilnetre.
-
kicsiakocsi
csendes tag
Szép estét. Legutóbbi hsz-ben lehet kicsit , vagy nagyon modortalan voltam elnézést kérek! Kb 3 hónapja lakok Bp-XX kerület-ben. Itt csak néha van 5 G! Legtöbbször B8, B20, illetve állatában B28 van! Én azt hittem a belváros jobban le van fedve! Most már tudom mire gondoltatok! Még 1x elnézést! Győrben volt jó 5G illetve stabil 4G Kb:300 Mbit környéke. Viszont úgy adódott hogy el keltet innen is költöznöm Ráckeve Üdülő terület (Somlyó sziget) -re. Sajnos itt Yettel elérhetőséget nem nagyon találok. A cell mapper is piros kockákat halmoz a terület köré! A telefon megállás nélkül Telekom B20-on lóg Kb 113Db környékén, felette! Győrben ZTE boxom volt! Mikor átirtattam BP XX kerületbe akkor elvették a ZTE boxot és kaptam egy Huawei B535-t. Jelenleg is azt használom. 2,32Mbit/s a le sebesség és 1,10 a fel Max sebesség! Az alábbiakban mellékelek 2 db képet abban bízva hogy lesz aki még szóba áll velem! És tud segíteni. Tudtok ajánlani valamilyen kültéri 4G esetleg 5G LTE antennát ami szerintetek jó ide?

-
donjohnson
addikt
válasz
bucihost
üzenetére
kevés esély van rá, mert alig írnak itt róla.
lasz10-nek sikerült valahogy beta firmware-rel 4g only módban a manuális 4g sávválasztást előhoznia rajta: [link]
azzal váltogatsz hogy melyik lte sáv a leggyorsabb nálad.
szerk.:
vagy külső antenna ha van rajta antennacsatlakozó. -
bucihost
senior tag
Sziasztok!
NX510v-nél van valami bugera megoldás / beállítás sebesség növelésére? -
-
bopeti98
őstag
Próbaképp aktiváld a Yettel fiókban a Bárhol módot. Havonta egyszer 10 napra ingyenes. Ha így működik, akkor sikerült elrontaniuk a cella hozzárendelést. Ilyenkor érdemes inkább írásban panaszt tenni, hogy a modernizáció után a megadott címen is csak a Bárhol móddal megy a net. A személyes ügyfélszolgálaton a router meg SIM cserét fogják erőltetni feleslegesen (saját tapasztalat).
-
hind
csendes tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Jó ötlet, most meg is próbáltam! De nincs úgy sem...
-
hind
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap aktiválták nálunk az 5G-t, a mobilomon teljesen rendben megy (551/89 Mbit/s DL/UL), viszont OtthonNet-es kapcsolatom azóta nincs. Router áramtalanítás, reset természetesen már megtörtént.
A routerem NX510v, az admin felülete szerint NR5G / N78 -as kapcsolat, 100% jelerősség. Van wideband IP címem, 91.104.. -es címtartomány. Illetve látok két 217.79...-es címtartományú DNS szervert, de pingelni egyiket sem tudom. A telefonos ügyfélszolgálatnak az volt a legjobb ötlete, hogy vigyem be a SIM kártyát/routert a legközelebbi Yettel kirendeltségre, mert ők tegnap dél óta nem látják kapcsolódva a routert. WTF?? Van valami épkézláb ötletetek?
-
Cravaly
tag
válasz
Dave1984
üzenetére
Igazából ilyen 4G hálózat mellett, amilyen most van nekik, nem tudom mennyi értelme van alacsonyabb frekiken 5G-t indítani. Az n78 5G-nek van értelme mert nagy sebességet hoz egy kisebb területen, de az n3 és n28-tól nem nagyon várok többet, mint amit a jelenlegi 4G hálózat tud, sem sebességben, sem lefedettségben.
Mit gondoltok? Csak kell a népnek, hogy 5G-t írjon a telefon, a sebesség nem számít?
-
Dave1984
őstag
Köszi a választ @bociusz neked is.
Gondolom indoor lefedettség növelése a cél, ami tényleg kell,mert jelen tapasztalatom az, hogy nagyon elnagyolt a térkép szerinti beltéri lefedettség.
Pl tőlem km légvonalban 100 m a torony,de pl a wc be már nem jut el az N78.
Szóval muszáj alacsonyabb frekin is indítani 5Gt.,vagy rohadt sok új bázisállomást telepíteni
-
-
Dave1984
őstag
N8 at mióta használ a Yettel?
-
-
válasz
donjohnson
üzenetére
Ez sok mindent megmagyaráz. Akkor ennek az egésznek semmi köze nem volt a Yettelhez -- és a múltkori mizériámnak sem. (Bár akkor szó sem volt LAN-kapcsolatról az Mikrotik SXT-n.)
De ezek amúgy nem publikus tartományok?
Köszönettel: MaCS
-
donjohnson
addikt
válasz
MaCS_70
üzenetére
100.-as ip-t nem a yettel-től kaptál hanem a két router-ed adta egymásnak.
a yettel tartományai: [link]176.226.0.0/17 Telenor Hungary Plc Törökbálint 32,768
176.77.128.0/17 Telenor Hungary Plc. Nagykanizsa 32,768
37.234.0.0/16 Telenor Hungary Plc. Nyíregyháza 65,536
5.204.0.0/16 Telenor Hungary Plc. Törökbálint 65,536
84.224.0.0/16 Telenor Hungary Plc Budaörs 65,536
84.225.0.0/17 Telenor Hungary Plc Törökbálint 32,768
84.225.128.0/18 Yettel Hungary Ltd Törökbálint 16,384
91.104.0.0/16 Telenor Hungary Plc Törökbálint 65,536 -
válasz
donjohnson
üzenetére
Így van!
És mint rájöttem, először ott szúrtam el, hogy a DHCP-klienst nem az Eth2-re, hanem a Bridge-re tettem.
Az, hogy ettől miért lett 100-as IP-címem a Yetteltől, ne kérdezzétek, de valami loopback jelenség állhat a háttérben. Mi más...
MaCS
-
válasz
donjohnson
üzenetére
Semmi kifogásom a tartós IP-címek ellen, csak néha beragad maga az eszköz. Amire a megoldás egyébként éppen egy időkapcsoló -- csak éppen nem túl elegáns megoldás.

De a probléma a mikrotikesek segítségével éppen megoldódik!
MaCS
-
RoyalAirForc
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nekem OtthonNet Pro van, Nokia routerrel. 2 év alatt direkt sosem volt újraindítva, csak ha áramszünet volt, de akkor is magától.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
válasz
Tiédetis
üzenetére
Hasonlók vannak, nézz körül a Mobil flották topikban.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszönöm, azt hittem az van anélkül is
-
-
Tiédetis
senior tag
BUMM tarifacsomag köthető még yettelnél ha számot hozok?
-
SztiviVander
addikt
válasz
CellWalker
üzenetére
Az elmult lassan egy ev alatt sose volt ilyen gond nalam hogy megallt volna. Huvejt se inditgatom ujra kb sose, megse zuhan be semnilyen sebesseg, harom honap online utan is bitre ugyananyit tud. Mondjuk nem is bridge modban van meg gondolom a torony is eleg stabil.
-
donjohnson
addikt
válasz
MaCS_70
üzenetére
vegyél te is egy obi-s időkapcsolót, ezekhez nem kell internet se, ha valami távoli helyen használod: [link]
beállítod, hogy reggel 6:00 kikapcsoljon, utána reggel 6:05-kor visszakapcsoljon és meg van oldva a napi újraindítás, ami sok hibától megvéd.
ha naponta újraindítod ezzel, akkor nem fog bezuhanni a sebesség idővel, mert mindig friss kapcsolatod lesz. -
válasz
taki01
üzenetére
Makoss, Taki, CellWalker, köszönöm!
Igen, nálam is LTE-Eth passthrough-ban meg a Mikrotik. A 100-as címet érdekes módon egy DHCP-állítás után kaptam, úgyhogy inkább a Mikrotik-topikot boldogítom.
Egyébként megnéztem, majdnem két hetes volt a yetteles publikus IP-címem.
-
taki01
őstag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Én is Yettel-es kártyával (flottás) használom a mikrotik lhg lte (ez a legelső kiadás cat4-es) antennát és eddig csak public ipv4 címeket kaptam. Mondjuk nekem az antenna lte passthrough módban van. A homeoffice miatt ez a backup net, ha elmegy az áram vagy Telekom koax net. Most hogy lett 5G a környéken 4G-n is simán meg van 40-50Mbps lefele.
-
CellWalker
tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Szerencsére nincs már kényszerített bontás a Yettelnél, általában 3-4 hetet is elmegy ugyanazzal a public IPvel, ennyi időnként azonban nem árt egy egészségügyi újraindítás, ami minden esetben új IPvel fog járni.
Persze ez sem biztosíték semmire, a múltkor újraindítás után a következő napon, 1 órával azután, hogy kitettük a lábunkat állt meg a modem. A LAN port aktív maradt, de adat se ki, se be, csak a tápmegvonás segített.
Tanulság: mindig tegyél be egy minden mástól független időzítős kapcsolót, ha hosszabb időre mész el otthonról.
-
válasz
SztiviVander
üzenetére
Igen, az teljesen reális, köszönöm.
Csak azt lenne jó tudni, hogy éppen a Yettellel vagy a Mikrotikkel szívatom-e inkább magamat.

-
válasz
donjohnson
üzenetére
Valami nagyon máshogy menne...
Az éppen elköszönt publikus IP-címem legalább egy hete változatlanul megvolt.
De próbálkozom tovább Mikrotik-vonalon, mert egyéb gondok is lettek.
-
donjohnson
addikt
válasz
MaCS_70
üzenetére
bizonyos időközönként, (régen pl 24 óránként) bontódik a kapcsolat, új ip címet kapsz.
amíg nem érted meg hogy a mikrotik és a mikrotik mögötti routered nem viseli el az ip cím váltást, addig ez folytatódni fog.
"ezért jók" a cat 6-os túlárazott mikrotik eszközök.Krethx: arra próbáltam utalni hogy olyan helyre raktad, ahol nem stabil a vétel. ha nem rakod arrébb, akkor nálad se fog változni semmi. elvétve felmegy n78-ra, akkor örülsz neki, aztán később átmegy egy másik lte alapsávra és nem lesz n78.
-
Krethx
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem hiszek semmit. Amúgy csak az az érdekes hogy böngészőből mindig lassabb. Ugyan azon a hálózaton és a Router mindig ugyan ott van. Prime Plus+-al is ugyan ez van bárhól. De nekem így is megfelel.
Egymás útán mérve.
Yepp:

-
A mobilnetes-IP-címes játék folytatódik.
Az imént rettenetesen bezuhant a netsebesség, annyira, hogy a Speedtest el sem indult.
A Mikrotik SXT LTE6-ot újraindítottam. Az eredmény: a net sebessége elfogadható (50/50 Mbps), de 100-as IP-címet kaptam.

Pedig most ugye nem került új készülék a képbe.
Érdekes egyébként, hogy amikor publikus IP-címet kapok, akkor 80-90 Mbps között van a letöltési, és 40-50 Mbps között a feltöltési sebességem. Privát IP-cím esetén ez 40-50 lefelé, illetve 50-60 felfelé.
MaCS
-
donjohnson
addikt
válasz
Krethx
üzenetére
keress jobb helyet a router-ednek. a ping alapján (40,54, 33,120,39 ms) nem túl jó helyen van.
25 ms körül kéne lennie, ha megfelelő helyen van.
olyankor nincs visszaverődés, árnyékolás.szerk.: 54 ms-os ping felett általában olyan rossz a mobilos vétel, hogy szabonagyur-ral azt hiszitek hogy ez QoS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest