- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Dave1984 #113195 üzenetére
Neked is ugyanazt tudom írni, mint Krystal_s-nek.
Ebbe a Yettelen kívül sokkal nagyobb beleszólása van a TV-társaságoknak.
Szerintem nem a Yettel vert át, mert ez többnyire rajta kívül álló ok.Valószínűleg pénzről szól, persze. Gondolom, ha magasabb díjat fizetne a Yettel a műsorszóró partnernek, akkor kevesebb un. blackout-os csatorna lenne, igen. Akkor meg a lenne a panasz, hogy miért magasabb a szolgáltatás ára.
-
csaszi75
senior tag
válasz
Krystal_s #113194 üzenetére
Nem megfelelő a helyzetértékelésed:
https://prohardver.hu/tema/nagy_pannon_topic/hsz_113176-113176.html -
Dave1984
őstag
válasz
Viktor0610 #113190 üzenetére
Csak ne csodalkozzanak kedves Tv társaságok, hogy évről évre csökken a tv előfizetések száma.
Idén én is csatlakozom e táborhoz.
Olyan szempontból meg engem a Yettel vert át másfél éve a Yettel tvvel hogy a 3 hónap próbaidő alatt nem voltak ilyen korlátozások,ha lettek volna visszamondtam volna,majd szépen egyre több lett,de ezzel az indokkal persze hűsegidő alatt nem lehet lemondani. Illetve rohadt sok kötbér mellett lehet.
Szóval egyenek sót -
Krystal_s
addikt
válasz
tisztavíz #113191 üzenetére
Több hónapos dolog, azt sem tudom ki vagy. (Gondolom ezért: Regisztrált 2024-12-29 03:07, azaz 11 napja - újonc) Keress vissza mi ment itt kb fél éve, amikor megjelent a téma. Oldalakon keresztül egyfolytában csak arról írt pár ember, mert NEKIK nem működött. Egyik sem az ügyfélszolgálatot hívta, hanem 20-szor írták le, hogy nem megy még mindig nem megy, de nem megy...... vagy, amikor nem aktiválódott a kártyájuk. Azt is volt, aki hetekig naponta többször leírta. Akkor senki nem szólt nekik, mert jobb falkában támadni... de már nem érdekel, mert teljesen más irányba ment itt minden.
-
-
Ngtx
aktív tag
Azon kívül, hogy be sétálok és megkérdezem nem lehet utána járni egy adott üzletnek, hogy a megadott telefon milyen színben elérhető?
-
tisztavíz
kezdő
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #113188 üzenetére
Ja, bocsánat hirtelen eszembe se jutott hogy van olyan is 😁
-
válasz
aprokaroka87 #113187 üzenetére
Persze.
Gondolom, a Yettel TV box kapcsán kérdi. -
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Ha a Tv boxot amit adnak rákötöm hdmi-s monitorra akkor leadja majd a képet?
A hang megoldva a fiam Brutussal csak a kép érdekelne
Nem vagyok nagy tv függő nem akarok nagy kijelzőt és ugye egy 24-27 colos monitor még mindig Full hd és van benne jó áron jó márka,a tv-ben meg vannak Kencsöcsekincsüng Hd Ready felbontású gagyi márkák. -
SztiviVander
addikt
válasz
Krystal_s #113176 üzenetére
Aha, én okoskodok hülyeséget te meg mondod az értelmes frankót hogy majd mindenki kidobhat mindent. Nyugodtan sértődj meg, de én nem fogom kidobni az xboxot a kedvedért
Meg ugye ha van X db panaszos akkor azok értelemszerűen a minden háztartás/felhasználó 99%-át reprezentálják. Szerinted. És a psn is olyan amit mindenki használ. Persze, nyilván így van. Lassan azért kezdem megérteni miért is nem foglalkozik veled meg a problémáiddal az ügyfélszolgálat...
szerk: GTA is megy nat mögött... Nam arról van szó hogy nem lehet írni, csak egyelőre nem az van hogy nem működik valamid és segítséget/megoldást kérsz hanem csak elképzeled hogy majd mi minden nem fog működni és azt már kvázi tényként is tálalod, ezen előre hisztizel, és olyanba akarsz segítséget ami még meg se történt. De legyen egy jó estéd: igazad van, nálam van a baj
@csaszi75
Ugyanezt én is megírtam ám neki 5 napja, de ezek nem érdeklik. Hagyjuk... -
Krystal_s
addikt
válasz
csaszi75 #113180 üzenetére
Engem nem érdekel más játék, csak a GTA online. Nem használom másra a PS-t és hozzá egy külön tv-t...
Nem írta senki, hogy semmi nem fog működni, (most csak a játékokat említve) csak bizonyos játékok, ami között pont ott a GTA, ami vagy egyáltalán, vagy nagyon korlátozott módon megy NAT-olt IP-vel, de a chat sem ismerősökkel. Már amúgy is hátrányban vagyok a magas ping miatt. Mit nem lehet ezen érteni? Nem én kezdtem ezt a témát, nem én tettem ki a hírt. Rákérdeztem, hogy ügye nem NATolnak?
Én és még sokan pl lesz@rom a vowifi és hasonló témákat, de amikor pár embernek nem működött heteken keresztül oldalakat írtatok róla 100x ugyanazt. Miòta yettelesek lettünk mással nem találkozom, csak korlátozásokkal.
Először a TV adások visszanézése... Mi csak azt használtuk. Ezért TV OFF
Aztán rengeteg NET kimaradás volt a környéken, állandóan állítottak valamit
Jelenleg oldalra fektetve a Routert van jel, normálisan nulla...
Örülni kéne, hogy fejlesztés helyett állandóan vmi nem jó és még azt is korlátozzák?
Van itt pár ember, aki szerencsésebb és neki jó, de akkor mindenki más hülye, akinél nem? Nem lehet kérdezni?
Nem tudom miért én lettem most így kiemelve. Nem én írtam tele több szaktopikot az IP NAT problémák miatt!
Én csak random kimásoltam párat a több 100-ból és kérdeztem mi lesz... mert sok szolgáltatónál ez évek óta probléma, de csak támadást kaptam.
Nézz rá mi megy a yettel Facebook oldalán! Minden poszt alatt törlik a hozzászólások többségét. Miért, ha minden jól működik? Biztos az a sok ember mind hülye, vagy viccből panaszkodnak... -
afi0903
aktív tag
Sziasztok!
Yettel Expressz feltöltőkártyával SMS-eket fogadni már online aktiválás után tudok vagy előtte még fel kell töltenem bizonyos összeget?
Illetve ez az aktiválás egyből lezajlik vagy van bizonyos órájú időszak, amin belül? -
csaszi75
senior tag
válasz
Lehet előbb önértékeléssel kellene kezdened.. hogy ne írj téves dolgokat..
Amúgy meg most megteszteltem az XBOX-om, hogy segítsek eloszlatni a kétségeid
Van a Network Settings-en belül egy opció, hogy "Remote Play Test", de a kedvedért végigteszteltem mindent, minden hibátlan, egyedül a ping értékem 60 ms, amihez odetett egy sárga felkiáltójelet, tehát nem hiba, csak lehetne gyorsabb..
Natolt Mobilnet Router, amire egy switch van dugva és azon a vezetéken keresztül megy az XBOX.
Minden ok ezeken belül:
Multiplayer test:
NAT test: -
Akelaus
senior tag
Én voltam a Diginél Nat-olt Ip cím mögött, úgy hogy észre sem vettem, egészen addig amíg a saját(!) routeremmel nem lett problémám.
Akkor mint utolsó lehetőség, kértem a Digit vegyen ki a Nat mögül, hátha. Semmi változás, de a lényeg nem is ez hanem valószínűleg évek óta így volt nálam és ment mellette/ennek ellenére az Xbox, Xiaomi kamera(megkaptam az értesítéseket, és elértem távolról), Xiaomi box, Xiaomi légtisztító, a laptop amit távolról a Chrome távoli asztal szolgáltatással tudtam használni. Ezek szerint mégis mennek dolgok úgy is, még az itt említett Xbox is. Playstation-ről nem tudok nyilatkozni.
Szóval mielőtt itt egymás torkának esnének emberek, lehet érdemes megnézni, hogy is lesz ez élesben.Nem tudom a kép melyik fórumról van, de lehet 2024-es ilyen hozzászólásokat is megnéznék, mert 2020 óta sokmindent történt.
-
adika4444
addikt
válasz
Túlgondolod ezt a NAT dolgot. Valószínű lesz rá megoldás, pláne OtthonNet esetében, semmi realitása nincs, hogy egyik pillanatról a másikra elvágják ezt a lehetőséget az előfizetőktől.
De a többséget nem érdekli valóban. Egyrészt azért kevesen játszanak, mégkevesebben p2p játékot, mégkevesebben hosztolnak szervert.Egyébként meg mivel otthoni, routeres net, ezért a NAT bőven okozhat terheltségnél is problémát, ezt azért nehezen hiszem, hogy a Yettel bevállalná, minőség miatt is, a One most egyesült, tehát két erős (One, Telekom) kihívójuk van, vezetékes és mobil lábbal, biztosan nem fognak ügyfél elüldözőset játszani.
Amúgy meg a legtöbbeknek jó lesz akkor is, ha néha megakad, amilyen állapotban vannak itthon a végfelhasználói eszközök, majd újraindítja és probléma megoldva...
-
csaszi75
senior tag
válasz
Igen, ide koncentrálódik a panaszosok zöme. És?
Vegyünk egy példát, panaszkodik 300 (túlzóan) user a fórumon, hány százalék is az?
Kis kalkulátoros számolás után ,az az előfizetők mondjuk 0,01 %-a.
Ezeknek a mobilnetes usereknek más lehetőségek felé kell nézniük, ha fáj a publikus IP elvesztése.
Amit képet idetettél az nem releváns, mert ott jellemzően a vezetékes netet használók írnak, az más tészta mint a mobilnet..
A Telekomnál a publikus IP-t mobilok esetében sztem' kb 15 éve vezették ki.. -
Krystal_s
addikt
válasz
SztiviVander #113168 üzenetére
Mielőtt hülyeséget okoskosz tele jóindulattal, nézz utána!!!
Nem én találtam ki, tele vannak ilyen problémákkal az aktuális topikok és a neten is....
Csak tudnám minek vannak itt ilyen emberek, akiknek egy értelmes hozzászólásuk nincs, állítólag problémájuk sem, de mégis egész nap azt lesik másoknak mi a problémája.... és beszólnak neki. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #113138 üzenetére
Esetleg havi 1000 Ft-ért adhatnak publikus IP-t.
-
helgi
aktív tag
válasz
Akkor nagyon remélem a YETTEL részéről, hogy ki fognak menni őrizni a házamat!
-
bopeti98
őstag
válasz
Ezt én sem értem egészen, hogy a CGNAT miatt miért kéne rögtön kukába dobni egy játékkonzolt. Talán a PlayStation Portal az egyetlen, aminél probléma a publikus IP hiánya, de szerintem ez is elég réteg cucc. Az IP kamerák nagy része szintén megy CGNAT mögött is a gyártó hivatalos appjával. Ha meg valakinek bármi miatt mégis kell a publikus IP, biztos megoldják majd OtthonNet esetén. Felesleges ezt ennyire túlreagálni.
-
SztiviVander
addikt
válasz
helgi #113167 üzenetére
Leirtak fent, mindenki (az elofizetok 99%-a ugye) kidobhat majd minden draga eszkozt mer semmi se fog mukodni
-
Nyilvan ez egy baromsag. Ha nem uzemeltetsz szervert (mert ps-en meg xboxon az szokott lenni lol) meg nem letkerdes tavolrol elerni az otthoni halozatot akkor kb semmiben nem erint. Aki meg fentieket csinalja (pl en) az meg majd addig cseszteti oket mig vissza nem rakjak a publik pool-ba. Szerintem ennyi. De mindig van aki olyanon vergodik amirol igazabol lovese sincs.
-
helgi
aktív tag
válasz
Akit érint őket miben érinti?
-
-
Krystal_s
addikt
válasz
Viktor0610 #113162 üzenetére
Nem kértem számon, egyszerűen csak másra számítottam a mondat végén és ezt szóvá tettem. 😌
Ha személyesen megy be hozzád egy ügyfél, vagy telefonon érdeklődik, neki is mondani kell valamit, mert már az előfizetőknek is kiküldte a Yettel ezt a változást és sokakat érdekel, mert az sem tudják miről van szó.
"Tájékoztatjuk, hogy a szolgáltatásához tartozó internet hozzáférési pont hálózat oldali beállításai 2025 elsõ negyedévében megváltoznak, amivel Önnek nincsen teendõje. A változással kapcsolatban további információkat a yettel.hu/privat-ip-cim oldalon találhat. Ha valamely internet hozzáférést igénylõ szolgáltatásával kapcsolatban mûködési problémát tapasztalna, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat a yettel.hu címen."Nekem is ez volt az első, hogy rákérdeztem itt is és egyik ügyintézőnél, akinek fogalma sem volt mi a kérdés. Aztán még én lettem betámadva, mert érdekel, hogy vajon pár héten belül a több 100 ezer Ft-os eszköz(ök) lehet mehetnek a kukába, mert nem tudom használni, amiket most napi szinten használok és mostanában akartam fejleszteni újabbra?
-
Krystal_s
addikt
válasz
Dave1984 #113160 üzenetére
Nekem meg más a tapasztalatom van
és had írjam már le a véleményem!
Nem kértem számon semmit, nem szidtam, nem bántottam, de egy kis gúnyt éreztem a válaszában a 99%-kal, amit tőlem idézett, amikor én írtam, hogy a háztartások 99%-ban van valamilyen konzol, online játék, vagy olyan hálózati eszköz, kamera, amiket érinthet a dolog, de leginkább a mondat végén a kacsintó jel miatt.
Arra van lehetőség, hogy megkérdezze na mennyi panasz volt? Arra nincs, hogy megkérdezze mit lehetne tenni, vagy mi várható?Írta, hogy már tájékoztatták őket is ott dolgozókat, hogy privát IP-kre állítanak át mindenkit. Gondolom, ilyenkor alap, hogy utánanéznek mi az a privát IP, vagy mit jelent, ha egy előfizető rákérdezne....
-
válasz
Krystal_s #113158 üzenetére
Kis szürke pont vagyok a cégben, és bár valóban voltak apró dolgok, amiket el tudtam intézni, mivel ez egy elég sok előfizetést érintő változás lesz, kétlem, hogy bármit is tudnék tenni.
A másik meg az, hogy egy olyan dolgot kérsz számon tőlem, ami még kialakítás alatt van. (Magyarul nekem fogalmam sincs, mi lesz a megoldás -csak tippjeim vannak. Illetve egy Yettel méretű vállalat nem így ilyen "egyszerűen" működik.)Szóval, lécci, a másik "kategórizálása" előtt/helyett várjuk meg, milyen megoldása lesz ennek az ügynek.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Viktor0610 #113151 üzenetére
Annyira naiv voltam most hirtelen, ahogy elkezdtem olvasni a válaszod, hogy már fáj 🤡😂:
"Nem vagyok benne a projektben, de ha nem felejtem el, az átállás után rákérdezek majd..."Tudod mire számítottam? Hogy azt írod, megkérdezem mit lehet tenni, hogy lehet visszaállítani, akinél probléma lesz. Én így tennék. Ennyire más emberek vagyunk!
Nem baj, majd megoldjuk, ahogy eddig is.... csak jobb lenne kevesebb idegeskedéssel, panasz nélkül.... -
paulo92
tag
válasz
SztiviVander #113155 üzenetére
Igen, ez furcsa számomra is, hogy miért változik a ping amikor 5g NSA-ra rakom a telekom simmel
, pedig nics is ott 5g... Azt sajnos nem tudom, hogy a torony hogy kapja a hálózatot, de a szomszéd faluban ahol a torony is található van optika kiépítve.
-
-
-
paulo92
tag
Sziasztok!
Otthonnet esetében lehetséges valami úton módon javítani a latencyt/ pinget játékok esetében? Sajnos csak mobilnet érhető el a lakóhelyemen, ebből a Yettel és a Telekom nyújt 4g + szolgáltatást. A yettel otthonnet szolgáltatását hoztam el kipróbálásra és bár a sebessége megfelelő, a késleltetés eléggé ingadozó. Játékokban 150-300 ms között ingadozik. Kipróbáltam a yettel által adott ZTE MC801A routerben a telekomos simkártyám, ott 40-150 ms közötti értékeket kapok, a medián 70 körül van, így bár nem tökéletes, de elfogadható a késleltetés amennyiben 5g NSA-ra állítom az eszközt. Úgy látom, hogy yettel esetében ez nem módosít semmit. Az adótorony szerintem ugyan az a Telekom / Yettel esetében is, direktben rálátok kb. 2 kilóméterre található. Van bármi lehetőség, hogy a yettel othonnet esetében letornásszam a késleltetést a telekom szintjére?Yettel 5g/4G módban:
Yettel 5G NSA:
Telekom 5G NSA:
Telekom 5G/4G:
-
-
MadMancs
veterán
válasz
Dr. Oid #113146 üzenetére
Ellentmondásos a kérdésed. Előfizetés mellé és nem köt hűséges kizárja egymást.
Egyosszegben lehet vásárolni de akkor feltöltőkártya kell mellé azaz nem lehet tiltás.
Előfizetes mellé is veheti egy összegben de ott lesz hűség és nemfizetés esetén tiltható a készülék mert csak a kedvezményes árat fizette ki az ember, kedvezményt nem.
-
Dr. Oid
aktív tag
Sziasztok,
nem vagyok Yetteles, nem tudom, hogy működik náluk a készülék értékesítés. Ezért kérek egy kis segítséget: ha előfizetés mellé vesz valaki készüléket, de kifizeti egy összegben és nem hosszabbít hűséget, akkor a készülék az előfizetésen levő díj tartozás esetén tiltható? Telekomnál vagyok, ott ha hosszabbítasz, van kedvezmény, ha viszont listaáron veszel, kedvezmény nélkül, elvileg nem is lesz köze a telefonnak az előfizetéshez. Ezért nem értem, a Yettelnél lehet-e aggályos olyan készüléket venni, ami kifizetett egy összegben, hűség nélküli. -
bopeti98
őstag
válasz
Krystal_s #113141 üzenetére
Pedig az előfizetők bő többségének fel sem fog tűnni, hogy átteszik NAT mögé. A Facebook meg a Tiktok ugyanúgy működni fog. Akik ide írnak, az az előfizetők nagyon kis százaléka, őket max visszateszik publikus IP-be ha nagyon problémáznak. A PS, meg az Xbox működését ebből szempontból nem tudom, lehet annak kell a publikus IP bár nem értem miért. De akkor ott az IPv6 is, azt a Yettel is biztosít most is az online APN mellé.
-
Krystal_s
addikt
válasz
"A felhasználók 99%-át nem érinti"
Hát persze... Meg fogsz lepődni, csak úgysem írod majd ide, hogy mennyi panasz lesz az OtthonNetes előfizetőknél... Nézz át más netes, PS, XBox hálòzati topikokba mennyien panaszkodnak a NATolt IP-k miatt.
-
-
skt
tag
Sziasztok,
Pár napja használok OtthonNet-et. Találtam neki egy helyet, ahol a Yetteles honlap szerint a legjobb volt a vétel. Mennyire számítanak jónak a lenti adatok?(TP-Link)
A jelerősség néha (főleg esténként) lemegy 50%-ra.
SpeedTesten átlagban ilyen 200/20-at szoktam mérni.
Köszönöm előre is -
ggabor02
aktív tag
válasz
SztiviVander #113117 üzenetére
Ma jött a számla, az adatkártyánál ezt írja:
Tájékoztatjuk, hogy a szolgáltatásához tartozó internet hozzáférési pont hálózat oldali beállításai 2025 elsõ negyedévében megváltoznak, amivel Önnek nincsen teendõje. A változással kapcsolatban további információkat a yettel.hu/privat-ip-cim oldalon találhat. Ha valamely internet hozzáférést igénylõ szolgáltatásával kapcsolatban mûködési problémát tapasztalna, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat a yettel.hu címen.
Ezek szerint megszűnik a publikus IP cím. [link] -
csacsi67
addikt
Nekem legjobban an a Xiamoni jött be pedig mindet kiprobáltam 150 m lakokom a bázistol voda5G Telekom5G sajnos Yetti nincs. Igy lista áron a telekom nál vettem egy Xiamonit.A tp linken a Voda5g be sem jon mig a Xiaomonin azzonal jon az 5g
-
bopeti98
őstag
Akinek van Yettel TV Boxa, nektek letölthető rá a TV2 Play? Én nem találom a Play Áruházban, pedig van Android TV-s appjuk, Mi Boxra fel is tudtam telepíteni az áruházból. Fura mert ugye a Yettel is ad hozzáférést a TV2 Play Premiumhoz is, de az appot nem lehet hozzá feltenni boxukra?
-
Poccc97
tag
válasz
MadMancs #113123 üzenetére
De, volt Nálam mindkettő (MC801A és NX510V), amit csak külső antennával tudtam/tudom őket használni, mert 1,5 km-re van a torony, nem is látok rá, lentebb vagyok a többi házhoz képest 3-4 m-rel, így beltérben eléggé gyatra a jelminőség.
TP-Link a külső antennával gyorsabb volt, mint a ZTE, illetve az MC801A csak 5G N78 működik TS9 porton keresztül, ha szoftveresen átáll rá. MC801A-val az N78 -100 dbm volt, most NX510V-vel -90 dbm, semmi változás nem történt, sebességben majdnem 2x annyi. Az MC801A eszközzel vannak problémák, hogy mikor használja a külső portokat, mert sokszor nem vált át, könnyen letörik a TS9 csatlakozó. Ismerősnél másik városban ugyanez, TP-link Neki azóta is szépen működik.
Ráadásul G5B-nél úgy tudom már nem tudsz külső antennára csatlakozni, ezzel nincs tapasztalatom.Összegezve:
TP-Link előnyök:
- külső antenna kapcsoló
- 4G + 5G külső antennával
- Erősebb chip, MC801A-hoz képest
- stabil SMA csatlakozó
- szoftverZTE (MC801A) előnyök:
- cellazárolás
- kicsivel stabilabb belső antennákEz az összehasonlítás azoknak érdekes, akik külső antennával szeretnék használni az eszközöket.
Jelenleg független NX510V-t használok.
-
Baltazár123
őstag
válasz
donjohnson #113115 üzenetére
megoldódott
csináltam egy hard resetet, mert gyereké volt a teló és a rövid idő alatt is, amíg birtokolta felrakott vagy 100 programot. Inkább újratelepítettem mindent.
-
Zsombe
senior tag
válasz
pdr755 #113118 üzenetére
Egyes üzletekben lehet kérni, hogy milyet szeretnél. Én pl. NX510v-t visszavittem a gyengébb vétele miatt és ZTE G5B-t kértem. Sebességben és 5G vételi képességben sokkal jobb, mint a TP-Link. Egy Cudy AX3000-es routerrel összekapcsolva pedig tökéletes kombó.
Kb. 3 hete van ez a felállás nálam és még egyszer sem kellett a ZTE-t újraindítanom, ellenben a TP-Linket legalább heti egy alkalommal, mert elment rajta a net. -
huby80
senior tag
válasz
zoltaneger #113119 üzenetére
Azzal jártál a legjobban...
-
pdr755
aktív tag
válasz
Párduc #113116 üzenetére
ZTE MC801A1 vagy TP-Link NX510v (a honlapon [link] van egy újabb ZTE router is nem tudom h azt adják e már)
Nekem a TP-Link van, alapvetően elégedett vagyok vele. Azt írják itt h a ZTEnek általában jobb a 5G vétele míg a TP Linknek a wifi router része jobb.
Én úgy tudom ők adnak valamilyet és nem te döntesz (nekem így volt) de lehet h azóta változott. -
SztiviVander
addikt
válasz
Baltazár123 #113114 üzenetére
Es pontosan milyen adatkartya az ami nalad megy online apn-el? Merthogy adatkartya ketto fajta van, a hordozhato mobilinternet (es ennek flottas verzioi) es az otthonnet. A yepp az pl nem adatkartya, akkor se ha alapbol csak korlatlan net van benne, hiszen tudsz rola telefonalni is ha akarsz.
-
Párduc
junior tag
válasz
zoltaneger #113084 üzenetére
Köszi
+ még a router havi díj?
Milyen routereket szoktak adni? -
donjohnson
addikt
válasz
Baltazár123 #113114 üzenetére
jézusom... dehogy blokkolja.
az apn beállításokon belül keresd meg az apn protokollt és tedd át ipv4 only-ra vagy ipv4/ipv6-ra és vissza. jobb felül pedig mentés. -
Baltazár123
őstag
válasz
SztiviVander #113104 üzenetére
Galaxy A71-en megy az adatkártya online-al, most néztem. Van egy ilyen gondom most, hogy telefoncsere volt S24+-ra és nem megy a yeti net az új telefonban. Ez csak adatkártya, átírtam "Yettel net" és AP "net"-re és nem müxik. Egy rokonom járt hasonlóan és neki másnapra úgy megjavult, hogy semmit se csinált vele közben, mert nem ért a telefon beállításokhoz egyáltalán.
Lehetséges, hogy a yeti blokkolja a sim kártyát (csak adatkártyát) telefoncsere után egy ideig? -
draco31
veterán
válasz
donjohnson #113092 üzenetére
Köszi! Úgy néz ki, hogy ez lesz a megoldás, mert csak egy ilyen csoda beállitás van benne.
-
trec12
addikt
válasz
pdr755 #113106 üzenetére
Kereshetnek. Nem kötelező elfogadni az ajánlatot. Valószínűleg rosszabbat akarnak majd rádsózni.
Én sem fogadtam el. Így fut tovább minden az adott csomag szerinti tartalommal. A 60 napot meg írták.
Amúgy nem gondolnám, hogy egyoldalúan felmondja a Yettel. Eddig tudtommal senkinek sem mondták fel… -
tisztavíz
kezdő
Sziasztok!
VoWiFi-t szeretnék Xiaomi 10T Lite 5G (MIUI 14, Android 12) készülékkel. Van rá esély vagy felejtsem el? Yettel oldalon aktiválva van a szolgáltatás, WiFi jelerősség kiváló, a vezetékes net Vodaf(One) és stabil, de próbáltam VPN-el is. Mivel nem áll rá a WiFi hívásra, általában repülőgép módban, bekapcsolt WiFi-vel próbálom, de mobilhálózatból indítva a hívást is megpróbáltam 2G-n, LTE-n, hátha átvált WiFi-re (de nem).
A telefon SIM kártya menüjébe tárcsázó kódokkal kellett odatenni a VoLTE és WiFi hívás kapcsolókat (amiután "... carrier check disabled"-et írt ki). A VoWiFi be van kapcsolva és preferált. VoLTE volt ettől függetlenül is, van is. Az IMS status szerint a VoLTE elérhető, a VoWiFi nem elérhető. Gyanítom ez a probléma. A 1220-at már legalább 10-15-ször hívtam emiatt, elmondtam részletesen mit látok az IMS status-ban és szerintem ez a probléma. Az utóbbi 4 hívásnál várattak, amíg technikai emberükkel beszéltek. Az IMS-re egyszer sem kaptam választ, mert szerintem azt sem tudják mi az. Mindent amit elmondtak, már sokszor megpróbáltam. 2022 utáni keszülékeket emlegetnek. Már nem hívom őket, feladom.
Itt a fórumon találtam egy APN trükköt. Nem tudom segíthet-e. Kipróbálnám, de amint az APN type-hoz ims-t írok, nem menti el az APN-t. Ha nem töltöm ki a mezőt, (mentés után) vesszővel elválasztva felsorol egy csomó mindent, amelyek között az ims nem szerepel. Ha átírom ims-re és újra elmentem az apn-t, eltűnik az apn a listáról.
A Shizuku és Pixel IMS más fórumok szerint nem csak Pixel-en működik. Van ennek az esetemben értelme, ha a VoWiFi menü már ott van nálam?
Mi mást tudnék még megpróbálni?
Ha nem is lehet megcsinálni, hogy Yettel-el működjön, mi hiányzik? -
pdr755
aktív tag
Nekem annyi kérdésem lenne hogy a KÜF flottás kártyámon január 15-én jár le a hűségnyilatkozat. Tekintve hogy már új előfizetőket nem fogad ez a flotta, csak az várható h vmi közvetlen értékesítő meg fog keresni telefonon (amit majd kinyomok, nem veszek fel etc.) vagy fognak hivatalosan is értesíteni hogy ez a díjcsomag megszűnik vagy vmi hasonló hogy át kell térnem másikra?
Talán ide még befér ez a kérdés, a mobil flották topicba nem szeretek írni. -
-
Poccc97
tag
válasz
SztiviVander #113101 üzenetére
Nekem az adatkártya nem csatlakozik
apn-el, csak anet
megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged