Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
ugye én olvasok csak valamit rosszul az uj mytv aszf-ben, azt írják a 3-as pontban hogy nem jár adatkedvezmény a mytv-re...
[ Szerkesztve ]
-
wetomi
aktív tag
Ez egy egyszerű biztonsági hitelesítés.
A lányom telefonjában van egy feltöltős kártya, és arra néznék rá néha, meg vásárolnék az egyenlegéből.
Látod, ezt a rendszer nem tudja eldönteni, hogy jóhiszeműen az Apuka csinálja ezt, vagy éppen visszaélés történik mert pl. kártyacsere történt két telefon között. Bezzeg ha éppen ezért vásárolna pl a szomszéd a te előfizetésedre, akkor meg menne a hiszti, hogy szemét szolgáltató, szar az alkalmazása meg hasonlók.
De csinálj egy állandó ügyfél szintű MyTelenor regisztrációt és webes felületen hozzá fogsz férni a lányod számának adataihoz.
-
Somatom
veterán
válasz 123xyz #48095 üzenetére
Ezt nem értem. A Telenoros infó oldalon még a régi csomagokat látom.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
123xyz
aktív tag
MyTV változások:
- az Alap és a Családi csomagok lezárásra kerültek (gondolom akinek még az van megrendelve, az továbbra is használhatja, amíg meg nem szüntetik).
- Új csomagok:
Plus - 2990 ft Telenor előfizetőknek, 3790 ft egyébként
Max - 4490 ft / 5690 ft.Részletek itt: 2017 június 15-től érvényes MyTV ÁSZF
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz wetomi #48092 üzenetére
Nem tudom miért "normális" ez a jelenség, nekem nem az.
Ha szándékosan így működik, akkor ez jó nagy ökörség.
Szerintem tök jogos elvárás, hogy másik készüléken akarom megnézni, és ehhez ne kelljen minden alkalommal újraregisztrálni. Ugyanis nincs mindig nálam a telefon, amiben a kártya van.
A lányom telefonjában van egy feltöltős kártya, és arra néznék rá néha, meg vásárolnék az egyenlegéből.
De ez így direkt fogyasztó szívatásnak tűnik.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Másnál is előfordul, hogy az Androidos MyTelenor app időről-időre elfelejti, hogy milyen előfizetés volt beállítva benne, és indításkor mindig kéri a telefonszámot, és újra küldi az aktiváló kódot?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Tamy
senior tag
válasz Viktor0610 #48085 üzenetére
Szuper, köszönöm. Érdekes, hogy e szerint még az ÁSZF-ben is hibásan van:
"A Telenor a Praktikum +Net, Praktikum +Net Expressz, XS, XXL és Praktikum +Net
Mini Expressz tarifacsomagok kapcsán felhasznált alábbi értékű feltöltőkártyákhoz a
következő belföldi adatforgalmi keretet automatikusan biztosítja:"Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
MODERÁTOR
-
wetomi
aktív tag
-
kiskakas
senior tag
sziasztok! most jottunk at a horvat hataron,az elofizus telenor simem csak segelyhivasra mukodik.kezi halozat kereseskor mindgyik tiltott. a telo dualsimes,a vodas csak adat feltoltos sim tokeletesen megy. ket eve ugyanez a sim tokeletesen ment ugyanitt.lenne otletetek?
-
Tamy
senior tag
Praktikum +net díjcsomagnál mi a helyzet az EU-s internettel? A honlapon azt írják belföldi forgalomban használható fel, lehet, hogy csak nem frissítették? Igaz az ÁSZF-ben is így van. Illetve vehetek mellé alkalmanként kiegészítő adatjegyet úgy, hogy külön havidíjas netem nincs? Hiszen ennek pont az a lényege, hogy a tarifacsomagban benne van az internet is.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
Deck
titán
Mi újság a mytv új csomagjaival?
PS5
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #48066 üzenetére
Miért pont 1 -et? Miért nem 3 -at, 5 -öt, vagy 24 -et? Na, pont ez lett volna a kérdésem. Sztem ezt egy szolgáltatónak illene tudnia.
[ Szerkesztve ]
-
tusik
tag
Érdekesség!
Megkaptam a telenortól postán a visszaküldendő kódot a regisztrációhoz. Vissza küldtem sms-ben a megadott számra, és ezután jött a válasz hogy szerződéskötésed megerősitettük.
Rá 2 percre jön egy újabb sms: tájékoztatunk hogy KLIKK 1GB szolgáltatásodat töröltük.
1220-on azt válaszolták hogy néha előfordul hogy a rendszer véletlenül törli.
Esetleg más is számithat ezek szerint hasonló megtréfálásra. -
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #48064 üzenetére
Tehát, kettő óra múlva átválthatok német AldiTalk -ról, Telenor SIM -re, és a netezésnek nem lesz plusz költsége?
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
Az előbb hívtam a Telenor ÜFSZ -t azzal a kérdéssel, hogy pontosan mikortól kezdődik a roamingmentesség. A válasz:
-Sajnos, erre vonatkozólag nincs információnk.
3 órával 15. -e előtt. Telenor fiam, ülj le, egyes!Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
k-adi
nagyúr
sziasztok,
aktiválnám a sim-em... Mi az a kártyaszintű jelszó?
"Kérjük, ellenőrizze az alábbiakat: a megadott a telefonszámra nem lehetséges az aktiválás!"
ez az amit online rendeléskor megadtam? mert azzal nem fogadja el (jó az ICC szám és jó a simhez köthető telefonszám is)
-
MODERÁTOR
válasz sultansmith #48059 üzenetére
Nem, nincs.
Max. átváltják valamelyik hipernet csomagba.
Xiaomi 13T
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Kényes kérdés: a telenoros korlátlan net használható-e hotspotként?
Egy telefonnal megosztanám egy PC és több másik telefon között. Vajon ez jár valamiféle jogi vagy technikai korláttal?Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
boxfan
tag
Az lenne a kérdésem, hogy ha Hypernet Home csomag netjét osztom a telómra, tudok voipozni? Nincs tiltás?
Vernee Thor,Xiaomi Redmi 5
-
castiels
addikt
Lehet tudni mi lesz a mytv-vel?
-
Armahun
addikt
Sziasztok.
Szeretnék egy tableten my tv-t használni.
Jól értelmezem a honlapot, hogy pl az alapcsomagot hűség nélkül havi 1400 forintért vehetem igénybe?
Vagy ez a hűség nélküliség csak a hbo-s csomagokra érvényes ahol 2 ár van írva?
Ha vennék egy feltöltős kártyát és megrendelném a tv-t az addig működne amíg van pénz a kártyán ugye?Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
4Grider
nagyúr
válasz castiels #48032 üzenetére
Az elérhető Telenor dokumentumokban sehol nincs benne, hogy ne lehetne routerben használni a hello data csomagokat, mivel a dokumentumokban szó nincs arról, hogy adatátvitelre nem lehet használni ezeket a sim kártyákat telefonnak nem minősülő eszközökben. Viszont ügyelni kell rá, hogy hanghívás is menjen ki havonta a sim kártyáról, ez ugye routerben nem igazán megoldható. Tehát a hanghívás idejére ki kell szedni a sim-et a routerből...
-
HXY
addikt
válasz castiels #48032 üzenetére
Ezt találtam az ephone oldalán:
Telenor Hello Data korlátlan csomagja:
– E-számla nélkül minden Telenor Hello Data csomag 1000 Ft-tal többe kerül
– A Telenor Hello Data csomagok nem használhatók adatmegosztókban…és a Telenor Hello Data csomag apróbetűs feltételei:
“Normál felhasználás szabályai:
A Telenor Hello Data tarifacsomag kizárólag a normál felhasználás szabályainak betartása mellett használható egyéni felhasználásra.
Az Előfizetőnek számlázási ciklusonkéntlegalább egy hanghívást kell kezdeményeznie.
A tarifacsomag ipari célokra nem használható, ilyen például a telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység, tömeges SMS küldés.
A tarifacsomag kizárólag telefon készülékben használható, egyéb mobil internet eszközzel (pl. router) nem vehető igénybe.
A tarifacsomag nem rendeltetésszerű használata esetén ügyfelünk előfizetését korlátozzukaz aktuális számlázási időszak végéig. A korlátozás ideje alatt az előfizetés nem kapcsolható vissza sem méltányosságból, sem előleg befizetését követően.
Amennyiben a következő számlázási ciklusban sem tartja be a normál felhasználás szabályait:
Nem kezdeményez legalább 1 hanghívást a számlázási időszakban, akkor a tarifacsomagot az ÁSZF-ben foglalt, mindenkori legalacsonyabb havidíjú (hanghívásra nem alkalmas) mobilinternet csomagra váltjuk számlazárással;
Az Előfizető kezdeményez hanghívásokat, de ipari célokra használja a tarifát, akkor számlazárással átváltjuk a tarifacsomagot az ÁSZF-ben foglalt, értékesítés alatt álló, mindenkori legalacsonyabb hanghívásra, alkalmas tarifacsomagra.
A felhasználási feltételek megszegése miatti tarifacsomag váltást követő 6 számlázási ciklus alatt az előfizető nem válthat korlátlan perc és/vagy adatot biztosító tarifacsomagra.” -
Rage47
veterán
akartam menni ma hello data miatt egy budapesti telenorba, de annyian voltak, hogy inkább megfordultam. ennyire nem megy az online adategyeztetés?
-
Lazika
senior tag
Még mindig no comment a telenor adategyeztetéses sztori. Apám lement. Azt mondták neki, hogy nem tudják megcsinálni mert folyamatban van az aktiválás.... Erre hívom az ügyfélszolgálatot, hogy mi van. Ő nem tud vele mit csinálni menjen be személyesen. Hiába mondta a csávónak bent, hogy új személyije van azt se írta bele a rendszerbe... Ha én megyek le akkor én átírathatom az én nevemre a kártyát?
Update: Az én nevenre sikerült...küldenek egy kódot levélben, amit el kell küldeni, vicc...
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
hgabor19
aktív tag
Akinek gondja van a prepaid adategyeztetős oldalakkal, az személyi helyett próbálja meg a jogsi sorszámmal, netán útlevél számmal a regisztrációt.
Nekem legalábbis személyivel sehogy sem ment, akár hányszor neki feszültem. A Telenor valami állami rendszerből szar adatot húz át rólam.
Beírtam a jogsi számot, és egyből elfogadott mindent.
Egy próbát megér mindenesetre...
(amúgy teljesen logikátlan, hogy jogsival meg miért megy)[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Nem tiltják, mivel a tarifacsomagnak csak a hang- és üzenetküldő szolgáltatásait tilos olyan eszközzel igénybe venni, amely hanghívások indítására és fogadására nem alkalmas, vagy nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és legalább virtuális billentyűzettel.
-
HXY
addikt
válasz radio100jozs #48016 üzenetére
Telenor HelloData-nál ténylegesen tiltják a routerben történő adatmegosztást?
Ha igen, akkor mit néznek? IMEI számot, vagy TTL értéket, esetleg mást? -
zseko
veterán
válasz radio100jozs #48021 üzenetére
Azok valószínűleg nem ezt fogják választani "mer' drága". Nem mellesleg már több mint egy éve, tavaly februárjától lehetett használni telenoros korlátlan netet annak aki akart, ha nem is a feléért, de majdnem 3e-el olcsóbban, ugyanígy flottában.
HR24.hu
-
sharp4
őstag
válasz radio100jozs #48022 üzenetére
A lényegen nem változtat, flottaként működik. De legalább van/lesz konkurencia.
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
radio100jozs
őstag
válasz wetomi #48017 üzenetére
Ez azoknak válasz, akik routerbe akarják használni a Hello Data sim-et, hogy itt a lehetőség ilyenre is.
De ami ebből is, és eddig is kirajzolódott, a Telenornak elég nagy felesleges kapacitással kell rendelkeznie, hogy ennyire tolja már a korlátlan internet csomagokat, hogy már VOIP szolgáltató is forgalmazza. -
zseko
veterán
Vége a trükközésnek, a flottázásnak
'Mobilinternet flottánknak köszönhetően...'
...
HR24.hu
-
wetomi
aktív tag
Almát a körtével...
-
radio100jozs
őstag
Vége a trükközésnek, a flottázásnak, a hűségnek, itt az igazi korlátlan mobilnet, ami telefonban, adatmegosztóban is használható hűség nélkül a Telenor hálózatán magánszemélynek havi bruttó 7658 Ft/hó áron.
http://mobilinternet.ephone.ch/
Én voip-ra használom a céget, vezetékes számok lettek áthordozva, innen ismerem őket, és eddigi tapasztalataim korrektek velük.
-
Somatom
veterán
Pontosan mikor kezdődik a "roamingmentesség"? 15. -e nulla órától? Úgy tűnik, hogy délnémetben csütörtökön kamionstop lesz, és akkor már nyomhatnám a netet Telenor roamingban, nem a vacak Alditalk -kal.
-
zseko
veterán
válasz taki01 #48009 üzenetére
Nem lehet, hogy ez volt az oka?
"Értesítés a Telenor karbantartási munkálatairól
A Telenor Magyarország Zrt. értesíti előfizetőit, hogy egyes hálózati elemek karbantartása miatt mobil rádiótelefon szolgáltatását 2017. június 13-án rövid ideig, országosan szünetelteti. A munkálatok elvégzésére hajnali 03:00 és 04:30 között kerül sor, és az alábbi szolgáltatásokat fogja érinteni:
- belföldi és roaming hívásindítás, valamint hívásfogadás – legfeljebb 5 perc;
- Emelt Díjas Szolgáltatások és MobilVásárlással igénybe vehető szolgáltatások (pl. Nemzeti e-matrica vásárlás, MobilParkolás) - legfeljebb 5 perc;
- Számlainformáció és Egyenleginformáció szolgáltatások – legfeljebb 5 perc;
- belföldi és roaming adatkapcsolat létesítés (mobil internet, GPRS szolgáltatás) – legfeljebb 30 perc időtartamban."Volt is belinkelve vagy ide, vagy másik telenoros hírhez, ezért tudok én is róla.
HR24.hu
-
darvinya
titán
Valami volt hálózattal, mert reggelre térerő volt, de net nem.
Viszont itt más lehetet a gond, mert villamos hálózat is 4h körül újraindult, ami áttételesen kihatot tornyokra.De ahogy olvasom előbbi pár hsz-t, itt országos vill.hálózati rendszer probléma volt.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
sharp4
őstag
válasz Bferibörs #48005 üzenetére
Igen, sajnos ez. Amikor nyilvánvaló, hogy a Telenor és Telekom ugyanazt a hálózatot használja, így ugyanolyan erősségű jelnek kellene lennie. Ergó a hiba a Te készülékedben van. De még ezek után is a saját "igazadat" hajtod.
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest