Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hgabor19
aktív tag
Üdv,
Az miért van, hogy a feltöltőkártyás SIM, csak max. 3G-n működik?
2 is van most itthon használatban, egy régebbi és egy új SIM, és mind2-nél ez a gond.
Külön kérni kell hogy bekapcsolják a 4G-t?Köszi előre is,
-
4Grider
félisten
válasz
whiskeys
üzenetére
Online apn-ű előfizetés továbbosztása azért lehet szívás, mert ilyenkor dupla nat történik. Az online apn ip címei is már nat-oltak a Telenor által, és azt egy megosztással tovább nat-oljátok. Ilyenkor teljesen felesleges a telefont újraindítgatni. Elég csak az adatkapcsolatot bontani és visszakapcsolni.
-
whiskeys
őstag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
telorol osztom meg a netet. borzasztó nagyon.... óránként ujra kell inditani a telót mindig hogy ujra legyen net....

-
Prien
addikt
válasz
atosan
üzenetére
Egyetértek, én is épp azon filóztam, hogy miért nem mindegy a Telenornak, hogy pl.egy 7" LTE táblagépet vagy egy 5.5" telefont vásárolnék 2 év hűségre. Nem értem.
Van két net előfizetésem, mifivel, routerrel már tele vagyok, pedig adtam is el belőlük, táblagép is van itthon. Deee hát izé
ezt csak így lehet. 
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
whiskeys
üzenetére
nekem van Hipernetem amihez kaptam Huawei mifit és van egy hello data simem amit már többször kipróbáltam a mifiben

meg lehet osztani vele a netet de borzalom...ha többen csatlakoznak rá akkor elég sűrűn összeomlik a hálózat, nem töltődnek be az oldalak vagy pedig sokáig gondolkodik sőt van hogy 5-10percig internet OFFpl ha én pc-n youtubeozok akkor az asszony hiába csatlakozik telóval a hálózatra nem tölt be neki semmit se..míg én vígan youtubeozok tovább.
hipernetes kártyával viszont a megosztás hibátlan
igaz van, hogy arról is elmegy néha pár percre a net, de a hello datára ez jobban jellemző.valahogy korlátozza szerintem a telenor a Hello Datás csomagon a megosztást, azért adják kizárólag csak mobil készülékbe, meg azért korlátlan mert mobiltelefonnal úgy se fog senki se havi több 100GB-os adatforgalmat csinálni

-
atosan
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Ebben valóban lehetne rugalmasabb a Telenor. Nekem a tv, internet, vezetékes teló (ez jár a nethez) magentáéknál van. Vettem tőlük tv-t tavaly, előtte tabletet amiből maradt még három részlet. Mondom a maradékot egyben kifizetem és és jöhet egy laptop. Aszongya az üf, hogy hiába fizettem ki, a megadott szolgáltatásra két év letelte után lehet új készülék, de semmi gond, a telefonon nincs semmi, arra rádobjuk a laptopot. Akkor dobjuk és ennyi. Ezt a példát követhetnék.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
"Hangalapú előfizetés mellé csak telefon vásárolható, netelőfizetés mellé csak táblagép/router/stick."
Tudom, hogy így van, csak azt nem értem, hogy miért. Írtam is egy konkrét példát arra, hogy miért kib.szás ez a korlátozás. Nem mindegy a Telenornak, hogy milyen előfizetésre írom alá a hűséget?
-
whiskeys
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt telenorosok mondták hogy nem lehet...
-
válasz
whiskeys
üzenetére
whiskeys:
Elvileg meg kellene osztania.
Az APN alapból nem lenne jó, mert a Hello Data "online" APN-nel megy.
Somatom:
Már bármikor vehetsz készüléket, ha a készülékcsere díját kifizeted.
Hangalapú előfizetés mellé csak telefon vásárolható, netelőfizetés mellé csak táblagép/router/stick. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Régen is ez volt a heppjük. Amikor ellopták az SGS1 -emet, akkor próbáltam venni helyette egy SGS2 -t. Mondtam nekik, hogy a régi számomra már nem tudom megvenni, mert arra van még egy év az SGS1 -ből. Két hang előfizetéssel meg mit csináljak? Vennék egy új adat előfizetést, és ahhoz a telót. De, azt nem lehetett. Nem értettem, hogy miért nem mindegy nekik. Átmentem magentáékhoz, és elhoztam onnan részletre, egy minimál csomaggal. Ezt a pénzt a Telenornak is adhattam volna, de ha nem, hát nem. Aztán, ahogy egy kis zöld mocsárlakótól láttam, kinyújtottam két ujjamat, erősen hunyorogtam, és a teló ettől elfogadta a Telenoros SIM -et..
Bíró úr! Esküszöm, hogy így történt!
-
whiskeys
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem a vétel a lényeg. Hanem hogy a stick nem osztja meg a netet. Tudom hogy lehet venni de nem fogja a hello Data start netem megosztani csak ha a kártya a mobilban van
-
-
whiskeys
őstag
Data korlátlan Net, nem osztható meg USB stick vagy bármilyen hasonló módon, csak a telefonon keresztül?
-
-
Button
aktív tag
válasz
lugosi
üzenetére
ha a home csomagokra és a mytv-re gondolok, akkor lehet értelme
én pl addig húztam az időt, hogy a felhasználható keretből kivették a tv-t
na aztán így nem is lesz.. akkor meg 2 évre jó lett volna..
csak azt reméltem lesz valami korlátlan csomag.. nem lett (marhaság, mert a 25/50GB is mindenre elég, nekem) -
válasz
radio100jozs
üzenetére
Oké, annyit látok, hogy itt 16k 2 év hűséggel. Én se látom, hogy hűség nélkül meg lehet-e kötni.
Felmerül bennem kérdésként, hogy aug. közepén miért érdemes 2 éves hűséggel csomagot kihozni, amikor már most tudjuk, hogy az októberben hatályba lépő változás az lesz, hogy max 1 év lesz a hűség (készülék nélkül), és a folyamatban lévő hűségek is max 1 évesek lesznek? Ennek így nincs értelme.
-
radio100jozs
őstag
válasz
kinder93
üzenetére
Jaj de vicces, ezt írja a Voda:
"Magasabbra helyezi a lécet a Vodafone a mobildíjcsomagok piacán, hiszen mától nem csak az
SMS és a telefonálás, de az adathasználat is korlátlan az új Red Infinity tarifacsomaggal."Érdekes, a Hello Datában 19.990-ért hűség nélkül hónapok óta van ilyen csomag a Telenornál, amiben nem csak az adat, hanem a beszéd és az sms is korlátlan.
-
kinder93
aktív tag
A Vodafone (gyenge) lépése.
-
4Grider
félisten
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Akkor nem árthat kipróbálni valami terheléselosztott DNS-t sem.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Harkovz
üzenetére
Nem úgy van, október 24-től már csak 12 hónapra lehet hűséget kötni, kivéve készüléknél (már ha mobilra ez a kitétel érvényes, ebben bizonytalan vagyok) 24 hónapra. Az érvényben lévő szerződéseket természetesen ez nem változtatja meg, csak az onnantól kötöttekre érvényes.
-
4Grider
félisten
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Szolgáltatói (Telenor) DNS-t, vagy google/opendns -t használsz?
-
Harkovz
aktív tag
Mi a helyzet akkor ezzel a hűség idő változással?Októberben minden 2 éves hűség megszűnik?Ha a két évből még van 6 hónap akkor is?Vagy hogy van ez?HipernetHome csomagom van,ami márciusban jár le.Meg akarom majd hosszabbítani és úgy tudom tabletet is lehet kérni a modem helyett.Akkor most mikor hosszabbíthatok leghamarabb?
-
4Grider
félisten
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Én bő egy évtizede használok 3G illetve 4G routereket autókban, egy-két éve viszont már nagyítóval kell keresnem azokat a helyeket, ahol gázos a net. Azóta a routereim már csak 4G only üzemmódban működnek, olyan lett mára a lefedettség. Felétek az M5-ön végig van folyamatos tv-zéshez/rádiózáshoz jelem, a petőfiszállási-csengelei tanyavilágban dettó.
-
HELLAFLUSH
őstag
nekem is sajnos már vagy 1 hete ez a problémám

van Hello Datám és Hipernet Home L csomagom és mind 2 sz*r

Hipernetet Huawei mifiben használom a Datát pedig P9 liteban.
(Kecskemét belváros, de vidéken se jobb)nagyon örülök neki amikor otp-n indítanám az utalásokat és nincs net

-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ne is mondd, annyira szeretnék én is egyet, de brutálisan drága!
-
válasz
4Grider
üzenetére
"így is rendesen melegszik és merül. Táskazsebet rendesen felforrósít."
Nem értem, hogy a gyártók miért nem tesznek ez ellen. A 'vedd meg a következőt, ha ez elfüstölt' hozzáálláson kívül nem értem, miért nem erőltetik meg magukat jobban, ha a hűtésről van szó.
Beszélhetünk telefonról, táblagépről, routerről, akármiről.

-
válasz
4Grider
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, ez sokat segített.

A jövőbeni sebesség (4G+ Cat6) változás miatt érdekelhetne a csere.
Meg a dual band és a carrier aggregation miatt is.A mostani MiFi-m telenor függő, a zyxel meg független, ami jól jönne külföldi nyaraláskor is.
Azt hiszem, el kell gondolkodnom ezen.
Hátha esetleg a szolgáltatók is hadrendbe állítanak új routereket. -
4Grider
félisten
válasz
trol75
üzenetére
Nekem az autóm rendszereit és a benne ülőket ez szolgálja ki. Szimultán kétsávos wifi van benne, de csak az 5GHz-est aktiváltam, mert így is rendesen melegszik és merül. Táskazsebet rendesen felforrósít. Kb. 5-7 óráig bírja terhelés nélkül, csúcsterheléssel 2-3 órát. 5GHz-en S7-el és LteA hálón kb. 100 Mbps mérhető rajta, közvetlen gépbe dúgva kb. 150-et.
Összességében jobban meg voltam elégedve a lassabb elődjével (tp-link MR3750).
M7350-es volt az... -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem is volt már egy pár éjszakám amit rászántam a nézelődésre.
Igen az árak nagyon el vannak szállva a Cat6 MiFi-k terén.Nekem nagyon bejönnek a Huawei termékek, de igazán nem nagyon lehet venni itthon, ha pedig van, akkor 65k körül vannak. Pedig Kinából találtam már olyat is amiben van egy Lan port is+power bank. 160$+vám+áfa. Csak a vevőnek nagyon kevés eladott terméke volt.
Itthon csak a ZyXEL WAH7706 van elfogadható árban (40k).
Nem tudom valaki használ véletlen ilyen zyxel MiFi-t. Irhatna egy pár sor véleményt róla (sebesség,stb).
-
-
Sziasztok.
Nem tudom, mit csinál a telenor most, de eddig a max. legnagyobb letöltésem 40-42Mb volt (stabilan 30-35). Most meg felmegy néha 75Mb-ra is, de stabilan 40-60MB között mozgott. Pedig azt mondták, hogy a huawei mifi (E5577s) nem tud csak 50Mb körüli letöltést. Igaz kábelen van összekötve a laptoppal. De azért hullámzik a sebesség rendesen.
Lehet, hogy még a végén be kell ruháznom egy Cat6-s Mifi-s Zyxel-be.

-
jel1
aktív tag
Sziasztok!
Valaki találkozott ilyen problémával?
Nagyon gyakran 5-10 percenként olyan, mintha ledobna a net, rohadtul belassul, nem tölt be semmi. Ilyenkor repülő mód be-ki, és újra hasít 5-10 percig, amikoris ismét összeszarja magát.
Mit lehetne tenni? Mikor elkezdtem használni, nem volt ilyen. Hívással még nem volt panaszom, adótorony is 200m-re van.Telenor 4g hellodata
-
IG55
senior tag
Az ingyen 2 hónapos Klikk akció meddig tart, lehet tudni?
-
-
Prien
addikt
Tudja valaki, hogy a táblagépekre is vonatkozik majd az ingyenes függetlenítés 2 év hűség lejárta után?
Kicsi rá az esély, de hátha...
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi

-
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem is Hello data van, volt még hűségem, ami januárban járt volna le, ezért xy forintal magasabb összeget fizetek. Üf azt mondta még mikor váltottam, hogy ugyan úgy 19 hónap után vehetek telót ( hamarabb is +25ezerért), amit szoktam kapni kedvezményt meg marad Hello datánál is. Mindenképp van előleg, az árlistán felü, vagy számít az itt töltött 10 év? Vagy még nincsenek ilyen tapasztalatok?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na az érdekes. És ha megszünteti a hello datát? Akkor a felmondáskor mit fizetettnek ki? A hátralévő részleteket, vagy kötbért is?
-
-
trec12
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem tudom mi okozhatja a jelenséget többeknél mert nálam egyik hétvégén sem volt semmi gond.

-
Sify
senior tag
Vettem 1 hónapja egy hello data start előfizetést, de csak előfizetést készülék nélkül. Viszont most a telefonom megadta magát. Gondoltam részletre vennék telefont, de nem nagyon van az előfizetésemnek megfelelő konstrukcióban. Mivel a hello data egy nem hűségidős előfizetés igy gondolom ezért.
Kérdésem, ha esetleg vállalok az előfizetésre 2 év hűséget, akkor lehet venni részletre telefont? Engem az Iphone 7 Plus érdekelne. -
tomp
félisten
Ferihegyen eléggé stabil a hálózat. Most éppen tömegnyomor van de semmi gond.
DC-HSPA+ 24/3,8Mbps 38ms
4G azaz sima 150Mbps-es cella: 106/45Mbps 17ms -
-
darvinya
titán
Kezdődik megint.
1 napig jó volt, most megint oldalak többsége elérhetetlen.Nagyon köszönöm hétvégi net-et, csak éppen semmire sem lehetet használni.
-
taki01
őstag
Másnál is volt hálózat kimaradás vagy 30 percig nem volt se Telenor se Telekom. Gondolom akkor egy toronyról jön mindkettő.
-
jociolaszi
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értem köszönöm a választ.
-
válasz
jociolaszi
üzenetére
Az új kiegészítők (600 MB, 1,5 GB, 3,5 GB) a megrendeléstől 30 napig élnek, a régiek (pl. az általad rendelt 1 GB is) cikluszárásig.
-
jociolaszi
tag
sziasztok még július végén vettem egyszeri adatjegyet 1gb ma volt a fordulóm és elvették a maradékot 350mb-t pedig azt írták hogy az egyszeri az 30napig él! Miért vették el? Valaki tudja?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
>az ingyen hétvégi hipernet miatt frissítened kellett
Nem használtam, nem is aktiváltam. De az elnézést elfogadom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Sify
senior tag
Sajnos nekem a my telenor app továbbra sem működik. Már újra is lett telepítve. Gondolom az IOS11 lehet a ludas.
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Vegtelenul buta megoldas lenne, ha appfrissites tuntetne el az opcio valaszhatosagat es megjeneliteset. Time serverrol kell idot lekerni, ha lejart az akcio, nem kell mutatni az appban, kb. ezt mind kellene (kellett volna?) leprogramozni.
Eleve az ilyen rovid ideig tarto, hamarosan bekovetkezo izeket remote-bol kene leszipkaznia webrol, nem az appba kene belekodolva lennie. -
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
A francba már ezzel az állandó app frissítéssel!
A múlt héten háromszor indítottam el a mytelenor programot, mindháromszor be kellett pötyögnöm a telefonszámot, meg az sms-ben érkező jelszót...
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Gondolom, hamarosan érkezik egy frissítés, ami kiveszi a korlátlan hétvégés opciót.

-
snooze
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
Neeem hiszem
Rányomtam és nekem azt irta nem sikerűlt..hivjam a 0620...Bár ha nem akarnak folytatást...akkor ki kell venniűk...mert így félrevezető.
Bár az is érdekes hogy a Play Store-ban az újdonságok leirásánál az van hogy hétvégi hipernet akció.
Ami furcsa...hogy ehhez csináltak egy külön verziót a Mytelenor appból.
De mégcsak hétfő van...majd kiderűl mi lesz.
-
tomp
félisten
válasz
Atomgeszi
üzenetére
A legtöbb telefonnál rejtve marad a VoLTE opció ha a SIM kártya szerinti szolgáltatónál nem érhető el.
Vagy hiába érhető el a szolgánál ha ők nem teszik elérhetővé a gyártó felé akkor szintén rejtve marad. pl OnePlus.
___
De egyszerűen kideríthető, hogy a telefon tudja e. Android alatt a tárcsázóba írjuk be: *#*#4636#*#* majd Telefon adatai. Ott ha megtalálható egy "VoLTE jelző" kapcsoló akkor a telefon tudja. -
-
DS39
nagyúr
válasz
szabogabor10
üzenetére
Azt honnan lehet tudni hogy egy telefon VoLTE képes?
Mely paramétert kell figyelni? -
asdf_
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Lenyegtelen, hogy a most kaphato keszulekek dontoen VoLTE supportosak, ha min 2-3 ev az atlagos keszulekforgasi ido. Ket eve kb. tutira egyszamjegyu volt az eladott VoLTE kepes keszulekek szama, es perpill ez a lenyeg.
-
törölt tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
ja...a sokszorosan lesajnált balkáni ország, fapados szolgáltatója is előrébb van, már ami a volte-t illeti...
-
-
Egész nap nyomtam az online játékot és nem volt semmi gond. Ping oké volt, semmi lag. Hipernet Home M csomagom van.
-
asdf_
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Ok latjak, hogy az elofizetoi bazis milyen resze rendelkezik VoLTE kepes keszulekkel. Amennyiben ez nem jelentos, az o szempontjukbol nem erdemes foglalkozni vele (3 eves, 4G-re es B20-ra nem kepes telefonnal, melyet meg mindig nem tervezek lecserelni, az en szempontombol sem).
-
válasz
4Grider
üzenetére
A VoLTE/VoWiFi bevezetésénél szerintem nem annyira a költségvonzatot kellene szem előtt tartani, egyszerűen meg kell lépni és kész. Lassan az összes nagy európai szolgáltató bevezeti.
Egyébként ez hosszú távon megérheti a szolgáltatóknak, mivel a 2G/3G hálót tehermentesíteni tudják.
Mondjuk ha a Telenor a hello datával arra akarja ösztönözni az ügyfeleket, hogy VoIP appokkal váltsák ki a sima telefonálást (nálam ez ki van zárva), akkor lehet nem mostanában vezetik be. De ez rossz irány. -
kinder93
aktív tag
válasz
California1
üzenetére
A Telenor igazából Hipernet alatt a 4G és a 3G technológiákon alapuló netet hívja. Ez a lefedettségi térképüknél szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezt csak így lehet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)