Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz Viktor0610 #111098 üzenetére
Én végighallgattam és nem volt ilyen lehetőség.
Megnéztem a menütérképet, abban sincs benne.
https://www.yettel.hu/ugyfelszolgalat/szemelyes-ugyintezes
Menütérkép lakossági kártyás és új generációs kártyás előfizetők számára -
MODERÁTOR
válasz Rodzser Mór #111095 üzenetére
Ezt sem értem.
Chrome alatt beírtam, hogy yettel.hu, simán betöltötte.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Rodzser Mór #111096 üzenetére
Ezt hogy érted?
Most kipróbáltam, a 0 gombbal tudtam volna ügyintézőt kapcsolni.Minek kell egyből hülyézni? Komolyan nem értelek benneteket. De szerintem elengedem, mert úgy látom, nem tudtok erről leszokni.
Xiaomi 13T
-
Landsmann
addikt
válasz Rodzser Mór #111096 üzenetére
Hogy ne lehetne?
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Rodzser Mór
senior tag
Kártyás ügyfeleknek nem lehet ügyintézővel beszlni a 1220-on? Mert nincs ilyen menüpont.
Komolyan, hülyék vannak ott a yettelnél -
Rodzser Mór
senior tag
Érdekes, hogy a yettel.hu gyakorlatilag nem létezik. Csak a www. előtaggal tölt be az oldal.
-
-
azbest
félisten
válasz mZoleee #111090 üzenetére
Semmi, nem kezeli az app a speciálisabb kombinációkat, flottás csomagokat.
Inkább a yettel ügyfélszolgálattól szerezd meg az ügyfélszintű jelszavadat. Pár hónapja videós ügyfélszolgálattal is ment (a csetesbe beírva küldött linket a videocsethez), ott be lehetett mutatni a személyit hozzá. Telefonon vagy laptopon is megy azt hiszem. Vagy persze személyesen.
Aztán el kell távolítani minden bekötött csomagot és az ügyfélszintű kóddal visszavenni, akkor jelenik meg minden kártya teljes joggal, szerződésekkel. Kártyaszintű kóddal csak korlátozottan jelennek meg a kártya előfizetés dokumentumai.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz RoyalAirForc #111089 üzenetére
Ár-érték arányban nem jártam rosszul, azért is mentem bele..
Kis érdekesség... Yettel appban az adatmegosztó számra ezt írja ki:
Ez pedig a főkártya:
Persze a 0MB-nél hiába nyomom az extra adatra, azt írja hogy nem elérhető ilyen..
Noh.. ilyenkor mi van?[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz n@p@lm #111086 üzenetére
Ma telik/telt le a 14 nap (ha nem munkanapot számolunk).
Igazából a szerződés időpontja megvan, panaszt tudok és ki tudom vizsgáltatni velük az esetet ha kell.. de meg szeretném várni míg valaki le jut a helyszínre és megnézi hogy mi van..
Azért az fura lenne (legalább is ilyenről még nem hallottam), hogy pont a 14. napon történik egy szolgáltatás módosítás, főleg hogy az elmúlt 13 napban működött rendesen, és nem az előzetes adatmennyiséget használta.
Na mind1.. 1-2 nap és kiderül. -
n@p@lm
őstag
válasz mZoleee #111082 üzenetére
Ha távollévő felek között történt a szerződésmódosítás (azaz telefonon szerződtél le) akkor 14 napon belül elállhatsz a szerződés módosítástól és kérheted a régi előfizetésed visszaállítását.
Én ezt tenném a helyedben.
Ha gondolod hívd a telefonos ügyfélszolgálatot és kérd a módosítás törlését.[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
Jó áron árusított 14 plusokat (kártyásan ma 190 volt azt hiszem) már árulják is hardveraprón, 80-90e Ft-al drágábban…..
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
senior tag
válasz Flashcash #111080 üzenetére
Ez üzleti csomagokra vonatkozik.. Ha most rendelnék Prime csomagot, akkor nem tudnék igényelni hozzá adatmegosztó kártyát, viszont mivel volt régi kártya, így az maradhat..
Technikus kolléga is kérdezve lett állítólag...#111081 RoyalAirForc: Hétvége előtt ez nem fog kiderülni.. csak érdekes, hogy 3 órája lebontott a router és azóta se tért észhez.
Augusztus 23.-án hívtak fel, és már aznap életbe lépett az új csomag... eddig ment is rendesen, gond nélkül -
senior tag
válasz RoyalAirForc #111078 üzenetére
?
-
senior tag
válasz azbest #111076 üzenetére
Sajnos nem látom, és az ügyfélszintű jelszavam sem tudom, hogy hozzátudjam adni..
Előző számlán látom az adatmegosztó telefonszámát, de az még ugye nem ez a csomag volt...
KÜF-ös flotta volt egyébként.Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták hogy látják hogy a kártya aktív, tehát nincs letiltva, egyedül a külföldi adatroaming ami ki van kapcsolva... de elvileg mennie kellene.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz mZoleee #111075 üzenetére
Nézd meg a yettel weblapján a fiókodban, elvileg külön sor az adatmegosztó sim.
A korlátos régi hipernet home csomag mellett megmaradt az adatmegosztóm, amikor leharmadolták valóban megszűnő csomag helyett és áttettek kisebbe.Amúgy egyáltalán nem kellett volna váltanod, ha közvetlen yettellel volt kötve a szerződés. Az nem számít, hogy a saleses csapattal felmondtak egy szerződést, akik behozták a yettelbe az ügyfelekt.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Flottában voltam bent, viszont mivel megszűnt a yettel-el való közös szerződés, így hívtak hogy váltanom kellene..
Eddig 50GB-s netem volt + egy hozzá "bérelt" adatmegosztó SIM kártya (hogy a nyaralóban is lehessen használni)
Az új csomag a Yettel Prime Plus lett, ami korlátlan adat netet biztosít, és az ügyintéző (illetve a panaszbejelentős kolléga is) azt állította, hogy megmarad továbbra is az adatmegosztó SIM-em, csak annyi hogy korlátlan internet hozzáférés lesz ugye azon is.
Ez remekül hangzott is...
Viszont a mai nap telik le a 14 nap, és a adatmegosztó kártyán megszűnt a net létezni, és mivel jelenleg nem tartózkodom az adatmegosztós router mellett így nem tudom kideríteni, hogy csak újra kell indítanom vagy valami más lehet...Van aki használ korlátlan netet az aktív kártya mellett egy adatmegosztó kártyával is?
Yettelnek az új csomagjai működnek adatmegosztó kártyával is?Köszi előre is!
--
MZ -
Kaporc
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Éppen egy olyan országban nyaralok, ahol 2. díjzóna van. Értelemszerűen ilyenkor mindig repülőgép üzemmódban van a telefonom, de egy sürgős dolog miatt kénytelen voltam feloldani kb. 6 percre, és SMS fogadni. A mobilnetet nem használtam, és nem fogadtam/kaptam hívást, de mivel az ördög nem alszik, a kérdésem a következő:
Ebben az esetben is (Prime Simple előfizetés) működik a magas forgalom eseténi tiltás vagy sem?
Végigolvastam az ÁSZF idevonatkozó részeit, de nem lettem okosabb. Az alkalmazásban sem írja, hogy csomagon felüli forgalom lenne.
Köszi a válaszokat előre is!
"Az idézet a tömegember temploma." - Latornyos Kaporc
-
donjohnson
addikt
válasz AndrewBlase #111072 üzenetére
nagyon változó, hogy kinél milyen. erősen helyszínfüggő. akinél van 5g, ott gyorsabb.
1 hónapon belül vissza tudod vinni ha nem tetszik.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
AndrewBlase
senior tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Yettel otthonnet + tv előfizetés mennyire állja meg a helyét, mennyire stabil, mekkora sebesség érhető el (ezirányú információt nem találtam a yettel oldalán), megérheti előfizetni rá? Tudom, nem vagytok jósok, meg nekem kell eldönteni, de olvastam itt hideget is, meleget is róla.
Lakhelyemen jelenleg csak a Digi szolgáltat, hatalmas 15MB/s sebességgel hasít, amit leharmadol a 2 tv box. plusz, ha még a mobilommal is rácsatlakozok wifin, kritikán aluli sebességet produkál.
A Yettel otthonnet szolgáltatás lakhelyemen csak pár napja érhető el (legalábbis mostanában küldtek emailt, hogy most már elérhető a szolgáltatás. 5G nem elérhető nálunk.
Szeretnék rá ugyanúgy 2 tv-boxot csatlakoztatni, plusz a pc-t, és nem volna hátrány, hogyha a mobilt is elbírná még wifin. A tv-boxot vezetékkel, vagy vezeték nélkül csatlakoznak a routerhez?
Köszönöm a segítséget!Miért mindig én???
-
Fecó88
tag
válasz donjohnson #111069 üzenetére
Tudom nem az a lényeg hanem hogy már kezd egyre jobban hasonlítani a voda app hoz. Amúgy a voda appal mostanában nem nagyon volt gond. Csak akkor állt ha karbantartás miatt állt.
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
-
donjohnson
addikt
válasz Fecó88 #111067 üzenetére
igen, elég kellemetlen, hogy ilyen.
én amúgy a fiok.yettel.hu-t is szoktam használni telón. ha sürgős dolgod van, jó megoldás lehet. a mai okostelefonok gyorsan betöltik asztali nézetben is (ha átváltod a nézetet).[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Fecó88
tag
Sziasztok már megint mi van a yettel app al nem lehet semmit csinálni vele csak egy fehér képernyő fogad újra telepítettem akkor is lassan rosszabb mint a vodáé.
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
-
MolTol
tag
válasz SztiviVander #111051 üzenetére
Yettelnél nincs ilyen. Bolt ha akarná se tudná eladni a demot.
-
szkaroly
senior tag
válasz szabonagyur #111061 üzenetére
Háromig számolt, majd egy kb. félperces gondolkodás után elindult.
Poco F6
-
félisten
válasz SztiviVander #111029 üzenetére
13 Pro-n nekem sem megy most.
-
snooze
veterán
válasz Rodzser Mór #111058 üzenetére
nem te vagy egyedül szerintem,de lehet felrakom,azt megnézem mi van ezzel a retek appal,(mert a multkor letöröltem),ami szuper csilivili,lehet mindent is intézni rajta..azt dobja a webes felületen..ja,nem..🤔🤔
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
Cégen belül, dolgozóknak szokott ilyet a Yettel, de mintha láttam volna már a neten is olyat, hogy kimondottan bontott telefonként adtak el kifutó darabokat.
(Ami nem biztos, hogy demó telefonokat jelent, lehet, csak visszaküldötteket.)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Rodzser Mór
senior tag
Na már nem tudok belépni ebbe a fosadék applikációba!
Bravó Yettel! Még sok ilyen magas szintű hozzáértő programozót kívánok!
-
bollokcs80
Korrektor
Nekem saját S21FE-n nem megy, céges Iphone 12-n működik, de ott is elég lassan tölt be.
B.Cs.
-
esbii22
őstag
válasz Oldman2 #111054 üzenetére
Amugy alapbol most 7500 a havidijam, ami 8ezerre emelkedik ha hozok ki kozben telefont.
Beléptem, megrendelésnél is annyit mutat mint a képen.
Ügyintézővel beszélve valoszinu azert nem engedi mert forgalmi eloleget ker, hiaba volt 10 + evig ugyanezen a szamon elofizetés, aprilisban jottem vissza masfel eves telekom kitero utan ahova szamhordozassal mentem, és nem telt le a 6 honap még. Mindenesetre tok segitokesz volt mondta toltsek ki egy urlapot, kuldjem be es lehet elbiraljak.
Bocsanat az ekezetekert, gyorsan irtam.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Melyik szolgaltatonal lattal olyat
Westel/T-Mobile/Magyar Telekom esetén találkoztam ilyen gyakorlattal az elmúlt évtizedek során, ezért írtam le a saját, valóságos tapasztalatomat. A többiek vonatkozó szokásait nem ismerem. -
SztiviVander
őstag
válasz Zsolt,72 #111050 üzenetére
Szokas, persze Melyik szolgaltatonal lattal olyat hogy "felbontott, honapokig nyomkodott bemutato telefon" leirassal arulna telefont, olcsobb aron? Nagy aruhazak csinaljak ezt igen, a szolgaltato meg siman eladja full aron uzletben, mert ott ugyis kibontjak megnezni mukodik-e, aztan azt hogy mar el volt szakadva a zaro szalag eszre se veszed, ha meg megis akkor azt mondja valakinek csak kibontottak de az megse vette meg de zsiruj (csak kozbe lehet mar fel evet ment nonstop full fenyeron bemutato modban a pulton). Bevalt gyakorlat igen, akar meg legalis is igen, de korrektnek azert nem neveznem.
-
aktív tag
válasz rasotamas #111049 üzenetére
„Ez normális gyakorlat, hogy a kiállítási darabokat még el akarják adni ügyfeleknek?"
Igen, ez több évtizede működő, bevált gyakorlat. Kedvezményes áron, a korábbi bemutató darab szerepet feltüntetve szokás értékesíteni. Áruházak, szolgáltatók esetén is látni ilyet, teljesen legális dolog. -
veterán
Tegnap bementem a Köki Yettelbe, meg akartam nézni a Pixel telefonokat.
Azt mondták van, de náluk nincs kiállítási darab, mert olyan a doboza hogy nem lehet normálisan visszacsomagolni. Ez normális gyakorlat, hogy a kiállítási darabokat még el akarják adni ügyfeleknek?
Amúgy azt mondták a Shopmarkban elvileg van, de oda már nem mentem el.https://tinyurl.com/rasoapro
-
esbii22
őstag
-
veterán
válasz esbii22 #111044 üzenetére
Ebbe én is belefutottam. Akkor van ha tartozásod van vagy neked vagy a veled egy címre bejelentett valakinek Yettel felé. Nekem utóbbi volt. Csak személyesen tudtam vásárolni, ott is úgy, hogy üzletnek központtól kellett engedélyt kérni. Mindezt úgy, hogy, lassan 2 éve van élő előfizetésem, és soha nem volt elmaradásom.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
esbii22
őstag
válasz donjohnson #111045 üzenetére
Ügyintézővel beszéltem messengeren, kértem visszahívást.
Nem szeretnék új számot kérni új előfizuval.
Meglévőhöz akartam volna kihozni. Majd meglátjuk telefonon mire jutok ha visszahívnak.
-
esbii22
őstag
Csak nekem furcsa ez az ár egy új iPhone 14 plus-ért?
Start net csomagba olcsóbb 40ezerrel mint a sima 14.iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
félisten
-
veterán
válasz szabonagyur #111037 üzenetére
És ez mind megújuló?
Van 950Ft a számlámon, kéne feltöltenem valamennyit meg egy net kb egy hónapra. Az a baj az az 50 Ft egy véletlen hívás volt (másik simmel akartam telefonálni), egy ezres pont elég lett volna egy 1GB 5 naposra vagy egy korlátlan 1 naposra.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
félisten
-
veterán
Sziasztok!
Yettel feltöltőkártyásnál nincs valami olyan net opció, hogy pár giga net amit nem pár nap alatt használhatok el, hanem mondjuk 1 hónap vagy még több?https://tinyurl.com/rasoapro
-
SztiviVander
őstag
válasz snooze #111034 üzenetére
Az hogy milyen az egy dolog, de hetfon az elozo verzio legalabb meg mukodott Mas kerdes hogy az ot napos korlatlan akcios aru netet feltoltosre nem lehetett aktivalni (es fel aron csak appbol lehetett volna nyilvan) mar abban sem mert "veletlen" eltunt a megrendeles gomb. Es csak annal az egynel. Erdekes egy "hiba" volt az is. Plane mert egy hettel korabban meg siman beaktivaltam. Ezt is irtak tobben play-en, es ezt is leszarta yeti nagy ivben. Mert hat ag31-el ugyis vege az akcionak, akkor mar minek vele foglalkozni aug 26-n.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
mikor volt jó ez a f.stalicsaka app?haszontalan egy semmi,de valaki(k) jó pénzt kapnak a "fejlesztés"-ért..🤮
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Rodzser Mór
senior tag
Egy fos. Nekem kb 3-ból 1-szer sikerül. És minden sikeres beléépéskor felteszi a kérdést, hogy engedélyezem-e a helyhozzáférést (vagy a fotót? - már nme mlékszem.) Meg válasszam ki minden belépéskor az elsődleges telefonszámot (a néhány közül, amiket ezen fiók alá rendeztem)
Valami nagyon balphaszok csinálják ezt az appot. És az is egy kretén, aki ezt átveszi és engedélyezi kimenni publikusan. Tényleg csak ilyen jóskapistákra futja egy tíz/százmilliárdos forgalmú cégnél? -
4Grider
nagyúr
válasz Rodzser Mór #111030 üzenetére
Annyira nem csodálkozom azon, hogy a drágább percdíjú csomagokat nem váltották át automatikusan olcsóbbakra (a mostani ugye 30 Ft-os).
-
SztiviVander
őstag
Van akinek működik a yeti app a legutóbbi 9.9.0 frissítés óta? Nekem indításkor a zöld "belépés folyamatban 3/3" screen után a "yepp! csak egy pár pillanat" képernyő jön be, utána visszadob oda ahol az előfizetéseim között lehet váltani (korábban eleve ezzel indult), de ott meg hiába nyomok akár a feltöltősre akár az előfizetésre csak egy üres fehér képernyő lesz. Nyilván amit az én oldalamon meg lehet tenni (bár arra eleve nulla esélyt adtam hogy egy app/szerver hibát majd én reinstallal meg app adat törléssel megjavítok) azt már megpróbáltam. Kedd óta ilyen és ahogy látom a play értékelésekben is írják ezt, ehhez képest nem sikerült még kijavítani.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz SztiviVander #111021 üzenetére
Semmi értelme rendeltetésszerű dologról beszélni, mert valószinüleg ezt azok lépik túl akik napi szinten használnak mondjuk 100 gb felett.
-
4Grider
nagyúr
válasz Rodzser Mór #111026 üzenetére
Amit a fiók mutat, az elvileg a valós. Egyébként milyen díjcsomagot mutat, amit nem váltottak át?
-
4Grider
nagyúr
válasz Rodzser Mór #111020 üzenetére
"Ilyen régi kártyás" meg "egyedüli" díjcsomagot nem ismerek. Májusban a régi díjcsomagok többségét áttették az akkor aktuális kártyás díjcsomagba.
-
trec12
addikt
válasz SztiviVander #111021 üzenetére
Nálam 20 napig ment az OtthonNet Yeti tévével, 700+ GB volt a forgalom a router szerint. Amúgy a Yeti is azt hiszem 743 GB átlagot írt egy tájékoztatóban az OtthonNet+Tv kombóra per előfizetés....
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz thomas77 #111016 üzenetére
Nem átlagos, az igaz. De mi az hogy "rendeltetésszerű"? A mobilnet rendeltetése az internet elérése. Pont. Nincs leírva sehol hogy az "internet elérés" mobilneten keresztül kizárólag az instára/titokra feltöltött csücsörítős képeket meg ostoba videókat vagy az origo/telex (érzés szerint) olvasgatását jelentené. De ilyet utoljára a pannon üfsz mert mondani 2009-ben, hogy a korlátlan mobilnet az igazából csak email meg weboldal olvasására való (de ászf-ben persze akkor se merték ezt leírni), mikor hetekre letiltogatták a mobilnetet pár youtube video megnézés után. Azért ezen remélem már rég túlléptünk. 73GB egy hónapra közel sem rémes mennyiség, napi pár óra filmnézés (pl aki napi 2-3 órákat vonatozik oda-vissza a munkahelyre, nekem több ilyen kollegám is van) és már ott is vagy. Ha valaki TB közeli vagy több adagot forgalmaz, na az már komolyabb.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok.
A yetteles kártyás tarifacsomagokat egységesítették tudtommal.
Azt meg tudjátok mondani, hogy az ilyen régi kártyás tarifacsomagokat áttették ebbe az egyedüli tarifacsomagba?
-
4Grider
nagyúr
válasz RoyalAirForc #111018 üzenetére
Nyilván elég sok helyen egy ideig ki lehet vele váltani a vezetékes netet, a gond ott kezdődik, amikor a vezetékes előfizetők több mint 10-20%-a gondolja úgy, hogy a mobilnettel tökéletesen helyettesíthető a vezetékes net.
-
thomas77
senior tag
válasz RoyalAirForc #111015 üzenetére
Én ezt hívnám átlagos, rendeltetésszerű használatnak.
-
RoyalAirForc
aktív tag
Egy kis érdekesség: ebben a hónapban mobilon 73gb adatforgalmam volt. Ebben volt minden. A legtöbb forgalmat, 20gb-ot hotspottal hoztam össze; laptopon filmeztem, olimpiáztam, frissítettem, szinkronizáltam. És akkor ez egy elég aktív hónapom volt. Általában 50 körül vagyok /hónap.
-
senior tag
válasz donjohnson #111007 üzenetére
Igen egy próbát megér, ha le mondja.
Nekem az óta minden tökéletes.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
kicsiakocsi
csendes tag
Szėp napot. Igėrtem hogy ha meg tudok valamit akkor leírom. Ràckeve Somlyó sziget (üdülő terület) a mi nyaralónk egy domb tetejėn van. Van egy sàv ahol nincsennek fàk meg nagyobb tereptàrgyak. Ez Apaj felė van. Huawei B535 ės a fentebb említett külső irànyított antennàval kezemben tartva a tetőn àllva ezt sikerült hoznia a yettelnek.
Ha nincsen rajta külső antenna csak a belső 1-2 Mbit a fel, le töltės. Tehàt ėn szerintem bevàllt igy. Net ràdió működik vele nem szakad. Illetve youtube 720 p. Màst sajnos nem volt időm nėzni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #73820095 #111008 üzenetére
Okmányiroda. Mivel nincs érvényes azonosító igazolványa, ezért ki fognak állítani ideiglenes személyit. Ez azonnal elkészül, nyomtatott, laminált, fényképes igazolvány. Még a reptéren is elfogadják EU-n belüli utazáshoz, mint útiokmány. Ezzel szerintem fog tudni adatot egyeztetni.
-
slice14
veterán
válasz donjohnson #110996 üzenetére
Yettel OtthonNet, de a mobil saját mobilnetjével (Yettel) is ezt tapasztalom.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest